2000
-
#1077 -fav topik...
szánalmasak vagytok :D -
kkomisz #1076 Huh, a válaszaidból ítélve rád keményen vonatkozik a 18-as karika...
látom érzékenyen érintett a válaszom, ne aggódj, 18 éves kor alatt még nem feltétlenül szánalmas, hogy nincs barátnőd (és soha nem is volt)... utána már kicsit necces.
Azért Nobel díjat ugye nem akarsz adni a lánynak, amiért az összes lehetséges idejét a testére és kizárólag a külsejével kapcsolatos dolgokra költi? Valóban nagy dolog. Le a kalappal. Tényleg le tett valamit az asztalra. Az viszont szánalmas, hogy egyes "embereknek" ez ekkora teljesítménynek számít. Még jó, hogy nem mindenkit csak az önön külsejének tökéletesítése motivál, különben megrekedtünk volna a barlangoknál, a bogyószedésnél, és a kőbalta-készítésénél. Az egész max. odáig fejlődött volna, hogy az ősasszonyok a bogyókból pakolást készítenének a pofijukra, a férfiak a mamutcsontokkal súlyzóznának, és vágóeszközt csak a szőrtelenítés céljából találták volna fel stb. stb.
Szerintem inkább te gondolkodj "öreg", mielőtt "megszólalsz"... -
a zsírkereskedő #1075 telepátiával vagy mivel mondod meg h kinek van és kinek nincs nője?
ezentúl csak úgy hívlak majd "a látó" meg fog felelni:D?
itt nem flémelésről van szó hanem pl h eszetekbe se jut milyen lemondásokkal jár h valakinek ilyen kerek segge legyen és
meg folyamatosan "jól" nézzen ki
ez sokaknak még milliókkal se megy neki meg összejön-mert sztem azért ő nagyon ott van (viselkedéstől meg mindentől eltekintve-beleértve itt a rászánt milliókat is)
ezt végiggondolni utána fikázni -
kkomisz #1074 ssssszzzz... Ez fájt.... Ne olts le ennyire plíz legközelebb:)
Amúgy, az, hogy hogyan jutsz a matyizáshoz szükséges képekhez már csak részletkérdés... az már nem annyira, hogy szükséged van bármire - is nő hiányában ...
-
ugot2know #1073 és az lehet felősértelmiségi,akinek nincs felsőfokú végzettsége? -
#1072 22 ???
inkább egy jól ránctalanított negyvenesnek néz ki.. -
a zsírkereskedő #1071 lol
na mi van tata? -
Hugh Hefner #1070 Édes jóistenem aranyos kis tüncibogaram attól még h felsőoktatásba jársz kurvára nem vagy felsőértelmiségi, pláne nem ibs, hogy lehetsz ennyire sötét, hát ezért karoltalak fel? -
#1069 Ez a topik egyre szánalmasabb... -
a zsírkereskedő #1068 a kkomisz srác le van sajnálva(megnézném a nődet:D)
playboyt elvből nem veszek mert minden rajta van a neten
és nekem 10/10 annak ellenére h tudom h viselkedik néha:D -
Aegis #1067 akkor del és sry -
#1066 a 10/10 nem kicsit túlzás... -
#1065 semmi köze hozzá... -
kkomisz #1064 mondjuk, az 100, hogy ez nem a virág... -
kkomisz #1063 Ne magadból indulj ki aranyöcsém. Nem mindenki botozza magát egy nő képe láttán, van, akinek élőben is van... De azért jó szórakozást, és te se feledd megvenni a pléhboj legújabb számát, hogy legyen motivációd az önmasszírozáshoz;) -
gregorg #1062 szerintem tuti nem ő van a képeken.ha Virgának régebben ilyen keskeny orrcsontja lett volna,maga alá csinált volna a boldogságtól és a plasztikai sebészének sem kellett volna vért izzadnia mire orrot csinált a krumpli helyére amit addig nevezett Virág orrnak...de amúgy tényleg hasonlit ici picit a csaj a képeken Virágra,de mondom szerintem nem valószinű,hogy a kettő ugyanaz lenne... -
Aegis #1061 nem merem állítani hogy ezen meg ezen a képen ő van ugyhogy nézzétek meg, ha nem ő az akkor del -
a zsírkereskedő #1060 tudod? szeretnék egy ilyen bombanőt ennyi pattanással és bőrhibával!:D
te meg verd a pöcsöd amire/akire akarod:D
nekem így is 10/10 virág szóval erről ennyit -
Finch #1059 Sziasztok!Virág benn van az új Playboy-ban.Vegye meg aki tudja mert nem bánnya meg.Csáó
-
#1058 vót egyik reggel a tévében :P -
Aegis #1057 na inkább a Virágról kérünk képeket -
#1056 nem lehet mindenki tökéletes...:c -
kkomisz #1055 még valami a gyengébbek kedvéért. Nem az izzadásról van szó, hanem a közeli képeken általában megfigyelhető, hogy pattanásos a lelkem arca, amit próbál ugyan korrigálni - kisebb-nagyobb sikerrel... -
kkomisz #1054 Ki mondta, hogy ragyás meg undorító? Annyit mondtam, hogy az igényességhez a bőrápolás is hozzátartozik. Ezt maximum az vitatja, aki maga is igénytelen... -
a zsírkereskedő #1053 azért mert izzad valaki a buliban azért már ragyás meg undorító?
egyébként a kva bőrgyógyászok meg a kemikáliák szart sem érnek ezt hidd el!
nekem is volt ilyen jellegű problémám és a táplálkozással kurvára rendbejött míg a gyógyszerek csak időszakos javulást hoznak
értesz te egyáltalán valamihez? -
jefferson83 #1052 Magunkba kéne szállni egy pöppet nem gondolod? Nekem nem jön be oly nagyon a suna, de abban a képben amire mutogatsz semmi kivetnivalót nem látok. Biztos én vagyok az igénytelen pfffff.... -
kkomisz #1051 Azért drága ember, ha már valaki milliókat költ a cicijére, meg a nózijára és a szájába is időközönként pumpáltat egy adag ganét, akkor tán lenne arra is keret, hogy a pofikáját rendbe hozassa. Nem abban a korban élünk, amikor a pattanásokat még tapasszal fedték be, meg csak mondjuk havonta fürdtek stb. Talán újat mondok, de léteznek kozmetikusok, bezony ám, de van egy olyan szakorvos, akit bőrgyógyásznak hívnak, és bármilyen meglepő, hozzájuk lehet ilyen gondokkal fordulni és - ami a hab a tortán -, ő meg is oldja ezt (pláne, ha csak akár a tizedét ráfordítod annak az összegnek, amit a mi kis tündérként a sokkal szembetünőbb változásokra költ)... -
kkomisz #1050 LOL -
#1049 szépek vagytok:) -
#1048 elnézést :P -
szando #1047 szétkeni az arcán.
most mondták -
#1046 lenyeli vagy kiköpi? :P -
Lacika 79 #1045 attól csak szebb lenne az arca :D -
#1044 jaaaa.... vagy a rajongók klubbjába nem lehet ilyeneket írni ?! -
#1043 sokan verték rá :D -
Tiger007 #1042 Nektek teljesen elment az eszetek? Nehogy már abba belekössön valaki, hogy van a Virágon 1-2 pattanás! Ha valakinek rossz a bőre, ez előfordulhat, még kezelés mellett is. Neki például régebben sokkal csúnyább volt a bőre, ahhoz képest most lényegesebben jobb. -
gregorg #1041 nem te balfékaz teljesen természetes,hogy izzad.de a miteszereket meg a patanásokat nem a party-n kell eltüntetni,hanem esetleg otthon.és nem kétpercenként,de mondjuk napi 2szer lemoshatná vele az arcát...csak úgy az igényesség jegyében... -
#1040 partin szted kétpercenként kéne "tinitonikkal" kenegetnie a homlokát?:c -
kkomisz #1039 Egészségedre -
kkomisz #1038 Thx. Ezt bóknak veszem:)