151
-
#30 Ja bocs, csak most olvastam végig teljesen a cikket, tehát magyar. -
#29 A demó tetszett és még viszonlyag jól is futott szerény kis konfigomon (1600+ athlonXP 512ram Radeon9200se) nagyon kíváncsi vagyok már rá. Kb 1 hete megvan a full, de az a sok k... meló :( Aki már kipróbálta, meg tudja mondani hogy van-e benne magyar nyelv? -
#28 "Képes feltámasztani az elhullott élőket és holtakat egyaránt"
? :) -
#27 Ez már a végleges verzió?? -
Yv@n #26 Mondjuk ez így ránézésre kategóriákkal szarabb, szóval nem tudom hol a gond. -
#25 jó lett a cikk, gratula hozzá! ;)
habár én az zenére többet adnék, én már régóta játszom, és még mindig nem unom a zenét! egyszerűen gyönyörű...igaz, hogy már hallottam 100x, de akkoris, nekem nagyon tetszik, ennek értékelését kicsinylem a cikkben, amúgy jó lett tényleg! ;)
HEROES V 4eva -
cipo000 #24 Sztem a grafcsi nem rossz de nekem a 4. rész játékmenete jobban bejött. De ez se rossz csak meg kell szokni.:xD -
gakoska #23 kösz szépen, nemtom hogy lehettem ilyen gyökér h nem vettem észre :DD -
#22 miért ne lenne homokóra? -
Werewolf #21 campaign módban van az, a pályatervezés és storyvezetés miatt.. mégis milyen csúnya dolog lenne h ha én egy level36os hőssel lépnék be egy level22-esnek készített pályára :D
nem annyira szép a játék mint vártam, de az építés és az építési tábla egyszerűen ronda! -
#20 nem tudom ki játszott a ps2-es Heroes-al de szerintem nagyon sok grafikai és játékelem onnan lett "áthozva" ami megis látszik rajta, na + az etherlordsból.
ennek grafikai egyvelege ez a játék , viszont a játékmenet nekem nagyon tetszik.
csak 1 dolog nem :miért korlátozzák a hős továbbfejlődését egy bizonyos pontnál?? ezt nem vágtam miért jó..... -
#19 2000 ghz?:D -
#18 Hááát egy kicsit csalódtam a Játékban...Lehet hogy már tulkoros vaok hozzá, sztem naon "dedós": nagy, egyszerü ikonok, semmi extra beállítás, és a Hero dolgok tisztara érthetetlenek...2óra alatt meguntam. -
#17 okés, mondjuk nekem laptopom van:
vmi 2000 Ghz, 512 ddr, ati radeon x700...
igazából csak a ram miatt aggodok, az nagyon szopás szokott lenni, de laptopba nem lehetett többet rakni amikor még én vettem az enyémet. -
#16 Asszonykám 1100-es gépén 9000Pro-val és 512 rammmal türhetően fut, nemhiszem, hogy gondod lesz vele :) -
Werewolf #15 én minimum egy ilyenre számítottam:
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=18218 -
Werewolf #14 hol? mert nekem sincs..
Szefmester a harc alatti ikonsorra gondol.. jobbra lent.. -
Werewolf #13 pont h a grafika nem nagy eresztés.. lásd pl etherlords 2.. mintha csak annak a játéknak az enginét tubózták volna fel..
a játékmenet meg rendben van szerintem.. -
adam012 #12 nekem van homkóra ikon -
#11 grafika miatt minden elismerésem de az hogy egy csomó jó ötletet kihagytak meghogy vissza tértek a régi idióta véletlenszerübb varázslós dologra meg hogy kihagytak egy csomó fajt ez így nagyon gáz -
Werewolf #10 balra lesz egy lejárat a föld alá.. miután átmentél rajta, menj felfele.. ott lesz egy abandoned cyrpt vagy mi.. kill és jutalom a boots..
egyébként számomra ez 1 nagy csalódás.. sokkal többet vártam a nival-tól.. szerintem joggal.. :( -
stukov #9 Uh, ez ilyen bonyolult? Soha nem játszottam egyikkel sem... -
#8 jól el baszták szerintem -
gakoska #7 Sztem kurvajó a játék... nagyon teccik
Viszont segíthetne vki, The Trap c. pályánál elakadtam, nem találom az a Boots-ot ami kell. Nem tudok átmenni a leomlott hídon...
És tényleg zavaró hogy nagy túlerőm van sokszor... -
Szefmester #6 csak nekem hiányzik a homokóra ikonja? oké oké működik a W-vel de ikonban miért nincs? lol
hihetetlen hangulatos lett a játék... már csak arra vagyok kíváncsi hogy random map mikor lesz hozzá.. vagy egy mapeditor.. mert nálam nincs.. vagy csak vak vagyok
-
Werewolf #5 jóhát az már olyan mintha nem is lenne :D -
M0RN1NGST4R #4 "amin szinte semmilyen másolásvédelem nincs" -> Securom 7 van rajta -
#3 lol, MEGJELENT -
#2 joez, csak fusson is a gépemen -
#1 olá