328
Papír Cerka Fantázia Avagy Hogy Készül A Sikeres Képregény:)
-
#208 nekem tetszenek -
blackgamer #207 jók a karakterek -
tibitron #206 Sziasztok kiváncsi vagyok a véleméyetekre honlapommal kapcsolatban ahol
saját rajzaim és képregényeim vannak..sőt nemrég felraktam pár filmem elérhetőségét amit többek között én is csináltam sőt az egyiknek főszereplője is vagyok:) remélem tetszeni fognak a cim http://www.gportal.hu/megarajzok -
moralosan #205 jók ezek, persze, csak azért komolyabb képregények készítéséhez nem elég jó humorérzék :) -
#204 igen.
wan egy ehhez nagyon hasonló.
de ezt én csináltam. -
W B #203 érdekes módon már láttam -
#202 -
#201 persze.
a magyarok általában csak olyan egyszerű képregényeket rajzolnak, mint mondjuk én
-
moralosan #200 Szerinted magyar ember komolyan ilyen igényes munkát végez, ráadásul fizetés nélkül? :P
Jóvicc. Ezeket csak átfeliratozzák. -
#199 ott vannak a képregények szélein vagy aljain a cím(mármint néhányon amugy vgcats.com) -
#198 ezekhez nem ötlet jött csak mivel ...párdon "lustik" képregényt csinálni ezért máshonnan vesznek egy képregényt és azt szerkeztik át egy picip photoshoppal -
#197 gyerünk!! nagyon jók vagytok:) -
W B #196 kössz a felvilágosítást. magyarán nem vagyok az
ha dínók terén kell segítség, itt vagyok
amúgy honan az ötlet ezekehez a macsakákhoz? -
#195 metroszexuális az a férfi aki piperkőzős, és talán már tulzottan is igényes... értsd, ált. ki van gyurva, szedi a szemöldökét, borotvál mindenhol, mindig elegáns, illatos, jólfésült stb.
pl. valóvilágból a tomyboy ...Ő metroszex.volt -
blackgamer #194 volt pár hete egy ilyen topic, amúgy én se tudom pontosan nem is érdekel :)
ez egy Nintendo-s dinó -
W B #193 Metrosexuális mit is jelent? ezen a téren fiatal létemre nem vagyok jelen.
amúgy az mien dínó? :) -
#192 :) no komment -
blackgamer #191 -
#190 még-még-még-még-még-még-még-még-még-még-még-még-még-még-még-még-még -
#189 köcce nektek;) -
blackgamer #188 -
#187 tökjók:D -
#186 ezeket még pár hónapja rajzoltam:)
-
#185 +fav:) -
#184 lol :D -
blackgamer #183 linkeled ide fórumra? gépeden van a kép? -
#182 még -
BettyLoL #181
KÉSZVAN!!! -
BettyLoL #180 oké -
blackgamer #179 az itt megjelent képregények többsége nem saját munka (a kép szélén a webcím), csak magyar szöveget kapott
vannak képregénykészítő programok is, én még nem jártam igazán utána de ez pl. ilyen lehet: http://www.mycomicbookcreator.com/
az angol szöveg magyarra átírásához pedig szinte bármilyen képszekesztő megfelel
ha rajzoltál és papíron van, akkor keress egy szkennert és vigyed fel vele számítógépre, aztán linkeld ide a fórumba! várjuk! -
BettyLoL #178 HAli! Én rajzoltam egy képregényt, nem számítógépen! Még kezdő vagyok! Azt
szeretném megkérdezni, hogy milyen progival csináljátok ezeket a képregényeket! -
Robicsek #177 kösz -
#176 comic -
Robicsek #175 hogy van angolul az hogy képregény? -
blackgamer #174 World of Warcraft képregény verseny
határidő: 2008.03.31.
-
blackgamer #173 Comic Life pl. ilyen csak az a gond hogy mac-re íródott de elvileg valahogy indítható Win-en is
mondjuk biztos vannak pc-s progik is -
Robicsek #172 nem bekem,hanem nekem -
Robicsek #171 bekem van egy olyan,amivel csak tom&jerry-t lehet -
Robicsek #170 milyen képregénykészítő progik vannak?
lehetőleg ingyenes -