Valójában úgyse érdekel, akkormeg nem mindegy?:D
most én vak vagyok vagy csak sd tv miatt nemlátom a homályosságot? vagy Nektet az a homályosság amikor a nagyontávoli házak kissé elmosódottak? bár szerintem az a Ti szemeteket se bántaná :)
nagyon jópofa vagy, de a kérdésre nem tudnál válaszolni :P
Az az igazság hogy én megint mocskosol mázlista és szerencsés vagyok...
- nem fagyott lett ( 1 év alatt 2szer a Fight Night online lobbyba )
- textúra pop up csak a Mass Effectnél volt... GTAban nekem NINCS.
- bugok minden játékban vannak, de pl GTAban még nemtalálkoztam semmi extrával
- vinyom kezdetek óta van
- a gépem szinte tökéletesen üzemel
Mind1 majd ha jön PC-n akkor lewarezolod úgye? XD Me én biztos h nem XD
Jónak nem mondanám... nem a játékot, hanem amit veletek lenyeletnek.
Nem kétségés, hogy állat jó játék, de konzolon ne kelljen már lefagyásokról, textúra popupról, csúnya bugokról, vegyé vinyót dolgokról olvasnom... szörnyű, komolyan mondom!
arra várhatsz ;) Addig megváltozik a gondolkodásod.
Következő generációbol fogok,addigra úgy is elavul a gépem
Az intro nekem nagyon bejön, hangulatos. Mutatós ahogy a stáblistát megszerkesztették, profi munka.
Roman nagyon tuti karakter, jól "játssza" a szerepét, az igazi bevándorló, aki az amerikai álmot hajszolja. Az inge pedig fantasztikus! :D
A grafika nekem nagyon tetszik, néha tényleg olyan mintha egy tv-filmben lennénk. Látszik a csatornákból felszálló gőz, fújja a szemetet a szél, és még milliónyi apróság... Pop-up-al még nem találkoztam, szaggatás egyszer volt, a ruhaboltban. :? Az autók irányításával szerintem semmi gond. Nekem kéziféknél sem fordul 180 fokot (valaki erre panaszkodott). A törések fantasztikusak, nagyon jól amortizálódik az autó. Egyszer gallyra vágtam a kocsi bal elejét és a kocsi totál balra húzott, nehezebb lett az irányítása. Másik: Kimentem a tengerpartra kocsival és tök más lett az irányítása a homokban. Szinte érezni lehet, ahogy küzd az autó a homokban.
Az ember hamar bele tud folyni a játékba, tényleg HATALMAS! Elkezdtem barangolni a tengerparton, megláttam egy ember sziluettjét a távolban egy sziklán. Odamentem, és egy öreg faszi tai-chi-zett magányosan. Ilyesmik... :)
Rövid multiplayer is volt, a Cops and Crooks módot próbáltam és szerintem fasza lett. Jó kis rabló pandúr móka.
Köszönjük Rockstar!
Mert én már régóta terveztem a konzolt, de a gta4 miatt veszek.
Ha megjelenik arról minimum 2-3 hónap múlva hallhatunk valami hivatalosat
Zóanagyvarázsló#4160
Ebben a minutumban :) Nem, egyelőre még nem jelentették be (így nem is kezehetjük 100%-osan a PC-s verzió majdani eljöttét), várni kell vagy konzolt venni.
viccet félretéve, kíváncsi leszek mikorra nyomják ki pc-re
ez igaz? mert akkor szaladok a boltba pezsgőért :P