Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fishBNS
te jo eg...

wander01
ez teljesen világos. csak neked elárulom, hogy amekkora a pofám amugy a konzolok ellen (tényleg nem tartom sokra õket, mert hatalmas lehúzás az egész, drága játékok, szar akadós hardver amit annyira istenitenek de egy komolyabb játék már szaggat, szopatós live, és flesseljek-neflesseljek-hogyakarokmajdjátszanivajon, megveszem, nem veszem). ennek ellenére én is várom a gta4-et, mert jo játék lesz 😊 és megyek is át este squash után haverhoz bevizsgálni 😊 azt imádom hogy sokan vérkomolyak ezzel kapcsolatban 😊 konzol, nemkonzol, egy szar játék, amivel felesleges baxxa el az ember azt az idõt amit pl barátnõjével, haverokkal, ösökkel tölthetne 😊 lényegtelen...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

1. ez a topic
7. PC-s topic
Viktor99
Jájj hülye vok... DE NEMTOM VISSZAVONNI SRY ALL x(
Viktor99
EZT MEG HOGY???
Prince of Máté
Add el a gépet, és tolhatod 😉

fishBNS

Grand_Theft_Auto_IV_MULTI5_PAL_READNFO_XBOX360-iCON XboXSky

Checkerboy
Ne flémeljünk, légyszi.

Inkább örüljünk annak, h nemsokára megjelenik (warezon már fentvan), és ezzel végre játszhat egy pár ember, ráadásul a PCsek is jól járnak, mert kapnak sok-sok infót tõlünk 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

wander01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és imádom hogy ezzel a témával igy fel lehet huzni embereket XDDDDD

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Irónia...

PC-n ?? nem inkább PS3-at akartál írni ? <#pias>

wander01
nem, azért hogy az ilyenek elolvassák 😊) bár a lotto ötösöm jönne igy össze 😊 btw van boxom, ugyhogy amig egy 360-at nem lehet ugy szarrá pimpelni, mint a régi verziot addig felé se nézek, mert nem ér annyit 😊 a gépem pedig ugyis szinten lesz tartva ugyhogy nem félek hogy nem fog full-on futni 😊 évente 3-4 ps-box játék árát rákölti az ember a pc-re, és minden megy röccmentesen 😊 inkább arra költök mint veszek egy játékot amit legjobb esetben is 3 honap alatt megunok (és az életbe nem játszok vele többet). mert olyan játék nincs amit nem lehet megunni. max a tdu, de ott nem a játék jo hanem a kormány és a feeling 😊

van egyszerûbb megoldás is... DSbe csak belekell nyomni a kártyát , még a géphez se kell hozzányúlni, buta vagyok én is mert nem várom ki a 30 perces install/uninstallt egy játékért <#whatever>

LOL Jó lesz PC-n az MGS4 is meg a GT5.... Plusz jön majd vmi Killzone 2 nevü szemét is...

Istencsászár
Miért hiszitek azt hogy a szenvedés a játékok velejárója és nem pedig az az opcionális, hogy berakod a lemezet és játszol?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hát ez egy szánalmas hozzászólás volt. Csak azért tetted spoiler-be hogy kine röhögjenek ? <#zavart2>

JaSoN HuNTeR
megéri arra költeni hidd ell😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

mama2
Mi lol? Hát a boxon, nem szaggat egy játék se rajta, meg nem kell fejleszteni nem úgy mint a gépet. Én a boxra értettem amit írtam, nem az új gépemre.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

wander01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Konzolt vegyen az aki szereti az osx-et, buta tagoknak akik nem tudják mifánterem egy rendes pc 😄D. ugyanugy primitiv mint egy mac... a konzolnak a pc-hez képest olyan utánérzése van mint mountainbike-ról visszaülni oldalkerekes kisbmx-re 😄 engem aztán nem érdekel mikor jelenik meg, kijön majd pc-re és odabaxxa grafra a boxos, péeses, akármilyen vackot 😊

Most hívtak Überbõl. Lesz náluk SE (USA verzió) pár darab, 26-27k körül. Nem regisztrálták annó, hogy tárgyatlan az elõrendelésem. Most már maradok Paltinumnál, normál verzánál.

lol "Nem szaggat egy játék se rajta"

PSN: berghold

btw...értesüléseim szerint van opcionális install lehetõség 360on... OH YEE!!!

Tudtam én, h nem véletlen volt az update, meg a karbantartás, bár inkább csak elõbbi lehetett azért 😊

mama2
Nem én költöttem az õ pénzüket, õk vettek nekem, mert a mostani új pc-s játékok már nem futottak a régi gépemen. De megbántam. Xboxot kellett volna. Nem szaggat egy játék se rajta, nem kell fejleszteni se meg semmi se, ááá...elkúrtuk...

Biztos, hogy lesz.

cenobite
Az ilyen "elkezdtem szedni", "hú, már 75% lent van", stb. commenteket szerintem nem kellene ide beszúrogatni...

gamertag: kenobita

Prince of Máté
Erre csak annyit mondom, hogy okos vagy amiért a szüleid pénzét egy 200 ezer ftos gépre költöd <#eljen>
Annyiból kifért volna egy 40 gigás PS3 egy 66 centis HDTV-vel plusz a GTA IV-el!

AntiHero
NA sehol 1 kép se😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Jajj ne magyarázzál már, te kis casual 😄DD

Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

brodix
HI!
PS3-as standart változatban is lesz térkép?
aggódom,hogy egy csomó értékes cucc(most nem a táskára,meg kulcstartóta,stb.-re gondolok) lesz a CE változatban,amit kihagynak a standart-ból.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

pc killer
Elkezdtem leszedni...Nagyon remélem, hogy gyorsan lejön lejön és nem fake! Egyébként ez a gameplay videó engem is érdekelne.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Ez engem is érdekelne.

LordAndrew
Akinek már megvan: Opcionális install van benne? Érdekel...

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Hát pedig nem túl bonyolult.Eltüntetnek egy példányt a gyártó helyrõl,a csomagolás közben,a szállitás közben,a raktárból... Van pár lehetõség.Ezért van hogy miután "gold" egy játék,már bármikor kikerülhet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

AntiHero
sok volt már fent😊 mindet törlik folyamatosan. (én nem néztem meg és nem is fogok 1et se)

SD456
Nekem megvan. Ha kell pm

PS3 ID: SDani456

Yoda001
egyébként jutubon fent volt egy igazi(!) gameplay vidi, de most már letörölték, vki tud róla valamit?

mama2
Amúgy azt sose értettem. Hogy hogy lopjákm el a játékokat az emberek és rakják fel warezra? Mit törnek fel, vagy mit csinálnak?

mucsácsó
Semmi...összefoglalva szenvedés, halom fake infó + fake rilíz, majd a végén egy tényleges warez release...ennyi 😄
+jönnek sírni a PC-s vérpistikék ide, dehát ez várható volt.
AntiHero
kint a warez sajna-.-

Yoda001
218 új üzenet tegnap este óta, mi történik már?

AntiHero
Hát ott ilyen közösség építésû a dolog.

Asszem majd inne lehet letölteni zenéket is.

Pontosan enm tudom, régen olvastam róla😊

LordAndrew
Fontos kérdés: Opcionális install van-e boxon? Lehetett-e a játék elõtt felküldeni mindenféle okosságot a HDD-re, hogy onnan töltse és ne a DVD meghajtót fingassa?

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Istencsászár
De mit takar?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

AntiHero
má nem lesz, mer má van.

DanielT
Te elkussolj b*zmeg, amit a DMC4 idején mûveltél az kritikán aluli volt. Fejezd be a sírást.
mama2
Én nekem ha lenne boxom, akkor megvenném biztos(té tényleg).

Istencsászár
"RockStar Social Club"

Azmegmilesz?

AntiHero
Én Arcade packot láttam valahol annyiért😊

Épp azt beszéljük itt a staff-al, h rohadjanak meg a warezosok, h hamost nem bannolják õket, mert ezek nyomják keddig orba szájba, és kiszednek jópár acsit, meg a játékba is haladnak, aztán indul a RockStar Social Club, õk meg enyhén szólva elõnybe lennének

Sõt sokan lesznek is, akik offline tolják, aztán meg puff feljönnek...sehogysem lesz igy jó.