VVFC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a hülye aki meg van elégedve azzal a szarral amivel született
nekem nem tetszett kiskorom óta és jól érzem magam így h önerõmböl kimásztam a szarból
ha neked tetszik a zsírhasad és hogy nem tudsz hazavinni 10kilót mert ratyivagy meg h szõrösödsz mindenhol és bebüdösödik fél óra alatt a zsírsegged mert tele vagy méreggel-akkor nosza legyél igénytelen
de ne támadja senki azokat akik ezt nem fogadják el és küzdenek az igazukért
további szép estét

violence can be used for good - JUSTICE

5w0rdf15h
képet <#smile>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

desigo
Mivel kevés a lány az sgn ezért minden új jövevény le van támadva...
JCSR ODIN
Azért mekkora poén, hogy írt egy csaj, és egybõl mindenki leszarja Virágot, kivéve Zsír-t <#nevetes1>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Voltan
Hát bazmeg, te hülye vagy...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Neharagudj, de nem vagy normális :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

21vagyok 18nak nézek ki 182centi 90kg fiú
szedem a szemöldököm szõrök sincsenek rajtam és a legyünk természetesek duma nem állja meg a helyét mert akkor mi a fasznak sminkeled magad? az természetes?
a természetes ha nõ mindened s leszarod, ha már valamit változtatsz az mesterséges szóval te is mûnõ vagy
szilkon nincs vagy van nem számít
ajakfeltöltés van vagy nincs nem számít
hozd ki magadból a legjobbat: EZ számít
mert ha nem, akkor 40 évesen arra fosz ébredni h lószart sem értél el azzal a mentalitással amid van
amúgy meg állj mellé megnézzük milyen lányka vagy

desigo
legjobb:)
Köv. kérdés az lett volna,hogy hányszor fürdesz...de inkább be tudod linkelni a posztert?

Ramadamammy rapidrandi

<#wave>

Jack Bauer fíling (24)

Ramadamammy rapidrandi

24

kérjük áldásod a fanklubhoz!!!:)

Ramadamammy rapidrandi

desigo
Hány éves vagy?
Te tudsz olvasni? Szerinted én azt irtam hogy egy állat vagyok és nem foglalkozom magammal?! Nem errõl van szó,járok manikröshöz például,és szõrtelenitem is magam,a hajam is szép jólápolt. És a férfiaknak is eléggé tetszem,ahogy észrevettem,szóval nem értem mire reagáltál igy,mert én nem ezeket a dolgokat itélem el... <#lookaround>

JCSR ODIN
nem hiszem hogy a teljes ápolatlanság mellett szólt volna, mint amire te reagáltál <#circling>

Én is így gondolkodom, annyi a különbség, hogy 70 kg vagyok, ja és pasi :-)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

nem akarlak leszólni, de nekem ez a "legyünk természetesek" ugyanúgy nem tetszik, mint a szarrávakolt plázacica sztájl.

egy nõ igenis adjon magára, ha megy valahova igenis rakjon fel egy szolid sminket (szemceruza, szájfénynél tényleg nem kell több), ha õszül, vagy a hajszíne nem szép, fesse a haját.
szõrtelenítésben detto legyen igényes. szemöldökét szedje, lábát epilálja/borotválja, ha erõs a szõre, akkor a kezét is szõrtelenítse - hipp hopp megvan ám, és nagyon taszító tud lenni a sötétbarna szõr egy lány kezén.
a körme legyen szintén ápolt, színtelen körömlakk szintén jó, ha van.

a sminkelés nem tart 2 percnél tovább, egy hajfestés hajhossztól függõen kb 1-1.5 havonta kell (és akkor még keveset mondtam), ez ha otthon csinálod szintén szinte semmi idõt nem vesz el. szõrtelenítés emberfüggõ, gyanta/ epilálás kb 3 hetente-havonta egyszer 45-60 perc (se), szemöldökszedés szintén nem sok idõ (bár én ezt mindenképp kozmetikusra bíznám ha nõ lennék). körömlakkozás szintén semmi, (max) kétnaponta (max) 20 perc. ez a pár óra havonta klasszisokat tud dobni egy nõn.

szóval sry, én nem tudom ezt a hozzáállást értékelni, egy nõn sminkkel kivétel nélkül mindig lehet dobni (hangsúlyozom, egy 2 perces szolid smink is már sokat számít). ha te nem akarsz jobban kinézni, az a te dolgod, de tetszeni a férfiaknak évezredek óta a nõi nem egyik legfontosabb küldetése.

-the invisible-

JCSR ODIN
Fan topicot neki!!! <#nyes><#taps><#worship> Hatalmas szöveg <#law>

vagy alá :)
csak hogy neki ne a szemét szúrja :P
desigo
800 x 600 -assal beérem és a ruhák se nagyon kellenek :)
fullposztert kérsz vagy vmelyik alkatrészrõl?

Ramadamammy rapidrandi

Szandi is beállt fenyõ mellé,az nem szúrt szemet?

Ramadamammy rapidrandi

desigo
képet !
Jugáccsunó, te vén kujon :D
ne Virág mellé állj,inkább mellém!:)

Ramadamammy rapidrandi

<#puszis>
Ja,és még annyit,hogy mindig ugyanúgy nézek ki,még ébredés után is. "Az aki szép,az reggel is szép." Megnézném Virágot vakolás elõtt. <#szomoru2>

Csak annyit tennék hozzá a vitához,hogy én:24 éves vagyok,de mindenhol 18-nak néznek,52 kg vagyok tehát nem tehén,nincs mûkörmöm,nem sminkelem magam és nem festetem a hajam,minden eredeti rajtam,soha semmilyen plasztikai mûtétem nem volt és nem is lesz,de bármikor oda merek állni a Virág mellé. <#felkialtas>

misspartygirl.hu a videot érdemes megnézni <#finom>

Nem, Riska. Tehénhez az a név megy.
Hogy ki a szánalom, arról inkább ne beszéljünk, nyugodtan csattogtass továbbra is Virágra....
A vita meg nem akkor van lezárva, amikor te jónak látod, mint ahogy akkor írok ide, amikor jól esik :P
<#hehe>szánalom vagy
biztos tecának hívják és guminõ<#hehe>
vita lezárva írj nyugodtan ha kedved tartja

pfff, tehén :D
neked megmaradnak az ilyen ábrándok, mint ez a csaj, nekem meg jut IRL csaj, ha éppen szükségét érzem. :P
Jah, az meg hogy hová írok nem rád tartozik :)
Segge jó, feje nem. Ennyi.
De hajrá, egyszer biztos meglesz neked :P
AMD Norbee
oltás:D

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

<#action>esküszöm szivesen megnézném milyen tehént kurogatsz
el lehet menni ebbõl a topikból
felfogtuk már régen h nem jön be neked

hm, akkor az improved nem jó. még faraghatnának belõle.
itt most nem a dugáson van a hangsúly, hanem hogy ennyi erõvel ezerszer szebb lányok fotóztathatnák magukat, de nem teszik. vagy mert nem szeretné, vagy mert nincs lóvé. de ha felvállalja, hogy úgymond közszereplõ, akkor a pattanásaival kezdjen valamit legalább, ha már a tuba orrát nem tudták rendesre megcsinálni.
úgyláccik meg kell vennem a playboyt :D
borda még mindig down...

-the invisible-

gabber_saviola
kb. én is így vok vele :)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

mateus33
Hát nekem megmozgatja a fantáziám és kész:D

mooo
hát nemtom.. én a szájából még mindig nem nézem ki, hogy meg lenne csinálva.. különben nem csücsörítene mindig szvsz...

-the invisible-

Szeretnélek kijavítani, Lacika 79: mindegyik képen már "new and improved" orra & szája van...a régi orra sokkal nagyobb volt.

"szidod de dugnád": ennyi erõvel csak a tényleg vállalhatatlanúl csúnya nõket lehetne kritizálni... :)

vannak jobb nõk persze h vannak
lesznek is
engem meg nem nagyon érdekel mi mû és mi nem rajta, mert minek?
szidod de dugnád szóval nem kell itt húzni az idõd

régi nózija van még a drágának jó pár képen. Bazilikakilincs powa :)
és tényleg, a szembõl készült fotók elég lõnytelenek neki :)
Te meg maradtál volna ott, vagy mentél volna félre...

Ne legyél már elvakult, nézd meg azokat a képeket, amiken nincs levakolva (a sminkelten is elég ijesztõ...) - aztán menj ki sétálni a Belvárosba és tedd a szívedre a kezed: nem látsz jóval jobb nõket, akiken nincs egy vödör festék?

A száját ifjú sebészeknek kellene mutogatni, hogy aki ilyet csinál az nem kap diplomát vagy kamarai tagságot!

Elismerem, dolgozik az alakjáért, de totál jelentéktelen nõ lenne, ha nem lenne tele PVC-vel...

http://gaborszantai.co.uk/

mész a faszba

desigo
a strandos tök ari:)
"meg ott még az arca is kicsit más" - Talán azért, mert ott nincsen rajta 5 kiló profi sminkmester által aplikált festék... És mert szembõl van fotózva, nem csak fél-profilból (nem tudom feltünt-e, de szinte az összes képen ez a fél-profil beállás látható - aki látta már élõben Virágot, közelrõl, az tudhatja miért...sajnos az arca csak egy szögbõl néz ki jól)

JCSR ODIN
a nyaralós képeken tényleg úgy néz ki mint vmi kiscigó <#nyes> meg ott még az arca is kicsit más.

de az angyalszerkóvan, meg a kocsiban azért dögösen feszít <#puszi>

debutavagy -.-

-the invisible-