2000
  • jefferson83

• jefferson83

• jefferson83

• jefferson83
    Megjegyzem a második képen szimpatikus :P
  • jefferson83
    Ha volt már sorry:

• jefferson83
    Kép:

• Borg
    A következő piszkálódásért bant adok, mindegy melyik fél csinálja.
  • 5w0rdf15h
    te már elköszöntél innen... akkor meg mi a f@szt keresel még itt?
  • K.András
    Már bocsi, te most mit csinálsz ha nem szerepelsz? Ugyanazt csináljátok mint én, nem veszed észre?
    Na lehet ez is volt már itt de nem baj!
  • gabber_saviola
    így igaz, de nem értem, hogy miért kell szerepelned a topikban, hisz nem is rólad szól
  • K.András
    Legjobb tüzet csinálni nem tudtad? Egyébként igen, tartom a véleményem, tudod akinek nem inge nem veszi magára, aki magára vette hordja egészséggel! Egyébként rád nézve semmi bánto nem volt abban az irásban, a szarok rátok a nyulakra vonatkozik...
  • JGTC
    nám az Virág :)
  • JCSR ODIN
    Sztem teljesen normális hangvételű kommentet írtam neked, szóval nem értem, mi ez a szarsz ránk, tehát rám is, meg hogy nem sokáig leszek sg-s duma ... meg egyébként is ez most fenyítés volt, vagy mi a picsa? Emellett képzeld a teljes nevem is megtalálhatod, sőőőt még képet is.

De egyébként állítólag van jobb dolgod is, mint pont az ellen keménykedni itt, amit pont te is csinálsz pl. oltogatás szal felőlem elballaghatsz, nincs hiteled
  • K.András
    Nem barátom nem igérted, de valami oka biztos van annak, hogy ezt te nem mered bevállalni ahogy a nevedet sem! ;)
    Nem is értem, miért féltek magatokat felvállalni?
  • desigo
    Nem látom,hogy melyik kommentemben ígértem meg,hogy rakok fel képet.
    Te akartad mutogatni itt magad...
  • K.András
    Ennyit a gyáva Desigo-ról, aki se az arcát se a nevét nem meri vállalni, de még biztosan fogja osztani az észt, hogy milyen jo csávo ö, csak éppen ezt nem láthatjuk soha :)
    Másik ulámbátor ember a Gabber_Saviola, aki a forumozok képtárába felrakott magárol egy képet, amit kb 500 méterröl készitettek rola, LOL!
    Szép gyerek lehetsz te is ha ilyen közelit raktál fel :P
  • K.András
    Mi nem tetszik?Érdekes ez itten nem a fikázos topik?Akkor meg mi is a baj?Hja, hogy éppen most titeket fikáznak?
    Na én ide is raktam fel képet magamrol(galériába megtudod nézni), most ti jöttök, vagytok e annyira bátrak?
  • desigo
    Vegyél már vissza a stílusodból...
  • K.András
    Nekem akarod bemutatni az itteni embereket? Az elejétöl kezdve fent vagyok sg-n, viszont lehet te nem sokáig leszel :P
    Szoval az sg-n nyomulok nagyrésze kis fasszopo!
    Na de tényleg ennyi volt, szarok én rátok :D
  • K.András
    Neked szvsz elment az a csöpp eszed is...
  • K.András
    De te is rakjál fel, aztán beszélhetünk...
  • desigo
    Hát jah.

Nézzük meg iwiwen meg rak fel képet is:)))
  • JCSR ODIN
    épp ugyanúgy viselkedsz, mint akiket itt szidalmazol... látatlanul vádaskodsz és szólsz le egy rakás embert, épp úgy, mint egyesek itt Virágot, csak ők nem látatlanul teszik, hanem képek alapján

persze nem védeni akarom ezzel az sg-s társaság teljes részét, mert tény hogy van sok ratyimaki kocka itt az 100, de ne általánosíts
  • gabber_saviola
    fu, te most a topik főszereplője akarsz lenni?
  • jefferson83
    Látod ez megeshet, de én nem nagyon szoktam elgondolkodni ilyeneken, csak esetleg jót röhögök a már-már túlzó irreális beszólásokon :))
  • K.András
    Na ennyi elég is volt ebböl a topikbol van jobb dolgom is sziasztok! :P

• K.András
    Én nem akarom öt védeni, függetlenül attol, hogy esetleg ugy látszik.
    Én azokra az emberekre lennék kiváncsi akik fikázzák, vajon hogyan néznek ki ezek a srácok, milyen barátnöjük van stbstb, valoszinü ezek igazi luzerek akiknek egyetlen kielégülés ha két hokizás között bejön és fikázik egy kicsit! :D
  • jefferson83
    Eszemben sincs vitatkozni. Én még soha nem mondtam semmi rosszat a Virágra, mert valjuk be nem egy bányarémről van szó. DE és itt most ezen van a hangsúly sokak szemében az a negatív benyomás pusztán képek és infók alapján (igen nem ismerik őt), hogy sokkal többre tartja magát, mint ami. Halkan megjegyzem nekem is ez az első benyomásom róla, de pszt. Szerintem nem egy hímestojásról van szó és elviseli a negatív kritikákat is, melyek mögött lehet valódi indok és irigység is (ezt eldönti ki-ki maga vérmérséklete szerint). Na meg, hogy két ismeretlen ember egy harmadik ismeretlen személy miatt összevesszen :)
  • K.András
    Még annyit, hogy ha nekem egy nö nem tetszik attol még nem akarom a földbe döngölni, vagy vérig sérteni, tökmind1 h csunya dagadt stb, nem értem miért kell embereket "eltaposni" azért amilyennek születtek!
  • K.András
    A K az Király! :P
  • K.András
    Láttam, ott van a szeren!
  • Voltan
    Nem, nem egy helyekre járunk :P

Te igen?
  • Voltan
    K. András az még nem a teljes neved, ha jól sejtem. Mellesleg, ha már itt tartunk én is K. András vagyok. (Egész komolyan)
  • K.András
    Hidd el, ezeknek a fikázos embereknek a nagyrésze nöt nem látott még életében! Ha látott akkor meg olyat... Te láttad élöben ezt a csajt egyébként?
  • K.András
    Ha akarod iwiw-en megnézheted a képem és itt is a saját nevemen vagyok, érdekes neked biztos az a neved, hogy Voltan??? Ennyit az anonimitásrol! Én vállaltam a nevem itt is, te nem. Ezen nincs mit szépiteni!
  • Voltan
    Néha tényleg vicces szinten megy. Nekem személy szerint nem tetszik különösebben, a természetes szépségekért jobban oda vagyok. Természetesen "tömném" alkalomadtán, de igazából nem a zsánerem a Virág-féle típus.
    Mondjuk nem is nagyon fikázom, ízlésről ugyebár kár vitázni.
  • Voltan
    Amúgy meg én magamról nem állítottam semmit, csak meg van a véleményem azokról, akik mindenki másnál jobbnak, szebbnek, ügyesebbnek, okosabbnak képzelik magukat. Persze az internet anonimitásában könnyű ilyesmit csinálni, csak értelme nincs.
  • K.András
    Kár, pedig kiváncsi lennék sokakra innen!Nem mondom, hogy tökéletes ez a csaj, de az a fikázás ami itt megy az szánalmas!
  • Voltan
    Nem fog menni, mert per pill. nincs digitális gépem.
  • K.András
    Rakjál már fel képet magadrol, ha te olyan jo gyerek vagy, aztán kérdezzük meg a lányokat mnit szolnak hozzá okés?Ha akarod felrakom én is saját képem...