A 25 legrosszabb IT termék rangsora
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szabványtol való eltérés egyértelmûen (bár mások szerint csak szimplán hülyék), pont azért történt ,hogy más böngészõkre ne fejleszenek. Ugye a user megkapja az ie-t a winnel együtt, azzal fog böngészni 90+% -uk. Ha user kipróbál egy olyan böngészét amelynek készítõje tud olvasni, akkor néhány oldal nem fog neki "jol" megjelenni, és majd a konkurens (nem ie) böngészõt hibáztatja ....
Mocskos üzlet politika.
Azok szerint akik szerint véletlen volt:
-Micsinál az MS ha kiég egy vilanykörte???
-Standardizálja a sötétséget.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
A IE-rõl meg már kb ezredszerre vitáznak itt az okostojások. Nekem soha semmivel sem volt vele több bajom mint a Firefox-szal. a Tabbed browsing sem hat meg egy percig sem. Nem értem mi az a nagyon hasznos benne. Spyware-ek? Húha, ez most a sláger! Nekem vajon miért nincs soha tele velük a gépem?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(a benne debutalo system restore es a pchealth nevu szolgaltatasokat kellett kiloni, azok vagtak tonkre)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Én sem lepõdtem meg. És ez nem divat, csak tárgyilagosság.
"Mellesleg Nekem a Millennium-mal sem volt semmi gondom, 11 hónapig ment "folyamatosan", aztán leváltotta az XP😊"
Azonkívül hogy eszközmeghajtó nem volt hozzá, ami volt az meg nem mûködött úgy ahogy kellene, semmi gond nem volt. Azonkívül a hozzánemértésemnek tanújelét adva nem tudtam letiltani a swapot, mert megérdeklõdte hogy biztos? Mondom biztos. Akkor aszongya hogy jól van, csak inditsd újra a gépet. Újraindítom és lám, a swap megint üzembe van helyzve. És ez csak egy pelda volt.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
"Akkoriban meg mashogy lattam az M$-t. Regen tetszett amit csinaltak, de mostmar latom a dolog masik oldalat is.undorito uzlet az egesz."
-milyen meglepõ!! Egy számitástechnikával foglalkozó cég nyereségre törekszik! A szemetek! Miért nem mûködnek õk is karitativ alapokon mint a többiek?
(sajat statisztikak alapjan minden 3.)
Majd ha jon a 7-es, lesznek gondjaid, mert igy mar ie6 es ie7-hez is kell majd igazitanod, ha nem akarsz ujra raszarni, es az emberek 50% -anak csinalni a lapjaidat.
De ha vannak meg csodak es jo lesz az IE7 szinten dobhatod ki a regi oldalakat, de legalabb megtanulsz weblapot csinalni 😊
Ha egy bongeszo azt jeleniti meg, amit papirforma szerint kell, akkor semmi gond, minden megvan pikkpakk. Most az a gond, hogy pont annal, ami a legjobban van elterjedve, log ki leginkabb a lolab.. (emiatt en az IE-t tartom alternativ bongeszonek, mivel szinte egyedul ez igenyel plussz munkat meg ugyeskedest)
Az, hogy hibas oldalakat/alkalmazasokat fejlesszunk, hogy egy hibas browser jol jelenitse meg, szerinted a kovetendo? Mindazt figyelembe veve, hogy ez egyetlen tipusu oprendszerre/bongeszore kenyszeriti a latogatot.. "Alternativ" bongeszok regen is voltak, elobb mint IE. Es erdekesmod mindenki masnap jobban megy a szabvanyok betartasa.
Persze nyilvan konnyebb ugy elintezni, hogy 1000 emberbol ugyis csak 50-nel lesz rossz. En ezzel mondjuk nem ertek egyet. Szerencsere ez a szam novekszik es ezt nem lehet tobbe megtenni..
Az IE7 betat enis probaltam es eleg szornyu :/ csak meg bonyolultabba fogja tenni a helyzetet.
A millenium tényleg ide illik a listába, mert egy fos volt, lassú (legalábbis a 98 hoz képest), összevissza hülyén mûködött, volt hogy egy telepítéssel ment jópár hónapig, volt amikor a telepítés utáni elsõ újraindításnál sorozatba nyomta az xy.dll sérült vagy nemtalálható hibaüzeneteket, és mehetett a format c, és fel valami más win.
Amúgy sztem a symantec termékeinek is itt lenne a helyük a listában 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
", hogy amint kijön egy friss spyware, ami Firefox-ra specializálódik, jön egy frissítés is FF-hez"
Na ne mondd már, hogy FF a új spywarek megjelenési ütemében frissítõdik, mert akkor FF eléggé le van maradva😄
2: ME-t is szerettem, volt anno win95-öm, 98, 98SE is, és ME... ME-vel 2 darab kékhalálom volt a 11 hónap alatt, az is a directx 7 vagy 8 "nemtommár" béta miatt, amikor uninstallálni akartam.
Gracie Barra
Ugye bár ha valaki akkoriban kezdte a szakmát, az nem igazán foglalkozott a szabvánnyal, mert 1000 emberbõl 50 használt alternatív böngészõt, de szám nem is fontos, maradjunk annál, hogy elhanyagolható volt.
Én örültem nagyon, ahogyan teltek az évek az alternatív böngészõk egyre jobbak lettek, és követték a szabványt. Csak, hogy onnantól kezdve, hogy megtanultam minden szart az ie.-hez, nem igazán tetszett, hogy pár ember miatt duplán dolgozzak. És ezt tartom ma is, ugyanis innentõl kezdve tök mindegy, hogy szabványos vagy nem, plusz meló van vele, legalábbis addig kétszeres munkák végeztem, míg a középutat meg nem találtam.
Szóval, ha ebbõl a szemszögbõl nézed, akkor inkább hátrány volt, ugyanis ebbõl élek, és se kedvem, se idõm nincs egy összegért kétszer dolgozni.
Remélem az ie. 7 már szabványos lesz, és el lehet felejteni az egészet, bár az elsõ bétát kipróbáltam, és magas td vagy div számnál a javascript 10-szer lassabb min a ff.-n, na meg úgy általában is, szóval van még mit javítani.
ÉS A DUKE NUKEM FOREVER? 😄
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Az Amiga addigra sajnos már 2 éve tecchalott állapotban leledzett, szal végül senkinek nem volt kedve röhögni rajta;(
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A "siker" csak annak tudható be, hogy jobb volt, mint a még kezdetlegesebb Win3.1, ill. hogy az emberek akkor is birkák voltak.
És akkor ehhez képest a Win95-ön alapuló ME-vel még mindenféle egyéb baj is volt.
de egyébként meg sokkal jobban kezeli a php és a javascripteket is mint az opera vagy a firefox
http://www.bcsinfo.hu/forum
Fejlesztettel mar komolyabb webes alkalmazast ? Gondolom nem. Az helyes kod sokszor nem ugy jelenik meg IE6 alatt ahogy annak szabvany szerint (nem az alapokrol van szo) kellene. Rengeteg plusz problema adodik miatta, es a draga fejlesztesi ido az IE6 butasagai miatt fogy el, nem maga a fejlesztett alkalmazas miatt. pl.:FF -el sokkal kenyelmesebb fejleszteni mert nemcsak megjeleniti az alkalmazast, hanem debug-gol,vagy atalitja az engine-jét explorerre ( mert ugye sokszor elofordul hogy valami szabvanyos dolog nem mukodik explorerrel )
Ez tény, de csak a reklám miatt... Olyan is vett, akinek gépem sem volt, mert ez most a menõ.
(bár abban egyetértek, hogy ne mai szemmel nézze az akkori technikát)
"mondd már meg, hogy a FF 1.0 is miért patchelõdött folyton.."
Azzal legalább foglalkoztak... A Microsoft _ELISMERTE_, hogy az IE a legelhanyagoltabb terméke... Akkor most min is vitázol? Én inkább egy olyan progit használok, amit bár külsõ emberek csináltak, összefér a winnel és nem hal le úgy, hogy nehezen vagy sehogy nem tudod kilõni, mûködik, van egy csomó extra hozzá az IE-hez képest, és frissítik rendesen, nem úgy, mint a kedvenc céged a kedvenc brózeredet... :p
"Nem lepõdtem meg egyáltalán, hogy az MS ott van többször is, ez csak "természetes" divat."
Szánalmas vagy... Persze, az MS jó, az MS fínom, az MS tökéletes (Hajós Bandi balra el). Mondd, ha a kutyakulára ráraknak egy MS logót, megeszed?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Azért számít a kor, mert amikor az IE6 készült (2001), még messze nem volt olyan fontos a biztonság, mint ma.
2. WinME: Nekem kb. annyi ideig volt fent, amíg elegem nem lett abból, hogy nem tudom vele megértetni, hogy a scannerem scanner, és nem digitális kamera... Ha másnak is volt ilyesmi baja (és a leírás szerint volt), akkor nem csodálom, hogy felkerült a listára. A másik a windows updater-je, ami az elõbb installált update-et megint letölti, felrakatja, újraindítja a gépet, majd ugyanazt az update-et megint, és megint...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Látszik menynire "benne vagy" a témában te kis amatör.
"Vagy a soros porttal" - ezzel meg nem tudom mi a bajod, egy jó kis szabvány, készült is rá milliónyi eszköz a vonalkódolvasótól a modemig.
"Vagy vegyük csak magát a win95 -öt." Vegyük. De minek? :-)
Mellesleg Nekem a Millennium-mal sem volt semmi gondom, 11 hónapig ment "folyamatosan", aztán leváltotta az XP😊
Az IE nagy bûne az, hogy tényleg olyan lyukak vannak rajta, amit kb úgy lehet befoltozni, hogy kikapcsolod a fél IE-t. Szóval bután lett kitalálva, amikor fejlesztették egyszerûen nem volt szempont a biztonság, és ezt utólag már nagyon nehéz belegyömöszölni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Inkabb a lista masodik felevel van baj, de ez betudhato a lokalizacional. Az elejen csak a sorrenden kene modositani.
IE6 egyertelmuen az elso! 😊
- Óriási bukás a görgõs egér önmaga. Na azzal meg a takarításával mennyit szívtak milliónyian.
- Vagy a soros porttal...
- Vagy vegyük csak magát a win95 -öt.
Jaj es meg mennyi hulyeseget lehetne felsorolni.... Ehhez kepest ez a lista egy marketingvicc.
Egyedül a Realplayer ami reális 😊
Ennyit arról, hogy "ha nem elég jó, az user majd feltesz mást".
(Mellesleg a "full of features" nem tudom, mit keres ott.)