VVFC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kajak mint valami transzi..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mit tett magával ez a szegény lány?! Tényleg nem értem, mire volt ez jó...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
eltés-e vagy?
-the invisible-
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
-the invisible-
Ramadamammy rapidrandi
http://www.missofashion.hu/pdf/09.pdf
http://www.missofashion.hu/pdf/44.pdf
http://www.missofashion.hu/pdf/38.pdf

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Ramadamammy rapidrandi
de ha már itt tartunk,én úgy vettem észre,hogy TE vagy érdekesen nagyon "up to date" Virág témában...honnan ismered õt ennyire?..
Kicsit furcsa, hogy hasonló stílusban és ugyanazokkal a helyesírási hibákkal írsz, mint a mi kedvenc virágunk. Talán ennyire kedveled, hogy még ezt is átvetted tõle?
Az is fura, hogy a Voksán családnak van egy Max nevû kutyája... és még érdekesebb, hogy te mindig "up to date" vagy virág témában... kicsit sok az egybeesés.
Lehetsz persze egy lelkes rajongó, vagy egy kedves barát(nõ), családtag stb.
Az idõk változnak. Mi is olyanok leszünk mint a nagyszüleink mindenen hülledezünk majd, ami akkor elfogadott lesz de ma még durva viccnek is rossz <#vigyor4>#vigyor4>
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
sajnos a szépségversenyeken meg a legtöbbször tényleg nem a legszebb nyer:(de hát nem is mindíg arról szól..de hát itt sem szabad azért általánosítani.
Ami biztos, amikor nézem a szépségkirálynö választásokat sokszor röhögök, nálunk ezerszer szebb nök vannak mégsem jut be egyik sem sehova, ez érdekes.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
és ami jól áll valakinek,az nem biztos hogy jól áll a másiknak.
hát azt én sem támogatnám,hogy 18 év alatt bármilyen plasztikai mûtétet csináltassanak,hiszen akkor még alakul egy lány.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
szerintem az nevezhetõ mûnek,ha valaki már pl. másodjára csináltatja a mellét,amellett,hogy megcsináltatja az arccsontját,orrát,száját,zsírleszívás,stb.annyi sok TÉNYLEG mû nõ van,
csak pl. a zsírleszívás és az arccsont plasztika nem olyan feltûnõ,és levágós,mint egy mell mûtét,vagy egy száj feltöltés.
Most volt az egyik reggeli mûsorba meghívva egy plasztikai sebész,akinek a mai plasztikai trendekrõl kellett mesélnie,majd kérdeztk milyen megdöbbentõ illetve extrém esetekkel találkozik a pályája során,mire elmondta hogy nemrég besétált hozzá egy nagyon szép 17éves kislány,akinek az ég adta világon semmi baj nem volt a cicijével(szép forma,arányos a testéhez,stb) és mikor megkérdezte a doki tõle hogy mégis miért akarja a mellmûtétet mikor szép mellei vannak,az volt a válasza,hogy azért mert OLYAN AKAR LENNI MINT VOKSÁN VIRÁG!
Nekem semmi gondoma plasztikai mûtétekkel,sõt sokszor tényleg sokat javithat egy nõn,arról nem is beszélve hogy az önbizalmát is növeli az adott nõnek,de ez viszont már nagyon rossz út,mikor már 17éves valóban szép lányok is mûvirágok akarnak lenni...szánalom,ha valóban ez a nõ és társai lesznek a követendõ példa
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ramadamammy rapidrandi

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun