698
F.E.A.R. Extraction Point
  • DanRyu
    Ennek a Clone CD-s verziónak semmi értelme. Átlátni az ajtókon néhol, a falakon is nagyon szar, megvárom inkább a crackes változatot és azt tolom tovább.
  • mac83
    crack lelőhelyet nem tud vk?:)
  • kill3r21
    ez securom 7 es game..daemon+loaderrel megy...de bezavarhat blindwrite meg cloe dvd meg ijenek
  • Blenda Stompa
    thx!
  • N3v3rland
    És működik!
    _Örök hála!
  • Gabe18
    Rapidnak valami baja van.Ugyhogy ide raktam:

http://www.filefactory.com/file/fb7ab6/

Meglepöen kicsi lett,de elvileg jó,benne van mind a 3 file a nagy 480 megást kivéve.Lehet válogatni kinek mi hiányzik...
  • Gabe18
    Hát a 2 hiányzót rapidsahre-re felrakom ha kell,hátha ugy jó lesz.De az az én feltöltésemmel lesz vagy fél óra...
  • N3v3rland
    Most látom, hogy nekem nincs BWA-m. A letöltött rarokat pedig már töröltem
  • Gabe18
    Hát én ilyeneket mindig winrar-al csinálok...
  • Blenda Stompa
    akkor ezek szerint en szabtam el mert totalcmderben egyszeruen osszeraktam a fileokat es ekkor lett belole egy bwi meg egy bwa. eddig semmi gond, de a fileokat letoroltem szal oblák :(
    azért kösz
  • Gabe18
    Nem,én a kettes cd rar-jait összeraktam,és egyböl 4 file-t kaptam.

• Blenda Stompa
    na nekem van egy "unl-fep2.BWA" és egy "unl-fep2.BWI". akkor te ezek szerint ebbol a kettobol csinaltal egyet ugye? ha igen akkor hogy? vagy nemvagom ezt a qrva BWT,I,A hulyeseget:(
  • Gabe18
    Ja még annyi hogy nekem a kiegészitö kettes cd-je benne van a Daemon Tools-ba.Az " unl-fep2.BWT " file.
  • Blenda Stompa
    hi!
    gabe, nekem se indul el úgy ahogy leirtad...ugyanugy keresi a dvd-t...securom procyonos szirszar-al inditom es semmi:( francba
  • Gabe18
    DVD lehuzás tudtommal csak Starforce-nál játszott,ez nem az.
    Hát én ugy csináltam ahogy leirtam,és ment.
  • N3v3rland
    Nekem se akar elindulni :(
    ...de nembaj, a crack-ig ott a Dark Messiah! :)
  • theodor
    Hát ez elég bonyolult szerintem a legegyszerűbb megvenni csak ahhoz sajnos mindkettőt meg kell venni.
  • Seth
    Hát nekem nem akaródzik elindulni. a #134-ben lévő programmal se, dvd-t is lehúztam, semmi :(
  • Gabe18
    Nem,mert nem crackelted.De ha cracket rárakod,akkor szerintem a hivatalos patch nem megy rá.
    Vagy van olyan crack mint a patch (1.08 vagy mi...)és akkor utólag rárakod azt,vagy ahhoz is hasznász valami ilyen elinditó progit.De nem tudom ahhoz mi kell.
  • McW
    Tapasztalatom szerint teljesen mindegy milyen verzioról frissít az ember csak az a lényeg, hogy kompatibilis peccset rakjon fel egészen 1.08-ig. Nekem 1.06 volt, felraktam a 7-est és a 8-ast azt örültem, mert ment.
  • theodor
    de az alap game elfog így indulni?
  • Gabe18
    FEAR alapot felrakod,se crack,se semmi.Egyből ráteszed a #191-ben lévő patch-et,utánna a kiegészitőt.Majd a #134-ben lévő progit leszeded,azzal meg elinditod a Fear könytárban lévő FEARXP mappában lévő FEARXP ikont.
    Na ez igy jó hülyén hangzik,de ez a lényeg.Igy a kiegészitő elindul.
  • Seth
    mijaza asr.exe?
  • mergal
    Nos! Miután leszedtem 900MB peccset elindult a telepítés. Nekem is BWI BWA fájlok voltak. Amit nem fogadott el a DT4. Aztán commander helyett winrarral csomagoltam ki a 2cd-t és lett BWT ezután feletelepült asr.exe betallóztam a fearXP.exe-t és megy!
    Sorry a sok varezért de úgy látom csak az van eddig!
  • theodor
    Ha tudna valaki segíteni az jó lenne mert amikor felteszem a patchet csak multiba indul de singlebe nem.
  • theodor
    Ha varez veziód van, akkor már állíthatod is lefelem rt úgy az alapgame sem indul el.Legalábbis nekem csak 1.02vel
  • mergal
    Most szedem a 300Mb at 260al jön.
  • Gabe18
    Hát reggel még erröl beszéltek

"fear_update_engb_100-107_108.exe "

Innen nekem lejött 160-al,de még nem próbáltam jó-e.
  • mergal
    pontosabban azt írja hogy English(united states)version only csak ehhez jó a 600MB. Mellik kell akkor?
  • mergal
    Sziasztok!

Valaki linkelje már be légyszi azt a 300Mb patchet. Már leszedtem a eng_100-107_108.exe patchet ez a 600MB de azt írja ez csak az amcsihoz jó kezdem unni már elolvastam mindent! Nekem az a verzió van ami még sr7stop.exe vel indul.
  • miki90
    ja nekem is 20 al jön:S:SS:
    de nem várom meg
  • REXCraft
    ami lentebb volt link én onnan szedtem és végig jött 40-50-el :D
  • miki90
    és nem tudsz vmi oldalt ahonnan maxxal jönne?
  • REXCraft
    eléggé sok idö lenne..mert 33-al tok feltölteni..://
  • miki90
    fel tod tenni a patchet rapidra?
  • REXCraft
    akkor jó :)
    amugy kb milyen hosszu a gém??
    2-3óra??:)
  • miki90
    jaja
  • REXCraft
    procyon loader az ugyanaz mint a securom loader??:D
  • miki90
    valaki tegye már fel az 1.0-röl 1.08-ra levö patchet rapidsharerra vagy speedyre!!!!!!!!!
    léccives!!!
    nekem 20 kb/sec-el jön:(
  • PENGEinno3d
    hmm hát nekem csak BWA meg BWI van.:P