Nagydög#3391
En inkabb utolagos "fikazas"-nak neveznem. En mar jatszottam vele par orat.
Jah más játékoknál ilyen problémám még soha nem volt! Azzal is tisztában vagyok, hogy a gta sorozat nem a bugmentes játékélményről híres de ezt azért soknak tartom az istenkirályának vélt GTA IV-ről!
Megnéztem a Gametrailers-es Review-et. Nagyon állat lesz ez a játék, nem hiszem az előzetes fikázásoknak, nem tökéletes játék, de nnnagyon fasza lesz. Hihetetlen...
Azon gondolkodom, a nyáron növesztek egy ilyen szakálat mint ami Nico-nak van :D
Nagydög#3388
Lemaradtal kicsit. A jelenseget popupnak hivjak errefele. A dvd meghajtod nem bir lepest tartani az autoddal. Bizonyos driveokkal jobb, masokkal rosszabb. Valoszinuleg csak egy vinyo beszerzese fogja orvosolni a problemat.
megyek egyes területeken kocsival elöttem látszólag semmi akadály egyszercsak mintha falnak ütköznék a kocsival 2 mp és kiderül, hogy egy tömbháznak mentem neki, az épületek a távolból pedig bugosan jönnek elő nagyon vagy nem jönnek elő egyáltalán! asszem ez elég nagy bug!
na ha úgy nézzük már csak 1 nap.. istenem, én nem bírom kivárni :D jólenne ha már holnap kiadnák
Nagydög#3383
Pedig az meg mentseg lehetett volna. :)
megnéztem minden rohadt gameplayt és még live streaimng vidiket is nézegettem, én hülye vagyok pedig nemakartam megnézni őket, na most már mindegy.. legközelebb nem engedek a csábításnak
Üdv! Mások is tapasztaltak igen kemény bugokat (X360 alatt) a játékban vagy csak nállam áll fen ez a probléma?
de várom már a keddet vagy a szerdát,még nemtom mikor jön. :-|
Darth Razor#3373
Hát attól tartok akkor a special is megfelel. :)
ldavid#3372
az nehéz dolog lesz, mert olyan nincs csak szpesöl edisön
Darth Razor#3371
Nem-nem... először az intró videót fogod megnézni!
Nagy01#3370
Első dolgom az lesz a gtaban hogy leszoptatok egy kurvát.
Darth Razor#3369
Na, úgy döntöttem kell nekem egy kollektorsz edisön!
Nagydög#3368
Nem ertek egyet, de nem is mondanek teljesen ellent. Ez itten kerem a GTA, ahogy 2008-ban elvarhato, hogy kinezzen. A GTA 3 volt a nagy mutatvany. Ez csak egy alapos, aprolekosan es - ismerjuk el - szivvel, lelekkel megcsinalt iparos munka. Fogtak az elozo GTA-t, aztan teletomtek szteroiddal. Csinaltak negyszer annyi atvezeto animaciot, mint korabban volt, csinositgattak a grafikat, es iszonyuan sokat dolgoztak az apro reszleteken. Nincs ezzel baj. Nagyon jo lett a vegeredmeny, de nem ertem, azt a dermedt csodalatot, amivel mindenki bamulja a jatekot.
Azzal mondjuk nem tudom, ki hogy van, valoszinuleg csak izles kerdese, de a San Andreas-ban az NPC-k szeretheto figurak voltak(A vak jakuza, az RC orult srac, a dilinyos hippi.). Itt meg nem talalkoztam olyan arccal, akit kedvelni tudnek. Beleertve a tenyerbemaszoan idiota Roman tesot. Nekem kicsit tul sotet a hangulat.
Foxhound1980#3364
Erősen gondolkodom. De akárhogy nézem érdemesebb kimennem reggel 9-re aztán fél tizkor már kipihentem tolhatom. Éjjel mondjuk lesz sör (első pár vásárlónak) meg poszter.
Na, már csak alig 2 nap.
Ki lesz kinnt holnap éjjel?
Semikor...esetleg talán 1-2 év múlva. De már nem tudom hányan kérdik ezt meg, szerintem már nagy piros lóbetűkkel kéne beírni a banner alá, hogy NEM LESZ PC-s VERZIÓ! :D Komolyan...
Ragnar360#3354
Nem szeretek más tollával ékeskedni, persze nem mintha vmi gond lenne vele...a gtagaming-ről idéznék egy-két mondatot, méghozzá Leslie Benzies szavaiból:
"...búcsúzásként még megkérte Leslie az olvasókat, hogy a játék első elindítása alatt és annak tesztelése során, majd néha gondoljunk ezekre a számokra(kb 1000 ember és 100 millió $) és arra hogy mennyi ember kőkemény munkáját igényelte eme szépséges Game..."
Bizony-bizony, én inni fogok rájuk legalább egy felest.
Egyébként a GT review -ból nekem legjobban, a fedezék rendszer tetszett, nagyon jól megoldották!
Nekem még sajna nem adta fel a Game :(
Te mikor rendelted elő?