F.E.A.R. Extraction Point
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
PSN ID.: Beegabor

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
😄
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
És mégis milyen topikban védtem én Grebber-t te nagy mindentudó?Az El Matadornál ugyanolyan hibája van mint nekem,itt meg igaza van annyiból hogy felesleges volt a topikot felhozni ha semmi új infó.
Gabe 18 kb egy topikba értett velem egyet az pedig El Matador hibájából adodoan!
Next PC upgrade: 2022
te meg ne védd grebbert mer tom h ti minden topikba egymást véditek
én is szoktam segiteni általába de azér irtam ezt hogy legalább legyen vmi üzi
Ez pl amit irtam nem beszolás volt csak megjegyeztem hogy ha nincs más új hít nincs mit kommentálni ,de ez mások is megteszik egy rég nem látott topicban.
Amugy kiegeknek felesleges nyitni mert az alap game topikja bõven jó erre is!
mostmár elegem van belöled te mkinek beszolsz bazmeg kurva idegesítõ vagy!
nekem többet iet ne szoljál be érted?
Tegnap elõtt kaptam egy kedves telefont kedvenc Elenámtól (õ egy PR angyalka a Vivendinél), aki csak annyit mondott, hogy hozza a F.E.A.R. kiegészítést a fõhadiszállásáról, és, ha van egy szabad másfél órám, esetleg nyomulhatok vele. Szerintetek kellett ennél több?
Egy sírboltban indult a játék, ahol megannyi patkány igyekezett menekülni elemlámpám fénye elõl. Egy kanyar jobbra, egy balra, és egy eleddig nem látott szellem alak húzott el elõttem, felborogatva néhány széket. Para beindult. Igazság szerint eddig egy perc telt el a játékból, és már most úgy mentem be a következõ ajtókon, mint a játékban eddig bármikor: parázva, hogy mikor jelenik meg Alma, hogy a frászt hozza rám – nem tudom miért, de valahogy iszonyatosan félek a kislánytól amióta megláttam: ezek szerint nem lennék jó pedofil… .
Mentem, mendegéltem, Almába botlottam...
...mármint úgy értem nem egy almafába, bár akármennyire is meglepõ, egy plázás környezetben még egy szépséges fakorona közelében is kell gyalázni. Szóval nem akarok minden másodpercrõl beszámolni, de azért néhány fontos újdonságról beszámolnék. Az egyik pályán újra feltûnik Paxton Fettel bácsi, akit egész idáig azt hittem sosem látjuk viszont. Ennél azonban jóval érdekesebb volt látni, hogy a kis pirosruhás Alma egyik pillanatról a másikra felnõtté válik. Bizony, lesz egy idõsebb hölgyike is, aki szintén Alma, csak jóval szakadtabb, félelmetesebb. Mostmár gyakorlatilag egy az egyben olyan, mint a Kör 2-ben a hosszú, fekete hajú, nem éppen vonzó arcszerkezettel felszerelt cicababa. Természetesen most is csak foszlányokat láthatunk, alig néhány pillanatra, igaz egyszer majdnem rámdöntötte sárgán világító szemû csatlósaival az egyik templomot. A legparásabb jelenet mindenféleképpen az, amikor egy elhagyatott metró egyik kicsojából átpillantottam egy másikba, hirtelen villanás, és négykézláb felémrontott a leányzó: "ááá viiii váááááááviiiiiii áváááááááááááááááááá" – mondtam volt, mire a Vivendi-s Elena furcsán nézett rám, és megkérdezte, hogy nem akarok e esetleg pihenni cseppet? 😊
Tovább fejlõdött az AI is!
Van néhány új ellenfél, így végre nem lesznek annyira monotonak a katonás harcok: ninja-szerû alakzatok, áttetszõ testek, új katona, lebegõ hulla srácok. Õk az újak, ja meg persze az idõsebb Alma. Fegyverek tekintetében nem ennyire bõ a kínálat, de azért akad nyalánkság: egy olyasfajta sorozatlövõ, mint amilyennel Arni aprított a Kommandóban még 1985 derekán. A számomra legmeglepõbb az volt, hogy az eleddig is profi mesterséges intelligencia tovább fejlõdött. Én balga azt gondoltam, hogy az elsõ részben jól bevált trükkök most is bejönnek: egy közeledõ katona elõl védekezõ pozícióba vonultam, egy pofás faládát választottam magamnak. Mellétérdelve gondoltam kivárom, amíg valamelyik oldalon kiugrik, aztán jól szemöldökön bizonyítom. Erre a szentem mit csinál, nemes egyszerûséggel félrebillenti a ládát, és máris szabad práda voltam. Más: guggolva sikerült úgy eldobnom egy gránátot, hogy az pont egy ellenfél lábai között gurult át. Erre õ abbahagyta a tüzelést, a fejével lekövette a gránát ívét, és mikor realizálta, hogy másodperceken belül hiány lesz ágyék tájékon, dobott egy jobbost. Mondom nemáááááár, ez hihetetlen!!!
Mi kellhet még?
Hát, nekem már csak a végleges verzió kell 😊 A próbajáték után azonnal le is beszéltem, hogy a Games Convention-nön is nyomulhassak, lévén ott egy teljesen más verzió (végleges közeli) lesz kint. Akkor természetesen újabb élménybeszámolóval jövök. Remélem azért most is mondtam pár érdekes, ha van kérdésetek, toljátok kommentbe, igyekszem válaszolni! Ja igen, még csak annyit, hogy az általam készült screenshotokat hétfõn fogom megkapni, megpróbálom majd valahogy a táborból kirakni õket a cikkhez! Tiszteletem!
Info :GS online
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Akkor viszont ugyanekkora volt a ez elõzõnek is,
mert a hivatalos honlapján ezt írják erre.
Amúgy jogos, mert csak kiegészítés
Lol miért lenne más a géprigénye ez nem folytatás hogy felturbozzák a grafengine-t!
Recommended Haerdware :
Pentium 3.0 Ghz
1 GB ram
Radeon 256 mb
5 Gb szabad hely
mintha a sima F.E.A.R.-nek nem lett volna ekkora igénye 😊
Szerintetek igaz a hír, hogy csak akkor fog elindúlni, ha eredeti az elsõ része?
mondjuk tetszik, hogy pontosan onnan fogják folytatni a játékot ahol abbamaradt.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
NEM AZ ELSÕ RÉSZT SZIDOM KURVAJÓ VOLT ÉNIS AZ EGYIK LEGJOBB FPS-NEK TARTOM
mosmár remélem világos :w
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Tény,hogy ha ilyen grafikája lenne a játéknak, nem sok gépen futna el, úgyhogy ez sajnos F.E.A.R. Extraction Point ( Photoshop edition )
😊
csak ha már egy ujabb kiadás akkor vmit lehessen már látni hogy nem az 1-el játsszok
mert a videobol ful az jön le mint ha az 1et látnám
Mi baj az elsõ résszel? Csak olyan legyen én azt mondom, mai napig a legigényesebb fps(ami a single playert illeti).
Istenem a sok telhetetlen ember...<#szomoru2>#szomoru2>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
tiszta 1