328
Papír Cerka Fantázia Avagy Hogy Készül A Sikeres Képregény:)
  • blackgamer
    képregény a fórumkeresőről :)
  • dunga
    Mind1. Végül is nem ez a vicces, hanem az, ami órán történt. Ezzel a 'képregénnyel' nem felejtjük el azt az órát.
  • bertino
    sztem nagy poén :DD

• Rockynhooo
    hát így valoban nem poén, de mint írta a srác igaz történet :D szval aki ott volt annak biztos funny :)
  • KG21
    ebben én nem látok semmi vicceset, és még rajznak is szar.
  • Aquir
    :D
  • dunga
    Régi matekórai 'képregényem':

Tudom, hogy kezdetleges, de osztálytársak nagyot röhögtek rajta.
    PS.: igaz történeten alapszik :P
  • viktor9999
    jaajjj -.- xD
  • PJack
  • zyppy
  • viktor9999
    Comic Book Creator
    Egy képregény készítő progi...(ne fedje senki ez még csak trial)
  • soma22
    azóta részben megoldódott a gond, csak most szünet, mert új gép lett és elvesztek az eddigiek. a papiros megoldással az a gond hogy nincs lehetőségem szkennelni.
  • Kicsikiraly
    szvsz papír, ceruza aztán szépen gépen átdolgozod :)
  • nimrod45
    Üdv emberek!
    Első próbálkozás...
  • soma22
    sajnálom:(

egyébként ide inkább nem teszek ilyen jellegű cuccot, mert csak ez van belőle.
  • PJack
  • soma22
    egyáltalán nem...anyázni én is tudnám bárkiét.mostmár látom miért halt ki ez a topik.na szevasz
    (tipikus ezsgés vérpöcs vagy)

• seytanisi
    nem utazom képregényben... valóban az életből való szituációk... pfff mi ez? Komolyan gondolod amit mondasz? ! futyi csajt akar keresni az 5ik futyinek... XD God nez inkab sászparkot abban van is valami, gondolom vmi olyasmit akarsz csinálni...
  • soma22
    szerintem nem ostobaság, hanem az életből vett szituációk.A történet pedig szerintem és mások szerint is alakul, mit vársz egy teljesen új képregénytől?

ha nem tetszik egyébként ne olvasd, publikálom máshol, ahol nem bántja senki szemét, aki keresi megtalálja.

több képregényemet nem kell olvasnod, mert szerintem nem vagyok olyan szinten hogy párhuzamosan írjak többet, ezt pedig nem pár oldalas dolognak szánom.

Mutatnál saját alkotást?
  • seytanisi
    Ha történetet irsz akkor az legyen izgalmas, vagy vicces vagy megradago, ez semmilyen... felejtős, ha eccer elkezdtem olvasni akkor már befejezem. Több képregényedet nem fogom olvasni az biztos ne aggodj! Építő kritika. Legyen vagy vicces vagy érdekes, ahoz h ilyen ostobasagokat kitalalj nem kell ész.. történet ez??? Pfff ugyankérlek
  • soma22
    ez egy történet és nem feltétlenül poénos. ha nem tetszik nem olvasod, ha pedig kritikát irsz akkor építő jellegűt.
  • seytanisi
    Ez se teccik, egyáltalán nem vicces, semmi poen, csak 4 balfasz beszelget egy massal, és meg a szál is eleg ratyy
  • soma22
    itt tart a sztorim:
    A banda_v.0.1
  • seytanisi
    NA ezen röhögtem
  • Rockynhooo
  • soma22
    gut:)))
  • PJack
    egy régi viccből merített ötletként
  • seytanisi
    sajnos nem
  • soma22
    akkor ezekszerint nem te leszel a célközönség
  • seytanisi
    Ezek nem is viccesek, egyiken se tudtam elmoslyodni se...
  • soma22
    egyébként elkészült még egy oldal a sztoriból, ma megcsinálom a következőt
  • soma22
    :)
  • viktor9999
    Erre vártam több hónapja emberek!!!Valaki beinditja a topicot!! Jeeeeee! x'D
  • soma22
    ha alakit érdekel belevágtam a történetbe, köszönhetően hunbasser munkájának, és még másokénak is:
    a borító
    első oldal,láttátok már de kicsit kiegészítettem, és így alakul majd a sztori

a történet megvan már, csak elég szöszölős összerakni a cuccost.

kritikákat kérek:)
  • blackgamer
    ez jó :)
  • soma22

Ha tudnám importálni a karaktereket a programba amit találtam sokkal könnyebb lenne...
  • soma22

ez persze több részből fog állni
  • soma22
    most sajna nem megy, azért nem látszódnak a képsoraim sem
  • KG21
    sajnos nálam nem jön be ez a stripgenerator nevű oldal, másoknál megy?
  • soma22

most kezdődött, innen az ihlet:)