VVFC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nem tetszett kiskorom óta és jól érzem magam így h önerõmböl kimásztam a szarból
ha neked tetszik a zsírhasad és hogy nem tudsz hazavinni 10kilót mert ratyivagy meg h szõrösödsz mindenhol és bebüdösödik fél óra alatt a zsírsegged mert tele vagy méreggel-akkor nosza legyél igénytelen
de ne támadja senki azokat akik ezt nem fogadják el és küzdenek az igazukért
további szép estét
violence can be used for good - JUSTICE
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
szedem a szemöldököm szõrök sincsenek rajtam és a legyünk természetesek duma nem állja meg a helyét mert akkor mi a fasznak sminkeled magad? az természetes?
a természetes ha nõ mindened s leszarod, ha már valamit változtatsz az mesterséges szóval te is mûnõ vagy
szilkon nincs vagy van nem számít
ajakfeltöltés van vagy nincs nem számít
hozd ki magadból a legjobbat: EZ számít
mert ha nem, akkor 40 évesen arra fosz ébredni h lószart sem értél el azzal a mentalitással amid van
amúgy meg állj mellé megnézzük milyen lányka vagy
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
egy nõ igenis adjon magára, ha megy valahova igenis rakjon fel egy szolid sminket (szemceruza, szájfénynél tényleg nem kell több), ha õszül, vagy a hajszíne nem szép, fesse a haját.
szõrtelenítésben detto legyen igényes. szemöldökét szedje, lábát epilálja/borotválja, ha erõs a szõre, akkor a kezét is szõrtelenítse - hipp hopp megvan ám, és nagyon taszító tud lenni a sötétbarna szõr egy lány kezén.
a körme legyen szintén ápolt, színtelen körömlakk szintén jó, ha van.
a sminkelés nem tart 2 percnél tovább, egy hajfestés hajhossztól függõen kb 1-1.5 havonta kell (és akkor még keveset mondtam), ez ha otthon csinálod szintén szinte semmi idõt nem vesz el. szõrtelenítés emberfüggõ, gyanta/ epilálás kb 3 hetente-havonta egyszer 45-60 perc (se), szemöldökszedés szintén nem sok idõ (bár én ezt mindenképp kozmetikusra bíznám ha nõ lennék). körömlakkozás szintén semmi, (max) kétnaponta (max) 20 perc. ez a pár óra havonta klasszisokat tud dobni egy nõn.
szóval sry, én nem tudom ezt a hozzáállást értékelni, egy nõn sminkkel kivétel nélkül mindig lehet dobni (hangsúlyozom, egy 2 perces szolid smink is már sokat számít). ha te nem akarsz jobban kinézni, az a te dolgod, de tetszeni a férfiaknak évezredek óta a nõi nem egyik legfontosabb küldetése.
-the invisible-
csak hogy neki ne a szemét szúrja :P
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Hogy ki a szánalom, arról inkább ne beszéljünk, nyugodtan csattogtass továbbra is Virágra....
A vita meg nem akkor van lezárva, amikor te jónak látod, mint ahogy akkor írok ide, amikor jól esik :P
biztos tecának hívják és guminõ<#hehe>#hehe>
vita lezárva írj nyugodtan ha kedved tartja
neked megmaradnak az ilyen ábrándok, mint ez a csaj, nekem meg jut IRL csaj, ha éppen szükségét érzem. :P
Jah, az meg hogy hová írok nem rád tartozik :)
Segge jó, feje nem. Ennyi.
De hajrá, egyszer biztos meglesz neked :P
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
el lehet menni ebbõl a topikból
felfogtuk már régen h nem jön be neked
itt most nem a dugáson van a hangsúly, hanem hogy ennyi erõvel ezerszer szebb lányok fotóztathatnák magukat, de nem teszik. vagy mert nem szeretné, vagy mert nincs lóvé. de ha felvállalja, hogy úgymond közszereplõ, akkor a pattanásaival kezdjen valamit legalább, ha már a tuba orrát nem tudták rendesre megcsinálni.
borda még mindig down...
-the invisible-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
-the invisible-
"szidod de dugnád": ennyi erõvel csak a tényleg vállalhatatlanúl csúnya nõket lehetne kritizálni... :)
lesznek is
engem meg nem nagyon érdekel mi mû és mi nem rajta, mert minek?
szidod de dugnád szóval nem kell itt húzni az idõd
és tényleg, a szembõl készült fotók elég lõnytelenek neki :)
Ne legyél már elvakult, nézd meg azokat a képeket, amiken nincs levakolva (a sminkelten is elég ijesztõ...) - aztán menj ki sétálni a Belvárosba és tedd a szívedre a kezed: nem látsz jóval jobb nõket, akiken nincs egy vödör festék?
A száját ifjú sebészeknek kellene mutogatni, hogy aki ilyet csinál az nem kap diplomát vagy kamarai tagságot!
Elismerem, dolgozik az alakjáért, de totál jelentéktelen nõ lenne, ha nem lenne tele PVC-vel...
http://gaborszantai.co.uk/
de az angyalszerkóvan, meg a kocsiban azért dögösen feszít <#puszi>#puszi>
-the invisible-