Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
illetve ma. ha ma, 04.26. szombat délutánig nem adják fel a cuccot... bebuktuk! 05.05. akkor fog csak megjönni (az meg egyébként a szülinapom, de oda mást terveztem) 😄

Kandurex
benne vagyok <#gonosz3>, egyetlen esélyünk még a holnap

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

EmThor
gyújtsuk fel a game-et mit szólsz? 😄

Kandurex
hú, lehet, csak átfutottam rajta, aztán már írtam is 😊

szerk: sõt biztos, "song" ...mindig keverem : /

EmThor
az nem 200 zeneszám? fáradok 😄

Kandurex
Lássuk a IGN értékelést:

10 pont, Történet, felépítés (Oscar díjas story szint)

10 pont, Grafika (Liberty City egy élõ, lélegzõ város, valódi film)

10 pont, Zene, hangok (Kiváló hangok és zenék, kiemelve a 200 szinkronszínészt!!)

10 pont, Játékmenet (Az új fedezõ rendszert említik, a missziók tökéletes felépítését)

10 pont, Szavatosság (25-45 órára becsülik a végigjátszást, de persze kiemelik a kiváló multiplayert)

10 / 10

szerintem is korrekt értékelés 😊

Kandurex
nekem akkor mákom van 😊 hitachi drive -os, winyós géppel vagyok felszerelve, jöhet a kedd 😊

mucsácsó
Euphoria, ennnyi

Már csak ez miatt is hatalmas nagy a játék...nagyon durva ez a fizikai motor a játékban...és ezt úgy higgyétek el, hogy amit láttok ebben a videóban, az tökre ugyanígy megtalálható mind a GTA IV-ben is. Hihetetlen tényleg, ez mindent ver.. 😊 Fõleg hogy az elõzõ GTA-kban totál semmi fizika nem volt..
Sziasztok!
Honnan tudnám elõrendelni a gamet ? Úgy hogy a megjelenés napjára itt legyen? Azaz Kedden vagy legfeljebb szerdán. (ps3 kéne) csak az a baj hogy most hiába rendelem elõ a cdgalaxisból ha készlethiány van vagy mittomén,egy tuti hely kéne.😄

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

EmThor
ign szerint az utóbbi 10 év legjobb játéka.

és nem azért kapott 10-est mert hibátlan, hanem mert olyan elõrelépést mutat és olyan játékélményt kínál mint semmi más jelenleg

AntiHero
Remélem ez a warez hibája. De ha nem akkor patcheljék.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mucsácsó
Nah utánajártam a dolognak, és az istentelen durva popupért sajnos az Arcade-okban levõ BenQ drive a felelõs... (meg persze az, hogy nincs vinyó) Samsung meghajtóval teljesen játszható (mint ahogy itt nálam is), néha-néha van popup azért, de annyira nem vészes egyáltalán, mint Arcade-on.

De azért jó lenne egy vinyót beszerezni...tudom, már szerintem kb. én vagyok a 100. ember, aki ezt kérdi, de hol lehet OLCSÓN (nem ebay és társaira gondolok) hozzájutni egy 20 GB-s X360-as HDD-hez?
GregSB
<#levele>

Nem.

PSN: berghold

GregSB
X360-asok és PS3-asok tudnak majd együtt játszani online? 😊

FRe4k
No Comment....
Kell ez a játék..... <#rinya>

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

EmThor
ign most dobott egy 10-est a játéra (xbox)...

FRe4k
Valahol olvastam hogy szombaton adják fel postára azoknak akik az EU - ban laknak,remélem nem kamu és tényleg postázzák holnap(ez a Game - re vonatkozik)!
Ha ma feladják akkor van esély hogy megkapjuk jövõ héten szerintem.
A remény hal meg utoljára.... 😊

Kandurex
szerintem van, az más kérdés, hogy a game -sek dolgoznak e...

EmThor
szombaton ott van posta?

ha csak hétfõn adják fel, nem ér ide szerdára és buktuk a 4 napos hosszú hétvégét :\

FRe4k
A rohadt életbe...
Most érek haza, Game nem adta fel a játékot...
Azért reménykedek hogy holnap feladják , és nagyon remélem hogy keddre , de legkésõbb szerdára ideér a gta!!

Autoaim kikapcsolva. A kontrolleres celzas pocsek, nem a GTA. De ez a velemenyem asszem kozismert. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mucsácsó
Célzással nincs gond szerintem... (kapcsold ki azt a szar autoaimot)
A jármûvek is szokhatóak, sõt, szerintem nagyon is élvezhetõ az irányításuk; viszont a kézifék és a velejáró ~180 fokos fordulat nagyon idegesítõ tud lenni... =/
Persze persze. Nem szimulator ez, hogy egy auto viselkedese autora emlekeztessen. Milyen buta is vagyok.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

AntiHero
Nem szimulátor.

Na eroltettem meg egy kicsit. Asszem ket jelentos gyengeje van a jateknak. Az egyik a harc. Celzas kontrollerrel: bruhaha! A masik a jarmuvek fizikaja. Csak kellett volna valakit a fejlesztes/teszteles kozelebe engedni, aki nem csak a vidamparki korhintan latott autot/motort. Egyszeruen botranyos. Az autok csak ugy libegnek lobognak az uton, de ezzel meg egyutt lehet elni, azzal viszont mar alig, hogy a kezifek emlitesetol is korbefordulnak. Akkor is, ha az ember lepesben halad.

de szvsz arra gondolnak h. beszállitás alatt,szal üzletbe se kapták még meg.
engem még nem is hivtak:S
Evogordon
Most a platinumshopnál az van kiírva hogy GTA 4 szállítás alatt ez azt jelenti hogy már a megrendelõknek kiküldték és már hétfõn játszhatnak is a játékkal?

hali!
valaki rendelt elö ps3-ra platinumshopnál?
ha igen,akkor hivtak már?😊
Tibor
LCD háttérfényétõl jó hogy kifolyik, plazmánál nincs ilyen probléma, nem olyan világos.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Checkerboy
A grafika az viszont tényleg egy kicsit gyenge néha-néha...Legalábbis a karakterek fejei elég rondák, de nem olyan nagyon zavaró

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

AntiHero
Még jó hogy inkább a barátnõd mint egy játék😊

Nem ellenzem a warezhuszárok hozzászólásait mert ha megis rendeltem a játékot attól még énis az vagyok de tényleg nem kéne konkrét infokat írni a játék story-ával kapcsolatban mert ez kurva idegesítõ lehet azoknak akik mikor elkezdenek játszani már tudják mi fog történni!!!

A játékról nem írok semmi fontos infot csak a véleményem: Bejön a játék tényleg vannak benne forradalmi dolgok és sok helyen életszerû és élõ a város de vannak helyzetek ahol ugyanez van csak épp a másik véglet!

Én azt vártam a játéktól hogy ekkora felhajtás elõzte meg tuti hogy kurva nagyot robbant majd az elején és majd abba sem bírom hagyni de ez nem így van, tetszik a játék de nem köt le jobban mint pl az Assa Creed anno vagy ha mást említsek többet nyomtam egyhuzamban COD4 Singlepalyer-t mint GTA4-et pedig már két napja megvan. Most is húzok a barátnõmhöz pedig variáltam hogy nekiálljak e játszani de semmi kedvem nincs ugyhogy hagyom majd holnapra. Lehet hogy kurvasok minden van sõt szinte minden amit még fel sem fedeztem talán még a játék felszínét sem karcolgatom de ettõl durvább indulásra számítottam.

Ellenpélda: az öcsém teljesen rákattant még kajálni sem akart lejönni mert játszott.

Ja és még hozzátennném a grafikáról annyit hogy nem vagyok hasraesve ha valaki azt hiszi hogy szebb lesz mint amiket kiadtak akár xbox360-as akár Ps3-as képeket akkor az téved ugyanis dettó úgy néz ki a játék mint a képeken. Van ahol nagyon szép a graf és csak ámulok meg tényleg sok apró dolog ki van dolgozva de összeségében nekem annyira nem jön be! Ja és hosszú játék után azt vettem észre hogy a szemem majd kifolyik pedig nem Sd-n nyomom hanem Fasza LCD monitoron.

Ettõl függetelnül nekem is bejön a játék és mindenképp megszerzem magamnak és beleásom magam minél jobban!
Jah, sry. Épp gépet húztam.

Látom a sietségbe nem olvastál most visszább 😄, sebaj 😉

Na szal a két KOTAKU-s hír:

1. Egy elszánt gamer nem volt rest beállítani a kameráját és élõben közvetíteni a GTA IV-et (miközben játszik ugye) a Justin.tv weboldalon. A vicces az egészben, hogy 3LED-es lett a gépe, miközben majd 200-an nézték éppen 😄 a gép egy Halo3 Edition-ös masííína 😊.
_____

2. Ez már kicsit érdekesebb, ugyanis a Kotaku készített egy interjút az MS Live szolgáltatásáért felelõs egyik managerel, névszerint😄erek Ingalls-al. Az okból, hogy mennyire készültek fel a GTA IV fogadására, mennyira stabil a rendszer. Megpróbáltam a lényeget lefordítani nektek.

..."sokkal nagyobb nyomásra számítunk, mint a Halo3 és a COD4 esetében."

A Microsoft hogyan készíti elõ az Xbox Liveot a játék érkeztére ?

"Tavaly decemberben nem voltunk felkészülve egyáltalán...ezt a hibát nem követjük el újra a Grand Theft Auto IV esetében...(nevet) Totál marketing szöveg nem ? De tényleg komolyan vesszük ezt a feladatot.
E cél érdekében a legnagyobb lépés amit megtettünk, hogy több szervert állítottunk "fel", mely így jobban elképes látni a feladatokat a Live rendszerben: ténylegesen, az utolsó 2 hónap folyamán megkettõztük a "kapacitásunkat" (jobb szó hirtelen nem jutott eszembe, sry) (itt még említést tesz bizonyos bio-metrikus rendszer alkalmazására)

Megerõsíti még, hogy a mostani Update teljes egészében a Grand Theft Auto IV miatt történt.

Kitér a Sony készülgetéseire és megemlíti, hogy - állítása szerint -LIVE-on sokkal stabilabb lesz a játék netes része.

Ezt pedig nem fordítanám le xD :
""We know the launch of GTA IV will be a wildly successful day for Rockstar, for LIVE, and for our customers... and hopefully, just another day for operations."

-------

Adi
kurvázni az elsõ szigeten is tudsz..
És csak annyit mondok.. nem egymás mellett ültök majd😊)))

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

pc killer
Majd ha játszol akkor nagyon sok dolgot meg fogsz tudni...<#vigyor1>
jólvan abbahagytam

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Denes888
Bennem pl egy világ omlott össze, hogy ezt a LÉNYEGES infot megtudtam. MOst sokkban leszek 1 hétig, és lemaradok az eredeti GTA4-rõl MIATTAD. XD <#idiota><#idiota>

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

AntiHero
De mi megtudunk-.-

pc killer
Hát nem igaz.. Olyan nagy baj, hogy megkérdeztem kb. hány %-nál nyílik meg?? Semmi nagy dolgot nem tudok meg attól, hogy ezt megkérdezem. Csak örülök, hogy nemsokára ott leszek.<#wilting>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

<#szomoru2><#levele> ...lehet támogatni 😄DD

EmThor
-- kiveszi kedvencekbõl a topikot --

AntiHero
omg

pc killer
Mivan?<#idiota>

pc killer
Akkor nemsokára én is ott leszek. Most olyan 17-18% körül vagyok.

Sland
bocsessz.
amúgy nemtom minek a spoiler, ha spoilerben írok azt is elolvassátok 😄

pc killer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
19% körül

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

AntiHero
<#lama><#falbav><#felkialtas>