Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
szerk: sõt biztos, "song" ...mindig keverem : /
10 pont, Történet, felépítés (Oscar díjas story szint)
10 pont, Grafika (Liberty City egy élõ, lélegzõ város, valódi film)
10 pont, Zene, hangok (Kiváló hangok és zenék, kiemelve a 200 szinkronszínészt!!)
10 pont, Játékmenet (Az új fedezõ rendszert említik, a missziók tökéletes felépítését)
10 pont, Szavatosság (25-45 órára becsülik a végigjátszást, de persze kiemelik a kiváló multiplayert)
10 / 10
szerintem is korrekt értékelés 😊
Már csak ez miatt is hatalmas nagy a játék...nagyon durva ez a fizikai motor a játékban...és ezt úgy higgyétek el, hogy amit láttok ebben a videóban, az tökre ugyanígy megtalálható mind a GTA IV-ben is. Hihetetlen tényleg, ez mindent ver.. 😊 Fõleg hogy az elõzõ GTA-kban totál semmi fizika nem volt..
Honnan tudnám elõrendelni a gamet ? Úgy hogy a megjelenés napjára itt legyen? Azaz Kedden vagy legfeljebb szerdán. (ps3 kéne) csak az a baj hogy most hiába rendelem elõ a cdgalaxisból ha készlethiány van vagy mittomén,egy tuti hely kéne.😄
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
és nem azért kapott 10-est mert hibátlan, hanem mert olyan elõrelépést mutat és olyan játékélményt kínál mint semmi más jelenleg
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
De azért jó lenne egy vinyót beszerezni...tudom, már szerintem kb. én vagyok a 100. ember, aki ezt kérdi, de hol lehet OLCSÓN (nem ebay és társaira gondolok) hozzájutni egy 20 GB-s X360-as HDD-hez?
PSN: berghold
Kell ez a játék..... <#rinya>#rinya>
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Ha ma feladják akkor van esély hogy megkapjuk jövõ héten szerintem.
A remény hal meg utoljára.... 😊
ha csak hétfõn adják fel, nem ér ide szerdára és buktuk a 4 napos hosszú hétvégét :\
Most érek haza, Game nem adta fel a játékot...
Azért reménykedek hogy holnap feladják , és nagyon remélem hogy keddre , de legkésõbb szerdára ideér a gta!!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A jármûvek is szokhatóak, sõt, szerintem nagyon is élvezhetõ az irányításuk; viszont a kézifék és a velejáró ~180 fokos fordulat nagyon idegesítõ tud lenni... =/
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
valaki rendelt elö ps3-ra platinumshopnál?
ha igen,akkor hivtak már?😊
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
A játékról nem írok semmi fontos infot csak a véleményem: Bejön a játék tényleg vannak benne forradalmi dolgok és sok helyen életszerû és élõ a város de vannak helyzetek ahol ugyanez van csak épp a másik véglet!
Én azt vártam a játéktól hogy ekkora felhajtás elõzte meg tuti hogy kurva nagyot robbant majd az elején és majd abba sem bírom hagyni de ez nem így van, tetszik a játék de nem köt le jobban mint pl az Assa Creed anno vagy ha mást említsek többet nyomtam egyhuzamban COD4 Singlepalyer-t mint GTA4-et pedig már két napja megvan. Most is húzok a barátnõmhöz pedig variáltam hogy nekiálljak e játszani de semmi kedvem nincs ugyhogy hagyom majd holnapra. Lehet hogy kurvasok minden van sõt szinte minden amit még fel sem fedeztem talán még a játék felszínét sem karcolgatom de ettõl durvább indulásra számítottam.
Ellenpélda: az öcsém teljesen rákattant még kajálni sem akart lejönni mert játszott.
Ja és még hozzátennném a grafikáról annyit hogy nem vagyok hasraesve ha valaki azt hiszi hogy szebb lesz mint amiket kiadtak akár xbox360-as akár Ps3-as képeket akkor az téved ugyanis dettó úgy néz ki a játék mint a képeken. Van ahol nagyon szép a graf és csak ámulok meg tényleg sok apró dolog ki van dolgozva de összeségében nekem annyira nem jön be! Ja és hosszú játék után azt vettem észre hogy a szemem majd kifolyik pedig nem Sd-n nyomom hanem Fasza LCD monitoron.
Ettõl függetelnül nekem is bejön a játék és mindenképp megszerzem magamnak és beleásom magam minél jobban!
1. Egy elszánt gamer nem volt rest beállítani a kameráját és élõben közvetíteni a GTA IV-et (miközben játszik ugye) a Justin.tv weboldalon. A vicces az egészben, hogy 3LED-es lett a gépe, miközben majd 200-an nézték éppen 😄 a gép egy Halo3 Edition-ös masííína 😊.
_____
2. Ez már kicsit érdekesebb, ugyanis a Kotaku készített egy interjút az MS Live szolgáltatásáért felelõs egyik managerel, névszerint😄erek Ingalls-al. Az okból, hogy mennyire készültek fel a GTA IV fogadására, mennyira stabil a rendszer. Megpróbáltam a lényeget lefordítani nektek.
..."sokkal nagyobb nyomásra számítunk, mint a Halo3 és a COD4 esetében."
A Microsoft hogyan készíti elõ az Xbox Liveot a játék érkeztére ?
"Tavaly decemberben nem voltunk felkészülve egyáltalán...ezt a hibát nem követjük el újra a Grand Theft Auto IV esetében...(nevet) Totál marketing szöveg nem ? De tényleg komolyan vesszük ezt a feladatot.
E cél érdekében a legnagyobb lépés amit megtettünk, hogy több szervert állítottunk "fel", mely így jobban elképes látni a feladatokat a Live rendszerben: ténylegesen, az utolsó 2 hónap folyamán megkettõztük a "kapacitásunkat" (jobb szó hirtelen nem jutott eszembe, sry) (itt még említést tesz bizonyos bio-metrikus rendszer alkalmazására)
Megerõsíti még, hogy a mostani Update teljes egészében a Grand Theft Auto IV miatt történt.
Kitér a Sony készülgetéseire és megemlíti, hogy - állítása szerint -LIVE-on sokkal stabilabb lesz a játék netes része.
Ezt pedig nem fordítanám le xD :
""We know the launch of GTA IV will be a wildly successful day for Rockstar, for LIVE, and for our customers... and hopefully, just another day for operations."
-------
És csak annyit mondok.. nem egymás mellett ültök majd😊)))
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
jólvan abbahagytam
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
amúgy nemtom minek a spoiler, ha spoilerben írok azt is elolvassátok 😄
pc killer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!