72
-
GABOR16 #32 Talán a PS3 hozhat valami változást, az ha jól tudom OGL-t használ majd. Bár a rendszerbeli külömbségek még okozhatnak problémát. -
dez #31 Hiába(?) ugatunk, a pénz beszél... :P :/ -
dez #30 MacOS-X-re is, stb. -
#29 Hát gondolom a dx támogatásért ad bizonyos juttatásokat a kácségé ms... -
#28 Dx 10et minek eröltetik? Felesleges ennyire ezt az mses dolgot támogatni, amikor a nyílt ogl kb ugyan azt nyújtja ( nyújtaná ), és azzal sokkal praktikusabb lenne át portolni linuxra is a játékokat normális sebességgel. -
dez #27 Tudtommal az X1600-asból hiányzanak az újabb videogyorsítási képességek, amik az X1800(?)-X1900-asokban vannak, pl. h.264, fejlett deinterlace, stb. (Miközben ezek megvannak már a GF6600-asban is az Nvidiánál.) -
Turmoil #26 Meg is van: http://www.theinquirer.net/?article=31968
De addigra lesz G80 is, szóval a csata folytatódik, örüljetek:) -
Turmoil #25 Valahol 1 GHz-et olvastam a procira.... durva.
Vennék egy Radeon 9700-at:) -
Praetor #24 Erre a hírre csak annyit mondhatok, hogy hiszem ha látom... -
dez #23 "A gyártó a DirectX 10 debütálásának idején az egy generációval korábbi sikerét szeretné megismételni egy újabb jól sikerült fejlesztéssel."
Talán a kettővel (v. hárommal) korábbi... Eredeti szöveg: "repeat the success of its grand-grand predecessor"
" "Az R600 kétségkívül a leggyorsabb DirectX 9-es grafikus processzor lesz, amit valaha is építettünk" - jelentette ki magabiztosan Richard Huddy"
Majd nem lesz olyan magabiztos, ha megmondják neki, hogy ez egy DX10-es graf. proc. :P
Azt akarta mondani, hogy DX9-ként is a leggyorsabb lesz (pár hétig, napig :P). -
#22 Lehet hogy a jó öreg FX5800-am emlékére ilyen R600-ast veszek majd. -
#21 A retardaltakat igy kell osztani, szep volt -
#20 Tudom. De mire olyan játékok lesznek többségben, kevés lesz a teljesítménye. A 7600GT amúgy FEAR esetén gyorsabb nála... (Előbb hülyeséget mondtam, 6600GT-t veri a kártya, csak tudnám, miért maradt meg másképp) -
#19 Közel sem fújt ki ezekkel, elég sok játék használ opengl-t, sztem a dx elterjedtsége inkább 60% körül van, a 95% nagyon sok lenne. De remélem ez az arány is csökkenni fog. -
Newfronter #18 +Prey -
#17 Szegény X1600 pedig már az új generációs ATi kártyák közé sorolandó, mint az X1900-as család is, vagyis kőkeményen ráhajtottak a PixelShaderező egységekre. Az X1600 éppen ezért csak ott tudja kimutatni a foga fehérjét, ahol nagyon megdolgoztatják ezeket - lásd például FEAR. -
Caro #16 Öreg?
Nálam minden fut rajta max beállításokkal.
Persze a minden azt jelenti, hogy amivel játszok. -
Caro #15 Pedig már van OpenGL 2.0 is. -
GABOR16 #14 Aszem az Unreal sorozat is. -
#13 Na igen, és mi támogatja az OpenGL-t? Szegény Carmack-ék a Doom3/Quake4/Quake Wars sorozata, de úgy nagyjából ezzel ki is fújt. A mai játékok cirka 95%-a bizony csak Direct 3D-t használ... -
#12 Remélem a középkategóriában is alkotnak, mert az X1600as a páréves 6600GT-vel szemben is alulmarad jópár esetben, a 7600-ról nem is beszélve...
Sheltem: nagyobb kártyára nagyobb hűtés fér:)
DX10-hez meg: két legyet ütnek egy csapásra: gamerek kénytelenek lesznek Vistára váltani, ahol meg az OpenGL nem megy normálisan, ergo háttérbe szorul... -
#11 IQ FIGHTER! LOL... -
Bladez #10 Na talán lecserélem a jó öreg ati 9800 pro-t talán:D:D -
#9 Hee? 7800gtx meg x1800 középfelsőkategóriás?? akkor mi a csúcskategória? 4 db 7900gt sli-ben? -
Newfronter #8 Hidd el, még télen hasznát veszed. :D -
Newfronter #7 Hát igen ez nem szép dolog, függetlenül attól hogy milyen lesz az oprendszer.
Jó oké, van warez, de akkor is ez egy kényszerítés, és aki megpróbál legálisan oprendszert vásárolni, arra rákényszerítik, hogy az újabbat is vegye meg azonnal.
A németországi akció az becsületes, kár hogy azt itt nem vezetik be. -
#6 "amelyek ráadásul igencsak forró hangulatot teremtenek majd maguk körül."
Most nem azért de a mostani középfelsökategóriás kártyák(7800gt, x1800xt) aktív használat után húzás nélkül 70-72 fokosra melegednek(GPU).
Ennél már hova a picsába lesz melegebb a vga?
Most nem azért, hogy laikusként okoskodjak,de nagyon rossz irányba halad a "fejlődés".
Az még nem is zavarna, hogy a kártya minden eddiginél "nagyobb" is lesz.
Na mind1 max. csalódok majd egy nagyot az ATI-ban. -
#5 Pedig tök egyszerűen lehetne függetlenedni a kecsege ms-től. OpenGL, ennyi... -
Werewolf #4 gratula az értelmes hozzászólásért..
szánalmas h a microfos tudva h az oprendszerük főleg a játékok miatt kellendő, mindenképp ránkerőszakolja az egyszer majd talán megjelenő vistáját.. -
Newfronter #3 ATI Respect!
Gondolkodtam, hogy átállok nVidia-ra, de sajnos nem győzött meg eléggé. Az AA-t minőségromlás nélkül tudja, és ez nagy érv mellette. -
yajirobe #2 ki nem szarja le mit csinálsz -
#1 Eddig meg voltam elégedve az ATI-val, de most már egyre inkább hajlok az Nvidia felé