VVFC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ramadamammy rapidrandi
a Jövõhéten Ibiza meg a Dj gyerektõl van aki tanította Dj Flowert....
asszem Palace volt
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
"Jövõhét kedd Ibiza,..." LOL mekkora szöveg:)
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Sztem nincs ezzel gond,csak hát aki alapból utálja a csajt annak szúrja a szemét.
szerintem a DJ Flower jó választás.tényleg jó ez a kép.a Flyerz-ben is benne van,meg csomó helyen kiplakátolva.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
-the invisible-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Virágról meg csak annyit,hogy tény és való,hogy feltûnési viszketegsége van,meg néha van egy stílusa,de ha jobban megismeri valaki,akkor rajön,hogy valójában tök normális csaj,és nincs is ugy elszállva magától,mint ahogy azt sokan hiszik,ill. amennyire ezt gondolják róla.és ezzel nem védeni akarom,hiszen neki is megvannak a rossz tulajdonságai,mint mindenki másnak,de mivel én tényleg ismerem õt,gondoltam ezeket azért leírom.
van szerencsém ismerni is õket,így azt is tudom,hogy nagyon szeretik egymást.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ilyeneket gettóba zárnám
-the invisible-

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
-the invisible-
Ramadamammy rapidrandi