VVFC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szétkeni az arcán.
most mondták <#ejnye1>

-the invisible-

gabber_saviola
lenyeli vagy kiköpi? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

attól csak szebb lenne az arca 😄
prezi
jaaaa.... vagy a rajongók klubbjába nem lehet ilyeneket írni ?! <#eplus2>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

prezi
sokan verték rá 😄

Nektek teljesen elment az eszetek? Nehogy már abba belekössön valaki, hogy van a Virágon 1-2 pattanás! Ha valakinek rossz a bõre, ez elõfordulhat, még kezelés mellett is. Neki például régebben sokkal csúnyább volt a bõre, ahhoz képest most lényegesebben jobb.

nem te balfék<#nyes>az teljesen természetes,hogy izzad.de a miteszereket meg a patanásokat nem a party-n kell eltüntetni,hanem esetleg otthon.és nem kétpercenként,de mondjuk napi 2szer lemoshatná vele az arcát...csak úgy az igényesség jegyében...
Ars3nal
partin szted kétpercenként kéne "tinitonikkal" kenegetnie a homlokát?:c

Egészségedre
Thx. Ezt bóknak veszem😊
megnéznélek parti közben...
de inkább virágra lennék kivi😄

violence can be used for good - JUSTICE

Hát igen,nem tehet róla.Ahogy arról sem tehet,hogy olyan a melle meg az orra meg a szája amilyen.Arról mind mind a plasztiaki sebészek tehetnek<#nyes>de amiért neki is tennie kéne(azon kivül,hogy ráfekszik a mûtõasztalra)mint például a bõre szépsége az már nem annyira jön össze neki...ilyenkor mivan a híres igényességével?
most nemsokára meg a tv2 aktívban lesz

holnap 8.40-kor a tv2-n Mokkában "sztárvendég" lesz

Ramadamammy rapidrandi

tini tonik LOOOL :😄DDDD

-the invisible-

JCSR ODIN
Szerintem az, hogy ki milyennek és milyen adottságokkal született nem pont a Virág topikjába illõ gondolat, úgyhogy nem értem ez hogy jön ide <#nyes>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Igazi gyökér vagy... Szerinted tehet arol hogy ilyen a homloka? Használj sokat abol a szarból... egéségedre...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Azért tini tonikkal lecsutakolhatná néha a pofikáját... Az "igényességbe" a bõr ápolása is bele kellene, hogy tartozzon. Remélem, a fogmosással nem ennyire elnézõ😊
biztos a tavalyi erotika sztarjatol tanulta el (brittany sky vagymi)
na az ha meglatott egy fenykepezot, szajzara lett, es be sem csukta vagy fel oran keresztul

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

mateus33
Sztem a legtöbb ember nem is akarna mást😄

gabber_saviola
ez a szájtartás már védjegy 😄DDddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

prezi
max 1 patron 😄

felpillanto
jó csaj pff az anyját neki

desigo
érdekes szoknya
bnõje milyen készen van😄

JCSR ODIN

Gyerekek, én személyesen ismerem Virágot, és bár valóban nem egy kifejezetten okos lány, annyira nem hülye, hogy ilyen szintre süllyedjen. Tisztában van adottságaival, de ezt (verbálisan, legalább is) nem hirdeti. És – ahogy ez a Playmate fórumról is kiderült – van benne annyi tartás, hogy mindig udvarias és korrekt maradjon, még a negatív kritikákkal szemben is. Szép napot mindenkinek!

jéé itt is most az megy mint anno a GFC-ben? írt vki Voksán Virág névvel és most megy a találgatás hogy vajon õ az vagy sem? 😄

1. a hsz-ben benne van az sg-s link, tehát innen a fórumról bárki lehetett, mert már megvolt ez a topik
2. semmire nem válaszolt, csak úgy ott van az a hsz.

nekem teljesen evidens, hogy kamu, ezért is csodálkozom rajtad 😊

-the invisible-

májkl dzsekszon vagyok autogrammot oztogatok😄
gyertek gyerekek neverland-be😄
amúgy ha olyan korán kezdett irogatni nem tudom de lehet h õ, lehet h nem
most egy fórumon bármi lehetséges
a teste majd beszél helyette😄

ezért is lett õ a közönségdíjas
nézzétek meg a playmete-s fórumát szinte folyamatosan válaszolgatott mindenkinek...
gregorg: ezt még 2006/05/27-én írta kizártnak tarom, hogy akkor bárki is írogatott volna a nevében, hisz még nem volt "híres" azt leszámítva, hogy party-kon nyomult. meg elég sokszor válaszolgatott az õt ért dícséretekre és kritikákra. olvastad mire válaszolta? Szerintem tuti õ írta<#nyes>

van egy voksán virág nevû fórumozó aki itt is járt...😄
aztán h õ kicsoda valójában...😄
mert ha õ az akkor én meg a májkl dzsekszon!😄

JCSR ODIN
mindjárt kiderül, hogy Desigo = Virág bazzz <#nyes>

gabber_saviola
hát ez nagyon látos válasz 😊

desigo
titok😊
gabber_saviola
komolyan? honnét tudod?

mateus33
És attól még nem írhat más a nevében?😊
Simán látszik,h a bemutatkozás paródiája a csajnak.

desigo
nem biztos,ugyanis olvassa ezt a topikot...
egyértelmûen kamu..

-the invisible-

mateus33
Sztem elég vágó,h kamu,s vki cikizésbõl írta...

Voltan
IBS és felsõértelmiségi? Ez a kettõ üti egymást.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ez kibaszott durva,ha tényleg õ írta.Én nem tartom sokra ennek a nõnek az értelmi képességét,de ennyire csak nem buta,hogy ilyet beírjon,nem?vagy mégis?<#merges2>
prezié a csaj az 1000. hsz. miatt...õ is gyüjtsön 😊

Ramadamammy rapidrandi

akkor sztem még gyûjtsön pénzt...

Ramadamammy rapidrandi

desigo
nem ér😞
prezi
TAKE

prezi
aztán minden lábujjára húzhatnánk a brilliáns gyûrût amit csak akkor fogad el ha a hivatalos rajongótáborhoz tartozuunk.... nc.

desigo
kellene pár ezer statiszta😊