VVFC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
-the invisible-
Az ember, ha azt csinálja amit szeret, attól talán jobban érzi magát, sokkal kiegyensúlyozottabb lesz és ezáltal egy értékesebb ember válik belõle.
UI: Úgy mondom ezt, hogy még soha életemben nem voltam konditeremben, nem mintha büszke lennék rá 😊 Mindig találtam valami másik sportot.
Sok dolog van itt.
Egyrészt amit leírtál, sajnos csak nagyon kevés kondisra jellemzõ. A többség olyan, amilyenekbõl az elõítéletek születtek.
Másrészt egy edzésterv kialakítását nem a testépítõ csinálja, intelligencia abszolút nem szükséges bodyzáshoz.
Harmadrészt pedig, én személy szerint nem tudom értékelni a testépítést, mert engem abszolút nem érdekel a fizikai erõ. Ezzel nem lenézem a kondisokat, inkább csak nem tudom õket megérteni, ahogy te sem tudsz minket. Egyszerûen nem vagyok képes 10-15 percnél többet eltölteni egy konditeremben. Azt az idõt amit ott eltöltötök énszerintem olyan dolgokra is lehetne fordítani, amiktõl értékesebb ember leszel.
-the invisible-
Az általánosítással én sem értek egyet.
Véletlenül találtam a topikot és visszaolvasgattam.A Virág jo,de most nem azért irok.Angel-hez lenne egy-két szavam,mert nehéz megállni hogy fel probáljam nyitni egy ennyi elöitélettel és szûk látókörrel "megáldott" ember szemét.
Nem akarlak bántani de jo lenne ha megprobálnál néhány dolgot átértékelni,mert az ilyen szintü szélsöséges gondolkodásmod elég sok problémát fog még okozni az életben.(Ebben a topikban épp ezzel találkozhattál kicsiben)
Szóval:8 évet az életemböl testépitésre áldoztam.Mondhatom hogy jo volt.96 kilo tiszta izom,rendkivül erös fizikum,soha nem voltam beteg és persze az önbizalom sem elhanyagolható ami mindig minden helyzetben csak az elönyödre válhat.Soha nem éltem szteroiddal,soha nem szologattam be senkinek(nö vagy férfi)és összesen 2 embert kellett megvernem mert sajnos elkerülhetetlen volt(megfogta a torkom,ezt hivom már elkerülhetetlennek.)Egyébként meg teljesen tisztában voltam vele hogy egy átlagembernél 1,5-2x erösebb vagyok és nem használtam ki soha.
Természetesen ismerem azt a tipust is akiröl irtál,én is találkoztam vele,de ez nem jelenti azt hogy neked innentöl jogod van beskatulyázni a testépitöket és igy beszélni roluk.Probáld meg tisztelni az erényeiket mint pl kitartás,akaraterö,fizikai álloképesség,és akármilyen hihetetlen;intelligencia,ugyanis ahhoz hogy egy komoly fizikumot el tudjon érni valaki,nagyon átgondolt edzésprogramra és még sok egyéb más dolog összehangolt rendszerére van szükség.
Még egy apróság:Képzeld,túráztam éveken keresztül,és imádom a természetet.A mai napig megismerem bármelyik tipusu juhart,bükköt,tölgyet,söt,bubospacsirtát(Upupo Epops ha jol emlékszem,de nyugodtan kijavithatsz ha mégsem)
Szoval szerintem egy kicsit szerényebben,több tisztelettel és kevésbé szélsöségesen probálj meg hozzáállni az emberekhez.Hátha bejön és nem küldenek el az anyádba tiz hozzászolásonként
Uff
Na pá
efem linkelt be nagyon jókat Virágról alább,olyanokat kérnénk szépen még,ha van😊<#wow1>#wow1><#circling>#circling><#worship>#worship>
-the invisible-
fõleg a popsis kép!
de nagyon szép cica szemei is vannak, ritka az ilyen egzotikus csaj!<#vigyor2>#vigyor2><#wow1>#wow1>
Ramadamammy rapidrandi
Virágos képet a népnek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
#575 miért baj hogy poénkodtak? bunkóskodni viszont nem kéne
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ezek a képek poénból készültek és nem kerültek fel egyik oldalra sem...Mindenki olyan,amilyen...én nem a külsejét kritizáltam anno,hanem,hogy hogyan viselkedik...mert múltkor is kilökdösött egy csajt a ,,helyérõl"...megjelennek a fotósok,még oda sem értek hozzá,de már pózol,és ez a nevetséges...😄 Ennyi.
ja,hát ha ez csak egy kifejezetten jóindulatú poén volt kitty,akkor ÉN kérek elnézést<#crazya>#crazya>
ui: ahhoz,hogy hasonlítsatok rá, minimum uj testbe kellene születnetek..
CeeZee igazad van...csak poééén😄 De valakinek nincs humorérzéke...mert egy picit szánalmas😄 Igen,külön e célból fényképezkedtünk,mert hasonlítani akarunk a Virágra,de sajna nem megy😄😄😄
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
nem is neked írtam, de mind1😄
#565-re ment volna
sorry
Nem fikázok,a piacon kalasnyikovot is lehet venni
Ramadamammy rapidrandi
inkább nem válaszolok<#hehe>#hehe>
violence can be used for good - JUSTICE
Ramadamammy rapidrandi
léccilécci fogjátok már fel h nem kell civakodni😄
a képek meg visszadták a virágba vetett hitemet😄
amugy meg drága kitty "per pillanat senkit nem cikiztél"?..hát abban a szent percben épp nem,de nem sokkal elõtte dobtad fel a "hasonmásverseny" képeket,ami egyszerûen nevetséges,hogy ezért képesek voltatok külön venni a fáradtságot,hogy a beach-en fotózkodjatok külön erre a célra...nem semmi!!!<#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#wow1>#wow1>
köszönjük a képeket <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
😄
Ramadamammy rapidrandi
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ramadamammy rapidrandi
ja és felhívom a figyelmedet a "Válasz" gomb használatára
te kis huncut!<#gunyos1>#gunyos1>
amugy meg a kérdés nem az,hogy én miért nem mentem oda,hanem az,hogy a bálna kitty miért nem ment oda akkor Virághoz ezt a szemébe mondani,ha ennyire zavarja.ne csak a háta mögött itt a fórumon merjen dumálni!õ az,aki nem meri felvállalni.
ja,és a kritizálást sem én kezdtem..ennyi.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
én váltottam a Kittyvel néhány szót (mivel múlthét pénteken én is ott voltam) és egy tündéri csaj benyomását keltette