VVFC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
2 - én se szólok bele de te tényleg gyúrsz ha szendvicset eszel😄
3 - nem feltétlenül hal meg 50évesen de azért az jelent valamit h a férfiak várható átlagéletkora 10év alatt kb 10évet csökkent...
a nõkét nem tudom h csökkent-e
na valaki linkeljen virágról képet
és ne nyavajogjon senki😄
violence can be used for good - JUSTICE
2. aki nem gyúr az se hal meg 50 evesen
3. en mar majd egy eve gyurok, koros sovanysagbol kezdtem, mar felszedtem 20 kilot azota, ha nem eszek meg egy delelott iskolaba 6 szendvicset megkerdezik hogy beteg vagyok-e?
4. nem szoktam beleszolni masok eletebe-.-
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
de számomra fontosabb h az unokámnak meg tudjam mutatni majd a dolgokat és ne csak úgy emlegessenek az ember aki meghalt 50 évesen
haverom viking és kvajó az egész dolog sok dolgot mesélt(sérülések😄,hangulat,fellépések stb)
csak egyenlõre nincs 120ezrem felszerelésre-inkább megeszem az árát
Lovagolni esetleg?
Ramadamammy rapidrandi
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ja, és fürdök is! 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha valaki öneröböl éri el ahogy kinéz,az eredmény.Ha viszont a doki segitségével...hát az is eredmény,de a DOKINAK!Szal ilyen esetben legyen ö büszke,az illetö meg inkább örizze meg a szerénységét.Sokkal szinpatikusabb jellemvonás mint az "elszállás"!
Ja és még egy gondolat:Egyetértek Sweetheart-al a természetességet illetöen.(nem keverendö az igénytelenséggel)Aminek semmi köze a plasztikához de számomra nevetséges,az a tüsarku.Tél,minusz tiz fok,20 centi ho az utakon,de annyira nök a nök,hogy tüsarkuban nyomják akkor is ha annak csak fél centi vastag a talpa,ha minden egyes kis hokupacon csuszkálnak...stb.. én meg szánakozok,és röhögök rajtuk,mert a nagy "nöiségben" válnak nevetségessé.Könyörgöm..tél,hideg,hó,jég......->csizma,vagy bakancs!
Számomra ez mindig egy biztos támpont a nöket illetöen.Télen tüsarku=MAJOM,bakancs=gondolkodo,az eszét is használo nö!(természetesen biztos vannak kivételek,tölük elnézést kérek)
Na mindegy,a lényeg az hogy szerintem is klasszisokkal jobb a természetesség,de sajnos tény,hogy a tökéletességre valo törekvés,a reklámok világa(ahol minden és mindenki hibátlan) elöidézte ezt a müiséget a divat világában,és a hétköznapi életben is.Ezzel sajna nincs mit tenni.
A nagyobb hányadnak "Virág tipusa" jön be,az más kérdés,hogy ezek a lányok kissé felborult értékrenddel indulnak az életben,ahol a legfontosabb a külsö.Ennek rendelik alá életüket,táplálkozásukat,párkapcsolataikat,esetenként a gyerekvállalást(pfuj,kövér leszek!!!)tehát képtelenek a hétköznapi emberek életét élni.Az más kérdés,hogy általában nem is erre "használják"<#beka2>#beka2> öket.
Inkább legyen egy átlagos csajom,aki intelligens,hétköznapibb,természetesebb és számithatok rá a jövömben,mint egy "müanyag"akinek élete egyik legnagyobb problémája hogy "jahaaahahaaaaj,letörött a mükörmöm!!"
Majd hegesztek fel neked anyukám acélbol azt az nem törik le bazmeg!!!
http://abc.go.com/primetime/extrememakeover/bios/90101.html
Egyébként meg nem kérdés, hogy el van szállva magától - és igenis a külseje miatt. Ugyanis más oka (egyenlõre) nincsen rá - szakmai siker? Tanulmányi siker? Nem igazán. A sulit is nehezen végezte el, pedig a legkönnyebb szakra járt egy NEM nehéz suliban.
Nem szeretném bántani, de a beképzelt, magamutogató, erõltetett viselkedésével kiprovokálja az emberbõl. A saját barátait kiakasztja magatartásával!
Azt nem vitatom, hogy magához képest rengeteget javult külsõleg, és most nem csak az esztétikai mûtétek eredményére gondolok – szép, arányos testet kidolgozni és fenntartani nem kis munka (saját tapasztaltból tudom, meg tudom mennyi energiát fordít rá Virág is). A napi edzés mellett nagy fegyelmezettségre van szükség a táplálkozásban is – folyamatosan. (aki egy kicsit is foglalkozik testépítés/fittnesszel, az tudja)
És szerintem annyira nem mû – hasonlítsuk csak egy Kelemen Annához. Na AZ a mû!
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
elvajult sem és barom sem
csak megvan a saját véleményem és azt megvédem
nem mondom h mindenki ossza az én nézeteimet
sõt azt se mondom h feltétlenül jó
csak vegyék észre h a szilikoncici és ajakfeltöltés duma az már kezd uncsi lenni
próbáljon meg mindenki jól kinézni rakjon be magáról a galériába képet és utána pofázzon h õ mekkora király
ennyi
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Egyébként aki azt hiszi VV a külseje miatt van elszállva magától az téved.
(márha egyáltalán el van szállva)
na, az a lényeg.
azért ennyire ne sajátítsunk már ki egy topikot!
Ramadamammy rapidrandi
Azért zsirkereskedöt kiemelném:TE egy ritka elvakult barom lehetsz!
(Bocs,én meg bunko,de akkor is,nekem ennyit megér hogy tudja)
csináljatok neki egy topikot ott nyalifalizzátok egymást-mint gabikát meg hello kittykét
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
-the invisible-
-the invisible-
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
és sikeresnek mint én
Szerintem is elengedhetetlen része az igényességnek a mindennapi sminkelés (akár egy öt perces) – még olyan természetes szépségeken is sokat dob, mint például Angelina Jolie vagy Jessica Alba, csak hogy felhozzak két példát.
Hajfestés, mûköröm/természetes köröm, stb – ez már saját ízlés kérdése, a lényeg, hogy szép, ápoltak legyenek ezek a dolgok. Mûköröm is lehet elegáns, visszafogott, ha nem 3 cm hosszú karmok.
Persze az, hogy ki mennyi idõt, energiát és pénzt fektet ezekbe a dolgokba, mindenkinek (nõk és férfiak egyaránt) a személyes döntése.
Az meg tény, hogy Virág a külsején kívül sok mással nem foglalkozik…
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
mindenki fikázik mindenkit de fingjuk sincs milyen nehéz normálisan kinézni
az meg h ki mit csinál a testével magánügy