Képregény Rajzolók Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viktor9999
dehogynem

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

dunga
De nem is az esik rá😛

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

viktor9999
A második képkockánál az a szvegbuborék amiben a hangjegy van balrább van ahhoz képest hogy a negyedikben a fejére essen.
De amugy ötletes 😊

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

<#eljen> küldd szét külföldi blogokra is!

PJack
mi?😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

viktor9999
JAJJJJJ!!! xD ( bár a 2. képkockánál arrébb van a szöveg buborék 😊)

PJack

Aquir
lol 2. 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
lol

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Twetr0x
Lool!
Kb 5 éve láttam ezt utoljára, angolul <#idiota><#nevetes1>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

loller😊

viktor9999
xD LOL xD

PJack
XD

Mincsi
😄DD

nem én csináltam, csak találtam:

Rush!

sziasztok. Ezexerint tetszenek a rajzaim?😊 mit kéne változtatnti vagy másképp csinálni amitõl talán még jobb lehetne? esetleg tudtok e olyan helyeket ahová érdemes lenne elküldenem pár rajzomat?elõre is kösz
PJack
ez most negatív vagy pozitív?

eszemet eldobom

PJack
na, tess, h ne unatkozzatok, rajzoltam megint<#idiota>

korrekt 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Rockynhooo
kreatív vagy az biztos 😊 nekem bejönnek a dolgok

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

viktor9999
nekem tetszenek

jók a karakterek <#eljen>

Sziasztok kiváncsi vagyok a véleméyetekre honlapommal kapcsolatban ahol
saját rajzaim és képregényeim vannak..sõt nemrég felraktam pár filmem elérhetõségét amit többek között én is csináltam sõt az egyiknek fõszereplõje is vagyok😊 remélem tetszeni fognak a cim http://www.gportal.hu/megarajzok
jók ezek, persze, csak azért komolyabb képregények készítéséhez nem elég jó humorérzék 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

PJack
igen.
wan egy ehhez nagyon hasonló.
de ezt én csináltam.

érdekes módon már láttam <#crazya>

bertino
<#taps>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PJack
persze.
a magyarok általában csak olyan egyszerû képregényeket rajzolnak, mint mondjuk én<#vigyor><#idiota>

Szerinted magyar ember komolyan ilyen igényes munkát végez, ráadásul fizetés nélkül? 😛

Jóvicc. Ezeket csak átfeliratozzák.

viktor9999
ott vannak a képregények szélein vagy aljain a cím(mármint néhányon amugy vgcats.com)

viktor9999
ezekhez nem ötlet jött csak mivel ...párdon "lustik" képregényt csinálni ezért máshonnan vesznek egy képregényt és azt szerkeztik át egy picip photoshoppal

Picizöldfül
gyerünk!! nagyon jók vagytok😊

kössz a felvilágosítást. magyarán nem vagyok az

ha dínók terén kell segítség, itt vagyok

amúgy honan az ötlet ezekehez a macsakákhoz?

VRSDM
metroszexuális az a férfi aki piperkõzõs, és talán már tulzottan is igényes... értsd, ált. ki van gyurva, szedi a szemöldökét, borotvál mindenhol, mindig elegáns, illatos, jólfésült stb.
pl. valóvilágból a tomyboy ...Õ metroszex.volt

u dont have to listen anybody else but me

volt pár hete egy ilyen topic, amúgy én se tudom pontosan nem is érdekel 😊
ez egy Nintendo-s dinó

Metrosexuális mit is jelent? ezen a téren fiatal létemre nem vagyok jelen.

amúgy az mien dínó? 😊

viktor9999
😊 no komment

VRSDM
még-még-még-még-még-még-még-még-még-még-még-még-még-még-még-még-még

u dont have to listen anybody else but me

PJack
köcce nektek😉

<#hehe><#eljen> <#worship>

Aquir
tökjók😄

PJack
ezeket még pár hónapja rajzoltam😊

PJack
+fav😊

PJack
lol 😄

linkeled ide fórumra? gépeden van a kép?

eörgs
még

erö

<#wave>

KÉSZVAN!!!<#nyes><#nyes><#nezze><#email><#felkialtas>

oké<#nyes>

az itt megjelent képregények többsége nem saját munka (a kép szélén a webcím), csak magyar szöveget kapott
vannak képregénykészítõ programok is, én még nem jártam igazán utána de ez pl. ilyen lehet: http://www.mycomicbookcreator.com/
az angol szöveg magyarra átírásához pedig szinte bármilyen képszekesztõ megfelel

ha rajzoltál és papíron van, akkor keress egy szkennert és vigyed fel vele számítógépre, aztán linkeld ide a fórumba! várjuk! <#wave>