VVFC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
szép lett :DDDDD
kajak mint valami transzi..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Voltan
Hehe, ez már igencsak overloaded :D Fõleg az ajkai. De most tényleg, nézzétek meg a bannert! Középen egy csinos, szép arcú lányt látunk, alant meg egy szerencsétlent, akinél a gyerekkorában lenyelt wc-pumpa most lökõdik ki...
Mit tett magával ez a szegény lány?! Tényleg nem értem, mire volt ez jó...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Matthew Prosac
jáááááááááááááááááájdecsúnya vattttttttyyyyyy!!!!!!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

RatBaG
voksán virág reloaded? vagy csal a szemem...

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
feje kuka
többi faja...
prezi
szopóvirág :D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Voltan
Már nem.

aha
eltés-e vagy?

-the invisible-

Voltan
Az IBS-t? Az nem iskola, hanem közröhely.

desigo
semmi bulis kép?

csak nem araboknál van a drága :)
prezi
ki látta a balázs sóban ?! kajak még poénjai is voltak.......

elvégezett már egyet.

-the invisible-

Voltan
Nem szeriznék megismizni vele! Inkább elküldizném egy felsõisibe tanizni, hogy ne legyizzen egy ilyen sötét rózsaszín paraziti.

Ramadamammy rapidrandi

Voltan
Akármikor a szõkét választanám helyette.

desigo
up

http://www.missofashion.hu/pdf/09.pdf

http://www.missofashion.hu/pdf/44.pdf

http://www.missofashion.hu/pdf/38.pdf
CheAteR88
vótmá?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

desigo
nanemár:)
ide nem írok,mert megfigyelnek :-/

Ramadamammy rapidrandi

ha olvastad volna,sosem tagadtam,hogy nem csak ismerem személyesen,de jóban vagyok Virággal.
de ha már itt tartunk,én úgy vettem észre,hogy TE vagy érdekesen nagyon "up to date" Virág témában...honnan ismered õt ennyire?..
max 11
Kicsit furcsa, hogy hasonló stílusban és ugyanazokkal a helyesírási hibákkal írsz, mint a mi kedvenc virágunk. Talán ennyire kedveled, hogy még ezt is átvetted tõle?
Az is fura, hogy a Voksán családnak van egy Max nevû kutyája... és még érdekesebb, hogy te mindig "up to date" vagy virág témában... kicsit sok az egybeesés.
Lehetsz persze egy lelkes rajongó, vagy egy kedves barát(nõ), családtag stb.
Voltan
A vicc az, hogy én már itt tartok.

Hát én meg már olyat is hallottam, hogy a anyuci, apuci büszkesége mit kap 18. szülinapjára a szülõktõl? Hát nagyobb melleket!
Az idõk változnak. Mi is olyanok leszünk mint a nagyszüleink mindenen hülledezünk majd, ami akkor elfogadott lesz de ma még durva viccnek is rossz <#vigyor4>

Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall

na igen,Virág nekem is bejön,mind alakra,mint fejre.
sajnos a szépségversenyeken meg a legtöbbször tényleg nem a legszebb nyer:(de hát nem is mindíg arról szól..de hát itt sem szabad azért általánosítani.
K.András
Sokszor olyan lányokat látok az utcán, hogy mellette ezek a nagy szépségek elbujhatnak! Persze nekem mint nõ tetszik Virág is, mert igen jól néz ki.
Ami biztos, amikor nézem a szépségkirálynö választásokat sokszor röhögök, nálunk ezerszer szebb nök vannak mégsem jut be egyik sem sehova, ez érdekes.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

hát igen,másra ne akarjon senki se hasonlítani,maximum magából hozza ki a maximumot,de mindenki õrizze meg az egyediségét.
és ami jól áll valakinek,az nem biztos hogy jól áll a másiknak.
Azon szerintem sem érdemes vitatkozni,hogy kinek mi a mû,ez valóban izlés kérdése.Itt szerintem egy probléma van,hogy valóban csinos fiatal lányoknak az a képi zavar van a fejében,hogy akkor lesz valóban vonzó,ha úgy néz ki mint Voksán Virág,még akkor is,ha esetleg az õ testalkatához egyáltalán nem is illene egy akkor implantátum,illetve eleve felesleges is lenne,mivel megmondta a doki,hogy szép formás mellei voltak...
hát igen,egyénfüggõ hogy kinek hány plasztikai mûtéttõl/beavatkozástól mû egy nõ,én ahhoz viszonyítottam,hogy rengeteg Virágnál "mûbb" (=2nél több plasztikai beavatkozáson átment)nõt látni,ill.ismerek.

hát azt én sem támogatnám,hogy 18 év alatt bármilyen plasztikai mûtétet csináltassanak,hiszen akkor még alakul egy lány.
Az egyénfüggõ, hogy ki mit tekint már mûnek. Ezen kár vitatkozni szerintem.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ja persze biztos a szülõk fizették volna a mûtétet. Erre már nem tudok mit mondani.

Én csak azt kérdezném meg, hogy annak a kislánynak ilyenkor hol az anyukája, apukája? 1-2 pofon után meggondolná magát és lehet, hogy kicsit késõbb még meg is köszönné. Az a szerencse, hogy 18 év alatt véleményem szerint nem végeznek ilyen mûtéteket.

most komolyan:azért mû mert a mellét meg a száját megcsináltatta?
szerintem az nevezhetõ mûnek,ha valaki már pl. másodjára csináltatja a mellét,amellett,hogy megcsináltatja az arccsontját,orrát,száját,zsírleszívás,stb.annyi sok TÉNYLEG mû nõ van,
csak pl. a zsírleszívás és az arccsont plasztika nem olyan feltûnõ,és levágós,mint egy mell mûtét,vagy egy száj feltöltés.
Na most aztán tényleg kiakadtam,ez már vér ciki!
Most volt az egyik reggeli mûsorba meghívva egy plasztikai sebész,akinek a mai plasztikai trendekrõl kellett mesélnie,majd kérdeztk milyen megdöbbentõ illetve extrém esetekkel találkozik a pályája során,mire elmondta hogy nemrég besétált hozzá egy nagyon szép 17éves kislány,akinek az ég adta világon semmi baj nem volt a cicijével(szép forma,arányos a testéhez,stb) és mikor megkérdezte a doki tõle hogy mégis miért akarja a mellmûtétet mikor szép mellei vannak,az volt a válasza,hogy azért mert OLYAN AKAR LENNI MINT VOKSÁN VIRÁG!
Nekem semmi gondoma plasztikai mûtétekkel,sõt sokszor tényleg sokat javithat egy nõn,arról nem is beszélve hogy az önbizalmát is növeli az adott nõnek,de ez viszont már nagyon rossz út,mikor már 17éves valóban szép lányok is mûvirágok akarnak lenni...szánalom,ha valóban ez a nõ és társai lesznek a követendõ példa
JGTC
Folynak a stúdió munkák... :D ehh

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

desigo
Semmi fellépés?
hehe:)ez vicces,hogy tényleg azzal találjátok be,hogy elõre össze volt mixelve 1 cd..:)) pont ezért van neki külön cd-re felírva minden 1es szám,hogy bárki aki elmegy hogy lássa,benézhet a keverõ pultba,és látja hogy ott helyben történik a keverés ÁLTALA.
Van ahol nem így csinálják? <#hehe>

prezi
nekem is ilyen érzésem van :D

amúgy nem tudtátok,hogy nem is volt bekapcsolva a keverõ,hanem beraktak egy mixcd-t és azt játszották le?

Ramadamammy rapidrandi

Ezen tényleg.

ezen is!:)

kurva jól néz ki ezen a képen!!!
JGTC
nem nézek aktívot :D LOL

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

prezi
most is az megy, nem ?! :D

JGTC
hát nem nézted az aktívot? kósza hangfoszlányok hallhatók voltak az évszázad bulijáról

prezi
meghallgatnám mit "csinál" :)