VVFC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem fogok aludni, félelmetesen rooondaaaaa<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
http://gaborszantai.co.uk/
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
a pléjbojos képek nincsenek meg? <#miaz>#miaz>
-the invisible-
itt van egy kis útravaló a többiig <#puszis>#puszis>
bocs ha vótmá valamelyik, némelyik rémlik nekem is, de nem voltam biztos benne, szal inkább raktam mindent 8)
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
nemár hogy senki nem mentette le..
-the invisible-
-the invisible-
végre címlapon van a Virág most meg mindenki kussol...
a borda beszart, király.
ha letöltötte vki, plz küldje el a képeket (írjatok privit és küldöm az ímélemet)! köszii!
-the invisible-
a borda sajnos le van tiltva innen a melóhelyrõl.. 😞
-the invisible-
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
az viszont nyilvánvaló és senki nem tagadhatja, hogy azokat az embereket, akik minden idejüket a testükre fordítják, nehezen nevezhetnénk a társadalom hasznos tagjainak.. ugyanis amellett hogy jól néz ki, semmi értéket nem alkot.
-the invisible-
violence can be used for good - JUSTICE
Ha testileg már felnõttél esetleg, szellemileg biztos nem. Sok sikert a továbbiakhoz kispajtás.
ki a 18 éves ?
és miért baj ha valaki abba fekteti az energiáját amiben jó?
na erre válaszolj? tudtommal így fejlõdött az emberiség
a saját logikádat folytatva mi nem felesleges munka és befektetett energia?
gyerünk táltos ki vele-én kiváncsi vagyok
látom érzékenyen érintett a válaszom, ne aggódj, 18 éves kor alatt még nem feltétlenül szánalmas, hogy nincs barátnõd (és soha nem is volt)... utána már kicsit necces.
Azért Nobel díjat ugye nem akarsz adni a lánynak, amiért az összes lehetséges idejét a testére és kizárólag a külsejével kapcsolatos dolgokra költi? Valóban nagy dolog. Le a kalappal. Tényleg le tett valamit az asztalra. Az viszont szánalmas, hogy egyes "embereknek" ez ekkora teljesítménynek számít. Még jó, hogy nem mindenkit csak az önön külsejének tökéletesítése motivál, különben megrekedtünk volna a barlangoknál, a bogyószedésnél, és a kõbalta-készítésénél. Az egész max. odáig fejlõdött volna, hogy az õsasszonyok a bogyókból pakolást készítenének a pofijukra, a férfiak a mamutcsontokkal súlyzóznának, és vágóeszközt csak a szõrtelenítés céljából találták volna fel stb. stb.
Szerintem inkább te gondolkodj "öreg", mielõtt "megszólalsz"...
ezentúl csak úgy hívlak majd "a látó" meg fog felelni😄?
itt nem flémelésrõl van szó hanem pl h eszetekbe se jut milyen lemondásokkal jár h valakinek ilyen kerek segge legyen és
meg folyamatosan "jól" nézzen ki
ez sokaknak még milliókkal se megy neki meg összejön-mert sztem azért õ nagyon ott van (viselkedéstõl meg mindentõl eltekintve-beleértve itt a rászánt milliókat is)
ezt végiggondolni utána fikázni
Amúgy, az, hogy hogyan jutsz a matyizáshoz szükséges képekhez már csak részletkérdés... az már nem annyira, hogy szükséged van bármire - is nõ hiányában ...
Ramadamammy rapidrandi
inkább egy jól ránctalanított negyvenesnek néz ki..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
na mi van tata?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
playboyt elvbõl nem veszek mert minden rajta van a neten
és nekem 10/10 annak ellenére h tudom h viselkedik néha😄
te meg verd a pöcsöd amire/akire akarod😄
nekem így is 10/10 virág szóval errõl ennyit
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
egyébként a kva bõrgyógyászok meg a kemikáliák szart sem érnek ezt hidd el!
nekem is volt ilyen jellegû problémám és a táplálkozással kurvára rendbejött míg a gyógyszerek csak idõszakos javulást hoznak
értesz te egyáltalán valamihez?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.