Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
hát én gépfejlesztés helyett tuti konzolba fektetnék inkább
(de gitár + motorozás melett nincs már tõke sajnos)
régen a gamestarban irták hogy olyan játék, ami 100%-os, egyszerûen nincs. hát szerintem most megérkezett (vagy legalábbis közel áll a tökéletességhez, nemsok ilyen játék lesz a jövõben...10évente jönnek ilyen "messiások"..fel van adva a magas labda, ilyennek kell lennie egy "nextgen" játéknak<#idiota>, és most nemcsak a grafikán van a hangsúly ezesetben...hangok, sztori, környezet, szabadság(!),multiplayer, egyszerûen tökéletes)
Én is csak belenéztem, hamár hivatalos rev., de nem néztem sokáig, nem veszem el az élményt magamtól, hogy majd mikor ott lesz a kezembe a vaccsiúj joy és megteszem az elsõ lépéseket, jönnek az élmények és szószerint elkap az eufória hatás, ugye mijen jó ? 😄DD még spanglee-t se kell szívni 😄
A videó alatt egy ismét ütõs szám megy Kanye West-tõl Flashing Lights <#ravasz1>

16.9 v 17.9

HUNMarcus
nem tudjátok hogy az MM-ban vagy a Saturn-ban mennyi lesz az ára a játéknak?

PS3 ID: marcogi zsírkutya

tigeroo
megérkezett a tökéletes játék...
(2:20után van egy szépkis autós robbanás... nem néztem tovább a videot, most flashbackelem kb. tizedjére)
deep
Hát, sokszor zseniálisak, máskor meg segghülyék. Volt hogy megálltam egy keresztezõdésben gyalog, és nem kerültek ki, ott álltak, amig el nem mentem, szót se szóltak.
Katun
Hát egy jó példa az AI-ra:
Pl az autósok néha az út egyik szélén vagy másik szélén vagy közepén mennek teljesen véletlenszerû.
Ha elõzök és jön szembe valaki dudálok beljebb húzódik. Meg ilyenek.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Figyelgettem ezt az effektet, de nem sikerult rajtakapnom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

DJ Skyline
ez engem is érdekelne, az elõzõ részekben eléggé zavaró volt, hogy megyek, nincs elõttem semmi, majd hátra nézek, aztán vissza elõre, és bumm. meg mennyit javult az AI? gondolok itt most a forgalomra, SA-ban eléggé rossz volt.

Co-op mód is van elvileg a játékban, de nem tom hol
vagy csak Multiba lehet?

malter
mennyire tárolja a körülötted lévö dolgokat?itt is olyan ha 2x hátranézel már teljesen más jármü van mögötted?vagy pl befordul 1 verda sarkon mire odaérsz már nincs az utcában
Hol lehet ruhákat vásárolni, mert nekem egyenlõre csak az orosz ruha bolt van?

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

AntiHero
<#szomoru1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Soldiers
a szabadságszobor tetejére fellehet menni? és leenytõernyõzni egyet<#mf1>

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Tudom, tudom rFactor...

De ez elég off, legyen annyi elég, hogy egy 50k-s Falcon 360 - GTA4 bundle AJÁNDÉK.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Istencsászár
A kérdés az milyen kaland és milyen versenyjátékokra gondol😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Minõségi kalandjáték néhány kivételtõl eltekintve PC-re sincs nagyon 😞 Pedig én is imádom a stílust.

Versenyjátékokból pedig nagyságrendekkel több van mint Pc-n.

De te tudod.

Kandurex
ez fordítva is igaz, hogy minden játék megjelenik konzolra (na jó, talán a StarCraft 2 nem) így még mindig jobban jársz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

GregSB
Ha van türelmed akkor várd ki a PC-s verziót 😊 (12+ hónap :S)

Van mindkét gép otthon (sõt wii is), úgyhogy ez nem szempont.
1ébként Ps3-mamat nem különösebben szeretem, csak a Planet Earth miatt vettem meg (meg majd FF13).

totyak
Az a baj, hogy csak a GTA miatt nem akarok konzolt venni. Egyelõre pedig más játék nem érdekel konzolon. Fõleg kaland meg verseny játékokkal játszom, amik közül néhány meg sem jelenik konzolra, ellenben PC-re igen. Nem tudom mit tegyek.

GregSB
Szerintem azt döntsd el hogy mikkel akarsz még játszani a GTA4-en kívül, és nézd meg a két rendszer exkluzív játékait.

Én azért döntöttem a PS3 mellett, mert majd jön még rá a GT5 meg MGS4, az X-en lévõ exkluzív játékok annyira nem mozgatnak meg. Nameg ingyen lehet multizni is vele, nem kell fizetni mint a Live-ért.

Király, akkor egyértelmû 360 (ps3-nál ráadásul van egy rohadt nagy eltüntethetetlen overscan, meg a szikszaksziszt sem szeressem...)

AntiHero
szebb grafó az kihúzhatod. Ugyan olyn.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

BiG G
Szerintem aki él és mozog pc-s az mind ittvan read only üzemmódban 😊 Én is reménykedek, de biztos vagyok benne hogy kijön majd pc-re is. Elvégre õk is pénzbõl élnek, és nem tehetik meg a homeplatformmal hogy nem adják ki.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Akkor tessék gyorsan fujfuj konzolt venni. Közepes videókártya áráért hozzádvágják.

Én még mindig azon töprengek, hogy Ps3-ra vagy 360-ra vegyem meg... (szebb grafó+split screen vs. Exclusive DLC+Live)

totyak
Asszem hasonló cipõben járunk. Kicsit irigylem aki már ezerrel tolja a gémet. Olvastam valaki már a 3. szigeten jár mi meg csak reménykedünk.

Soldiers
a szabadságszobor tetejére fellehet menni?<#mf1> és leenytõernyõzni egyet

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

BiG G
Ez a legjobb topik ha mazohista pc-s vagy :o) A falat kaparom de végigolvasok minden hszt -.-

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

ennyi 😊 ...ennél jobban nem is lehetett volna megfogalmazni! Egy példa: ez kb. olyan mintha suliba van 15db 5-ösöd, meg 1 4-es, vagy 20 db 5-s és 1 1-es. 😄

Kandurex: IGN valóban nagyon korrektül értékelte a játékot 😊, így ahogy leirtad.(Majd mindjárt átfutom én is.)

Raptor 2
De lehet, dugd be az usb-t (pl pendrive, mp3) ha akarod rá is másolhatod, de nme muszály, csak lgyeen bedugva, amjd játék közben nyonmd meg a kontrolleren az "Xbox" gombot, ami középen van, majd ott ki tudod választani a zenét, Device és ott az Portable Device, vagy ilyesmi és emhet is... 😊

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

huhuhuhuhúúúúúúú ááá ez ez ... miért néztem meg ehhh ...talán mert beraktad gif-be ?😄

Szevasztok!

Nekem két apró kérdésem lenne , amit már az elõzõ GTAkban is kerestem és a Saint's Rowban is az az hogy lehet az autókkal indexelni?😊 Tudom hülyeség de a többi autó indexel és néha jól esik csak úgy autókázni néha szabályosan de sehogy sem tudok indexelni. Valaki esetleg rájött hogy lehet-e? A másik az pedig a zenék...az elõzõ gtakban a gépre lehetett tölteni pár mp3-at és aztán azt hallgatni a rádióban , esetleg itt nem lehet az X-re másolni esetleg egy pendrivra vagy mp3lejátszóra és azt bedugni az egyik usb-be és úgy hallgatni a zenéket?
Katun
Nah látod, nem is olyan nehéz <#vigyor2>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Köszi, olvastam vissza pár oldalt, ezek szerint átsiklottam felette.
Phillips-Benq egy és ugyan az ha jól tévedek.(nekem is ez van)

Johnny23
mi a különbség a Benq - Philips között, mert kinézetre tök ua.

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

PSN: berghold

Katun
Miért nem lehet visszaolvasni, kurvára nehéz lenne?

Bocs a gyermeteg kérdésért. Hogy tudom csekkolni, hogy milyen drive van a gépemben? Magán a boxon nem találtam erre utaló dolgot, sem a setupjában. Köszi

Sephi
Tegnap este... elkezdtem jatszani , es kicsit ideges lettem , mert mefigyeltem , hogy kicsit tul szinteleg a vilag, es szomoru az egesz... aztan atneztem a radio adokat es SEMMILYEN nekem teccestos zenet nem talaltam...

Aztan ... elkeztem jatszani es MEGINT CSAK MONDHATOM, HOGY ENNEL JOBBAN EZT A JATEKOT NEM TUDTAK VOLNA MEGCSINALNI.

Eszmeletlen minden benne...

Mondjuk az meg mindig zavar , hogy nincsen Oldies radio... GTA3/VC/SA -ban mindben volt oldies radio , eszmeletlen zenekkel... itt meg nem talaltom olyat...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Katun
Francba a ... vettem meg ezt a szar x-dobozt, most kezd kiütközni hogy gyenge....
Najó csak vicceltem, ez is jó.

LordAndrew
Premium Boxom van Hitachi meghajtóval, a városban nem szoktam popoupot látni normál helyeken, vezetés közben, de tegnap elkezdtem keresgélni az eldugott helyeken fegyvereket (tényleg: vannak lõfegyverek is eldugva? Egyelõre csak baseball ütõt találtam). Szóval eldugott helyeken keresgélve/sétálgatva (egy magasvasút alatti garázssoron például) nagyon sok popuppal találkoztam. Lehet, hogy a kevésbé szem elõtti területeket alapból nem cache-eli a program.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

D0C
az IGN szerint szebb a ps3 verzió és kevesebbet tölt

For those wanting to know which version looks better, the edge goes to the PS3. The textures and framerate are comparable, but the PS3 has far less pop-in. The 360 has richer colors, but the PS3 has better anti-aliasing making it look a little cleaner. Because GTA IV can preload onto the PS3 hard drive, the in-game loads are faster. Don't worry Xbox owners, the load times are rarely more than 30 seconds and don't occur very often. The slight visual edge goes to PS3, but the 360 is no slouch. Either version will do you proud.

kovecses

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
A hivatalos oldal szerint csak playstation-re és x-box-ra jön.
PC-re van esély?

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Sland
Kaptam választ a kérdéseimre. ha valakit érdekelnek, akkor leírom spoilerba. bár nem tudom minek, aki látogatja a topicot úgyis el fogja olvasni<#eplus2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Mikor lesz új telefonom? (színes fényképezõs stb)
2. Hol vannak Street Race-ek?
3. Vannak valahol autóleszállítós küldik?
4. Helikoptert hol találok?
5. Lehet majd autót vásárolni? csakmert amikor elöször kellett niko-val netezni, akkor volt egy hirdetés hogy 60ezer pénzért lehet venni egy turismo-t.
6. lehet majd autókat tuningolni?
7. vidámpark, ami az elsõ szigeten volt az meg fog valamikor nyílni és leeht majd hullámvasútazni?

válasz, amit kaptam
Én Már a 3. szigeten vagyok

1. Kapni fogod majd
2. Eddig nekem sem volt
3. Ha már a második szigeten vagy, kellett volna lennie
4. reptér
5. A hirdetés mellett van egy telszám, hívd fel
6. nem
7. igen

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

EmThor
má' nem soká' bírom

Ahogy az elõ van írva! <#eljen>

Waczkor
Próbáld meg az uberkonzolnal.Hívd fel õket vagy regelj az oldalon és rendeld elõ.

uberkonzol.hu
Megjelenés napján megyünk többen érte😊
Elvileg elég nagy mennyiség van nekik,bár nem tudok pontos adatokkal szolgálni,meg nem is akarom még jobban reklámozni😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor