VVFC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
beállított vigyor befigyel😄

JCSR ODIN

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

gabber_saviola
köfi, egész jó a suna 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mateus33
Köszi😉
Vmiért nem rakta be,mert thumbnail-el akartam,szóval másoljátok ki az URL-t,úgy jó lesz.

mateus33

JGTC
na akkor hajrá <#hehe>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

gabber_saviola
http://s2.supload.com/

tess 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mateus33
Fenébe,most nem megy az itteni képfeltöltés,a többi amit meg ismertem már mind megszûnt😞

tedd meg, tedd meg 😄

-the invisible-

mateus33
Ááá nem jó,vhova fel kéne töltenem elõtte.

mateus33
Egy kép a Bordáról:

Ez lehet,hogy így van ahogy elmondod,báááááár...de ha mégis neked van igazad,ez akkor sem "menti fel" a viselkedése alapján.Mert bár lehet hogy magánéletben ismerõsök/barátok között másmilyen,kedves,kevésbé lenézõ vagy öntelt,de közszereplõ vagy legalábbis arra törekszik,hogy az legyen.Márpedig ha közszereplõ akar lenni és azt akarja hogy elsimerjék õt és kedveljék õt karrierje során mint fotó modell,akkor igenis a médiában történõ megnyilvánulásainak egészen másnak kéne lenniük,akármilyen helyzetben/környezetben van.Ugyanis az emberek többsége igeni csak a médiából,az ottani szerepléseibõl fogják õt ismerni és megitélni,hisz nem találkozhat Virág mind a 10millió emberrel hogy megmutassa,hogy nem is olyan mint a médiában...
JGTC
😄

Sokan sokfélét írnak itt úgy látom, de ha valaki személyesen ismerné, nem csak azt amit a médiából lehet levenni az változtatna sokat a dolgon. Az hogy hol mit mond, hogy szerepel az nagyon sokban függ az adott helyzettõl, környezettõl .....

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ars3nal
Aki a virágot szereti rossz ember nem lehet.<#wilting>

Sugam
csak viragra irom ezt amit most irok, egyre rondabb.. egyre kurvasabb,egyre mubb.. lassan kelemen ANNNUSKAra fog hasonlitani...bar az mediasztarnakhiszi magat (mindeki csak kop fuj ra de azaz mediaszarsag 😮), roviden ennyi a benyomasom flémet meg nemnagyon olvasom

GabcsiManó
<#eljen><#wave> hagyd is meg azt a pocakot... jó lesz késõbb a gyerekeknek pattogni rajta<#crazya> (legalább még vannak normális felfogású emberek 😄 )

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

<#sniffles><#szomoru1>ennyire látszik? <#idiota>
ja,látom rajtad,hogy betojtál !

Ramadamammy rapidrandi

a jányka a zélienbül?
Voltan
Az biztos is! 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Ha már duplikálod a nicked legalább próbálj stílust is váltani, ne csak nevet, te szerencsétlen... <#whatever>

Voltan
Ööh...
Most mi van?
Én is ugyanezt írtam.

gyengék vagytok mindannyian,Ripley hadnagy mindannyiótokat kinyír! 😄

Ramadamammy rapidrandi

k O T T A
a testépítõ nem fut (tudniillik az szívedzés-kardio-és egy idõ után szépen izmot bont nagyokoskám-mi aerob edzést végzünk zsírégetésre)
téged is meg a többi "hitetlent" is várunk nagyon szivesen a testépítõtopikban kis oktatásra
mert aki nem tudja mit miért csainál az nem igazán nevezhetõ testépítõnek
akikrõl te beszélsz azok a gyúrunk vazze emberek
olyan zsírospopiju emberekbõl áll ez a csoport mint pl akik ideirogatnak
a testépítõ képzi magát folyton tanul és kitartó és vasakarata van h a kõkemény diétát véghezvigye pl
zsíros testépítõ és nem pedig gyúrunk vazze tudja mit beszél
eskü nem is érdemes veletek se vitázni se semmit csinálni-aki hülye haljon meg

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Darth Sith
vizilabdázó lévén én kevés idõt töltök konditeremben, ott is inkább csak saját súllyal edzem(fekvõ, húzóckodás), inkább a medence. De a sportból kifolyólag volt "szerencsém" megismerni jónéhány testépítõt, és mit ne mondjak, én világosítottam fel õket arról hogy rengeteg gyakorlatot rosszúl csinálnak, vagy egyáltalán szabad e, mert sérüléshez vezethez... Olyan über sötét akadnak közöttük.. legjobb az volt, amikor elkezdtek cikizni mert csak 6 kocka volt a hasamon a 8 helyett, majd amikor mondtam hogy mérjük össze hogy a külsõ vagy az erõ számít e, a srác 40db lábemelésnél összeesett és én még el sem kezdtem izzadni... 😊 Szval ennyit arról hogy mennyit ér egy kockás has. A külsõ rohadtúl nem minden. Lehet valaki nagy darab, szétgyúrt, nem biztos hogy erõs, sõt... Az erõnlétrõl nem is beszélve. Mikor láttál utoljára testépítõt margitszigetkört futni 20 perc alatt? 😊 Csak sajnos az ilyen idióta, kocka szteroid gépek miatt hiszik azt a sportolókról, hobbi testépítõkrõl hogy mindegyik "izomagyu" és ha már izmosabb mint az átlag, az csak sötét és gyökér lehet..

Nem a lényeg, hanem a fontos!

k O T T A
"zsíros menni mûvelõdni amerika ti meg maradni szar kazahsztánban"<#hehe>

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

ok akkor most lécci pléjbojos képek ide! 😛P

-the invisible-

úúú, most mi lesz velünk?
prezi
de most ki lett banolva, már nem fog "pörögni" a topic 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

<#eljen><#eljen><#eljen>

http://gaborszantai.co.uk/

Voltan
Hát ezért van a favoritok között a topik. 😄

Voltan
1. "te tényleg szar vagy én viszont leküzdöttem"

2. "lehet h nagy az arcom de van is mire"

3. "2-a testépítés nem a szteroidokról szól-tehát lófaszt se tudsz az egészrõl"

Na ezen már tényleg fölb*sztam az agyam.

1. Akkor a te elméleted szerint mindenki szar, akinek nem úgy néz ki a hasa, mint egy négyzetrácsos füzet? Gratulálok, ez már szempont.

2. Hát lássuk csak, mire is... Lejársz heti 765 alkalommal a konditerembe, és gyúrsz, hogy aztán fotózd magad a tükör elõtt, és a saját habtestedre izgulj fel. Igen, ez már tényleg valami. Te aztán elmondhatod, hogy elértél valamit. (Bár ezt valószínûleg komolyan fogod venni, ugyanis eddigi válaszaid alapján gõzöd sincs arról, hogy mi a szarkazmus.)

3. Nem. Archangel nem ért a testépítéshez sajnos. Tudom, a te logikád szerint innentõl belekerült a "szar zsírember" kategóriába, amibe filozófiád szerint rajdad és a PVC Virágon kívül mindenki beletartozik.
De akkor most áruld el, van valami, amihez még értesz a testépítésen kívül? Bármi. Egyvalami. Na?

Amúgy ismerek néhány normális testépítõt, akiknek -veled ellentétben- ez nem életcél, csupán idõtöltés és sport. Az õ véleményük is az, hogy pont a hozzád hasonló fanatikus agyhalott gyúrómatyik miatt veszi semmibe, és nézi le õket az emberek többsége.

prezi
ez már hihetetlenül szánalmas 😄DDDDDDddddddd

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

ok...

(zsk: van rólam fotó az sg.hu-n, a legegyértemûbb helyen, radiátorkám - idén télen állítólag nagyon hideg lesz, talán ismét merevedésed lehet)

befejeztem...

flém off

-the invisible-

1-nem vagyok fotós
2-a testépítés nem a szteroidokról szól-tehát lófaszt se tudsz az egészrõl
3-rólad még kép sincs zsír*
de most már nincs értelme f*kodnod buzikám
te meg verd a pöcsöd zsírsunákra és legyen a gyereketek zsírpacni
nem tudsz ész érveket felhozni semmijen ügyben tehát nem vagy elég tájékozott ezügyben azt se tudod mitõl marad mozgásban a szép kis zsíros segged
na szia

violence can be used for good - JUSTICE

"lehet h nagy az arcom de van is mire"

voltam olyan bátor, hogy a galériádban megnézzem a fejedet - jobb lenne még sötétíteni azon a képen: egyben kíméletesebb és reálisabb is lenne...😊

És hogy lesz unokád, ratyikám? Letöltöd a netrõl vagy gyúrsz egyet magadnak fehérjébõl?😊

Normálisabban élek ezerszer, mint Te, normális élettárssal és nem Mûvirágra lógatom a nyelvem😊

A hozzád hasonló gyíktestû kisgyereket csak mutogatni szokták, mert a nagy egészséges szétinjekciózott életedben egy dolog veszik ki belõled: a nemzõképesség!

Ja, a tescoban van olcsó papírzsepi, kezd el gyûjteni az unokádat tégelybe, te kis Adonisz😊))

<#hehe>különbözõek vagyunk
te tényleg szar vagy én viszont leküzdöttem
amúgy én is dolgozok suliba is járok mégis van hobbim és normális életcélom
te valószínüsíthetõen "picivel" hamarabb fogsz elhalálozni ami nem baj
ha normálisan élnél te is észrevehetnéd h ami azt hiszed neked most jó az éppen h önpusztítás
lehet h nagy az arcom de van is mire<#mf2>
kellemes hízást és nehéz korai halált
én meg majd röhögök rajtad mert mint nagyszülõ majd szépen élek és focizok az unokámmal és nem pedig az ablakból fogm nézni
ennyit rólad zsírsegg

<#taps><#worship><#eljen>
Te olyan hülye vagy, hogy ez menti meg a fajodat a kipusztulástól...

Megnézném a gyúrós nagypofádat, mikor nekem kellene segítened 40°C-ban a szõlõhegyen, hogy mennyire illatozna az a borotvált ratyi feneked...

Gondolkodjál, hogy lehúzod-e a sliccedet, mielõtt elkezdesz széllel szemben pisálni - bár gondolom azzal a két elektronnal a fejedben lévõ légüres térben nem tudsz mit kezdeni...

A hozzád hasonló kis öntelt patkányok nehogymár bemerjenek szólni a hozzám hasonló SÖRHASÚ MUNKÁSEMBERNEK, mert míg Te a tükörben nézegeted a fehérjék átalakulását a testeden, addig én DOLGOZOK!
Tudod mitõl van például nekem SÖRHASAM, emberszabású? Attól, hogy napi 3-4 órát alszok, mellette dolgozom és iskolába járok. Nincs kockás hasam, de van saját autóm, lakásom és családi házam. Mellette segítek a szüleimnek - igaz nincs formás testem, de a gerincsérves apámnak nem kell megemelnie semmit, mert egyedül elviszek egy mosógépet, ha van rajta fogás. És nem az ad erõt, hogy kopaszra borotváltam a hónaljam, hanem az, hogy segíthetek másoknak, Tudod, én elégedett vagyok, hogy egyszerû vidéki srácnak születtem, aki a meglévõ kevés erejét munkával szerezte, de ez arra elég, hogy felvágjam a fát, kapáljak, ássak, vagy hordókat emeljek.

Kisfiam, Te valószínûleg burokban élsz, vagy hígfosnak születtél, mert hozzád hasonlókat 30 évesen az elsõ komolyabb tavaszi zápor elmossa, míg én - aki szarnak született - megkeményedek a napon és életet adok millió rovarnak...

Üdvözlettel,

ArchAngel
"aki szarnak született"

desigo
szép a mosolya😊
új frizurája van...
<#vigyor3>jó - tetszik<#hehe>

Remélem õ az 😛 Egy kis pókerösszejövetelen.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Ars3nal
nem egesznap szendvicset:c delelott kurvara nincs idom normalis kajat enni:c amuty meg kepet mar hadd fikázzák le azt menjen flém😄

JGTC
képek?

JGTC
ték

ejj de sok üzenet van itt sneciek

sztem röhögj!

Ramadamammy rapidrandi

lolbazdmeg mi van itt, sírok😄

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!