Heroes of Might and Magic V - Ízekre szedjük

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó Jó Jó ! De nem tudom a kódokat aktiváni ! Nem vagyok profi angol ! :-(
roticselli: gamecopyworld.com-ról kellemes trainert lehet leszedni hozzá. 😊 (9999 units, 9999 resources, 40-es szintre ugrás stb...)
Hupsz v.ki nem tudna kódot a Game-hez ? Könyike ! Plase ! :-O
Ez Az ! :-))))))))))))))))))))))

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>
Na ki a ti Istenetek ? Na ki ??? :-)))
Bocsi hogy azt monstam hogy nekem magyarul van meg , de enélkül nem segített volna senkisem ! :-((( Köszi a segítséget ! De ha meglessz a magyaritás vagy a magyar fájl segítek mindenben ! 😮
<#nevetes1><#nevetes1>
NEOreg3
még nem jelent meg a magyar verzió, csak június közepe felé fog ha jól tudom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sziasztok,

tudna valaki segíteni, akinek már meg van a magyar heroes V, hogy lelehet-e valahonnan tölteni a netrõl?
roticselli: ha az elsõ kampányt csinálod,akkor a befajaõmomentum,hogy elviszed a férfi hõsödet a gonoszok területén túl egy kis tisztásra...
roticselli: én sajna már az 5. pályán elakadtam, mert az elsõ hét után vége a játéknak és nem tudom miért, úgyhogy nem tudok segíteni, de ha neked tényleg megvan magyarul a játék, akkor a data/texts.pak file-t felrakhatnád valahova biztos sokmindenkinek segítene. 4,3Mb az egész, úgyhogy nem gond közzétenni, csak itt jelezd, hogy honnan tölthetõ le!
Elõre is thx
De kedvesek vagytok !! Bakker !! És képzeld el ! nekem megvan magyarul !! De elakadtam !! Valaki Plase Segítsen !! <#szomoru1><#szomoru1><#wow3><#wow3><#szomoru1>
senkinek sincs meg a magyar verzió?????????
De valaki segítsen már !! PLASE !! <#duma>A Camping-ben !! Az utolsó Pályán ! Hogyan tovább ?? Segítség Plase !!! 😞(<#wow3><#wow3>
Már 2hete tolom és nagyon jó játék. Végre hozza a korábbi részek hangulatát és hát nem utolsó sorban szép is.
Hi! Van 1 problémám ! Demonnokkal viszem a küdetéseket és a 3. küldetésnél meg akadtam mert az a ***** gép csal 😞 elfoglalatam 1 várát és jön mitn az atom... hogy tudod az 1ik várból a másik várba átvinni az embereket mint régen? (max 2 köröm lenne rá és lovaggal 5 kör lene odaérni)Ha valaki tud valami Tippet adni elfogadnám és megprobálnám. Elõre is köszönöm.
nekemis tetszik<#wink><#wink><#wink><#wink><#wink>
Az eddig híroszoktol hánytam.. <#vomit>
De ez nagyon ott van nagyon tetszik jácható jó grafika!
Gratula a fejlesztõknek <#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
Az eddig híroszoktol hánytam.. <#vomit>
De ez nagyon ott van nagyon tetszik jácható jó grafika!
Gratul a fejlesztõknek <#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
De valaki segítene nékem ?
ok ok !
szerintem szar.
a nyers erõ alatt a masszív lényeket, varászellenállással és a csak alapvarázslatokkal vívott harcokat értem(ezt az 1ik artifacttal a 3.-ban könnyeen el lehet érni)
Szerintem én is nyugodtan kielenthetem hogy "vérbeli heroes" (by ecology) vagyok. Eddig nekem is a 3. jött be legjobban(6-7 év után sem unom) éppen ezért multiba is kemény ellenfeleket keresnék...
Sajnos a 5. kétlem h futni fog a gépemen. De amit láttam róla az nagyon jó volt, csak a barbárok és a nyers erõ-akik a 3.-ban a kedvenceim- mért tûntek el?! 😞
A Camping-ben !! Az utolsó Pályán ! Hogyan tovább ?? Segítség Plase !!! 😞(
Segítsetek !!!! Elakadtam !!! Plase !!! :-(((((
naggyon jó lett... Academy rulz =) fílinges, csak kár hogy gyenge 😄
a kampány mód szar, hogy nem azzal megyek amivel akarok...
a multi pályák szarok, és a duel réssze is el lett baszva, mert van egy-két hõs amit nem nagyon lehet megverni... Nehézségi szinteket is elbaszták, legkönnyebb szinten izombrutál serege van a gépnek.
Ezeket leszámítva amúgy fasza, csak jöjjön egy peccs de gyorsan :/

Na megpróbáltam megkeresni azt a kriptát amit mondtál Ecology, de nem találtam, illetve, már mindent bejártam, minden az enyém, épp ezért nem tudom, hogy mi maradt még ki. Le tudnád írni pontosabban, hogy melyik lejáraton kell lemennem és onnan merre és a pontos nevét a helynek? A vízen amúgy hogy megy át, a vízre kell irányítanom vagy a túlpartra? (mert lehet hogy már megvan, csak a vízen nemtudom, hogyan evez át)
ha vkinek megvan magyarul,az dobja már föl valahová a data\texts.pak file-t
eXtimade! Az összeomlott hídtól délre van egy lejárat a föld alá.Ott le kell menni és a végén van egy kripta amit ki kell fosztani.Ha ezt megtetted akkor megkapod azt a képességet,hogy tudsz a vizen járni és így az összeomlott híd mellett át is tudsz menni a vizen!

A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.

Hm? Honnan lehet letõlteni ingen?

Hi all!

Egy kis segítség kellene a The Trap pályán, asszem a 4.

A pálya küldetése, hogy Elven King Alaronnal egyesülve megakadályozzuk, hogy Demon Lord Agrael átvegye a hatalmat és Nicolai-t megmentsük.

Isabellel a térkép jobb oldalát telsejen megcsináltam, leöltem mindenkit (persze a hetente adott szörnyeken kívül), megszereztem mindent. a térkép bal oldalától víz választ el, fent pedig van egy összeomlott híd, amin nem lehet átkelni. A kérdésem, hogy mit kellene még tennem, vagy hogy lehet átjutni a másik oldalra?
koschwarz
<#law><#worship>ezért is nem írtam be

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

hali megint én<#wave>.ujraraktam a winfost és mos exe hibát ír ki, de csak a heroes-nál.legalább.szal kipróbáltam 3 féle cracket de sehogy sem akar elindulni de haverok má rég nyomják.mos tud vki adni egy értelmes választ???

szeretném,ha magyarul lenne a játék... mit tegyek? (nincs pénzem megvenni a játékot...reloaded változatom van)
Akartam segíteni de egész délelõtt nem lépett be hiába nyomtam 😊
Jah és elõtte vegyél nagylevegõt, me most lesz nehéz. 😉
Köszi a segitségett! 😊
Godricot át kell küldeni a jobb alsó sarokban lévõ kapun.. de teljesen a pálya széléig.. 😊
Az emberekkel az 5. küldetést viszem és 1 ilyen feladatom hogy :Send Godric to Nicolai!
Ha valaki tud segiteni pls tegye meg :]
elõre is köszi
A Heroes V jó télen s nyáron
játszatok hát mindenáron!
Gyûjtsetek sok Arkanygyalt
zúzzatok le minden fajt!
Itt egy Hidra ott egy Zombi
Õket kell majd mind lenyomni!

Mer mi irtózunk az /akigyorsabban klikkel vagy szkrolloz aznyer/ gaméktól.
Végre egy játék, ami elõl nyugodtan felkelhetsz vacsorázni, vagy fürdeni, vagy megnézni a híreket, anélkül hogy elhaláloznál. Ezé szeretjük hír-OZ-t 😊
jól tetted, hogy megosztottad velünk lelked ezen mély dilemmáját 😊

koschwarz
elõször gondolkodtam, hegy beírjam-e, hogy irtózom az ilyen gémektõl, de aztán úgy gondolta, minek hányjak be egy rajongói topicba<#hehe><#law>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

na épp ezért nem játszok semmit magyarul 😊 😊 így is halálra röhögtem magam... 😊
squire: békebíró, fegyvernök, földesúr, gavallér, pajzshordó, udvarló

cavalier az a lovag
a gavallér az a squire 😊
komolyan ne röhögj. Majd meglátjátok az ilyeneket, ha megnézitek a magyart. Vinnyogva röhögés és siránkozás lesz 😊

Hát nem tudom... néhány óra után ráuntam, és elõszedtem a jó öreg 3. részt...
Szerintem atomzsir, es kellemesen nehez a jatek. (Marmint a masodik campanyt csinalom, es eddig k. jo)

Szerintem kiválló a játék! Késõbb a sok kiegészítõ miatt és az online játék miatt is én biztosan megveszem az eredetit! A magyar fordítástól kicsit félek de bizakodó vagyok! Vérbeli Heroes-os vagyok,szinte mindegyikkel játszottam de a 3. volt a kedvencem. Örülök,hogy az 5. rész a 3. alapjaira építkezik. A demóban észrevettem egy nagy hibát(bugot)! A várostromnál mikor a katapult lövi a várfalat semmi hangot nem ad. Remélem ezt a teljes verzióban kijavították mert ez elég hülyén jön ki,hogy hangtalan egy ostrom! :-) A lények kinézetével nagyon meg vagyok elégedve és az is tetszik hogy amikor éppen valamelyik nem csinál semmit akkor is adnak ki hangokat (sucubbus röhög,ördög morog stb). A bevezetõ intró elég jóra sikrûlt bár szerintem nagyon rövid. A Warcraft 3-as intrókat még mindíg nem tudták megközelíteni.Azért a játék nekem nagyon tetszik.Kívánok minden kedves Heroes rajongónak nagyon sok kellemes játékkal eltöltött órát!!!

az mi, hogy gavallér? 😊 ez a Cavalier lenne lefordítva? 😊 akkor Buga Jóska is nem szép ember, de Cavalier... 😊😊😊