VVFC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
hozzászólás szerkesztése rulez😊

Nyílván nem lehet általánosítani de az izomagyúak nem egy IQ fighterek...
Az,hogy üresfejû cicababákkal kefélnek nem egy nagy érdem.
De jól megmondtad mama, gratula! Nem lehet, hogy azért beszélnek veled úgy ahogy, mert lány létedre úgy nézel ki mint egy hányinger?
ibizaaa
Visszaolvastam a topicban pár oldalt és hát nem lehetett comment nélkül hagyni. Én nem szoktam elõítéletek alapján senkirõl se véleményt alkotni, szeretek saját magam meggyõzõdni a dolgokról. Sajnos a tapasztalatok azt igazolják, hogy van alapja a testépítõkrõl, ill. gyúrósokról kialakult elõítéleteknek. Rendszeresen járok fitness termekbe, volt rá elég alkalmam találkozni, beszélgetni velük. Elég kiábrándító és elszomorító lett az eredmény, kezdve attól hogy megszólaltak... pfff. És ha már 10/9 ilyen, az már szerintem elgondolkodtató. Az intelligencia kérdésrõl, és a "kigyúrt vagyok"= "fasza gyerek vagyok" címû életfilozófiáról inkább ne is beszéljünk. És itt most fölösleges kitérni arra, hogy testépítõ és gyúró között van különbség, mert tisztában vagyok vele hogy van, de mindkét kategória viselkedés, agykapacitás szempontjából ugyanazt a tendenciát tudja felmutatni.
vg-nek: nem tudom hogy mire van ekkora pofád?! Mellesleg megnézném hogy milyenek azok a "jó" csajok akiket nap mint nap keféltek... (már ha van ilyen) Mert hogy egy normális, csinos csaj nem áll le veletek, az is 100%. Nálam is alapfeltétel a sport, életem részévé vált, és ezt egy pasitól is elvárom, hogy foglalkozzon magával, DE beszélni is szeretnék vele, nemcsak a bicepszeit bámulni...
Részemrõl ennyi!

JGTC
aha ténleg jól áll neki 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
na ezek a képek jók nagyon, és Virág sincs olyan furi pózokban mint szokott hanem normálisan ott áll... ez a fehér kis top olyan mint ami a bannerban van rajt csak az sárga

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

faradtnak tunt ..

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Az arcát most nem sikerült olyan jól megcsinálnia, de a cicik azok mindig ott vannak! 😉

-the invisible-

édes a kis fehér csipke-szõrme combfix vagy mi az<#vigyor2><#buck>
jól áll neki a fehér(is)
Botond
Azért remélem az esküvõjére nem ezt veszi fel a menyasszonyi ruhához,mint fehér cipõ táncolni. ^.^
gondolom mert stilusosan feherbe akart lenni, es ez az 1 feher cipoje van, amibe tancolni is lehet 😊

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Zetorg
trendy

Fido4life
<#gonosz1>

Botond
Alacsony,vagy minek a traktortalp?
probaltam magyarazni,hadonaszni neki micsinaljon 😄 de latszik h nagyon fazott 😊

Ja, jól néz ki a csaj. Hány éves?

Fido4life
Fentrõl..😄

honnan nézve? 😊
Fido4life
Az uccsó <#eljen>

<#vigyor2>

lesz par kep (koming szún) 😊)

JGTC
löl 😄

mostmé? mar enis - a dagadt geci - is lejarok kondizni, hála nektek ! 😄DD

JGTC
helyes talán az helyrebillentené ezt az elfajult topikot

iwiw😊 ha ma lentlesz, csinalok majd parat

igen,igen!képeket akarunk!

nem tudjátok efem honnan szedte azokat a jó képeket Virágról?(lejjebb szúrta be õket)
esetleg van még ott,ahonnan ezek jöttek?<#beka3><#buck><#nyes>
akkor most vége a vitának? yeahhhh! jöhetnek a képek 😄

CeeZee
<#eljen>

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

köszi ezt a konstruktív választ, örülök hogy nem kellett csalódnom az egész sg-ben. örültem volna ha minden hozzászólás ilyen...

szóval így, ebben megegyezhetünk azt hiszem. hogy is mondják ezt a parlamentben? köszönöm, a választ elfogadom 😄

-the invisible-

CeeZee
Neked lehet hogy mindegy hogy laikusként "gyúrós" vagy "testépítõ", de nekem nagyon nem. Pont arra próbáltalak rávezetni, hogy van a kettõ között különbség és azzal szemben amit te eddig tapasztaltál(ahogy leírtad, sok negatívumot) van egy másik vonal, akikrõl lehet hogy azért nem hallasz, mert éppen nem olyan feltönõsködõ, bunkóskodó, verekedõ vagyis higgadtan és CÉLTUDATOSAN éli az életét.

Az edzésterv és a táplálkozás pedig egyénre szabott nekem is évek kellettek mire mindennek utánaolvastam, megtapasztaltam és még mindig sokat tanulok. Ahhoz hogy azt egyem ami le van írva tényleg nem kell sok intelligencia, de én tudatos táplálkozásról beszéltem, vagyis tisztában vagy azzal, hogy mit, mennyit kell enned ahhoz, hogy elérd a kitûzött célt, ismered a tápanyagokat és évek alatt kitapasztalod hogy egyes kajákra, hogyan reagál a szervezeted.

"hogy izmos vagy csak nagyon kevés helyen válik hasznodra" --> ez sport, vagyis nem úgy nézi az ember, hogy hol lehet hasznomra a sportteljesítmény. Egy szinkronúszónak pl mit mondanál? Vagy nézzünk akármilyen sportot.

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

:/

próbálok itt egy értelmes vitát összehozni, erre mindig elrontja valaki.. :S
na hagyjuk...

-the invisible-

Botond
kit érdekel? képt!
Egyébként meg 4 éve nem edzek mert más dolgok lettek fontosak az életben.
Látom nehezen olvasol a sorok közt.A dolog lényege nem az volt hogy én milyen kurva erös vagyok,hanem hogy tudatában vagyok a VALOSZINÜ fizikai fölénynek,de nem használom ki soha mert szerintem sunyi,aljas dolog.
De hagyjuk mert látom te vagy nem akarod ezt érteni,vagy sajnos tulságosan korlátoltan gondolkodsz ahhoz hogy felfoghasd miröl dumál neked a sok hülye sportoló.Hiába nekünk ilyen elcsökevényesedett menthetetlen hülye agyunk van
Mondod ezt te, kedves Fekete Pákó rajongó? <#nevetes1>
neked meg kábé az összes hozzászólásodon látszik hogy egy seggfej vagy. köszi hogy itt voltál

-the invisible-

ok akkor most olvasd el az utóbbi hozzászólásokat szépen lassan, mert úgy látom elsõre nem igazán értetted meg hogy mirõl szól a vita

ha meg nem megy az értelmes hozzászólás akkor jó lenne ha nem próbálkoznál...

-the invisible-

Utolsó mondatod alapján teljesen egyértelmû, hogy féltékeny vagy rájuk... Mondjuk nem igazán csodálkozom egy olyan ember esetében aki egy szép "Öngyilkosság" topicot indított... Totál nem itt lenne a helyed!
"Másrészt egy edzésterv kialakítását nem a testépítõ csinálja..." --> akkor ki?
személyre szabott edzéstervet pénzért nagyon sok helyen csinálnak neked.

"intelligencia abszolút nem szükséges bodyzáshoz." --> újra kilukadunk a gyúrós kontra testépítõ dologhoz. Ez egy életmód és az edzõteremben nem fejezõdik be(szemben azzal amit sokan hisznek), tehát ahhoz, hogy egész nap tudj rendesen, TUDATOSAN táplálkozni igenis szükségeltetik egy jófokú önmegtartóztatás és intelligencia.
ugyancsak összeállíttathatsz magadnak egy étrendet sok helyen. ahhoz hogy azt edd ami le van írva nem sok intelligencia kell szerintem...

"Harmadrészt pedig, én személy szerint nem tudom értékelni a testépítést, mert engem abszolút nem érdekel a fizikai erõ." --> kevered a sportokat! Amirõl te beszélsz az az erõemelés! A testépítésben másodlagos szempont az erõ!
bocsi, de Bull hangoztatta hogy mennyire erõs, én csak arra reflektáltam...

"Azt az idõt amit ott eltöltötök énszerintem olyan dolgokra is lehetne fordítani, amiktõl értékesebb ember leszel." --> akkor az összes testépítéssel foglalkozó ember kevésbé értékes, mint azok akik mást csinálnak? Nane!
félreértelmeztél. az hogy izmos vagy csak nagyon kevés helyen válik hasznodra, ezt akartam sugallni. Ellenben az olyan dolgokkal, amiktõl okosabb, intelligensebb leszel.
nem mindenki értékesebb, persze, de nem is ezt mondtam.

Végül még egy gondolat:
Nem a testépítésrõl mint olyanról beszéltem soha, hanem a testépítõkrõl, kondisokról. Mint laikusnak, nekem tökre mindegy hogy "gyúrós" vagy "testépítõ", engem csak az érdekel hogy ki van gyúrva, mert én csak azt látom.

-the invisible-

Úgy látom kicsit telibe találtam azt a bizonyos szöget... TE mi alapján ítélkezel a testépítõk felett felett? Ugye milyen szar ha így itélnek meg? Ne haragudj okoska, de egy egészséges férfinak az életben egyik célja(ha nem is életcélja) pont ez...!!!!
ne haragudj de valamit nagyon elnéztél
mi alapján zsíros kövér igénytelenezel le? cseszd meg, legalább a képemet megnézted volna mielõtt beszólsz.
ha meg neked az az életcélod, hogy 2-3 nõt dugjál egyszerre, ahhoz csak gratulálni tudok...

-the invisible-

JGTC
hát igen nem is tom minek kell folyton szétoffolni ezt a közkedvelt, és népszerû topikot <#ejnye1><#ejnye1>

Úgy látom itt a kedves fórumozok között az a trendi, hogy aki testépítõ az "buta-bunkó-geci-fasz-takarodjhaza-", aki zsíros-kövér-igénytelen az "okos-jóarc-mindenkiszereti-mamafia"! Ezzel csak az a baj, hogy a csajoknak a testépítõk(pl CeeZee) jönnek be. Õk halom számra dugják a csajokat, néha 2-3 csajszit egyszerre, amíg zsíros-kövér-igénytelen emberek (pl mint szando) akik lusták hetente !!!3 ÓRÁT!!! eltölteni a saját testük szépítésével pedig otthon masztiznak a Virág tipusú csajokra a monitor elött egy 10 órás CS mérközés után... Lehet választani!!!!!!!!!!
CeeZee
közben meg: Ki is az a Voksán Virág?<#nemtudom><#hehe>
JGTC szerethet minket!<#beka3>

a többiek csinálták ezt...<#vigyor3>
tiszta ovi - csúfolják egymást: te hülllye! mire a másik: neem te vagy a hülye!
lol<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

violence can be used for good - JUSTICE

CeeZee
"bodysvagyoknemgyúrós kontra zsírosvagyokjólérzemmagam..." --> itt nem errõl volt szó, én nem támadtam senkit, csak tisztáztam néhány dolgot
értelmezd a szöveget<#nezze>

bodysvagyoknemgyúrós kontra zsírosvagyokjólérzemmagam...
ez nekem már kezd hasonlítani a dologra<#vigyor2>
amúgy brazil party?<#vigyor3><#vigyor3><#bohoc>

CeeZee
Itt senkisem háborúzik laca!<#shakehead>

srácok...srácok...<#smile>
make love not war<#hehe><#hehe> de szerintem mint már máshol is írtam nyomás a turmixgéphez<#vigyor3>

igy van.Szépen összefoglaltad,pont ezt irtam volna le.
Ha valakiröl vagy valamiröl valakinek semmi fogalma nincs,hiszen sosem csinálta szerintem ne alkosson rola kritikát mert azt sem tudja miröl is kéne hogy beszéljen.Marha hülyén nézne ki ha én kritikát irnék például kenuzásrol ugy hogy a büdös életben 1 percet nem töltöttem kenuban.
Mit irnék?"De hüje sport a kenu,meg akik csináják,há vizesek lesznek,meg különben is,a lábuk mitö lenne erös,pipaszár mind,bezzeg az én überbrutál kigyurt combom...huu én sokka jobb vagyok."
CeeZee
Sztem fogalmad sincs arról, hogy mirõl beszélsz. Nem kötekedni akarok, de valótlan dolgokat állítasz!
"Másrészt egy edzésterv kialakítását nem a testépítõ csinálja..." --> akkor ki?

"intelligencia abszolút nem szükséges bodyzáshoz." --> újra kilukadunk a gyúrós kontra testépítõ dologhoz. Ez egy életmód és az edzõteremben nem fejezõdik be(szemben azzal amit sokan hisznek), tehát ahhoz, hogy egész nap tudj rendesen, TUDATOSAN táplálkozni igenis szükségeltetik egy jófokú önmegtartóztatás és intelligencia.

"Harmadrészt pedig, én személy szerint nem tudom értékelni a testépítést, mert engem abszolút nem érdekel a fizikai erõ." --> kevered a sportokat! Amirõl te beszélsz az az erõemelés! A testépítésben másodlagos szempont az erõ!

"Azt az idõt amit ott eltöltötök énszerintem olyan dolgokra is lehetne fordítani, amiktõl értékesebb ember leszel." --> akkor az összes testépítéssel foglalkozó ember kevésbé értékes, mint azok akik mást csinálnak? Nane!