Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(de gitár + motorozás melett nincs már tõke sajnos)
régen a gamestarban irták hogy olyan játék, ami 100%-os, egyszerûen nincs. hát szerintem most megérkezett (vagy legalábbis közel áll a tökéletességhez, nemsok ilyen játék lesz a jövõben...10évente jönnek ilyen "messiások"..fel van adva a magas labda, ilyennek kell lennie egy "nextgen" játéknak<#idiota>#idiota>, és most nemcsak a grafikán van a hangsúly ezesetben...hangok, sztori, környezet, szabadság(!),multiplayer, egyszerûen tökéletes)
A videó alatt egy ismét ütõs szám megy Kanye West-tõl Flashing Lights <#ravasz1>#ravasz1>
PS3 ID: marcogi zsírkutya
(2:20után van egy szépkis autós robbanás... nem néztem tovább a videot, most flashbackelem kb. tizedjére)
Pl az autósok néha az út egyik szélén vagy másik szélén vagy közepén mennek teljesen véletlenszerû.
Ha elõzök és jön szembe valaki dudálok beljebb húzódik. Meg ilyenek.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
vagy csak Multiba lehet?
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
De ez elég off, legyen annyi elég, hogy egy 50k-s Falcon 360 - GTA4 bundle AJÁNDÉK.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Versenyjátékokból pedig nagyságrendekkel több van mint Pc-n.
De te tudod.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1ébként Ps3-mamat nem különösebben szeretem, csak a Planet Earth miatt vettem meg (meg majd FF13).
Én azért döntöttem a PS3 mellett, mert majd jön még rá a GT5 meg MGS4, az X-en lévõ exkluzív játékok annyira nem mozgatnak meg. Nameg ingyen lehet multizni is vele, nem kell fizetni mint a Live-ért.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Én még mindig azon töprengek, hogy Ps3-ra vagy 360-ra vegyem meg... (szebb grafó+split screen vs. Exclusive DLC+Live)
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Kandurex: IGN valóban nagyon korrektül értékelte a játékot 😊, így ahogy leirtad.(Majd mindjárt átfutom én is.)
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Nekem két apró kérdésem lenne , amit már az elõzõ GTAkban is kerestem és a Saint's Rowban is az az hogy lehet az autókkal indexelni?😊 Tudom hülyeség de a többi autó indexel és néha jól esik csak úgy autókázni néha szabályosan de sehogy sem tudok indexelni. Valaki esetleg rájött hogy lehet-e? A másik az pedig a zenék...az elõzõ gtakban a gépre lehetett tölteni pár mp3-at és aztán azt hallgatni a rádióban , esetleg itt nem lehet az X-re másolni esetleg egy pendrivra vagy mp3lejátszóra és azt bedugni az egyik usb-be és úgy hallgatni a zenéket?
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Phillips-Benq egy és ugyan az ha jól tévedek.(nekem is ez van)

Aztan ... elkeztem jatszani es MEGINT CSAK MONDHATOM, HOGY ENNEL JOBBAN EZT A JATEKOT NEM TUDTAK VOLNA MEGCSINALNI.
Eszmeletlen minden benne...
Mondjuk az meg mindig zavar , hogy nincsen Oldies radio... GTA3/VC/SA -ban mindben volt oldies radio , eszmeletlen zenekkel... itt meg nem talaltom olyat...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Najó csak vicceltem, ez is jó.
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
For those wanting to know which version looks better, the edge goes to the PS3. The textures and framerate are comparable, but the PS3 has far less pop-in. The 360 has richer colors, but the PS3 has better anti-aliasing making it look a little cleaner. Because GTA IV can preload onto the PS3 hard drive, the in-game loads are faster. Don't worry Xbox owners, the load times are rarely more than 30 seconds and don't occur very often. The slight visual edge goes to PS3, but the 360 is no slouch. Either version will do you proud.
PC-re van esély?
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. Hol vannak Street Race-ek?
3. Vannak valahol autóleszállítós küldik?
4. Helikoptert hol találok?
5. Lehet majd autót vásárolni? csakmert amikor elöször kellett niko-val netezni, akkor volt egy hirdetés hogy 60ezer pénzért lehet venni egy turismo-t.
6. lehet majd autókat tuningolni?
7. vidámpark, ami az elsõ szigeten volt az meg fog valamikor nyílni és leeht majd hullámvasútazni?
válasz, amit kaptam
Én Már a 3. szigeten vagyok
1. Kapni fogod majd
2. Eddig nekem sem volt
3. Ha már a második szigeten vagy, kellett volna lennie
4. reptér
5. A hirdetés mellett van egy telszám, hívd fel
6. nem
7. igen
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!