ja ja , az elsőn nem tudsz venni ,csak a perseus-ban !!
hm nemtudom nemnagyon láttam cipőt öltönyösnél de lehet csak elkerülte a figyelmem azért vettem olyan cipőt thx a választ
Az első szigeten nem is lehet megfelelő cipőt venni, ott vedd a cipőt ahol az öltönyt. Gondolom felvettél az öltönyhöz valami sportcipőt, bakancsot, nem tudom micsodát... :D
pedig nincs rajta vettem a középső szigeten egy öltönyt a kezdőszigeten egy cipőt és nem engedi köszi a választ
napszemüveg se legyen rajtad !! én azért szívtam...
sziasztok elakadtam a A Long Way to Fall küldetés után mikor rayhez kell menni és kiírja h szükségem van öltönyre meg talán cipőre megveszem és ugyan azt írja mit kell ott pontosan csinálni?
a 70 % a " like " legyen (kedvel)!! nem az adott barátnál teljesített küldetések aránya !!kb 70-75% tol adják a bónuszt, de a respect is legyen kb 90% !!Ha megvan felhívnak és elmondják ,hogy tudod használni ...
" go drinking "
szegda#8143
Sziasztok! az lenne előszőr is a kérdésem,hogy van a két csaj a "SoBoHoe" meg egy másik neten leet felszedni és én nem csináltam meg a Brucie out of closet et vagy mit ami kell ahhoz hogy fellehessen szedni őket, akkor meg tudom csinálni azt a küldit ujra? vagy nem? és a másik mpedig hogy szerenték multiplayerben játszani a gammel- de az a gond hogy Nem original a játékom nem tmo hogy ez baj-e. és teloba belépek multiplayer és ranked match ott rányomok ranked match re és akkor kiirja hogy you must be akármi szoval hogy a windows live hoz csatlakoznom kell:S és nem tudom hogy lehet e játszani nem origi játékkal neten vagy van vmi patch? kérem aki tudja mit kell tenni az segitsen. tenk ju:)
Coronita21#8142
nah végig toltam 70százaléknál jött az utolsó küldetés, amikor az öreget kell kifilézni a maradék 30 százalék mire van ?
próbálkozni kell többször !! mind a kettőt ott találod meg !
kikit és carman-t hol lehet felcsípni?
és hogy? csak mert pl ha jól emlékszem,az egyikőjük a love-meet-en volt,de nem jött össze!
kb 70% tol adják ezeket a bónuszokat a barátaid , a tisztelet is e felett legyen !
Brucie - helikoptert hívhatsz,de csak bizonyos helyeken tud leszállni.
de érted megy és elvisz mint egy taxi ..
Dwayne - ő két "nigger"-t küld akik segítenek neked akár a hátra lévő küldik során is ! nagyon jól lőnek és sokáig bírják tűzharcban is !
a rendőrök lerázásában is segítenek !!( velük elég jó kis mókát lehet csinálni !) ezért célszerű playboy x et kinyírni, amellett hogy meg kapod a házát amiben billiárdozni is lehet a barátaiddal.
Little Jacob - fegyvert hoz neked ,mindig valami sikátorba parkol le !
és sokkal olcsóbb mint a fegyver bolt ! ez már az első szigeten is jól jöhet !
Roman - nos ő egy sofőrt küld érted ,mint a taxiba úgy kell beszállni ,és ott választhtod ki az útirányt !
Packie - ő egy bombát ad amiért el kell menned mindig valami elhagyatott helyre ,és ezt feltudod tenni az autódra.
A telefon a detonátor hozzá ,ki választod Peckie nevét és a neve alatt tudod felrobbantani..
Kiki (LawChick)- nos ha jól csinálod a dolgokat akkor őt hívhatod ,és a kapcsolatain keresztül leállnak a zsaruk a körözéssel !! de éjjel nem igazán örül neki .. nem is segít azt mondja " good luck " :)
Carmen (Sobohoe) - ő pedig ,az élet erőd állítja helyre !
" ezért vannak a jó barátok " !!! :)
a carmenen és a kiki-n kívűl a neten kit lehet még be csajozni ??:)
A középső szigeten a lakásod (amiben van laptop is) az felett van egy rendőr örs ,az utca végén északra! Szépen besétálsz ,autóval még a sorompót is felemelik neked!
és ott az épület tetején.A lépcsőházon keresztül fel tudsz menni..igaz ott van 3 rendőr is de simán feltudsz szállni és csak 1 fokot kapsz.
de azt nem tudom mikortól elérhető ! :(
Coronita21#8131
Brucie-nál volt asszem 3 verseny ahol lealáztam mindenkit aztán eltűnt a csávó:D
köszi a gyors választ
Hát, ha jó pontokat szerzel egyes barátoknál akkor egy bizonyos százalék felett kaphatsz tőlük "szolgáltatásokat". Roman pl elküld érted egy autót, ha felhívod. LittleJacob-tól tudsz venni olcsón fegyvert, Brucie-nál utcai versenyekre lehet benevezni, stb... A Statistics-ben tudod megnézni kinél, hogy áll a helyzeted. :)
Coronita21#8129
befolyásolja a játék menetet illetve a küldetéseket ha elhivnak valahogy mondjuk billiárdozni vagy inni, és nem megyek? csak mert mutat ilyeneket
sziasztok valaki tudna segíteni h hol találom csit nélkül a Annihilator helikoptert?
megtudja valaki mondani hogy mi a 3 "coop" módos játéknak a legjobb ideje? (a trófea/acsi miatt) [hangmans noose, bomb da base, deal breaker]
Ha ki van írva, hogy RACE, akkor egyértelmű a helyzet. :D Egyébként úgy jelzi, hogy felhív telefonon, és az idegesítő, fárasztó stílusában értesít a dologról, és onnantól kezdve hívhatod ha versenyezni akarsz.
Hut#8120
hogy telókönyvből kikeresem bruce nevét és ott lesz benne hogy race?
Hut#8119
hogy érted hogy jelti a versenyeket hogy rámegyek bruce-ra és ott kivan írva hogy race? (vagy hogy?)
A story alatt kell neki versenyt csinálni, de később kapsz opcionális versenyeket is tőle(jelzi telefonon). Ezután felhívod(a hívás oka RACE legyen) és mehetsz is versenyezni.
Hut#8117
Brucie versenyeit hogy csináljam meg felhív vagy hogy?