8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Kandurex
    tessék, megkapta, fut, ...opcionális installt a népnek!
  • Denes888
    Dejó! szerdán meglesz a GTA IV origi, de most hétfön küldöm a HDD-met a microfosnak mert szar. Kb mikorra kapok újjat?
  • EmThor
    flame on :D
  • Nagydög
    Eppen azert, hogy a vinyo nelkuli userek se legyenek megfosztva a GTA-tol. Ha jol emlekszem az MS eroltette, hogy mennie kell vinyotlanul is.
  • Checkerboy
    Azért nem kell mindent általánosítani. Nekem tökéletesen megy a játék, soha nem volt popupom, semmi bajom a játékkal.

Az, h vmi gyerek a 100 éves boxba belerak egy 100 éves gyenge minőségű DVD-t, és felveszi, nem jelenti azt, h mindenkinek ilyen...

• Mas7er
    Van vinyóm, holnap éjféltől origi lemezem, remélem minden frankó lesz, ha már képes voltam kivárni!!!
  • Nagydög
    Bazz! Rengeteg. Talan nem spoiler, de van benne pl. Toyota Prius. Az amcsik fura Prius imadata/utalata nyoman Dilettante lett a neve. :)

• Alwares
    Elhiszem, nem kell linkelni.
  • Kandurex
    Nem is értem, hogy minek van benne akkor a winyó? Dísznek vagy mi? A Sony használhatja, az Xbox nem? Mi ez a hülyeség?
  • Denes888
    Amikor játszanak, akkor is tudok linkelni olyat.
  • Nagydög
    Nem kizart, de en azt hiszem, egyszeruen ennyit bir a Box atvitelben. A hirek szerint a Rockstar eleg sokat kuzdott, hogy mukodjon a game HDD nelkul. Ennyi sikerult. Ezt se biztos, hogy kellett volna eroltetni. Inkabb mondtak volna, hogy kell hozza a vinyo, mint hogy felmegoldasokkal szerencsetlenkedjenek.
  • Alwares
    Igen ezt én is látttam a videóban, gusztustalan... De nem mondom, hogy érdekel, ha mondjuk kocsikázás vagy eksön közbe nincs ilyen, hanem cutsence-ben. Mert abban más játékokban is gyakrabban előfordul. Mass Effect élő példa rá...
  • erdei1989
    Milyen járművek vannak a játékban?
  • Denes888
    Jah persze. Ezt a HD prewiewből "loptam" :
    kb 2:30-2:35 nél lehet.
  • Kandurex
    bazz...ez nem is popoup, hanem már - már program HIBA! itt valami más van a levesben egyszerűen nem hiszem el, hogy így kiadták volna!

Mondjuk most nagyon örülök, hogy van HDD -em, de ez akkor is elfogadhatatlan az arcade tulajok számára,...vagy, és nagyon remélem, akkor viszont örülök neki, hogy a kipörkölés ebben az esetben nem elég, és ide bizony a gyári lemez minősége kell.
  • EmThor
    xbox360 durva előtűnő elemek (aka popup)

állítólag a bolti verzió már OK
  • CSOCSO
    inkabb a baromi szep grafika a parasztvakitas.....................

varjatok ezzel a kurvaszep grafikaval amig magatok latjatok.. tiszta homaly minden..........
  • Denes888
    És a végén valami iszonyatosan nagy baki lenne, és rosssz isot írnának ki. PL a régi bullyt. Az lenne a világ legnagyobb átverése. Megfulladnék a röhögéstől, amikro mindenki berakaja a gta-t a boxba, és elindul a bully XD XD XD
  • Sound
    egy kérdés, ki hány %-on tart?
  • Alwares
    Nem, úgy ánblokk az egész nyomtatott sajtóra, az egész világon, bár egy-két kivétel akad...
  • Nagydög
    Hagyjal is, puspokom, mert mas a velemenyem, es nem szeretnem, ha az inkvizicio kezere adnal. Gyengebbek kedvedert(sic!) leirom. A GTA IV jo jatek. Nem annyira, amennyire a korulotte kialakult hype alapjan gondolna az ember, de jo. A hibaiban az a bosszanto, hogy mar a GTA 3/VC/SA idejen is jelen voltak(spontan dugok kialakulasa, amint a kamera egy pillanatra hatat fordit), esetleg azokban jobban volt megoldva(Jarmu fizika. De legalabb az a k... kezifek.).
  • BiG G
    A gamestarra céloztál?
  • BiG G
    Csatlakoznék Nagydöghöz. Ugyan én még egy megveszekedett percet sem játszottam vele, de a temérdek kép, videó, élménybeszámoló és rivjú alapján bennem is ez fogalmazódott meg. Vették a GTA3-at, feltupírozták egy tényleg baromi szép grafikával és többé-kevésbé jó fizikával (ami inkább csak parasztvakítás, mert még mindig távol áll a valóságtól, de GTA szinten jó). Mindezt nyakonöntötték rengeteg apró momentummal (minijátékok, kurvázás, NPC-k viselkedése, etc) amivel jobban beleélheti magát a játékos.

És tádámm, kész a GTA IV, az évtized játéka ami a megjelenés napja előtt besöpört egy tucat elismerést és kollektív csodálattal tekint rá a világ kockábbik fele. Félreértés ne essék, nem mondom hogy rossz játék, sőt. Frankó szórakozás lehet, majd nagyjából 1 év múlva én is kipróbálom. Csak kicsit túl nagy a hype körülötte, that's all. :)
  • Alwares
    Szerintem te is, de mindegy, hagylak is.
    Azon gondolkodtam most, mi lett volna ha mindenféle hype nélkül a szönyeg alatt jelenik meg a GTA IV. Akkor mint valami gyémátot amit a szemétkupac tetején találtunk istenített volna mindenki? Hogy ez a játék! De így meg mindenki csak azt látja, hogy hát ez a hype-olt nagy semmi, ami az agymosás megtestesülése... Ejnye. Ha valami megérdemelte a hype-ot akkor ez az a játék... Bár még nem játszottam vele, de ha már a GT is pont ezt mondta. Akik nem képesek túllépni a kisebb-nagyobb hibákon azokat sajnálom, menjenek el bétateszternek vagy írjanak valami szennylapba...
  • John Cena
    ez lolXDXDXD
  • Nagydög
    Ugye. Szerintem is eleg komikus vagy. :)
  • Nagydög
    A DVD minosege nyilvan kevesbe fogja befolyasolni a dolgot az eredeti eseteben, de azert csodat ne varj! A hardware az eredeti alatt is ugyanaz marad.
  • Alwares
    Pfff lol :D
  • Nagydög
    Bocsass meg! Igazan nem akarnalak zavarni. Nyugodtan teritsd le a kis szonyeged, es hajolj meg negyszer nyugat fele(Nagyjabol arra van New York, asszem.), ha jol esik. Elvegre vallas szabadsag van, vagy mi!
  • Gabe18
    Nem rossz ha neki CD-re is ráfér a GTA4...
  • BONO
    Cseszheted ha a gépfügvénye a dolog
  • pc killer
    Mi az, hogy nagyon állat LESZ? Nagyon állat már MOST! Na mentem vissza játszani.
  • AntiHero
    Aj úgy fogok röhögni ha az eredetivel nem lesz ennyi bug:)
  • BONO
    Köszi szépen! De azért azt ne mond, hogy konzolon ilyen nincs most vehetek egy vinyót a boxba!
  • Foxhound1980
    Gameinformer 10/10
  • Nagydög
    Ha jol emlekszem a Samsunggal kevesebb gond volt.
    Alternativ megoldaskent menjel szep lassan mindenhova. Jol van na! Csak mooondtaaam!
  • BiG G
    ejj de nyomorék egy gyerek
  • Alwares
    Attól még nem jelenti azt, hogy nem fikázod a játékot. És ne haragudj, hogy az IGN-nek meg a GT-nek jobban hiszek mint neked....
  • Nagydög
    Egyszeruen keves a Box hozza. Ez mar erosen karcolgatja kepessegei felso hatarat. Szoval nem neveznem ezt bugnak. Inkabb olyasmi, ami miatt az ember PC-n vesz egy erosebb videokartyat, meg alaplapot, meg memoriat. Szerencsere ilyet konzolon nem kell...
  • BONO
    Benq driveom van akkor az a rosszabbak közé tartozik ebből a szempontból?