8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Kandurex
    lassan befutnak a review -ok, azért ez most nagyon komolynak tűnik, a Halo3 -nál, a másik agyon hypolt cucc, már előfordultak alacsonyabb értékelések, mondhatnánk ugyis, hogy objektívabbak,...szóval egyelőre nagyon pozitívan kell nézni a GTA IV. menetelését
  • Gabe18
    Ps3-ra és Xbox 360-ra igen.
  • gergobaby
    Sziasztok ! Lehet h hülye kérdés, de most ez a 01-04-02-55 azt jelenti h 1 nap 4 óra 2 perc 55 mp mulva megjelenik a game??? Mer akkor jól lemaradtam a megjelenésről !
  • Gabe18
    Nem,a barátnős témát tényleg nem látni,de a prostiknál ugyanigy ráközelithetsz az eseményekre...
  • ProGabe #3347
    én meg így foglalnám össze:jelenleg,2008-ban amit meg lehet valósítani a számítógépes játékokban,azt a R* nem egyszerűen megtette,hanem most megmutatja a többi cégnek (és persze nekünk,játékosoknak),hogy hol is tart a dolog.vannak játékok,amikben van 1-2 soha nem látott dolog,vagy csak egy régi,de jobban megcsinálva.esetleg pár dolgot összemixelnek,és az újnak hat.ezzel szemben a GTA IV MINDEN ASPEKTUSBAN EGYEDI!jó-jó,már volt előtte jó pár rész,de most azok ficsőrjeit olyan szintre emelték,amit elképzelni eddig sem tudtunk,hogy egyáltalán lehet

GT reviewban jól mondja a srác:azok a játékok (inkább dolgok,lsd. színház),amik más cégek esetében jelenleg teljes értékűnek számítanak a piacon,azok ennek a játéknak egy ezred részét képezik!

amúgy vártam a review-tól,hogy bemutatnak olyan kis apróságokat,mint:és ha csak megyünk az utcán,láthatjuk,ahogy valaki kiönti a szemetet,bevásárol,stb.persze ezzel már elég sokat ellőttek volna,jobb ilyeneket "live" megtapasztalni
  • Nagydög
    8-9/10-et realisnak tartanek. Meg a 9.5 is belefer egy kis joindulattal.
  • Foxhound1980
    CVG 9.5/10
  • Nagydög
    Ja. A warez verzio valoban cenzurazott lehet, mert a baratnos mokakat is sokkal diszkretebben intezi. Gondolom a kurvaknal is futyureszve felrenez a game. Az mar mas kerdes, hogy mekkora kreten vilag az, amiben embereket fejbeloni meg belefer, de a dugas az mar nem.
  • Foxhound1980
    Nem durvább mint amit otthon csinál az ember. :D
  • Ragnar360
    Hmm...nem merem megnézni spoiler miatt, de gondolom durva szexuális jeleneteket áthatunk :D
  • ldavid
    az már nem fért bele a mature-be xD
    itt is van egy hasonló vid (meg pár gameplay itt)
  • Foxhound1980
    Szvsz egy ilyen jelenetsor már AO besorolás szintü.
  • Kandurex
    bizony lesz itt oltás az ügyben az tuti :)
  • Nagydög
    Igen. Mondjuk ezernyi sokkal jobb jelenetet lehetne talani a jatekban, de attol meg szerintem jocska tulzas ez a 10/10 aradat. Ha nekem kene tomoren osszefoglalnom a GTA IV-et: Kaptunk egy grafikailag felpiszkalt GTA-t, nyakonontve egy fizikai enginnel, remek uj otletekkel es bosszanto regi hibakkal.
  • Foxhound1980
    Igen ez igaz. 18+-os. De emlékezz vissza mi volt annó a SA-val a forró kávé peccsnél... Szóval ezt a GTA IV dolgot nem is tudom hova tenni. De azért örülök neki :D
  • EmThor
    [spoiler]és amikor anyuka bejön a szobába: zomg kisfiam kit szopatsz a tévében? :D :D :D ebből nem lesz botrány akkor semmiből, btw elég világosan rajta van a M\18+ cucc, szóval...
  • Foxhound1980
    Na ezen ma én spec letettem a hajam LOL

Szerk: ebből botrány lesz amúgy.
  • EmThor
    spoiler HOOKER videó

szerinted EZ túl van hype-olva?

• Foxhound1980
    Érdekes :D
  • Nagydög
    Kicsit talan tul van hype-olva a game. Tenyleg jo, de azert az, hogy mindenki vegigf..sa tole az achilles inat, az egyszeru tomeghiszteria.
  • EmThor
    pont a többi 10 oldal pozitívumait mondják, csak nem éppen ps3, hanem xbox szemszögből (világosabban: boxon jobban fut és ott tisztábbak a textúrák)
  • Kandurex
    nem, kizárólag a review -ot, de az alapban kötelező, ha nem tetszett volna, azonnal lemondom a megrendelésem, de hál'isten csak még jobban megerősített benne, hogy egy nagyon jó játék lesz
  • Ragnar360
    Egyébként, te már totál átadtad magad a csábításnak és minden gameplayt megnéztél ? :DDD

Foxhound: ezt azért nem mondanám, én speciel újabban megkedveltem őket és elég gyakran nézem az oldalt...baromi sok hírt letudnak közölni egy nap, mellesleg korrektül.
  • Foxhound1980
    Mármint? ( a kotaku amúgy egy vicclap)
  • Ragnar360
    Hát nem akarok flémet, de azért végre vki nem csak isteniti a ps3-as változatot :D
  • Kandurex
    én vártam rá egy fél órát mire lejött a HD, de megérte, sokkal - sokkal élvezhetőbb, mint az SD
  • EmThor
    kotaku eléggé lehúzta a ps3 változatot, legalább is ez érződik

• Ragnar360
    Alap...
    Amúgy nem gyengén kiakadtak a szervereik a srácoknak, már a revet se tudtam leszedni HD-be, pedig úgyvoltam, hogy azt csak megnézem vagy legalábbis bele-bele...
  • Kandurex
    nagyon jó review volt, a GT hozta a formát
  • Ragnar360
    KATT! (megírtam a GT review-t)
  • Nagy01
    honnan rendelted? És apropó honnan érdemes megrendelni? Nem érdekel már a special edition...sima kell keddre mindenképp..576? uberkonzol? Mindenképp keddre kéne mert utána utazunk elfele:D.Aztán úgy nem akarok elutazni hogy nem próbáltam ki:D.
  • sirpalee
    Na megvolt a rendelés, csak vártam a GT elemzésre (megfogadtam ha 9.6 felett lesz, megrendelem :) ), kíváncsi vagyok ps-en hogy fog teljesíteni
  • KG21
    multiban tuti, hogy lehet
  • Gyocsika
    Lehet rendőrnek is lenni? Vagy ez valami reklám csak?
  • sirpalee
    A GT elemzés, mint mindig nagyon összeszedett volt :)
  • Ragnar360
    Teamxbox review 10/10 OH yeah! nyomassuk...10/10, 10/10, 10/10, 10/10, 20/20, 5/5, 10/10, 1000/1000 :)

""best mother f*cking game" by Teamxbox
  • FragStaR
    Most akkor mégis megjelenik pc -re ?
  • ProGabe #3314
    ááááá,elspoilerezted a végét,így már meg sem nézem
  • ldavid
    nem ez?
  • Kandurex
    9.8 / 10