Nagy ugrást ígér az ATI a DirectX 10 indulásánál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én NV párti vok azért még várakozni kell az R600-de sosem fogja lenyomni a dx10-es 8800gtx-et :DDDDD
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Már rég ATI párti vagyok és sosem volt gondom vele!
Nem beszélve arról,hogy többet és azt jobban is tudják az ATI-k.
Nos semmi konkrét bajom nincs a karival.
Tõk jol megy nálam.
Bár enm valami jo a gépem hozzá.
Egy amd athlon 64 x2tõm van 4800+os meg 2 giga memoria.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Idézet:
"Itt van a kutya elásva. Mert ugyan sokak szerint marketing okokból nem lesz XP/W2K alá DX10, viszont ha igazak a hírek a Vista driverfelépítésérõl (ami összefügg a fenti mondattal is), akkor vagy lehetetlen lenne megírni a Dx10-et XP alá, vagy kéne hozzá egy "kis patch", ami VISTA kernelt varázsolna az XP helyére. Ez utóbbi majdnem lehetetlen, bár még azt is el tudom képzelni, hogy az MS megpróbálta, csak belerokkantak a kóderek."
Szerintem is lehet ennek reális alapja.
Tessék már elolvasni rendesen a cikkeket.
Csak ablakos módban lesz így! Rendes teljes képernyõs módban ugyanúgy fog menni az ogl, mint eddig.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy underground körökben valaki csinál egy XP alatt mûködésre bírható DX10-et.
/*WTF?!*/
1:xar az ATi driver
2:lassan frissítik
3:xar a beállíthatóság
4:3ból min 1 gyárihibás(személyes tapsztalat)
5:vmi baj mindig van vele
6:eddig volt 4grafkártyám...mind a 4Nvidia és soha seemi bajom nem volt...és egyszer vettem Atit amit meg helybõl lehetett cserélni, aztán megint cserélni, és végül nvidia lett abból is...
TEhát éljen Nvidia Gf 7900GTX 512<#beka2>#beka2><#eljen>#eljen>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
sztem ez nem a vista, hanem a konzolok még durvább elterjedéséhez vezet :)
Forza.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
"Alapvetõen én is a X1900GT-re hajtanék, de azt hallottam, hogy önállóan nem lesz kapható, csak a nagyobb gépgyártók kap(hat)nak belõle."
Biztosan kamu, mivel van neki doboza, másrészt bazi drágáért már kapni itthon Club3D és Sapphire kártyákat.
Csak pöttyet drágák (86e/84e), szóval ennyiért felejtõs, persze kint meg rohadt ólcsó :(
Gigabyte RX18L256VB 256MB Radeon X1800XL, 256MB 65,500 Ft / 78,600 Ft
Gigabyte NX79T256DB 256MB GF 7900GT, 256MB 68,000 Ft / 81,600 Ft
Tehát árban nem jelentõs a különbség, de a teljesítmény is hasonló, legalább is EZ a teszt szerint.
Alapvetõen én is a X1900GT-re hajtanék, de azt hallottam, hogy önállóan nem lesz kapható, csak a nagyobb gépgyártók kap(hat)nak belõle. S más kérdés, hogy ha méghis lesz, hogy mikor és mennyiért, pláne a GTO...
És elég sokat multizok.Neten.
Viszont a grafika tényleg nem a legjobb.
És a 3. rész bemutatója elég komoly.
Tedd rá a kezed a forró tûzhelyre egy percre és egy órának tûnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tûnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein
64 processzor?? ez aztán a többmagos rendszer... még jó hogy a cikk írója ért ahhoz amirõl ír.. lol
De visszafelé is elsülhet... Tegyük fel lesz pár sikeres OGL-es játék, ami Vistán tetü lassú lesz...
Nem vagyok ilyen derülátó, egy másik oldalon olvasható "DX10 csak Vistára" cikkben az állt, hogy az NVidia nem örül az egyesített shader dolognak, mert nehéz megcsinálni (drága, melegszik, stb.), ezért MÁS módon probálják megoldani (G80?), és több átmenetben!
Ennek így nagyon GeForce FX szaga van :(
Lesz egy DX9-ben brutál majdnem Dx10 kártyájuk, mint ahogyan az FX DX9 volt, csak éppen DX8-ban tudott teljesíteni jól?
Ár/teljesítmény, akkor 7900GT, ha viszont értékeled a shader teljesítményt a köv. generáció programokban, akkor x1900GT/GTO ;)
Viszont annak, hogy ATI vagy NVidia logóval indít a játék semmi köze a valódi optimalizációhoz.
Mindkét verzióból van bõven olyan program, mai pont a másik kártyán megy jobban :)
Ez azt jelenti, hogy valószínüleg nem lesz túl gyors egyik kártyán se, és attól fog függeni a sebessége mennyire jó DX9/DX10 kártyád van, nem attól milyen jó az OpenGL drivere ...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Én asszem ezt már nem tudom megvárni, mert a gép bõvítés nagyon idõszerû (5 éves a konfig, igaz volt közbe 1 VGA upgrade).
A VGA terén hezitálok a legtöbbet, jelenleg a GF 7900GT és a Radeon X1800XL közöt vacilálok, nem tudom, hogy melyik legyen.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Csak egy csomó játékot nem akarnak PC-e kiadi.
PL COD3
Csak az új konzolokra.
Tedd rá a kezed a forró tûzhelyre egy percre és egy órának tûnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tûnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein
Vajon melyikre lesznek jobb programok... <#nemtudom>#nemtudom>
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
hi
De addigra lesz G80 is, szóval a csata folytatódik, örüljetek:)
Vennék egy Radeon 9700-at:)
Talán a kettõvel (v. hárommal) korábbi... Eredeti szöveg: "repeat the success of its grand-grand predecessor"
" "Az R600 kétségkívül a leggyorsabb DirectX 9-es grafikus processzor lesz, amit valaha is építettünk" - jelentette ki magabiztosan Richard Huddy"
Majd nem lesz olyan magabiztos, ha megmondják neki, hogy ez egy DX10-es graf. proc. :P
Azt akarta mondani, hogy DX9-ként is a leggyorsabb lesz (pár hétig, napig :P).