VVFC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
van ez így, Én már el is felejtettem <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

jó, de ha a szája gyári lenne, még jobb lenne. így eléggé szopósqrva feje van
én ugyanígy mosolyogtam a flémkedésért kapott büntipontért<#vigyor2>

amúgy virág jó csaj
még egy kutya szép szemének a kedvéért se tagadom le h bejön<#vigyor3>

violence can be used for good - JUSTICE

gabber_saviola
<#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

JGTC
nincs kedvem kommentálni a dolgokat leírtam a véleményem

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

husinak nem husi pedig<#wink>

Fido4life
<#nevetes1><#nevetes2>

PíszLávJuniti
#938 y

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
uhh.
ilyen fejjel lehetne tranzi is :o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Voltan
Nem ez a lényeg. Virág egy mûnõ, pont. Ha valakinek ez kell, vegye, vigye. Részemrõl nekem nem kéne olyasvalaki, akinek maximum a szájpadlása eredeti.
Ilyen nõt bárkibõl lehet faragni, csak jó sok pénz kell hozzá.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ars3nal
most tulajdonképpen mi is az ami ronda rajta eszméletlenül?

JGTC
Gondolom akkor bnõd 1000× jobb csajszi mint Virág! Tán Õ lett a playmate? <#gonosz1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

gabber_saviola
itt jól meg van csinálva, teccik

mooo
Fido4life

JCSR ODIN
és csukva van a szája el sem hiszem <#puszi>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

JCSR ODIN
ezek vhogy kimaradtak, pedig jóak ám <#finom>

Sajnálom, ha neked ennyi is elegendõ az otthoni zsebhokihoz, nem is akarlak meggyõzni. Vannak igényesek, meg igénytelenek... hát Te ezutóbbi táborát növeled. Ne félj azonban, nem vagy egyedül...
A blökis beszólás nagyon LOL volt öcsém, itt fetrengek. Írj még ilyet please.....
desigo
loooler

nyert egy autót?
JGTC
bazz tényeg mond valamit, ezt miért nem vettük észre <#miaz>

te nézed narancsbõrnek ami nem is az... meg rossz testalkatnak azt ami teljesen rendben van... innentõl kezdve mirõl beszélünk?:)
üdv a blökidnek, biztos kvaszép szeme van

#922 -nekem is gyanús volt :D

Ne legyél már ennyire korlátolt. A pléjmét választásnak nem az a lényege, hogy az illetõnek tényleg bombajó teste legyen? Ok, hogy valakinek béna teste van, ólába, vastag dereka, béna feje, narancsbõre stb. (ezt most nem mind vv-re értem), nincs ezzel semmi baj, hiszen az emberek legnagyobb része ilyen gondokkal "küzd" - de általában õk nem is mennek el egy ilyen megpróbáltatásra. Hozzáteszem, ha valaki alapvetõen olyan volt külsõleg, mint vv, akkor nem csoda, hogy mindent megtesz azért, hogy változzon, és mostmár akár egy férfibõl is lehet bombanõ... (lásd külföldön az egyik szépségkirálynõrõl derült ki nemrég, hogy férfi)
Látom, a szíveden viseled a téged ért kritikákat, azt gondoltam egy pléjmét lány sokkal elfoglaltabb (talán, ha elsõ lettél volna, az idõd nem engedné) és nem érdekli a kis netes lúzerek véleménye. Jobban megnézve a képet, igazad van. De azért tartom magam a korábbi hsz-m egyéb részéhez.
de igaza van...

-the invisible-

prezi
fakez...

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

sziasztok<#vigyor2>

az utóbbiakhoz csak annyit tennék hozzá,hogy az a kép,amit betettetek rólam hátulról,nem én vagyok<#crazya>rajtam fehér bikini volt,alul is...
máskor tessék jobban megnézni:)
vak vagy?
vagy nem láttál még narancsbõrt?
az h meg milyen valakinek az alkata az kvára nem az õ hibája
javaslom nézegesd a kutyád szép szemét továbbra is. vagy tudod mit? vidd el sétálni a blökit és addig te is mozogsz legalább és nézhetsz az utcán öreg nyanyákat akiknek ténylegesen narancsbõrük van
de azért ne szívd mellre-kritikákat is szivesen fogadunk azért

A legjobb teste?! Hm, éppen a te általad berakott képeken látszik (amin hátulról van fotózva), hogy plötyi, formátlan a feneke, narancsbõrös a combja és széles a csipõje, dereka meg szinte semmi. Amúgy elõrõl meg: a melle és az orrocskája meg lett mûtve, a szája meg felpumpálva. Szóval itt messze nem beszélhettünk legjobbról, meg testrõl egy napon. Egyetlen szép van rajta, ami (ha minden igaz) természetes, az pedig a szeme - dehát a kutyámnak is szép szeme van, attól még nem lesz pléjmét nyertes:)
Fido4life
hát végülis megéri....:S

ez a nyuszis ruha senkinek se áll jól...
ez az egy hülye dolog van ebben
amúgy neki volt az egyik legjobb tetse a mezõnybõl
pedig itt aztán kemény csöcsök és kerek seggek voltak<#vigyor3>

Landren
a mikrofonos csávónak nem lehetett könnyû dolga, hogy ne lefele nézzen :)

sose nyomd fullba a kretént

<#vigyor3>

Fido4life
fogyott :D

Landren

sose nyomd fullba a kretént

5w0rdf15h
közönség díjas lett :P

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

prezi
igen ez durca™. :D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Zetorg
<#wow2>

JCSR ODIN
Azért ez a kép legyen meg itt is <#vigyor5>

desigo
Hát közönségkedvenc lett:)

"Az ágyban nem tûr meg más nõt maga mellett, és õ is a segédeszközök nagy barátja"
<#hehe>
franc0
http://index.hu/velvet/szex/pmate060928/

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

:P
(jólkivágtad magad :P)

-the invisible-

desigo
bárcsak ott tartanánk <#nyes>
JGTC
elég olcsó lenne... :)

k az ezer...

-the invisible-

még mindíg megcsodálom
csõõõcs<#wink>

desigo
9ks ték <#nyes>
nó si iz nát

-the invisible-

franc0
si iz

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014