151
-
eXtimade #70 Hi all!
Egy kis segítség kellene a The Trap pályán, asszem a 4.
A pálya küldetése, hogy Elven King Alaronnal egyesülve megakadályozzuk, hogy Demon Lord Agrael átvegye a hatalmat és Nicolai-t megmentsük.
Isabellel a térkép jobb oldalát telsejen megcsináltam, leöltem mindenkit (persze a hetente adott szörnyeken kívül), megszereztem mindent. a térkép bal oldalától víz választ el, fent pedig van egy összeomlott híd, amin nem lehet átkelni. A kérdésem, hogy mit kellene még tennem, vagy hogy lehet átjutni a másik oldalra? -
#69 ezért is nem írtam be -
Enyém #68 hali megint én.ujraraktam a winfost és mos exe hibát ír ki, de csak a heroes-nál.legalább.szal kipróbáltam 3 féle cracket de sehogy sem akar elindulni de haverok má rég nyomják.mos tud vki adni egy értelmes választ??? -
fleezeum #67 szeretném,ha magyarul lenne a játék... mit tegyek? (nincs pénzem megvenni a játékot...reloaded változatom van) -
zsgaby #66 Akartam segíteni de egész délelőtt nem lépett be hiába nyomtam :)
Jah és előtte vegyél nagylevegőt, me most lesz nehéz. ;)
-
Yuuzer[real] #65 Köszi a segitségett! :) -
Thunderbirds #64 Godricot át kell küldeni a jobb alsó sarokban lévő kapun.. de teljesen a pálya széléig.. :) -
Yuuzer[real] #63 Az emberekkel az 5. küldetést viszem és 1 ilyen feladatom hogy :Send Godric to Nicolai!
Ha valaki tud segiteni pls tegye meg :]
előre is köszi -
Ecology #62 A Heroes V jó télen s nyáron
játszatok hát mindenáron!
Gyűjtsetek sok Arkanygyalt
zúzzatok le minden fajt!
Itt egy Hidra ott egy Zombi
Őket kell majd mind lenyomni!
-
zsgaby #61 Mer mi irtózunk az /akigyorsabban klikkel vagy szkrolloz aznyer/ gaméktól. -
zsgaby #60 Végre egy játék, ami elől nyugodtan felkelhetsz vacsorázni, vagy fürdeni, vagy megnézni a híreket, anélkül hogy elhaláloznál. Ezé szeretjük hír-OZ-t :) -
aDannyBoy #59 jól tetted, hogy megosztottad velünk lelked ezen mély dilemmáját :) -
#58 először gondolkodtam, hegy beírjam-e, hogy irtózom az ilyen gémektől, de aztán úgy gondolta, minek hányjak be egy rajongói topicba -
entreri79 #57 na épp ezért nem játszok semmit magyarul :) :) így is halálra röhögtem magam... :) -
aDannyBoy #56 squire: békebíró, fegyvernök, földesúr, gavallér, pajzshordó, udvarló -
aDannyBoy #55 cavalier az a lovag
a gavallér az a squire :)
komolyan ne röhögj. Majd meglátjátok az ilyeneket, ha megnézitek a magyart. Vinnyogva röhögés és siránkozás lesz :) -
szurka #54 Hát nem tudom... néhány óra után ráuntam, és előszedtem a jó öreg 3. részt... -
moRtiZ #53 Szerintem atomzsir, es kellemesen nehez a jatek. (Marmint a masodik campanyt csinalom, es eddig k. jo) -
Ecology #52 Szerintem kiválló a játék! Később a sok kiegészítő miatt és az online játék miatt is én biztosan megveszem az eredetit! A magyar fordítástól kicsit félek de bizakodó vagyok! Vérbeli Heroes-os vagyok,szinte mindegyikkel játszottam de a 3. volt a kedvencem. Örülök,hogy az 5. rész a 3. alapjaira építkezik. A demóban észrevettem egy nagy hibát(bugot)! A várostromnál mikor a katapult lövi a várfalat semmi hangot nem ad. Remélem ezt a teljes verzióban kijavították mert ez elég hülyén jön ki,hogy hangtalan egy ostrom! :-) A lények kinézetével nagyon meg vagyok elégedve és az is tetszik hogy amikor éppen valamelyik nem csinál semmit akkor is adnak ki hangokat (sucubbus röhög,ördög morog stb). A bevezető intró elég jóra sikrűlt bár szerintem nagyon rövid. A Warcraft 3-as intrókat még mindíg nem tudták megközelíteni.Azért a játék nekem nagyon tetszik.Kívánok minden kedves Heroes rajongónak nagyon sok kellemes játékkal eltöltött órát!!! -
entreri79 #51 az mi, hogy gavallér? :) ez a Cavalier lenne lefordítva? :) akkor Buga Jóska is nem szép ember, de Cavalier... :):):) -
Sionnach #50 A Heroes2-őt sem a grafikájáért szerettem elsősorban, itt sem a legjobb (Warcraft3-nak jobb volt szerintem), hanem a magáért a játékért és a hangulatért, a gondolkodásért. Aki csak a fullgrafikás 30x antialiasingos csillogós-villogós effektes dolgokat értékeli, az nézzen olyat. -
#49 LoL... nem vagy kicsit koravén??? Mert lehet a duplája vagyok életkorban és nekem nem dedós:) -
Zsoldos #48 engem is :/ sajna a kezdo atvezeto soran lefagy a progi igy nem probalhattam tovabb. De ott ahogy telibezoomolnak az emberekre elegge csunya es primitiv a graf. Ahogy nezem kesobb se sokkal jobb, dehat nembaj, nem a grafikaert fogjuk szeretni. -
#47 saját vélemény:
grafika: zsír
hangulat: megazsír
mágiarendszer: ötletes
lények: elmegy
játékmenet: tetülassú
Az utolsó érték nálam eléggé nullázza a játékot. Nem szeretek elaluldni egy játékon... -
Godefroy #46 Ok visszavonom amigás barátom -
#45 Azért csak olvasd újra a #31-et.
"elolvashatnád mielött szórod az észt." :D -
bandee1 #44 Akinek ez a grafika nem megfelelő, az nincs magánál szerintem. Vagy inkább fejlesszen magának egy olyan játékot, ami neki is tetszik. Dehát , ízlések és pofonok. -
bandee1 #43 A játék első benyomásra , összhatásra, remek. A hangulatot lassabban lehet átérezni, mint a régebbi verziókban, de amikor elérkezik a megfelelő pillanat, onnantól kezdve egyáltalán nem untalmas a játék. Nyílván érkezik majd számos kiegészítő, egy rakás új kaszttal, pályákkal, stb. A grafika kíváló, hangok is jók, a zenével sincs gond szerintem. Méltó folytatás véleményem szerint. -
irkab1rka #42 engem valamiért a warcrft 3-ra emlékeztet az engine... -
Luciferke #41 StarForce-cal szerződést bontottak - ez egy elég pozitív dolog! Így legalább megveszem!
(Starforceos játékot még eredetit sem, köszönöm!) -
Godefroy #40 azt írta ennél az egy játéknál ír ki memoria hibát...
elolvashatnád mielött szórod az észt.
-
#39 ha esetleg egy orosz TANK -al futnátok össze a terepen ne csodálkozzatok ..nekem sikerült a campaignban.. :-)
vajon miért?,,, -
#38 Nagyon király ez a játék a demo alapján!!! De már töltöm torrentről a teljest !!! :D -
#37 akik pedig ősi bútordarabok, ellesznek simán felső nézetben
LOL -
#36 Na ezt azért nem kéne.
Most komolyan. Szerinted mi lehet a baj ha több játék memóriahibát ír? Az is lehet hogy ki van lazulva a RAM modul (bár akkor jó esetben el sem indul a gép). Ismerőstől kérj kölcsön egy memóriát és próbáld azzal, ha működik akkor a sajátod helyett vegyél egy másikat. -
#35 Nagyon jó lett az új HOMM! -
#34 Azt kérdezte, hogy mit tudna csinálni, nem azt, hogy mi a véleményed róla te gyökér! (Mellesleg valószínüleg nem is az a baj, de mind1!)
Grat! -
#33 Ha több játék is memóriahibát ír, én arra tippelek hogy hibás a memóriád, de nem biztos :-p Istenem, ilyen kérdést... -
Bajintom #32 szar ez a jateka 4 jobb -
Enyém #31 nekem vmi memóriahibát ír ki de nem csak ennél az egy játéknál.mit tudnék csinálni??