VVFC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Erre mit mondjak? Te nem vagy normális! (#677)
2;Mi az hogy lemehetsz a picsába?
Szó szerint!
"3;Te nekem ne nészerûsítsd légyszíves ezt a topikot"
Soha sehol nem népszerüsítem!
Nem ártana olvasni a sorok között kispajti, mert ez így nagyon kevés!
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ezt írtam:
Azért szánalmas mert nem arról szól amirõl kéne... gondolom mindenki vette akinek szólt!
2;Mi az hogy lemehetsz a picsába? Nem tudom hány évesen jutottál el erre a szintre, hogy Te mindenkit ide oda küldessz, meg mindent jobban tudsz, de elgondolkodhatnál azon hogy nem én vagyok az elsõ akivel kötözködsz(nem is hiszem h az uccsó). Biztos krva nehéz lehet ilyen ûberfaszának lenni és olvasni mások kommentjeit....
Láttam már egy két helyen feltûntél ott sem maradt el a hatás...
3;Te nekem ne nészerûsítsd légyszíves ezt a topikot, mert így is csak lejáratod magad!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
"....de sebaj, legalább népszerû a topic" pfff, ezt nem kellett volna
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
violence can be used for good - JUSTICE
mégiscsak az õ topicja!
Lehet kéne egy VVFC off topic! Mit szóltok?
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
violence can be used for good - JUSTICE
Itt le is zarhatjuk, menjel kondizni inkabb. <#vigyor>#vigyor>
Csalodtal hogy nem mindenki csonti es gorbehatu? <#idiota>#idiota>
Egyebkent hallotad mar azt a kozhelyet hogy penz beszel? Ha nincs penzed lehetsz akarmilyen kigyurt minden jobb no leszarik, ilyen a mai vilag "pajti".
vg, szerintem befejezhetned az ertelmetlen marhasagaidat itt, hogy oszinte legyek, pont ugy beszelsz mint aki meg novel nem volt eleteben...tudod mindig az ugat a legjobban akinek a haza eg.
Ja es ha lehet ne pajtizz, es egyaltalan, ne probalj kioktatni nem vagyunk egy ertelmi szinten.
Örülök,hogy nem velem csinálják.
Szerencsére nincs szükségem rá.
Meséld már el,hogy hol írtam,hogy ezek a lányok "kurvák"?
Ez egy fórum.Nem beszóltam hanem a véleményemet írtam le.
Gyerekek...maradjunk annyiban hogy ebben topikban és ugy egyébként az életben bárki aki megengedi magának az általánositást akár a gyuros-testépitökkel,akár a nöikkel, akik elvileg üresfejü cicababák(az enyém pl annyira üres fejü hogy csak 4 nyelven beszél,mint gondolom itt sokan közületek)akár bármi vagy bárki mással kapcsolatban az probáljon meg jo mélyen magába nézni és elgondolkodni azon,hogy ki is az iq fighter valojában.
Ahogy irtam én edzettem sokáig.Akkor most én egy izomagyu barom vagyok??Ki mondja ezt?Mi a faszt tud rolam?Hányszor beszélgetett el velem vagy CeeZee-vel?Vagy az üresfejü nöinkkel??MILYEN JOGON TESZI EZT BÁRKI???? És ha mégis,akkor csodálkozik hogy utána pofán bassza egy "barom gyurmagyuri"???
Na...mindenkitöl elnézést kérek az off-ért,ez volt az uccso hozzászolásom a témában,nem vagyok hajlando több idöt és energiát ölni a dologba.Még egyszer bocs!
Szerintem kar ilyen temaban flamelni foleg ugy ahogy te tetted, mert szorostul borostul marhasag.
Persze nem azt mondom hogy nem kell edzeni, az jo
-the invisible-
Egekben repked az intelligenciaszint ebben a topicban. <#zavart2>#zavart2>
-the invisible-
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.