151
-
Cat #110 korábban támadnod kell - ez nem sim city. -
Atom14 #109 Hi, a necropolis kampány 3. pályán járok, elakadtam.. Vagyishát.. Már 4x nekiálltam előről a pályának, de mindig mielőtt lett volna egy normális academy-s várfoglalós sereg, megtámad egy ellenfél, akinek a serege olyan, hogy 580 gremlin, 160 mágus, 24-44 Rakshasa Raja 300 gólem 50 Djinn.. És volt már 4 titán is.(mind továbbfejlett) Hiába van nekem 35 nemtovábbfejlett lichem, 250 csontim 20 wraithom 80-90 vámpírom, 140 spectre-m, 160 zombim, a serege egyszerűen kialáz.. Látom 160 mágus jóvan rászórok egy puppet mastert, erre jön a folyamatos phantomozás.. Meg egy halom fireball..Lehet, hogy velem van a baj, lehet hogy mással, de nincs valami ötletetek, vagy valami olyasmi, hogy együtős élőhalott sereg valahol ami neutrális?Mer a szigetemen már mindenkit beállítottam, és a sziget jobb oldalán a vámpírokat is, de semmi eredmény..Ja, és 20as szintű Markal.. Vagy már korábban támadnom kéne, csak én vagyok a maximalista??
Kösz a segítséget -
Chucky7 #108 Az asha mindig máshol lesz, ha megtaláltad a 3 obelisk-et akkor a puzzle map mutatni fogja hogy hol kell ásnod, megkeresed kiásod, bemész a várba és megkérdezi, hogy fel akarod-e építeni. Ennyi! Nem tudna vki segíteni, hogy hogy kell multizni? -
Atom14 #107 El is mondom, hogy én hol találtam meg 2 perce:) Szal Dunmoortól jobbra van egy Haven millitary Post. Azzal szemben van egy farönk. A rönktől(Nem a farönk alól!) számolva 3 lépésnyit menj le, utána kettőt balra. Ahova érkezel, ott áss. Ha elsőre nem találtad meg, akkor kövesd a kiírásokat, mer én a rögtön a farönk alatt elkezdtem ásni(Nem tudtam a pontos helyét, csak 2 obelisket néztem meg), és mikor ástam azt írta ki kb, hogy "Its somewhere to the southwest.."Elvileg neked is ilyesmit fog, azt az utasítást kövesd, és nem lesz gond:) Sok sikert! -
Atom14 #106 Szerintem..:) -
Atom14 #105 Olyan, vagy az, mint a 3ban a Grail. A pályáról valahonnan elő kell ásnod(Nem véletlen a szóválasztás), és bevinned a várba. A megtalálásban az obeliskek segítenek. -
Gathavor #104 Hy,
nem tudna valaki segiteni? Haven Fall of the king pályán mi az a Tears of Asha?
És hol van? Azt mondja rakjam fela városra de hát mi az? -
Arsenalfun #103 Bocs nem szoltam :)!! Winamp-al ment!!!! -
Arsenalfun #102 A 4.videót mé nem lehet képpel együtt látni , mé csak hang van????
Please -
Ted Beneky #101 Felhívom az esetleg elakadók figyelmét arra, hogy itt az Sg-n is van "Játékosok Fóruma" --> Heroes of Might & Magic V. topik, legalább 8.5 ezer hozzászólással, F.A.Q.-kal ( !! ), linkekkel. -
roticselli #100 Jó Jó Jó ! De nem tudom a kódokat aktiváni ! Nem vagyok profi angol ! :-( -
shane81 #99 roticselli: gamecopyworld.com-ról kellemes trainert lehet leszedni hozzá. :) (9999 units, 9999 resources, 40-es szintre ugrás stb...) -
roticselli #98 Hupsz v.ki nem tudna kódot a Game-hez ? Könyike ! Plase ! :-O
-
roticselli #97 Ez Az ! :-))))))))))))))))))))))
-
roticselli #96 Na ki a ti Istenetek ? Na ki ??? :-))) -
roticselli #95 Bocsi hogy azt monstam hogy nekem magyarul van meg , de enélkül nem segített volna senkisem ! :-((( Köszi a segítséget ! De ha meglessz a magyaritás vagy a magyar fájl segítek mindenben ! :O
-
#94 még nem jelent meg a magyar verzió, csak június közepe felé fog ha jól tudom -
eszter139 #93 sziasztok,
tudna valaki segíteni, akinek már meg van a magyar heroes V, hogy lelehet-e valahonnan tölteni a netről? -
fleezeum #92 roticselli: ha az első kampányt csinálod,akkor a befajaőmomentum,hogy elviszed a férfi hősödet a gonoszok területén túl egy kis tisztásra... -
eXtimade #91 roticselli: én sajna már az 5. pályán elakadtam, mert az első hét után vége a játéknak és nem tudom miért, úgyhogy nem tudok segíteni, de ha neked tényleg megvan magyarul a játék, akkor a data/texts.pak file-t felrakhatnád valahova biztos sokmindenkinek segítene. 4,3Mb az egész, úgyhogy nem gond közzétenni, csak itt jelezd, hogy honnan tölthető le!
Előre is thx -
roticselli #90 De kedvesek vagytok !! Bakker !! És képzeld el ! nekem megvan magyarul !! De elakadtam !! Valaki Plase Segítsen !! -
fleezeum #89 senkinek sincs meg a magyar verzió????????? -
roticselli #88 De valaki segítsen már !! PLASE !! A Camping-ben !! Az utolsó Pályán ! Hogyan tovább ?? Segítség Plase !!! :(( -
muerte2 #87 Már 2hete tolom és nagyon jó játék. Végre hozza a korábbi részek hangulatát és hát nem utolsó sorban szép is.
-
Yuuzer[real] #86 Hi! Van 1 problémám ! Demonnokkal viszem a küdetéseket és a 3. küldetésnél meg akadtam mert az a ***** gép csal :( elfoglalatam 1 várát és jön mitn az atom... hogy tudod az 1ik várból a másik várba átvinni az embereket mint régen? (max 2 köröm lenne rá és lovaggal 5 kör lene odaérni)Ha valaki tud valami Tippet adni elfogadnám és megprobálnám. Előre is köszönöm. -
hula #85 nekemis tetszik -
qtpman #84 Az eddig híroszoktol hánytam..
De ez nagyon ott van nagyon tetszik jácható jó grafika!
Gratula a fejlesztőknek -
qtpman #83 Az eddig híroszoktol hánytam..
De ez nagyon ott van nagyon tetszik jácható jó grafika!
Gratul a fejlesztőknek -
roticselli #82 De valaki segítene nékem ? -
roticselli #81 ok ok !
-
espfan #80 szerintem szar. -
hans5 #79 a nyers erő alatt a masszív lényeket, varászellenállással és a csak alapvarázslatokkal vívott harcokat értem(ezt az 1ik artifacttal a 3.-ban könnyeen el lehet érni) -
hans5 #78 Szerintem én is nyugodtan kielenthetem hogy "vérbeli heroes" (by ecology) vagyok. Eddig nekem is a 3. jött be legjobban(6-7 év után sem unom) éppen ezért multiba is kemény ellenfeleket keresnék...
Sajnos a 5. kétlem h futni fog a gépemen. De amit láttam róla az nagyon jó volt, csak a barbárok és a nyers erő-akik a 3.-ban a kedvenceim- mért tűntek el?! :( -
roticselli #77 A Camping-ben !! Az utolsó Pályán ! Hogyan tovább ?? Segítség Plase !!! :(( -
roticselli #76 Segítsetek !!!! Elakadtam !!! Plase !!! :-((((( -
Khamwasss #75 naggyon jó lett... Academy rulz =) fílinges, csak kár hogy gyenge :D
a kampány mód szar, hogy nem azzal megyek amivel akarok...
a multi pályák szarok, és a duel réssze is el lett baszva, mert van egy-két hős amit nem nagyon lehet megverni... Nehézségi szinteket is elbaszták, legkönnyebb szinten izombrutál serege van a gépnek.
Ezeket leszámítva amúgy fasza, csak jöjjön egy peccs de gyorsan :/ -
eXtimade #74 Na megpróbáltam megkeresni azt a kriptát amit mondtál Ecology, de nem találtam, illetve, már mindent bejártam, minden az enyém, épp ezért nem tudom, hogy mi maradt még ki. Le tudnád írni pontosabban, hogy melyik lejáraton kell lemennem és onnan merre és a pontos nevét a helynek? A vízen amúgy hogy megy át, a vízre kell irányítanom vagy a túlpartra? (mert lehet hogy már megvan, csak a vízen nemtudom, hogyan evez át) -
fleezeum #73 ha vkinek megvan magyarul,az dobja már föl valahová a data\texts.pak file-t -
Ecology #72 eXtimade! Az összeomlott hídtól délre van egy lejárat a föld alá.Ott le kell menni és a végén van egy kripta amit ki kell fosztani.Ha ezt megtetted akkor megkapod azt a képességet,hogy tudsz a vizen járni és így az összeomlott híd mellett át is tudsz menni a vizen! -
AtkariZsolt #71 Hm? Honnan lehet letőlteni ingen?