Előzetesben annyit hogy 4 órát toltam ma,kb 9-10%-nál járok.
Statsban van egy ilyen hogy
Addiction level:Coming up:D
Freedy#4229
nekem szombaton lesz a szülinapom:D
Amúgy a játék nekem elsőre nem nagyon jöt be, de ahogy csináltam a küldiket, kocsikáztam, egyre jobban belejöttem, és magával ragadott a játék. Mindenkinek ajánlom!!!!
Amúgy sikerült elakadnom:D Első kérdőjeles küldetésnél. Aki már tart ott, az szólhatna, és akkor leírom spoilerbe, hogy pontosan hol akadtam el.
Valaki majd legyen oly szíves megpróbálni, hogy X360-on HDD nélkül hogyan megy az EREDETI játék! Köszi előre is! Gondolom popupol továbbra is, bár külföldi fórumokan azt állítják, hogy az eredetivel nincsen popup gond - bár én ezt kötve hiszem.
sajnálom hogy nem tudtam eljutni, osztálytársam ott volt, próbáltam meghívót kunyizni :| csak jókat mesélt. csináltak róla ilyen körözési képet fotópapírra a nevével, tök jó lehetett :D
Freedy#4226
Annak a zenének nem tudod a címét/előadóját, ami a töltés alatt megy, meg a hivatalos oldalon?
Kalozoner#4225
ezer hála, le se lehet tagadni hogy GTA-s zene:)
hát én azt hiszem, hogy vasárnapra halasztom a megvételt, mivel akkor van a születésnapom jó kis ajándék lesz, már csak ki kell bírni, hmmm
Nagydög#4223
Jatekmenetet befolyasolo buggal nem talalkoztam. A legdurvabb, amit lattam egy lepcso folott jo egy meterrel uldogelo urgepasztor volt.
#4222GTA TRAILER ZENE
az a bizonyos überkirály ruszki rap szám, akinek még nincs meg szedje kedvére
Seryoga - King Ring (GTA IV)
Kalozoner#4221
ja igen, és eddig nekem full bugmentes, nem is tudom volt-e valami, ja igen mikor levan zárva ugye a híd, és zsaruk állnak a túloldalt a kordonon, ott át lehet mászni? mert én kirepültem a szélvédőn, és át a kordonon, bár a zsarukák egyből seggbelőttek:)...
Én akkor dobtam el az agyam mikor mentem Little Jacobal egy jeepbe. Eleered az eső és behajtottunk egy kis utcába. OMG... Mondom. Iszonyat hangulatos volt, közbe szolt a jó kis jamaikai zene. MUSTHAVE!
Kalozoner#4219
realisztikus?:d, ha az AC-egy élő világ volt valaki szerint akkor ez 5x űbereli, az MI meg, "mintha az embereknek lenne eszük", télleg én is minnél többet játszok vele annál jobban lenyűgőz az egész, a grafika szerintem szenzációs, egyzserűen nem lehet hozzáfűzni semmit, LÁTNI KELL!!!
gyerekek én meg mondom őszíntén, délután amikor elindítottam olyan ocsmánynak tűnk a játék grafikailag, hogy nem igaz, és most már, hogy visszem a küldetéseket, tolom a játékot, ismerekedek vele,...egyszerűen LENYŰGÖZ! CSODA!! GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ!!!
elővettem a Saints Rowt összehasonlítás céljából, csak 3% ig nyomtam azt mert annyira vacak. Nagy a kontraszt a két játék közt, mindenben fényévekkel jobb a GTA, lehangoló látványilag, mozgásban, történetben, mindenben a Saints Row ehhez képest, nem is teszem be többet :D
Aki x360-on szeretne majd multiba lövöldözni, poénkodni az vegyen fel: Denes888 a gamertagom.
Hát ez a játék üt! :D Nem vártam még játékot ennyire. (Még 12 kor hozta futár, most hagytam abba) Majd valaki jön multizni? Még csak a MP tutorialt néztem meg, jó lenne már tolni valakivel.
. Az interneten MINDENHOL azt olvasom ismertetőkbe és fórumon is hogy:KIRÁLY, hiba NINCS, 10/10,10/10,10/10,10/10.
Itt is azt olvasom hihetetlen.:D
Amúgy Kalozoner: Tényleg félelmtes lehet. Akkro a MI jó? És realisztikus az egész?
Kalozoner#4206
igen a részletekben nagyon ott van a játék, minden de minden apróság meg van csinálva, pl amikor a "kiscsajt" szopatod a kocsiban én szakadtam annyira jól megvolt csinálva, a gázt féket rendesen nyomja, amikor elbambul egy autós és rádudálok megköszöni, néha kicsit félelmetes
Ragnar360#4205
Na re, mamár többet nem jelentkezem :DDD az első élménybeszámolót majd holnap megírom.
Azért annyit mondok, h úgyis tudjátok mit gondolok, meg igazából túl sokat is billiárdoztam Roman-el...szal :DDD
Ja annyit kérnék, hogy vegyen fel minden kedves fórumlátogató Livera (persze akinek van 360 és Live) , gamertagom : xl Ragnar lx
Ha látsz egy taxit akor nyomd meg az LB-t és füttyent neki aztán ha megáll akkor nyomd meg hosszan az Y-t és beszállsz utasként és utána kiválasztod az uticélt aztán ennyi.
5 és fál óra után azt kell mondanom hogy az eddigi legjobb GTA!
Ami eleinte nem tetszet pl grafika az mosmár tetszik:) (jól gondoltam hogy csak szokni kell:P)
Az apro kis részletekben a játék etalon. Annyi minden kis dolog van ebeb a játékba hogy felsorolni is nehéz.
A Lövöldözés meg írtó faszán megvan csinálva. (aszittem ez lesz a játék gyenge pontja)
Esernyőt énis néztem, amint elkezdett esni elővették, de nem mindenki! csak akinél volt:) nagyon aprólékos.
Igen, emlékszem... abs. hiszek neked. PC-n általános, hogy a wrz verzióval komoly gondok vannak jó ideig. Ezt is meg kell venni, nem is kérdés.
autók irányitása kicsit komolyabb lett, főleg a fékút nőtt meg nagyon, jól előre kell gondolkodni hogy mikor akarsz megállni meg hol :)
parkban ember locsolja virágokat, esőben esernyővel mennek, nagyon jók ezek a részletek, nálam simán 10/10 az egész igy 2 óra játék után
Majd Roman picit később ad lehetőséget, és tőle lehet taxit hívni elefonon.
no, én is leteszteltem...amikor Nico először kilépett az utcára...mondtam: "hát ez bizony ronda" :) aztán az irányítás szokatlansága,..szóval húztam a számat,.. végül bepattantam egy kocsiba és elkezdtem felfedezni a várost...5 perc után rájöttem, hogy a játék nem ronda, további 5 perc után konstatáltam, hogy a játék szép, majd amikor a Brooklyn hídi lehajtónál elmentem (gondolom tudjátok miről van szó) a pofám leszakadt és bejelentettem, hogy a játék gyönyörűűűű!! Arról, hogy mennyire részletesen kivan minden dolgozva szinte említést se kell ejtenem! Elképesztő! Rendesen vonz, hogy menjek vissza garáználkodni :D De tényleg...nem tudom ezt tovább írni...mennem kell vissza :D csá!
Gondolom a telefonon... tippre a mobilon a services? vagy ilyesmi...
De tényleg itt valami lehet a háttérben, mert én össze vissza autóztam, száguldoztam szórakoztam, de semmi, semmi, semmi.. pedig hidd el leirnám, Mass Effectnél is irtam, mert ott sajnos durván volt.