Képregény Rajzolók Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HAli! Én rajzoltam egy képregényt, nem számítógépen! Még kezdõ vagyok! Azt
szeretném megkérdezni, hogy milyen progival csináljátok ezeket a képregényeket! <#wink><#help>

kösz

dunga
comic

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

hogy van angolul az hogy képregény?

World of Warcraft képregény verseny
határidõ: 2008.03.31.

Comic Life pl. ilyen csak az a gond hogy mac-re íródott de elvileg valahogy indítható Win-en is
mondjuk biztos vannak pc-s progik is

nem bekem,hanem nekem

bekem van egy olyan,amivel csak tom&jerry-t lehet

milyen képregénykészítõ progik vannak?
lehetõleg ingyenes

viktor9999
<#taps><#ijedt><#taps><#buck>

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

timberlék topic ihlette <#zavart2>

ez nagyon jóóóó!!😄

cr3ativ3
aszta 😄

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

viktor9999
Jujjujujuujjj <#nevetes2><#nevetes1>

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

a véres laptop odavág 😊

viktor9999
tök poén ez sok VGCATS képregény

Aquir
😄D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

körülmetélõs topic ihlette <#hawaii>

VRSDM
pff nekem meg sincs, mondom én ps-ben vagyok maszter ...
az többet tud minden más pixelek alkalmazásnál... /és vektorban sem épp gyenge)

u dont have to listen anybody else but me

viktor9999
Figy lehet, sõt biztos én vagyok béna azzal(MOHO) én már 3-szor próbálkoztam de nem tudtam hogy kell azt használni nemtudnál esetleg egy leírást adni vagy mi??

VRSDM
MOHO ... ez vektoros képregényszerkesztõ program...
/bár ps ugye mindent üt...
ha valaki csak képregényezni akar arra ez a legjobb

u dont have to listen anybody else but me

a képregény adott (a kép oldalán a webcím), utána ötlet + photoshop, kitörlöd a szöveget és beírod az újat, Arial betûtípust használok

vannak kifejezetten képregény maker programok is, amikkel új szövegbuborékot lehet készíteni, de ezeket nem ismerem

viktor9999
(Amugy blachgamer te mivel készítetted ezt a (csodálatos isteni) képregyényt??Programmal??

viktor9999
na végre emberek...MONDHATNÁM ÚGYIS HOGY, EZT-KE CSINÁNI-E!
Végre fellendült és újraindult ez a topic higgyétek el megérte!

Rockynhooo
minden elismerésem <#vigyor2><#papakacsint><#fogmosas>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

cr3ativ3
ááá vazz 😄

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

desigo
zsír <#eljen>
napokban volt a nagy ikszpango õrület itt a fórumon 😊

Beast Machine
"NEM LÁTOK"

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááábazmekk!!!!!!!!

...vágod?

én is röhögök amikor készítem ezeket 😊
van még pár félkész, de várom a ti munkáitokat is

PJack
<#hehe><#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

desigo
ez nagyon jó😊))))

öreganyó + mentõsök vs. szadista macska

cr3ativ3
ez már az 😛 nem?

akyyy
budapest parádé😄AS😄:AS

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

saját mûvek, még március 15-én készültek

cr3ativ3
LoL
Ez ad egy jó ötletet 😊

akyyy
😄DDDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

viktor9999
szerintem is felpöröghetne a téma mert ez egy tök jó kis topic.

újreg gyerek vs. óreg apa <#idiota>

én nem tudok rajzolni ezért mások rajzait használom fel
ja, felpöröghetne a téma

dunga
Van pár képsorozatom, de scannerem meghalt. Majd ha vhogy sikerül digitalizálni, feltöltöm.

Addig is jöhetnek a rajzok. Jogos.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

viktor9999
császtok szerintem hülyeség hogy nem ír ide senki sztem ez tök jó topic!

xeth004
Van itt valaki esetleg, aki használ Manga Studio-t? És ha igen meg tudja mondani, hogy tényleg nincs benne anti aliasing? Kösz.

fáj <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

PJack
hupsz...

PJack
ezek az én mûvem 😊

dunga
KRETEN.HU-n találtam, nekem tetszik :]

xeth004
Én MOHO-val csinálom. A LOST MARBLE vektorgrafikás terméke. Szerintem érdemes vele bíbelõdni, jó kis progi.<részlet a Xenon 4. számából>

Aquir
<#vigyor4><#eljen>

emlékszem egy másik képre is, vagy az ennek egy darabja volt? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n