2000
-
Lacika 79 #1117 Nem, Riska. Tehénhez az a név megy.
Hogy ki a szánalom, arról inkább ne beszéljünk, nyugodtan csattogtass továbbra is Virágra....
A vita meg nem akkor van lezárva, amikor te jónak látod, mint ahogy akkor írok ide, amikor jól esik :P -
a zsírkereskedő #1116 szánalom vagy
biztos tecának hívják és guminő
vita lezárva írj nyugodtan ha kedved tartja -
Lacika 79 #1115 pfff, tehén :D
neked megmaradnak az ilyen ábrándok, mint ez a csaj, nekem meg jut IRL csaj, ha éppen szükségét érzem. :P
Jah, az meg hogy hová írok nem rád tartozik :)
Segge jó, feje nem. Ennyi.
De hajrá, egyszer biztos meglesz neked :P -
#1114 oltás:D -
a zsírkereskedő #1113 esküszöm szivesen megnézném milyen tehént kurogatsz
el lehet menni ebből a topikból
felfogtuk már régen h nem jön be neked -
Lacika 79 #1112 hm, akkor az improved nem jó. még faraghatnának belőle.
itt most nem a dugáson van a hangsúly, hanem hogy ennyi erővel ezerszer szebb lányok fotóztathatnák magukat, de nem teszik. vagy mert nem szeretné, vagy mert nincs lóvé. de ha felvállalja, hogy úgymond közszereplő, akkor a pattanásaival kezdjen valamit legalább, ha már a tuba orrát nem tudták rendesre megcsinálni. -
szando #1111 úgyláccik meg kell vennem a playboyt :D
borda még mindig down... -
#1110 kb. én is így vok vele :) -
#1109 Hát nekem megmozgatja a fantáziám és kész:D -
#1108 képek -
szando #1107 hát nemtom.. én a szájából még mindig nem nézem ki, hogy meg lenne csinálva.. különben nem csücsörítene mindig szvsz... -
Tiger007 #1106 Szeretnélek kijavítani, Lacika 79: mindegyik képen már "new and improved" orra & szája van...a régi orra sokkal nagyobb volt.
"szidod de dugnád": ennyi erővel csak a tényleg vállalhatatlanúl csúnya nőket lehetne kritizálni... :) -
a zsírkereskedő #1105 vannak jobb nők persze h vannak
lesznek is
engem meg nem nagyon érdekel mi mű és mi nem rajta, mert minek?
szidod de dugnád szóval nem kell itt húzni az időd -
Lacika 79 #1104 régi nózija van még a drágának jó pár képen. Bazilikakilincs powa :)
és tényleg, a szemből készült fotók elég lőnytelenek neki :) -
G_ArchAngel #1103 Te meg maradtál volna ott, vagy mentél volna félre...
Ne legyél már elvakult, nézd meg azokat a képeket, amiken nincs levakolva (a sminkelten is elég ijesztő...) - aztán menj ki sétálni a Belvárosba és tedd a szívedre a kezed: nem látsz jóval jobb nőket, akiken nincs egy vödör festék?
A száját ifjú sebészeknek kellene mutogatni, hogy aki ilyet csinál az nem kap diplomát vagy kamarai tagságot!
Elismerem, dolgozik az alakjáért, de totál jelentéktelen nő lenne, ha nem lenne tele PVC-vel... -
a zsírkereskedő #1102 mész a faszba -
#1101 a strandos tök ari:) -
Tiger007 #1100 "meg ott még az arca is kicsit más" - Talán azért, mert ott nincsen rajta 5 kiló profi sminkmester által aplikált festék... És mert szemből van fotózva, nem csak fél-profilból (nem tudom feltünt-e, de szinte az összes képen ez a fél-profil beállás látható - aki látta már élőben Virágot, közelről, az tudhatja miért...sajnos az arca csak egy szögből néz ki jól) -
#1099 a nyaralós képeken tényleg úgy néz ki mint vmi kiscigó meg ott még az arca is kicsit más.
de az angyalszerkóvan, meg a kocsiban azért dögösen feszít -
szando #1098 debutavagy -.- -
G_ArchAngel #1097 vvvváááááháááááááá
nem fogok aludni, félelmetesen rooondaaaaa -
#1096 tom hogy iwiw-esek csak gondoltam nem látta ezeket mindenki aztán beraktam, legyen vmi mig nincsenek meg az újak -
szando #1095 köszii :)) de ez mind iwiw-es :P
a pléjbojos képek nincsenek meg? -
#1094 zsííír nah akkor no para ODIN bácsi föltalálta magát
itt van egy kis útravaló a többiig
bocs ha vótmá valamelyik, némelyik rémlik nekem is, de nem voltam biztos benne, szal inkább raktam mindent 8) -
#1093 próba. bocs ha nem lesz jó
-
szando #1092 de már egy ideje fenn volt a bordán...
nemár hogy senki nem mentette le.. -
#1091 nincs kép:( -
szando #1090 akár az is :) -
#1089 ide kell linkelni -.- -
szando #1088 ez az...
végre címlapon van a Virág most meg mindenki kussol...
a borda beszart, király.
ha letöltötte vki, plz küldje el a képeket (írjatok privit és küldöm az ímélemet)! köszii! -
#1087 Na a lényegnél akad el a topik?-.- -
Question #1086 Nem akarok flamelni. Friss nick is vagyok. Nos, a hölgy szeme valóban szép, de sajnos kollagén-szilikon alapú életforma, ami lerontja az illúzióim. Sokkal vonzóbb, hétköznapibb, kevésbé erőltetet hölgyeket lehet nap mint nap látni. Sztem. -
szando #1085 btw tud valaki a playboy-os képekhez valami linket adni?
a borda sajnos le van tiltva innen a melóhelyről.. :( -
#1084 Virág meg még csak nem is néz ki jól...(ez persze szubjektív) -
szando #1083 ezzel egyébként egyet tudok érteni, a hangnemmel mondjuk annyira nem :)
az viszont nyilvánvaló és senki nem tagadhatja, hogy azokat az embereket, akik minden idejüket a testükre fordítják, nehezen nevezhetnénk a társadalom hasznos tagjainak.. ugyanis amellett hogy jól néz ki, semmi értéket nem alkot. -
a zsírkereskedő #1082 -
kkomisz #1081 Öcsém, te aztán zavarbaejtően frappáns vagy, nem mondták még?
Ha testileg már felnőttél esetleg, szellemileg biztos nem. Sok sikert a továbbiakhoz kispajtás. -
a zsírkereskedő #1080 te most azt csinálod h bedugod a seggedbe a fejed és a piciny lukon kinézve azt a piciny fényforrást figyeled...
ki a 18 éves ?
és miért baj ha valaki abba fekteti az energiáját amiben jó?
na erre válaszolj? tudtommal így fejlődött az emberiség
a saját logikádat folytatva mi nem felesleges munka és befektetett energia?
gyerünk táltos ki vele-én kiváncsi vagyok -
#1079 akkor már én is :D -
#1078 hát kb...