328
Papír Cerka Fantázia Avagy Hogy Készül A Sikeres Képregény:)
-
blackgamer #288 képregény a fórumkeresőről :)
-
#287 Mind1. Végül is nem ez a vicces, hanem az, ami órán történt. Ezzel a 'képregénnyel' nem felejtjük el azt az órát. -
#286 sztem nagy poén :DD
-
#285 hát így valoban nem poén, de mint írta a srác igaz történet :D szval aki ott volt annak biztos funny :) -
#284 ebben én nem látok semmi vicceset, és még rajznak is szar. -
#283 :D -
#282 Régi matekórai 'képregényem':
Tudom, hogy kezdetleges, de osztálytársak nagyot röhögtek rajta.
PS.: igaz történeten alapszik :P -
#281 jaajjj -.- xD -
#280 -
#279 -
#278 Comic Book Creator
Egy képregény készítő progi...(ne fedje senki ez még csak trial) -
#277 azóta részben megoldódott a gond, csak most szünet, mert új gép lett és elvesztek az eddigiek. a papiros megoldással az a gond hogy nincs lehetőségem szkennelni. -
#276 szvsz papír, ceruza aztán szépen gépen átdolgozod :) -
nimrod45 #275 Üdv emberek!
Első próbálkozás...
-
#274 sajnálom:(
egyébként ide inkább nem teszek ilyen jellegű cuccot, mert csak ez van belőle. -
#273 -
#272 egyáltalán nem...anyázni én is tudnám bárkiét.mostmár látom miért halt ki ez a topik.na szevasz
(tipikus ezsgés vérpöcs vagy)
-
#271 nem utazom képregényben... valóban az életből való szituációk... pfff mi ez? Komolyan gondolod amit mondasz? ! futyi csajt akar keresni az 5ik futyinek... XD God nez inkab sászparkot abban van is valami, gondolom vmi olyasmit akarsz csinálni... -
#270 szerintem nem ostobaság, hanem az életből vett szituációk.A történet pedig szerintem és mások szerint is alakul, mit vársz egy teljesen új képregénytől?
ha nem tetszik egyébként ne olvasd, publikálom máshol, ahol nem bántja senki szemét, aki keresi megtalálja.
több képregényemet nem kell olvasnod, mert szerintem nem vagyok olyan szinten hogy párhuzamosan írjak többet, ezt pedig nem pár oldalas dolognak szánom.
Mutatnál saját alkotást? -
#269 Ha történetet irsz akkor az legyen izgalmas, vagy vicces vagy megradago, ez semmilyen... felejtős, ha eccer elkezdtem olvasni akkor már befejezem. Több képregényedet nem fogom olvasni az biztos ne aggodj! Építő kritika. Legyen vagy vicces vagy érdekes, ahoz h ilyen ostobasagokat kitalalj nem kell ész.. történet ez??? Pfff ugyankérlek -
#268 ez egy történet és nem feltétlenül poénos. ha nem tetszik nem olvasod, ha pedig kritikát irsz akkor építő jellegűt. -
#267 Ez se teccik, egyáltalán nem vicces, semmi poen, csak 4 balfasz beszelget egy massal, és meg a szál is eleg ratyy -
#266 itt tart a sztorim:
A banda_v.0.1 -
#265 NA ezen röhögtem -
#264 -
#263 gut:))) -
#262 egy régi viccből merített ötletként
-
#261 sajnos nem -
#260 akkor ezekszerint nem te leszel a célközönség -
#259 Ezek nem is viccesek, egyiken se tudtam elmoslyodni se... -
#258 egyébként elkészült még egy oldal a sztoriból, ma megcsinálom a következőt -
#257 :) -
#256 Erre vártam több hónapja emberek!!!Valaki beinditja a topicot!! Jeeeeee! x'D -
#255 ha alakit érdekel belevágtam a történetbe, köszönhetően hunbasser munkájának, és még másokénak is:
a borító
első oldal,láttátok már de kicsit kiegészítettem, és így alakul majd a sztori
a történet megvan már, csak elég szöszölős összerakni a cuccost.
kritikákat kérek:) -
blackgamer #254 ez jó :) -
Ha tudnám importálni a karaktereket a programba amit találtam sokkal könnyebb lenne... -
ez persze több részből fog állni -
#251 most sajna nem megy, azért nem látszódnak a képsoraim sem -
#250 sajnos nálam nem jön be ez a stripgenerator nevű oldal, másoknál megy? -
most kezdődött, innen az ihlet:)