Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphin
csak kiadják dobozosan is...egy hírben az volt, hogy egy cég fogja így árulni.mmint nem m.o.-n de valszeg jön ide is szállítmány...reméljük a legjobbakat<#vigyor3>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Fido4life
szerintem a moci irányítása elég szar lett, valahogy nem éreztem a sebességet, csak belsõ nézetben.. Persze ha igaz ez a "New and improved bike handling and physics. " akkor lehet így élvezetesebb lesz.. Bár ha csak Live-ról lehet majd letölteni, akkor én nem is fogok vele játszani.

Morphin
én motoroztam sokat, és szeretem a motorokat is...(való életben) nekem bejön ez a motorzósdi...viszont érdekes lesz,hogy üldözéseknél hányszor fogunk meghalni. mert ahogy nekimész valakinek máris röpülsz a mociról...és az eléggé fájdalmas tud lenni...sima gta4ben is sz0ptam eleget,amikor mocival mentem küldizni :S

Fido4life
csak én vagyok azzal hogy ez a motoros banda kurvára nem vonz ? szerintem hatszor érdekesebb lett volna megtudni pl. Dwayne elõéletét ahogy börtönbe került és elötte miket csinált, vagy Packievel/Garyvel nyomulni...

brodix
PC-n sokkal nehezebb behozni a játékot,de állítólag jóval szebb rajta a grafika.
irányítás téren konzol jobb.
hogy ps3 vagy xbox360,valóban rajtad áll.
én playstationös vagyok,szóval elõbbire szavazok,de télleg rajtad áll!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Törölt felhasználó
van benne valami én PC-n nyomom, de van olyan kocsi amit sehol nem találok még ott se ahol lennie kellene a térkép szerint, pedig már kiakasztottam.
de amugy egynek elmegy sztem.
JaSoN HuNTeR
sokkal jobb mint PC-n... PC-n verzió tiszta hiba lett.már a 2. patchen túl vagyunk mégis szar...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

oké köszi
FZoleee
sokkal jobb, mint pc-n
és jó az írányítása a grafikája?
Amse
mivel pc-n nem nagyon megy ezért konzolon jobb, de hogy ps3-on vagy box-on azt döntsd el magad, ha akarod 😊

gépen vagy xbox-on jobb a gta 4????<#conf><#conf><#conf><#conf>
asszem csak valamelyik amerikai áruház fogja úgy árulni
trogerzsiger
ja nem😄

trogerzsiger
Vagyiis így is meg lehet majd venni dobozosan és csak egy kód lesz benne?..

felpakolták a Lost and Damned websiteját

Morphin
<#lama>

GP2100
Nem érted, hogy ez NEM a pc-s topik? Ha addig nem jutsz el, hogy a pc-s problémáidat a PC-S TOPIKBAN kérdezd meg, akkor nem csodálom, hogy nem tudod elindítani...

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Nem az volt a baj. Most mindig ahogy be akarok lépni kiír valami rockstar games social club-ot, ott van olyan hogy play akkor meg azt írja ki hogy töltsek le valami live izét, de én csak sima singlezni akarok. Ezt mindenkinek ki írja????????
GP2100
Megcsináltad vagy csak azt hiszed? Az egyik wc-ben bujkál az utolsó, ha esetleg nem tudnád.

Kulee
hy all!
még a játék elején vagyok, amikor kocsis üldõzés van, bemegyek a mosódába és elfut elõlem a faszi, és gó útána...
és valamiért nem akarja elmenteni...
már 4x megcsináltam, mindig elmentettem, de nem...
nem tudjátok hogy mi lehet a gond?<#confused>

Yoda001
akkor mitkeresel itt? miért csodálkozol? olvasás is luxus?

http://9gag.com/gag/5135249

nem
Amse
az, hogy nem konzolon nyomod eredeti lemezzel?

Nekem azt írja ki hogy FATAL ERROR: RMN40 Ez mitöl van?????
Morphin
én mivel csak keveseket játszom egyszerre,nekem élvezetes...de azért ettõl a játéktól senkinek nem lesz adrenalin túltengése az egyszer fix.néha csak elkocsikázgatok,vandálkodom.elég egyszerû maga a játék.engem még mindig megtud lepni a törésmodell,meg ez az új RAGE motor vagy mi a neve. (tudom h rég kinnt van a játék de nekem csak 1 honapja van boxom)

sapkafej
na végigvittem a sztorit. nem tudom miért, de volt egy pont benne, ahonnan már tök unalmas volt. az utolsó küldetés meg nem is volt olyan zúzda, a bankrablás simán odaverte nehézségben 😛

a San Andreas azért ÉRDEKESEBB játék volt ennél

György

asszem a helikopater is csak onnantol elerheto miutan az egyik kuldiben hasznalni kellett. addig legalabbis en nem talaltam sehol.
brodix
Inferust Bernie is ad,miután minden küldetését megcsináltad,és miután elvitted a kocsit,szinte már mindenkinek olyanja lesz.(mint miután elõször ellopod a sultan rs-t)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Amse
nem tudom miért nincs ott, de én nem vittem végig a játékot még és már vagy 2x sikerült infernus-ban ülnöm szóval nem lehetetlen szerezni.
lehet másik napszakban kéne odamenni vagy kering a környéken egy kicsit hátha a forgalomba is megjelenik.

Törölt felhasználó
köszi a segítséget.

meg is van a térkép a kocsikrol a játék is story complete mentésben van
de a kocsik sehol
nem értem...
originál bolti játék, minden a legfrissebb szal nem értem.
segitséget szivesen veszem
Amse
google. van valahol olyan térkép amin fixen parkoló kocsik vannak.

Törölt felhasználó
köszi, megvan de kocsi sehol....

ki van akasztva a játék.

valami ötlet?
Morphin
ahol a Montauk Ave felirat van. ott van a bolt pontosan! de nekem nincs ott kocsi, még Stevie nem adta küldinek az Infernus lopást!...vagy nemistudom melyik kell hozzá,hogy odaspawnlojon mindig<#szomoru1>

Amse
Ezen a térképen 3 zöldes terület van. A jobb oldali szigeten az alsó (legkisebb) az Outlook Park.
Ha odamész és körbejárod megtalálod a Pizza Salad éttermet aminek a közelében szokott elõfordulni.

Törölt felhasználó
na most vagy én vajok nagyban nagyon hülye, vagy nem, de a kapott térképen se nem találom, meg sehol, valami pontosabbat nem tudnál adni nekem?
Amse
Az elsõ (jobbszélsõ) szigeten van az alja fele. (nagyobb zöld terület)

Törölt felhasználó
ja, bocsi.

és az amugy hol is van pontosan?

a térképen nem találtam olyan parkot
Amse
A #7992-ben leírtam.

brodix
Miféle AMD Proci?
Athlon/x2,Sempron,netán phenom?

Törölt felhasználó
hajhó!

nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy a Comet és Infernus kocsikat hol találom?

a játékot már 97%-ban kiakasztottam.

a választ elõre is köszi
Köszi azért!
GP2100
Ez itt senkit sem érdekel, mert ez a KONZOLOS topik.
Egyébként meg gyenge hozzá a géped...<#vigyor2>

Sziasztok!
Megvan a GTAIV PC-re!
Feltettem!És olyan a kép mihelyst betöltõdött hogy csak a kocsi lámpája és az üvegje látszik meg fénypontok meg az ég, semmi ház, mitõl van ez?
A GÉPEM:
Nvidia 7500GT vidókártyám van
1GB RAM de 2GB LESZ nemsoká
2.0GHZ AMD processzor
400GB SATA winchester

Köszi mindenkinek!
FZoleee
Én csak azt utálom, ha a jelenlegi bûncselekményeknél elintézel egyet, akkor rád száll az összes zsaru, mintha te lennél a bûnös <#idiota>
Morphin
én úgy tudom,hogy sajnos nemlehet...

Mészy
Off.
Ok.
On.
Össze lehet hozni a multit PC és XBOX között is? Ha igen, akkor én benne vagyok.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Morphin
megyek helyette én^^ drága a repjegy?mennyibe kerül kinnt "élni"?? ezt még majd privibe...

csakhogy a témához is hozzászóljak,kérdezzek: sokan multiznak itt? mert összekéne hozni egyszer egy kis mókát. unom a sok külföldit...állandóan énekelnek,meg f4szkodnak.

Mészy
Off
Nem a tesóm. Nem tudom ki Õ, de februártól szívesen várom a Fitzsimon's tetõteraszán egy pint Guinnessre.. 😊
On

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Morphin
nem biztos hogy õ az...csak egy feltételezés,meghát magánügye,azért raktam spoilerbe,de gondolom sokan elolvassák igyis^^

jah és Mészy, ugye jobban vagy már?? itthon vagy még?