698
F.E.A.R. Extraction Point
-
#218 Ennek a Clone CD-s verziónak semmi értelme. Átlátni az ajtókon néhol, a falakon is nagyon szar, megvárom inkább a crackes változatot és azt tolom tovább. -
mac83 #217 crack lelőhelyet nem tud vk?:) -
#216 ez securom 7 es game..daemon+loaderrel megy...de bezavarhat blindwrite meg cloe dvd meg ijenek
-
#215 thx! -
#214 És működik!
_Örök hála! -
Gabe18 #213 Rapidnak valami baja van.Ugyhogy ide raktam:
http://www.filefactory.com/file/fb7ab6/
Meglepöen kicsi lett,de elvileg jó,benne van mind a 3 file a nagy 480 megást kivéve.Lehet válogatni kinek mi hiányzik... -
Gabe18 #212 Hát a 2 hiányzót rapidsahre-re felrakom ha kell,hátha ugy jó lesz.De az az én feltöltésemmel lesz vagy fél óra... -
#211 Most látom, hogy nekem nincs BWA-m. A letöltött rarokat pedig már töröltem -
Gabe18 #210 Hát én ilyeneket mindig winrar-al csinálok... -
#209 akkor ezek szerint en szabtam el mert totalcmderben egyszeruen osszeraktam a fileokat es ekkor lett belole egy bwi meg egy bwa. eddig semmi gond, de a fileokat letoroltem szal oblák :(
azért kösz -
Gabe18 #208 Nem,én a kettes cd rar-jait összeraktam,és egyböl 4 file-t kaptam.
-
#207 na nekem van egy "unl-fep2.BWA" és egy "unl-fep2.BWI". akkor te ezek szerint ebbol a kettobol csinaltal egyet ugye? ha igen akkor hogy? vagy nemvagom ezt a qrva BWT,I,A hulyeseget:( -
Gabe18 #206 Ja még annyi hogy nekem a kiegészitö kettes cd-je benne van a Daemon Tools-ba.Az " unl-fep2.BWT " file. -
#205 hi!
gabe, nekem se indul el úgy ahogy leirtad...ugyanugy keresi a dvd-t...securom procyonos szirszar-al inditom es semmi:( francba -
Gabe18 #204 DVD lehuzás tudtommal csak Starforce-nál játszott,ez nem az.
Hát én ugy csináltam ahogy leirtam,és ment. -
#203 Nekem se akar elindulni :(
...de nembaj, a crack-ig ott a Dark Messiah! :) -
theodor #202 Hát ez elég bonyolult szerintem a legegyszerűbb megvenni csak ahhoz sajnos mindkettőt meg kell venni. -
#201 Hát nekem nem akaródzik elindulni. a #134-ben lévő programmal se, dvd-t is lehúztam, semmi :( -
Gabe18 #200 Nem,mert nem crackelted.De ha cracket rárakod,akkor szerintem a hivatalos patch nem megy rá.
Vagy van olyan crack mint a patch (1.08 vagy mi...)és akkor utólag rárakod azt,vagy ahhoz is hasznász valami ilyen elinditó progit.De nem tudom ahhoz mi kell. -
#199 Tapasztalatom szerint teljesen mindegy milyen verzioról frissít az ember csak az a lényeg, hogy kompatibilis peccset rakjon fel egészen 1.08-ig. Nekem 1.06 volt, felraktam a 7-est és a 8-ast azt örültem, mert ment. -
theodor #198 de az alap game elfog így indulni?
-
Gabe18 #197 FEAR alapot felrakod,se crack,se semmi.Egyből ráteszed a #191-ben lévő patch-et,utánna a kiegészitőt.Majd a #134-ben lévő progit leszeded,azzal meg elinditod a Fear könytárban lévő FEARXP mappában lévő FEARXP ikont.
Na ez igy jó hülyén hangzik,de ez a lényeg.Igy a kiegészitő elindul. -
#196 mijaza asr.exe?
-
mergal #195 Nos! Miután leszedtem 900MB peccset elindult a telepítés. Nekem is BWI BWA fájlok voltak. Amit nem fogadott el a DT4. Aztán commander helyett winrarral csomagoltam ki a 2cd-t és lett BWT ezután feletelepült asr.exe betallóztam a fearXP.exe-t és megy!
Sorry a sok varezért de úgy látom csak az van eddig! -
theodor #194 Ha tudna valaki segíteni az jó lenne mert amikor felteszem a patchet csak multiba indul de singlebe nem. -
theodor #193 Ha varez veziód van, akkor már állíthatod is lefelem rt úgy az alapgame sem indul el.Legalábbis nekem csak 1.02vel -
mergal #192 Most szedem a 300Mb at 260al jön.
-
Gabe18 #191 Hát reggel még erröl beszéltek
"fear_update_engb_100-107_108.exe "
Innen nekem lejött 160-al,de még nem próbáltam jó-e. -
mergal #190 pontosabban azt írja hogy English(united states)version only csak ehhez jó a 600MB. Mellik kell akkor? -
mergal #189 Sziasztok!
Valaki linkelje már be légyszi azt a 300Mb patchet. Már leszedtem a eng_100-107_108.exe patchet ez a 600MB de azt írja ez csak az amcsihoz jó kezdem unni már elolvastam mindent! Nekem az a verzió van ami még sr7stop.exe vel indul. -
miki90 #188 ja nekem is 20 al jön:S:SS:
de nem várom meg -
#187 ami lentebb volt link én onnan szedtem és végig jött 40-50-el :D -
miki90 #186 és nem tudsz vmi oldalt ahonnan maxxal jönne? -
#185 eléggé sok idö lenne..mert 33-al tok feltölteni..:// -
miki90 #184 fel tod tenni a patchet rapidra? -
#183 akkor jó :)
amugy kb milyen hosszu a gém??
2-3óra??:) -
miki90 #182 jaja -
#181 procyon loader az ugyanaz mint a securom loader??:D -
miki90 #180 valaki tegye már fel az 1.0-röl 1.08-ra levö patchet rapidsharerra vagy speedyre!!!!!!!!!
léccives!!!
nekem 20 kb/sec-el jön:( -
PENGEinno3d #179 hmm hát nekem csak BWA meg BWI van.:P