VVFC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ez lol, durvább mint ami a GFC-ban van

CeeZee
Írtam neked a Testépítés topic-ba! #3634

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

Inkább leszek egy tenyerbemaszo egy tag mint egy hatalmas nulla, mint mondjuk TE!
"1;Nem fenyegettem senkit!"
Erre mit mondjak? Te nem vagy normális! (#677)

2;Mi az hogy lemehetsz a picsába?
Szó szerint!

"3;Te nekem ne nészerûsítsd légyszíves ezt a topikot"
Soha sehol nem népszerüsítem!

Nem ártana olvasni a sorok között kispajti, mert ez így nagyon kevés!
tormy
Hat mit mondjak, eleg tenyerbemaszo egy tag ez a VG, az mar igaz. <#whatever>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

JGTC
na kb errõl a szintrõl írtam az elöbb

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
1;Nem fenyegettem senkit!
Ezt írtam:
Azért szánalmas mert nem arról szól amirõl kéne... gondolom mindenki vette akinek szólt!

2;Mi az hogy lemehetsz a picsába? Nem tudom hány évesen jutottál el erre a szintre, hogy Te mindenkit ide oda küldessz, meg mindent jobban tudsz, de elgondolkodhatnál azon hogy nem én vagyok az elsõ akivel kötözködsz(nem is hiszem h az uccsó). Biztos krva nehéz lehet ilyen ûberfaszának lenni és olvasni mások kommentjeit....
Láttam már egy két helyen feltûntél ott sem maradt el a hatás...

3;Te nekem ne nészerûsítsd légyszíves ezt a topikot, mert így is csak lejáratod magad!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

nyalta neked a nénikéd maximum....
Bizony, ez így igaz! Köszi, hogy te is csontig nyaltad seggem! <#eljen>
VG az vagány, és nagytudású emberke, ez már kiderült több topicban is.
"....de sebaj, legalább népszerû a topic" pfff, ezt nem kellett volna
Van testépítõ topic... nc!

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

hát ... nem kéne

violence can be used for good - JUSTICE

na,ugy látom vissza kéne kanyarodnunk Virághoz😊
mégiscsak az õ topicja!
JGTC
ilyet nem mondtam hogy fenyegettél valakit is, de nem is igazán érdekel hogy mit csinálsz, lényeg az hogy ne itt! THX!

Engem csak az idegesít, hogy itt fenyegetõzik mint valamilyen istenség... mennyen a picsába fenyegetõzni ahova akar! Amúgy tégenyleg kicsit szétoffoltuk a topicot, de sebaj, legalább népszerû a topic!
CeeZee
Szétoffoltuk a topicját és ebben én is hibás vagyok ugyanúgy mint te. Sztem csak van annyi joga, hogy szól érte.

Lehet kéne egy VVFC off topic! Mit szóltok?

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

Nem emlexem, hogy én bárkit is fenyegetem volna, viszont te simán megtetted jó pár embernek... tudod mit, zárd be! Srác!
JGTC
annyi csak van mint neked, mert ha nem találom ki hogy nyitok egy ilyen topikot akkor nem ide írkáljátok a sok okosságot ami rohadtul nem tartozik ide srác

CeeZee
Témaindító:JGTC

Hmmm, neked mi jogod van fenyegetõzni, te "srác"?
JGTC
Srácok ha nem hagyjátok abba akkor itt gyorsan zárás lesz!

<#levele>

violence can be used for good - JUSTICE

testépítõ vs gyúró topik...? érik a -fav <#shakehead>

tormy
Najo, te remenytelen vagy. <#idiota>
Itt le is zarhatjuk, menjel kondizni inkabb. <#vigyor>

Felölem akár a farkadat is felteheted, kurvára nem érdekel, nem a fiúk érdekelnek...
tormy
Csak a te kedvedert feltoltottem egy fenykepet magamrol a forumozok fenykepi topicba.
Csalodtal hogy nem mindenki csonti es gorbehatu? <#idiota>

Gratula, te Superman!
tormy
vg te honnan veszed hogy en görnyett hátú, csonti, baromarcú vagyok? Intelligenciad a nulla fele kozelit b+. Latszik hogy sokat nem jarsz szorakozni es partyzni, mert ha jarnal akkor tudnad, hogy mennyi "csonti" nem kigyurt emberkenek van nagyon jo noje. Mellesleg en speciel 4 eve gyurok es kempozok ugyhogy mellefogtal velem kapcsolatban.

Egyebkent hallotad mar azt a kozhelyet hogy penz beszel? Ha nincs penzed lehetsz akarmilyen kigyurt minden jobb no leszarik, ilyen a mai vilag "pajti".

vg, szerintem befejezhetned az ertelmetlen marhasagaidat itt, hogy oszinte legyek, pont ugy beszelsz mint aki meg novel nem volt eleteben...tudod mindig az ugat a legjobban akinek a haza eg.
Ja es ha lehet ne pajtizz, es egyaltalan, ne probalj kioktatni nem vagyunk egy ertelmi szinten. <#hehe>

Sugam
eleg legyen mar ... semmibaj nincs azzall ha valaki ugy tartja magat formaban hogy meg 1kis izmot is termel magara.... igazan abba fejezothetne az off ;]..

Ennek örülsz? Jah, bocs! Én elásnám magam, ha ilyeneknek örülnék... Azt hiszem a #663 hsz-ed egészen egyértelmû!
desigo
Te is próbáld ki pár pasival is mert akkor leszel menõ...
Örülök,hogy nem velem csinálják.
Szerencsére nincs szükségem rá.
Meséld már el,hogy hol írtam,hogy ezek a lányok "kurvák"?
Én terelek, ja persze... Mondjad már meg nekem, hogy miért baj az, hogy a mai lányok már nem olyanok mint "régen"? A lány akirõl a topic is szól valószinûleg már átélt pár dolgot! Ma már a lányok is azt csinálják amit akarnak, és szinte az összes már kiprobálta milyen egy másik lánnyal, vagy több pasival, vagy ha esetleg még nem, akkor ki biztosan ki fogja! Ez neked kurvás... és miért is kurvás?! Azért mert NEM VELED csinálják!!!!! Ha veled csinálnák, akkor nem írogatnál ilyeneket! Az ilyen ember mint te egyszerüen irigy, és kishitû!
desigo
Nem kell terelni!Nem a darabszámon volt a hangsúly!
Ez egy fórum.Nem beszóltam hanem a véleményemet írtam le.
Minek kell ilyet beszólni? Látod, te is hatalmas IQ fighter vagy, ráadásúl 2-3 csajt írtam... olyan vagy mint a blikk... kicsit nem az igazat mondod!
desigo
Nem a barátnõkrõl volt szó hanem a 3-4 csajról akit egyszerre kefél...
"Nyílván nem lehet általánosítani de az izomagyúak nem egy IQ fighterek..." Te ezt minek hivod ha nem általánositás???
Gyerekek...maradjunk annyiban hogy ebben topikban és ugy egyébként az életben bárki aki megengedi magának az általánositást akár a gyuros-testépitökkel,akár a nöikkel, akik elvileg üresfejü cicababák(az enyém pl annyira üres fejü hogy csak 4 nyelven beszél,mint gondolom itt sokan közületek)akár bármi vagy bárki mással kapcsolatban az probáljon meg jo mélyen magába nézni és elgondolkodni azon,hogy ki is az iq fighter valojában.
Ahogy irtam én edzettem sokáig.Akkor most én egy izomagyu barom vagyok??Ki mondja ezt?Mi a faszt tud rolam?Hányszor beszélgetett el velem vagy CeeZee-vel?Vagy az üresfejü nöinkkel??MILYEN JOGON TESZI EZT BÁRKI???? És ha mégis,akkor csodálkozik hogy utána pofán bassza egy "barom gyurmagyuri"???
Na...mindenkitöl elnézést kérek az off-ért,ez volt az uccso hozzászolásom a témában,nem vagyok hajlando több idöt és energiát ölni a dologba.Még egyszer bocs!
Tormy köszi, hogy pont TE írod, hogy én írok marhaságot... úgy látom te még olvasni sem tudsz, annyira elvakítja a szemed a saját ragyogó egód! Pajtikám, én azt írtam, hogy még heti három órát is lusta a saját testével törödni! Nagyon szépen megmondtad hozzú mondatokon keresztül a magadét, csak kár, hogy ez is arról szól, hogy aki jól néz ki az milyen hülye... Discoban a lányok pedig nem az olyan görnyett hátú, csonti, baromarcú srácokra fognak "bukni" mint amilyen te is vagy! Annyit még hozzá kell tennem, hogy azok a csajok akiknek "lepukkant" barátjuk van azok nem igazán hüségesek, de ezt te már nem tudhatod! <#wink>
tormy
vg, eloszor is roppant nagy marhasagot irtal. Heti 3 ora edzes az egyenlo a nullaval kezdjuk ott. Masodszor a "3-4 csajszit dugnak egyszerre kijelentesed" is ott volt a szeren rendesen. Termeszetesen ez lehetseges, de mindannyian tudjuk hogy azok milyen lanykak. Szinte akarmelyik szorakozohelyes 10 perc leforgasa alatt fel lehet szedni lanyokat, sajnos a mostani lanyok mar masznak az emberre levakarni sem lehet oket, foleg ha latnak egy jo autot a segged alatt es 1-2 tetovalast rajtad, amitol azt hiszik hogy kiba**ott kemeny emberrel van dolguk. Harmadszor en mar rengeteg lepukkant fiatal embert lattam nagyon jol kinezo csajokkal, hogy ez hogy lehetseges ne tolem kerdezd, talan ez is kapcsolodik ahhoz hogy milyenek ezek a mai lanyok.
Szerintem kar ilyen temaban flamelni foleg ugy ahogy te tetted, mert szorostul borostul marhasag.
Persze nem azt mondom hogy nem kell edzeni, az jo , de azert gondolkozzal mar el hogy miket irkalsz legyszives.

JGTC
Azért szánalmas mert nem arról szól amirõl kéne... gondolom mindenki vette akinek szólt!

Ja, fõleg az ilyen értelmetlen mint a tiéd beszólásoknak köszönhetõen...
miért is? 😊

-the invisible-

tormy
loál <#idiota>

Egekben repked az intelligenciaszint ebben a topicban. <#zavart2>

prezi
eléggé

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Voltan
Szánalmas ez a topic.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

képt! 😊

-the invisible-

<#wilting>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ibizaaa
Te inkább ne gondolkozz, nektek az nem megy... ;P

Gondolom... fõleg ha így mondod magadról...
ibizaaa

Ezt sajnos benézted ;P Nem nézek rosszul, sõõõõt.

Elképesztõ ez a topic... 😊))) Pont egy ilyen csajszi topicjában megy az ilyen "aki jól néz ki az bunó-hülye-buta" szöveg szinte mindenkitõl... LOL!