647
Cryostasis: Sleep of Reason (FPS)
-
#527 Habár nem tom mintha régebben az ati kidobott volna valamilyen drivert vagy progit amivel legalább normálisan megy Atikon is ! -
#526 És hol található a magyaritás? -
#525 Akkor ez egy szarcsi-foscsi. Kár. -
#524 A patch eleve nem megy fel mert ez a magyar verzió ami eleve alapból már 1.01-es patch !
Nálam fullon hasit ezerrel a játék minden fullon van ezerrel !
Amugy a játék nem komálja az Ati kártyákat legyen az akármilyen !
Ez a játék leginkább Nvidia-ra van optimalizálva ! Valamiért Ati kártyákra nem igazán optimalizálták a játékot !
-
#523 Bazz, milyen gép kell ennek?
Vagy csak nálam nem stimmel valami? Ha mindent leveszek is csak döcög, 10-15 FPS-el, gyakorlatilag ha mindent felcsutkázok akkor is ennyi. Persze patch-elni nem is engedi, magyarítás mondjuk úgy ahogy működik.
Miért lehet ilyen lassú? 5200+ os procim van 3Gb 2-es ram, 4670 512DDR3-al. Ennyire azért nem komoly a játék........... -
#522 Nekem a magyar van telepítve.Erre nem megy rá a mellékelt patch mivel ez már tartalmazza azt.
A srác a magyarítást RU mappába tette.A megfelelő helyre az EN mappába kell bemásolni a RU mappában lévő dolgokat és magyar lesz.
Egyedül a bevezető video feliratozása nem magyar.
Az ékezetek engem nem érdekelnek az a lényeg most már értem mit beszélnek! -
#521 Most hogy van hozzá magyaritás az a legkevesebb hogy nincs hozzá ékezet a lényeget igy is meglehet érteni ! Örüljünk neki hogy legalább valaki vette a fáradtságot és leforditotta magyarra még ha nem is ékezetes ! -
#520 Így azért elég gáz, hogy nincs benne ékezet, mikor tökéletesen megoldható.
Nem vitatom, hogy sok munka volt vele, de így nem sok értelmét látom.
Nekem megvannak a saját készítésű ékezeteim, ha vkinek kell, de persze ahhoz ékezetesíteni kellene minden szöveget. -
#519 Neked melyik verzió van meg ??
Mert nekem a reloaded van meg ! És az 1.01-es patchnél valami hibát ir ki ! Lehet azért mert a reloaded alapból 1.01-es és te milyen mappát neveztél át mert nekem továbbra is angol !
Vagy próbáljam a mega régebbi orosz verzióval ?? -
#518 Na már működik csak a mappát kellett átnevezni! -
#517 Ja rendes tőle de ezekkel a dolgokkal is ugyanugy angol marad ez a fostalicska!
Hihetetlen :( -
#516 Na végre ezt is megértük ! Elkészült a Cryostasis nem hivatalos HUN forditása ! Az egyik felhasználó volt olyan rendes és időt nem kimélve aki éjjel nappal dolgozott rajta megcsinálta a Cryostasis hun forditását ! Hatalmas Respect érte neki !
-
#515 Bármi megoldható, de elég valószínűtlen játék esetén. Az esetleges javítások kiadását csak bonyolítaná. -
#514 Hát egyenlöre ugy látszik hogy semmi esély arra hogy bármilyen lézető crackel magyarrá varázsoljuk a feliraot ugy látszik várni kell addig aki valaki nem ygárt egy cracket a magyar verziohoz ! -
#513 Lehet, hogy csak az exe-ben tárolja a szöveget..., bár lehet hülyeséget mondtam és ilyen nem lehet.:D -
#512 Ezt olvastam:
Megnéztem a fájlokat és van 3 mappa.(EN/HU/PL) Ezeken belül megnéztem a fájlokat és a 3 mappa tartalma ugyanaz. Pl: HU mappában is angol feliratok vannak, a PL mappában is és egyértelműen az EN mappában is.
Ahol ezt megtaláltam: Játék könyvtára/data/scripts/text
De majd freddy mester megoldja amint lejön neki !
-
#511 Az a furcsa hogy nem is találok egy fájlban sem magyar szöveget.
Nagyon jól megvan ez csinálva :( -
#510 jaja már olvastam a hsz-kat a ...-on majd meglássuk mi lesz csak ügyködnek valamit !! -
#509 Eredetiről csinálni kéne mini imaget és megprobálni úgy! -
#508 Jah csak még nincs hozzá normális crack mert ha megrackeled a nyelv visszaváltozik angolra ! Várunk egy új cracket ami remélhetőleg már müködni fog a hun verzióval ! -
#507 Megkésve bár,de közkézre került a magyar feliratos verzió -
fib #506 Az előző hozzászólást preferálom.Köszönjük a munkádat. -
il #505 shootime99, ha a magyarítás megvan hol lesz elérhető?
Gondolom sokan várjuk, kb. hol tart most?:-)
Elóre is köszönet a munkádért.:-) -
#504 kipróbáltam ez valami atomkirály. annyira befostam mikor csónakkal kell a vízen menni és csak egy szaros lámpás van a csónak elején... -
#503 Másnak is ilyen legalábbis ATI-n. Nvidián nem tudom. -
#502 sziasztok! miért van, hogy ha a játékot shader model 4.0-s beállításokkal akarom játszani, akkor képhibás, nem kezeli jól a színeket? sm3-ban tökéletes.... -
#501 Na végigvittem. Hát nem lett volna rossz game, ha az optimalizálásra több hangsúlyt fektetnek, viszont így akkor nálam ez húzza le a game-t, de nagyon. Bár amúgy a játékmenet meg a sztori rendben is volt nagyjából.
Mindezek ellenére sem lett és nem is lesz kiírva lemezre, amit természetesen a gépigényének köszönhet. (ma még egy olyan is volt, h lement 30 fps alá, 1024/medium beállításon.->igaz ezzel a beállítással már elérte általában a bűvös 30-ast, de akkor is hihetetlenül szánalmas.. -
tomee92 #500 második indításnál már jó volt XD
akkor semmi gond -
tomee92 #499 hi!
a játékban miért kúszik felfelé az egér?
a menüben is ezt csinálja, az egér tökéletesen működik máshol csak ebben a játékban csinálja!
most nálam van gond vele vagy mindenkinél? -
#498 A gépem:
E4400@3 GHz
2 GB CSX OC RAM 800 MHz
Asus P5K
Sapphire HD3870 512 MB
"És még +az lep meg hogy Vistán jobban fut, pedig pont fordítva szokott lenni."
A játékokat már Vistán fejlesztik. Nem meglepő, hogy jobban megy rajta pár játék.
-
tmisi #497 A VGA nem elég, függa CPU-tól és a RAM-tól is. Nem mindenkinek van pénze Q6600-ra, ami már "elavultnak" számít (ki is futtatják). Amúgy js88 az öcsém, azért van aláírásunkban ua gép. De nálunk ez mindig így volt, akármilyen gépet vettem (tavaly direkt minőségi alkatrészekből lett összeállítva) akinek hasonló volt vagy ugyanolyan azon mindig 20 fps-sel többel ment minden nekem meg gányabbul. Ue. P4/7600GT kombó nekem Dirt 10 fps, másik kölöknek medium szépen fut (mondjuk ott az AGP miatt még bekavarhatott). Pedig minden driver, dx a legfrissebb.
És még +az lep meg hogy Vistán jobban fut, pedig pont fordítva szokott lenni.
Kivételek vannak persze, vannak HOZZÁ ÉRTŐ programozók is, pl. GOW - gyönyörű graf és vajsima + maxon ment a volt P4-esemen. -
#496 Ugyan olyan VGA-m van, mint neked és nálam Vistán tökéletesen játszható volt medium-high között 1280x1024-ben. -
#495 Xp-m van és a Reloaded verzióval játszom. De am sejtem mi lehet a baj, mivel elég sok helyen olvastam, h csak azoknak fut jól akiknek Nvidiás karijuk van, nekem ATI-m van szal...
DE így akkor meg télleg bekaphatják a fejlesztők, h dögölnének meg... -
shootme99 #494 Sziasztok
Elnézést, hogy eltűntem egy időre a fordítással, de nem adtam fel, még csinálgatom. Bár voltak olyan részek, ahol eléggé megizzasztott, berágtam, de azért csinálgatom, még mindig orosz és angol verziót használva (de inkább az oroszt, mert ugye az az eredeti, és egy fordításnak a fordítása nem biztos, hogy a legjobb megoldás...)
Szóval kitartás, már én is várom, hogy mikor játszhassam végig magyarul -
#493 Nálam a jól bevált régi XP Sp3-as oprendszerem van ! És eddig semmi bajom nem volt vele ! -
#492 Milyen oprendszered van? -
#491 jah és 1280x1024-es felbontáson van ! -
#490 Akkor neked valami más hibád lesz mert nekem olyan vigan megy a játék hogy csak na semmi súlyosabb szaggatás nincs stabilan megy 30-35 FPS-el egyes helyeken lemegy 20-25 FPs-re de annyira nem vészes !
Amugy te egyáltalán melyik verzióval nyomod mert nekem a régi angol verzióban amiben oroszul beszéltek az nálam is beakadt elég sokszor de leszedtem a reloaded verziót és már sokkal kevésbé vagy egyáltalán nem akad a játék jah és minden max-on az élsimitás és az anisotropic off-on van !
Amugy kapcsold ki az antialiasingot mert az nagyon zabálja az FPS-t ! -
#489 Magyarul hiába van neki hangulata meg sztorija meg még pár jó dolog, ha egyszerűen szarul megy még erős vason is, ma pl. már az ellenfél becélzása is gondot okozott annyira szaggatott, na elmehetnek a picsába a készítők, ezt a game-t biztos h nem venném meg soha eredetibe és nem is kéne még ha ingyen adnák se. Persze még próbálkozok vele, de mihelyt az akadás miatt nemtok majd megcsinálni egy am sem könnyű részt, akkor delete lesz... -
#488 Asszem ez a kép önmagért beszél, ha még hozzáfűzöm h 20 fps alatt produkál ilyen beállítások mellett is, egyszerűen érthetetlen és szánalmas: