F.E.A.R. Extraction Point
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
már csak abban bízok, hogy crackel nem fog problémázni :S
az elsö pálya a templomos rész? kell majd mert ki akarom próbálni az új gép grafikai tudását😄 (a demó egyébkét szerencsére fut maxon😄)
Lehet hogy még ma lesz reloaded-es verzió vagy max holnap.
de gondolom crack a közeljövõben várható nem?
ahogy nézem a védelmét...
ahogy nézem a védelmét...
hát nem tudom akkor mi lehet a baj, nekem azzal is azt írja h a program szbálytalan mûveletet hajtott végre <#ijedt>#ijedt>
( nem csak nekem )
( nem csak nekem )
.....\Fear\FEARXP\FEARXP.exe -ezzel kell inditani és amit a srác belinkelt loadert..
mit töltöttél be ? 😊
Jaj de hülye vagyok! hát nem jó exe-t töltöttem be a loaderbe.., most már megy 😊))
pedig a call of juarezt ugyanígy cisnáltam, az pöccre elindult így <#szomoru1>#szomoru1>
nem sajnos, még mindig ugyanaz a hiba 😞
program szabálytalan müvelet volt nekem is eccer..restartoltam a gamét azt ment..közbe probáltam a kopatibilitást windows 2000 re tenni semmi utána visszaállitottam..restart és ment azota is indul elsöre
Ui: nekem be van mountolva daemo tollsba a 2es cd...de daemon toolsbol kiléptem emulations off lehet ez a gondotok
Ui: nekem be van mountolva daemo tollsba a 2es cd...de daemon toolsbol kiléptem emulations off lehet ez a gondotok
hy!
nekem meg havernak is u.a a baja .
próbáltuk már ami alattam van link, curerom, securom...nem megy.azt írja h a program szbálytalan mûveletet hajtott végre etc etc...
már lehuztam a dvd/cd-t is ugyse megy 😞
valakinek vm ötlet? <#eljen>#eljen><#wink>#wink>
nekem meg havernak is u.a a baja .
próbáltuk már ami alattam van link, curerom, securom...nem megy.azt írja h a program szbálytalan mûveletet hajtott végre etc etc...
már lehuztam a dvd/cd-t is ugyse megy 😞
valakinek vm ötlet? <#eljen>#eljen><#wink>#wink>
add már meg azt a program linkét ami neked van
fear_update_engb_100-107_108.exe 300Mb-os, Alcohol 120 van fent, a cd/dvd nincs lehuzva, CureROM_203-al,+ SecuROM_loader probáltam...
Ehhez még nincs crack hógondolom csak ez a hülye securom loader vagy mi.Nekem reloades kell mert én utálok ilyen bizbazokkal szarakodni hogy elinduljon.Egyébként hanyas patch kel az alaphoz hogy menjen?
hanyas patch van fent?az alapon
Hm Én a fömenüig eljutottam rákattintok a sinlge player-re és kidob az asztalra, WRONG DISK INSERTED. PLEASE INSERT THE CD/DVD. hiba üzivel 😊))))
akkor felrak az alap és a patch utána a kieg és securom loader?
ja és tegyem már vki egy securom loader linket! kössz
ja és tegyem már vki egy securom loader linket! kössz
én már 4. fejezetnél járok..most kicsit abbahagyom nem akarom egyböl leélni az egészet...😄
amugy hatalmas hangulatos a game...méltó folytatás
amugy hatalmas hangulatos a game...méltó folytatás
Amelyiknek az "engb" van a nevében (GB, vagyis az UK verzió) az állítólag mindegyikhez jó (ez a 300 megás).
Én mondjuk a 600 megás "en" patchet töltöttem le és az is feltelepült a deviance verziómra (F.E.A.R.CD.VERSION-DEViANCE)
Én mondjuk a 600 megás "en" patchet töltöttem le és az is feltelepült a deviance verziómra (F.E.A.R.CD.VERSION-DEViANCE)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
ok! kössz!
File: fear_update_engb_100-107_108.exe 306509 KB 2006.10.19. 17:18:00 ez kell?????
ehhez szerintetek melyik patch kell?
F.E.A.R_AlcoholClone
aszem szükség lesz egy fakúra😊
F.E.A.R_AlcoholClone
aszem szükség lesz egy fakúra😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
hy! ha majd lesz CRACKES-verzió akkor kell majd neki patch? amúgy lökjetek már egy linket a PATCHEZ! elöre is kössz!
alap fear felrak majd patch a 300 mb os amit emlitettem...azt isntall EP a securom loaderrel pedig indit ennyi
Na itt vagyok !
Killer, mit kell csinálni , hogy menjen ?
Killer, mit kell csinálni , hogy menjen ?
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Törölt felhasználó
Hogy állsz?
Henteled már a népet?
Henteled már a népet?
Törölt felhasználó
Passz. A sajátomhoz sem tudom még mi a jó.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Majd én is szúrok fel párat a blogra.
Törölt felhasználó
Verjem bele ,hogy dolgoznom kell és nem tudok játszani 😊 És az idõ is olyan lassan telik, mintha bekapcsoltam volna a Slo mot 😊
Majd mellékelik hozzá az Update-t, ahogy az lenni szokott.
Mindegy majd meglátjuk, most megyek, sok szerencsét hozzá !
Szevasztok
Mindegy majd meglátjuk, most megyek, sok szerencsét hozzá !
Szevasztok
Oké killer, csak segíteni akartam.
Akkor viszont meg kell várni a Cracket.
Ma már biztos felrakják.
Ma már biztos felrakják.
a srác ugy érti hogy van egy 30 megás pecs ami 107 böl csinál 108 ast..én meg a 100-107,108 ast töltöm az 300 mega
Törölt felhasználó
Most olvasom , hogy a sima játékra nem nagyon lehet ráerõszakolni a 107 vagy 108-as patchet.
Elõzsör kell egy régebbi patch, és lehet akkor felmegy a cd-n található is.
Elõzsör kell egy régebbi patch, és lehet akkor felmegy a cd-n található is.