2000
-
G_ArchAngel #957 a playboy-szintű fotózásra gondoltam... -
efem #956 igen, ismerek jopar ien lanyt en is, h minden masodik fotos meg akarta maszni, azert nem modellkedik -
a zsírkereskedő #955 na most azon kell elgondolkodni szép lányok miért nem járnk akkor fotózásra?
félnek a fotósok akcióitól?:D -
G_ArchAngel #954 igazából rengeteg szép nőt látok fotózásokon smink előtt és után - az igazán szép lányok nagyon-nagyon messze kerülik ezt a "szakmát"...
Én Virágot és Dundikát is meghúznám, egyszerre is, külön is - ettől függetlenül mindkettő "nemgyerebe" kategória... -
a zsírkereskedő #953 nagyot tud nyelni?
most mondhatnánk h HH szenilis vénember de nem az, mert meghúz mindenkit
nekem a túl lacsony csajok nem jönnek be
látszik rajtuk h picik és ez zavar
jó virág se égimesezlő de ő ott van a topon -
G_ArchAngel #952 hát nekem sem Dundika volt a kedvencem, de ha a nemzetközi közvélemény Őt emelte ki hosszú évek utána magyar lányok közül (nem pedig Bódi "feketepárduc" Sylvit) akkor talán érdemes kicsit átértékelni a hozzállásunkat Hajnalkához:-)
Mert persze vanna kóklerek ebben a szakmában, de azok nem jutnak a legmagasabb lépcsőfokig, akit HH elismer, az valamit tudhat... -
a zsírkereskedő #951 a tavalyi mezőnyben dundika pl egy nagy rakás szar...
neki tényleg nem volt győztes teste
én személy szerint nagyon nem bírom-idióta-hülye-és még ronda a feje is
a csöcsei nem segítenek rajta max a hatásukra ledugnám a torkán a *om
szóval ne papoljon senki a tavalyiakról az másik verseny volt -
G_ArchAngel #950 egyetértek...
aki megnézi az új Playboyt, az igencsak hamar rájön, hogy Virágocska a közönségdíjnál többet nem érhetett el, ezt meg elég könnyű volt elérnie a budapesti éjszakai életnek köszönhetően...
(gondolom nem az ELTE jogi kara állt mögé...)
Egy dolgot leszögeznék - a tavalyi mezőnyben ezeknek a lányoknak (köztük a három elsőnek) halvány esélyük sem lett volna...
Mióta Magyarországon Playmate-választás van, ez volt a leggyengébb felhozatal...
Ettől függetlenül Nánási és csapata mindent megtett, hogy ne a reggelenként, a TV2-ben látható éjszakai pillangókat és asztaltáncosokat lássuk bennük, hanem gyönyörű ágybetéteket:)
Ja, és Virág egy dologban kitűnt: talán legértelmesebbek volt a Mokkában nyilatkozók között... -
Lacika 79 #949 mit? -
kkomisz #948 Ezt a neten könnyedén meg lehet találni... -
#947 van ez így, Én már el is felejtettem -
Lacika 79 #946 jó, de ha a szája gyári lenne, még jobb lenne. így eléggé szopósqrva feje van -
a zsírkereskedő #945 én ugyanígy mosolyogtam a flémkedésért kapott büntipontért
amúgy virág jó csaj
még egy kutya szép szemének a kedvéért se tagadom le h bejön -
#944 -
#943 nincs kedvem kommentálni a dolgokat leírtam a véleményem -
a zsírkereskedő #942 husinak nem husi pedig -
#941 -
#940 #938 y -
#939 uhh.
ilyen fejjel lehetne tranzi is :o -
#938 Nem ez a lényeg. Virág egy műnő, pont. Ha valakinek ez kell, vegye, vigye. Részemről nekem nem kéne olyasvalaki, akinek maximum a szájpadlása eredeti.
Ilyen nőt bárkiből lehet faragni, csak jó sok pénz kell hozzá. -
#937 most tulajdonképpen mi is az ami ronda rajta eszméletlenül?
[várja a fényképet a barátnődről/kezedről] -
#936 Gondolom akkor bnőd 1000× jobb csajszi mint Virág! Tán Ő lett a playmate? -
#935 itt jól meg van csinálva, teccik -
#934 -
-
#932 és csukva van a szája el sem hiszem -
#931 ezek vhogy kimaradtak, pedig jóak ám
-
kkomisz #930 Sajnálom, ha neked ennyi is elegendő az otthoni zsebhokihoz, nem is akarlak meggyőzni. Vannak igényesek, meg igénytelenek... hát Te ezutóbbi táborát növeled. Ne félj azonban, nem vagy egyedül...
A blökis beszólás nagyon LOL volt öcsém, itt fetrengek. Írj még ilyet please..... -
#929 loooler
nyert egy autót? -
#928 bazz tényeg mond valamit, ezt miért nem vettük észre -
a zsírkereskedő #927 te nézed narancsbőrnek ami nem is az... meg rossz testalkatnak azt ami teljesen rendben van... innentől kezdve miről beszélünk?:)
üdv a blökidnek, biztos kvaszép szeme van
#922 -nekem is gyanús volt :D -
kkomisz #926 Ne legyél már ennyire korlátolt. A pléjmét választásnak nem az a lényege, hogy az illetőnek tényleg bombajó teste legyen? Ok, hogy valakinek béna teste van, ólába, vastag dereka, béna feje, narancsbőre stb. (ezt most nem mind vv-re értem), nincs ezzel semmi baj, hiszen az emberek legnagyobb része ilyen gondokkal "küzd" - de általában ők nem is mennek el egy ilyen megpróbáltatásra. Hozzáteszem, ha valaki alapvetően olyan volt külsőleg, mint vv, akkor nem csoda, hogy mindent megtesz azért, hogy változzon, és mostmár akár egy férfiből is lehet bombanő... (lásd külföldön az egyik szépségkirálynőről derült ki nemrég, hogy férfi) -
kkomisz #925 Látom, a szíveden viseled a téged ért kritikákat, azt gondoltam egy pléjmét lány sokkal elfoglaltabb (talán, ha első lettél volna, az időd nem engedné) és nem érdekli a kis netes lúzerek véleménye. Jobban megnézve a képet, igazad van. De azért tartom magam a korábbi hsz-m egyéb részéhez. -
szando #924 de igaza van... -
#923 fakez... -
Voksán Virág #922 sziasztok
az utóbbiakhoz csak annyit tennék hozzá,hogy az a kép,amit betettetek rólam hátulról,nem én vagyokrajtam fehér bikini volt,alul is...
máskor tessék jobban megnézni:) -
a zsírkereskedő #921 vak vagy?
vagy nem láttál még narancsbőrt?
az h meg milyen valakinek az alkata az kvára nem az ő hibája
javaslom nézegesd a kutyád szép szemét továbbra is. vagy tudod mit? vidd el sétálni a blökit és addig te is mozogsz legalább és nézhetsz az utcán öreg nyanyákat akiknek ténylegesen narancsbőrük van
de azért ne szívd mellre-kritikákat is szivesen fogadunk azért -
kkomisz #920 A legjobb teste?! Hm, éppen a te általad berakott képeken látszik (amin hátulról van fotózva), hogy plötyi, formátlan a feneke, narancsbőrös a combja és széles a csipője, dereka meg szinte semmi. Amúgy előről meg: a melle és az orrocskája meg lett műtve, a szája meg felpumpálva. Szóval itt messze nem beszélhettünk legjobbról, meg testről egy napon. Egyetlen szép van rajta, ami (ha minden igaz) természetes, az pedig a szeme - dehát a kutyámnak is szép szeme van, attól még nem lesz pléjmét nyertes:) -
#919 hát végülis megéri....:S -
a zsírkereskedő #918
ez a nyuszis ruha senkinek se áll jól...
ez az egy hülye dolog van ebben
amúgy neki volt az egyik legjobb tetse a mezőnyből
pedig itt aztán kemény csöcsök és kerek seggek voltak