Cryostasis: Sleep of Reason
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mire ez lejön, olyan szkaállam lesz, mint Nyeszterovnak. 😊
Egyébként kicsit csiszolgattam az #541-ben lévõ magyarításon.
Mostanra ékezetes, a menü is az "eredeti" betûtípussal jelenik meg, és a címkék kb. fele is lefordításra került.
Akit érdekel itt megtalálja.
Köszönöm.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
<#conf>#conf><#worship>#worship><#worship>#worship>
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
Next PC upgrade: 2022
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
de azért gratula az illetõnek <#taps>#taps>
x:/Cryostasis/Data/Scripts/text/EN/Interface/- ide bemásolod a magyaritott Data/Scripts/Text/EN/Interface/ -fájljait
x:/Cryostasis/Data/Scripts/text/EN/Messages/ - ide is bemásolod a magyaritás szövegeit (azaz felülirod)
Aztán a Data/Textures/Interface/Text/EN/ - ezeket a TGA képeket felülirod a játék mappájában megegyezõ fájlokkal.
Mi lehet a baj ???
Amúgy nagyon tetszett a játék. Aki egy kicsit lassabb tempójú thriller (horror) játékra vágyik, annak kifejezetten ajánlom.
Viszont 30 FPS fölé nekem is nagyon ritkán ment a framerate, ATI 4830-on, 6000+ procival, 4 GB memóriával... Jó lenne valami javítás hozzá, mert késõbb még tuti végigjátszom még1x!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Nálam fullon hasit ezerrel a játék minden fullon van ezerrel !
Amugy a játék nem komálja az Ati kártyákat legyen az akármilyen !
Ez a játék leginkább Nvidia-ra van optimalizálva ! Valamiért Ati kártyákra nem igazán optimalizálták a játékot !
Vagy csak nálam nem stimmel valami? Ha mindent leveszek is csak döcög, 10-15 FPS-el, gyakorlatilag ha mindent felcsutkázok akkor is ennyi. Persze patch-elni nem is engedi, magyarítás mondjuk úgy ahogy mûködik.
Miért lehet ilyen lassú? 5200+ os procim van 3Gb 2-es ram, 4670 512DDR3-al. Ennyire azért nem komoly a játék...........
A srác a magyarítást RU mappába tette.A megfelelõ helyre az EN mappába kell bemásolni a RU mappában lévõ dolgokat és magyar lesz.
Egyedül a bevezetõ video feliratozása nem magyar.
Az ékezetek engem nem érdekelnek az a lényeg most már értem mit beszélnek!
Nem vitatom, hogy sok munka volt vele, de így nem sok értelmét látom.
Nekem megvannak a saját készítésû ékezeteim, ha vkinek kell, de persze ahhoz ékezetesíteni kellene minden szöveget.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mert nekem a reloaded van meg ! És az 1.01-es patchnél valami hibát ir ki ! Lehet azért mert a reloaded alapból 1.01-es és te milyen mappát neveztél át mert nekem továbbra is angol !
Vagy próbáljam a mega régebbi orosz verzióval ??
Hihetetlen 😞
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Megnéztem a fájlokat és van 3 mappa.(EN/HU/PL) Ezeken belül megnéztem a fájlokat és a 3 mappa tartalma ugyanaz. Pl: HU mappában is angol feliratok vannak, a PL mappában is és egyértelmûen az EN mappában is.
Ahol ezt megtaláltam: Játék könyvtára/data/scripts/text
De majd freddy mester megoldja amint lejön neki !
Nagyon jól megvan ez csinálva 😞
Gondolom sokan várjuk, kb. hol tart most?:-)
Elóre is köszönet a munkádért.:-)
. : Z E L L E R : .
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mindezek ellenére sem lett és nem is lesz kiírva lemezre, amit természetesen a gépigényének köszönhet. (ma még egy olyan is volt, h lement 30 fps alá, 1024/medium beállításon.->igaz ezzel a beállítással már elérte általában a bûvös 30-ast, de akkor is hihetetlenül szánalmas..
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
akkor semmi gond
a játékban miért kúszik felfelé az egér?
a menüben is ezt csinálja, az egér tökéletesen mûködik máshol csak ebben a játékban csinálja!
most nálam van gond vele vagy mindenkinél?
E4400@3 GHz
2 GB CSX OC RAM 800 MHz
Asus P5K
Sapphire HD3870 512 MB
"És még +az lep meg hogy Vistán jobban fut, pedig pont fordítva szokott lenni."
A játékokat már Vistán fejlesztik. Nem meglepõ, hogy jobban megy rajta pár játék.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑