VVFC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyílván nem lehet általánosítani de az izomagyúak nem egy IQ fighterek...
Az,hogy üresfejû cicababákkal kefélnek nem egy nagy érdem.
vg-nek: nem tudom hogy mire van ekkora pofád?! Mellesleg megnézném hogy milyenek azok a "jó" csajok akiket nap mint nap keféltek... (már ha van ilyen) Mert hogy egy normális, csinos csaj nem áll le veletek, az is 100%. Nálam is alapfeltétel a sport, életem részévé vált, és ezt egy pasitól is elvárom, hogy foglalkozzon magával, DE beszélni is szeretnék vele, nemcsak a bicepszeit bámulni...
Részemrõl ennyi!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
-the invisible-
jól áll neki a fehér(is)
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
<#vigyor2>#vigyor2>
nem tudjátok efem honnan szedte azokat a jó képeket Virágról?(lejjebb szúrta be õket)
esetleg van még ott,ahonnan ezek jöttek?<#beka3>#beka3><#buck>#buck><#nyes>#nyes>
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
szóval így, ebben megegyezhetünk azt hiszem. hogy is mondják ezt a parlamentben? köszönöm, a választ elfogadom 😄
-the invisible-
Az edzésterv és a táplálkozás pedig egyénre szabott nekem is évek kellettek mire mindennek utánaolvastam, megtapasztaltam és még mindig sokat tanulok. Ahhoz hogy azt egyem ami le van írva tényleg nem kell sok intelligencia, de én tudatos táplálkozásról beszéltem, vagyis tisztában vagy azzal, hogy mit, mennyit kell enned ahhoz, hogy elérd a kitûzött célt, ismered a tápanyagokat és évek alatt kitapasztalod hogy egyes kajákra, hogyan reagál a szervezeted.
"hogy izmos vagy csak nagyon kevés helyen válik hasznodra" --> ez sport, vagyis nem úgy nézi az ember, hogy hol lehet hasznomra a sportteljesítmény. Egy szinkronúszónak pl mit mondanál? Vagy nézzünk akármilyen sportot.
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
próbálok itt egy értelmes vitát összehozni, erre mindig elrontja valaki.. :S
na hagyjuk...
-the invisible-
De hagyjuk mert látom te vagy nem akarod ezt érteni,vagy sajnos tulságosan korlátoltan gondolkodsz ahhoz hogy felfoghasd miröl dumál neked a sok hülye sportoló.Hiába nekünk ilyen elcsökevényesedett menthetetlen hülye agyunk van
-the invisible-
ha meg nem megy az értelmes hozzászólás akkor jó lenne ha nem próbálkoznál...
-the invisible-
személyre szabott edzéstervet pénzért nagyon sok helyen csinálnak neked.
"intelligencia abszolút nem szükséges bodyzáshoz." --> újra kilukadunk a gyúrós kontra testépítõ dologhoz. Ez egy életmód és az edzõteremben nem fejezõdik be(szemben azzal amit sokan hisznek), tehát ahhoz, hogy egész nap tudj rendesen, TUDATOSAN táplálkozni igenis szükségeltetik egy jófokú önmegtartóztatás és intelligencia.
ugyancsak összeállíttathatsz magadnak egy étrendet sok helyen. ahhoz hogy azt edd ami le van írva nem sok intelligencia kell szerintem...
"Harmadrészt pedig, én személy szerint nem tudom értékelni a testépítést, mert engem abszolút nem érdekel a fizikai erõ." --> kevered a sportokat! Amirõl te beszélsz az az erõemelés! A testépítésben másodlagos szempont az erõ!
bocsi, de Bull hangoztatta hogy mennyire erõs, én csak arra reflektáltam...
"Azt az idõt amit ott eltöltötök énszerintem olyan dolgokra is lehetne fordítani, amiktõl értékesebb ember leszel." --> akkor az összes testépítéssel foglalkozó ember kevésbé értékes, mint azok akik mást csinálnak? Nane!
félreértelmeztél. az hogy izmos vagy csak nagyon kevés helyen válik hasznodra, ezt akartam sugallni. Ellenben az olyan dolgokkal, amiktõl okosabb, intelligensebb leszel.
nem mindenki értékesebb, persze, de nem is ezt mondtam.
Végül még egy gondolat:
Nem a testépítésrõl mint olyanról beszéltem soha, hanem a testépítõkrõl, kondisokról. Mint laikusnak, nekem tökre mindegy hogy "gyúrós" vagy "testépítõ", engem csak az érdekel hogy ki van gyúrva, mert én csak azt látom.
-the invisible-
mi alapján zsíros kövér igénytelenezel le? cseszd meg, legalább a képemet megnézted volna mielõtt beszólsz.
ha meg neked az az életcélod, hogy 2-3 nõt dugjál egyszerre, ahhoz csak gratulálni tudok...
-the invisible-
JGTC szerethet minket!<#beka3>#beka3>
tiszta ovi - csúfolják egymást: te hülllye! mire a másik: neem te vagy a hülye!
lol<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
violence can be used for good - JUSTICE
értelmezd a szöveget<#nezze>#nezze>
ez nekem már kezd hasonlítani a dologra<#vigyor2>#vigyor2>
amúgy brazil party?<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#bohoc>#bohoc>
make love not war<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe> de szerintem mint már máshol is írtam nyomás a turmixgéphez<#vigyor3>#vigyor3>
Ha valakiröl vagy valamiröl valakinek semmi fogalma nincs,hiszen sosem csinálta szerintem ne alkosson rola kritikát mert azt sem tudja miröl is kéne hogy beszéljen.Marha hülyén nézne ki ha én kritikát irnék például kenuzásrol ugy hogy a büdös életben 1 percet nem töltöttem kenuban.
Mit irnék?"De hüje sport a kenu,meg akik csináják,há vizesek lesznek,meg különben is,a lábuk mitö lenne erös,pipaszár mind,bezzeg az én überbrutál kigyurt combom...huu én sokka jobb vagyok."
"Másrészt egy edzésterv kialakítását nem a testépítõ csinálja..." --> akkor ki?
"intelligencia abszolút nem szükséges bodyzáshoz." --> újra kilukadunk a gyúrós kontra testépítõ dologhoz. Ez egy életmód és az edzõteremben nem fejezõdik be(szemben azzal amit sokan hisznek), tehát ahhoz, hogy egész nap tudj rendesen, TUDATOSAN táplálkozni igenis szükségeltetik egy jófokú önmegtartóztatás és intelligencia.
"Harmadrészt pedig, én személy szerint nem tudom értékelni a testépítést, mert engem abszolút nem érdekel a fizikai erõ." --> kevered a sportokat! Amirõl te beszélsz az az erõemelés! A testépítésben másodlagos szempont az erõ!
"Azt az idõt amit ott eltöltötök énszerintem olyan dolgokra is lehetne fordítani, amiktõl értékesebb ember leszel." --> akkor az összes testépítéssel foglalkozó ember kevésbé értékes, mint azok akik mást csinálnak? Nane!