VVFC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Vmiért nem rakta be,mert thumbnail-el akartam,szóval másoljátok ki az URL-t,úgy jó lesz.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
tess 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
-the invisible-
Sokan sokfélét írnak itt úgy látom, de ha valaki személyesen ismerné, nem csak azt amit a médiából lehet levenni az változtatna sokat a dolgon. Az hogy hol mit mond, hogy szerepel az nagyon sokban függ az adott helyzettõl, környezettõl .....
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
Ramadamammy rapidrandi
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Most mi van?
Én is ugyanezt írtam.
Ramadamammy rapidrandi
téged is meg a többi "hitetlent" is várunk nagyon szivesen a testépítõtopikban kis oktatásra
mert aki nem tudja mit miért csainál az nem igazán nevezhetõ testépítõnek
akikrõl te beszélsz azok a gyúrunk vazze emberek
olyan zsírospopiju emberekbõl áll ez a csoport mint pl akik ideirogatnak
a testépítõ képzi magát folyton tanul és kitartó és vasakarata van h a kõkemény diétát véghezvigye pl
zsíros testépítõ és nem pedig gyúrunk vazze tudja mit beszél
eskü nem is érdemes veletek se vitázni se semmit csinálni-aki hülye haljon meg
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Nem a lényeg, hanem a fontos!
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
-the invisible-
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
http://gaborszantai.co.uk/
2. "lehet h nagy az arcom de van is mire"
3. "2-a testépítés nem a szteroidokról szól-tehát lófaszt se tudsz az egészrõl"
Na ezen már tényleg fölb*sztam az agyam.
1. Akkor a te elméleted szerint mindenki szar, akinek nem úgy néz ki a hasa, mint egy négyzetrácsos füzet? Gratulálok, ez már szempont.
2. Hát lássuk csak, mire is... Lejársz heti 765 alkalommal a konditerembe, és gyúrsz, hogy aztán fotózd magad a tükör elõtt, és a saját habtestedre izgulj fel. Igen, ez már tényleg valami. Te aztán elmondhatod, hogy elértél valamit. (Bár ezt valószínûleg komolyan fogod venni, ugyanis eddigi válaszaid alapján gõzöd sincs arról, hogy mi a szarkazmus.)
3. Nem. Archangel nem ért a testépítéshez sajnos. Tudom, a te logikád szerint innentõl belekerült a "szar zsírember" kategóriába, amibe filozófiád szerint rajdad és a PVC Virágon kívül mindenki beletartozik.
De akkor most áruld el, van valami, amihez még értesz a testépítésen kívül? Bármi. Egyvalami. Na?
Amúgy ismerek néhány normális testépítõt, akiknek -veled ellentétben- ez nem életcél, csupán idõtöltés és sport. Az õ véleményük is az, hogy pont a hozzád hasonló fanatikus agyhalott gyúrómatyik miatt veszi semmibe, és nézi le õket az emberek többsége.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
(zsk: van rólam fotó az sg.hu-n, a legegyértemûbb helyen, radiátorkám - idén télen állítólag nagyon hideg lesz, talán ismét merevedésed lehet)
befejeztem...
-the invisible-
2-a testépítés nem a szteroidokról szól-tehát lófaszt se tudsz az egészrõl
3-rólad még kép sincs zsír*
de most már nincs értelme f*kodnod buzikám
te meg verd a pöcsöd zsírsunákra és legyen a gyereketek zsírpacni
nem tudsz ész érveket felhozni semmijen ügyben tehát nem vagy elég tájékozott ezügyben azt se tudod mitõl marad mozgásban a szép kis zsíros segged
na szia
violence can be used for good - JUSTICE
voltam olyan bátor, hogy a galériádban megnézzem a fejedet - jobb lenne még sötétíteni azon a képen: egyben kíméletesebb és reálisabb is lenne...😊
Normálisabban élek ezerszer, mint Te, normális élettárssal és nem Mûvirágra lógatom a nyelvem😊
A hozzád hasonló gyíktestû kisgyereket csak mutogatni szokták, mert a nagy egészséges szétinjekciózott életedben egy dolog veszik ki belõled: a nemzõképesség!
Ja, a tescoban van olcsó papírzsepi, kezd el gyûjteni az unokádat tégelybe, te kis Adonisz😊))
te tényleg szar vagy én viszont leküzdöttem
amúgy én is dolgozok suliba is járok mégis van hobbim és normális életcélom
te valószínüsíthetõen "picivel" hamarabb fogsz elhalálozni ami nem baj
ha normálisan élnél te is észrevehetnéd h ami azt hiszed neked most jó az éppen h önpusztítás
lehet h nagy az arcom de van is mire<#mf2>#mf2>
kellemes hízást és nehéz korai halált
én meg majd röhögök rajtad mert mint nagyszülõ majd szépen élek és focizok az unokámmal és nem pedig az ablakból fogm nézni
ennyit rólad zsírsegg
Megnézném a gyúrós nagypofádat, mikor nekem kellene segítened 40°C-ban a szõlõhegyen, hogy mennyire illatozna az a borotvált ratyi feneked...
Gondolkodjál, hogy lehúzod-e a sliccedet, mielõtt elkezdesz széllel szemben pisálni - bár gondolom azzal a két elektronnal a fejedben lévõ légüres térben nem tudsz mit kezdeni...
A hozzád hasonló kis öntelt patkányok nehogymár bemerjenek szólni a hozzám hasonló SÖRHASÚ MUNKÁSEMBERNEK, mert míg Te a tükörben nézegeted a fehérjék átalakulását a testeden, addig én DOLGOZOK!
Tudod mitõl van például nekem SÖRHASAM, emberszabású? Attól, hogy napi 3-4 órát alszok, mellette dolgozom és iskolába járok. Nincs kockás hasam, de van saját autóm, lakásom és családi házam. Mellette segítek a szüleimnek - igaz nincs formás testem, de a gerincsérves apámnak nem kell megemelnie semmit, mert egyedül elviszek egy mosógépet, ha van rajta fogás. És nem az ad erõt, hogy kopaszra borotváltam a hónaljam, hanem az, hogy segíthetek másoknak, Tudod, én elégedett vagyok, hogy egyszerû vidéki srácnak születtem, aki a meglévõ kevés erejét munkával szerezte, de ez arra elég, hogy felvágjam a fát, kapáljak, ássak, vagy hordókat emeljek.
Kisfiam, Te valószínûleg burokban élsz, vagy hígfosnak születtél, mert hozzád hasonlókat 30 évesen az elsõ komolyabb tavaszi zápor elmossa, míg én - aki szarnak született - megkeményedek a napon és életet adok millió rovarnak...
Üdvözlettel,
ArchAngel
"aki szarnak született"
<#vigyor3>#vigyor3>jó - tetszik<#hehe>#hehe>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
ejj de sok üzenet van itt sneciek
Ramadamammy rapidrandi
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!