Monkey Island 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Már megvan a gyémánt is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shiwo
nem 😊

ezzel én is szívtam, mikor 2-3 év után ismét kijáccottam 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shep
Nem középen? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Voltan
Nem lehet, hogy rossz koporsóval próbálkozol? A tiéd a jobb alsó sarokban van.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shep
Kösz továbbjutottam, de most ott vagyok a koporsóban, és nem tudok kijönni, megnéztem a leírást ott azt írja, amit magamtól is gondoltam, hogy ki kell feszíteni a vésõvel a koporsó tetejét, na de ha kiválasztom akkor semmi nincs amin használhatnám, ha egyszerûen rányomok, hogy használja akkor meg csak annyit mond, hogy éles. Hogy kell akkor kijutni?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Shep
Azzal is próbáltam, na majd csak sikerül.

jah igen elején 100 % hogy kikapsz de a végén tanulsz normálsi válaszokat és akkor megy

Lobsterman
Nem csak rímelnie kell, de értelmesnek is. Nem tudom hogy ezzel segítettem e

Magyarosítást próbáltad már ?

Shep
Hogy lehet legyõzni Rotthingamet, nem bírok jó válaszokat adni, hiába rímel nem jó.

Lobsterman
Miért? Érdemes másmilyen módban?

Voltan
Látom, advanced puzzle módban nyomod 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kell véigjtszás ? 😄 mert van ám 😛

Lobsterman
jól rémlik 😄

Shiwo
ha jól rémlik, akkor a gumifából lehet kiszedni egy részt az 1ik formázó bizbasszal, amit az aranyfogunál nyúlhacc le..oszt ez kell vmi ragadós trutyival kombózni..

Shep
A csónakot hogy tudom megragasztani, a csiríz meg van, gondolom kellene vmi tapasz vagy vmi.

ZsZso
Hi!

Régen a kalandjátékoknak két változata terjedt el. Elõször a gyártó is adott ki CDs és floppy -s verziót is (spec Monkey1 csak floppys volt 😊. Netre általában a floppysak kerültek/kerülnek fel, hisz kis helyet foglalnak. Ezekben nincs hang, ezért sikerült õket ilyen kis helyre összeszorítani. Továbbá léteztek CDs verziók is (ISO), ahol már hallhattad, mit motyognak a rajzolt karakterek (ez viszont súlyos megákba kerül)

Továbbá léteznek olyan illegális kópiák is teljes CDs játékokról, amikbõl eltávolították a hangot és videókat (un. RIPek) ... képzelheted, hogy a Curse of Monkey Islandnak nem volt floppys verziója 😊 Azok a játékok amikbõl (úgymond) kirippelték a videókat játszhatatlanok, hisz nem tudod, hogy mi miért következett be, ha egy videót kihagytál (anno Broken Sword -ot jáccottam így ... nem kívánom senkinek 😊

Tehát a régi SCUMMos játékoknak is van hangja (90%ának), max neked nem ez a verzió volt meg. Ajánlom, hogy szedd le az ISOkat is, és nyomd õket végig úgy is. Írtó jó móka! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Gladiator
ja, nekem is ezt csinálta vmelyik szar tört verzió. szerezz vhonnan mentést, vagy másik verziót.

edios
Normálisan ez úgy zajlik, hogy énekelgetnek egy ideig, utána 2-3-4x neked is bele kell nyögnöd vmit, és utána mondják, h Lec get bek tu Vörk!
És folytatódik a játék!
Ha nem így van akkor vmi hiba van nálad<#wilting>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

dudlibond

Ezt a képet adja be, az emberek mozognak, de kurzor nincs, semmivel sem lehet semmit csinálni.

hmm 😄 és csak énekelnek és énekelnek ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Shiwo
billentyûzettel se jó ? vagy már a választható hozzászólások se jelennek meg ?
ill. ha tört verziód van, és nincsenek hozzá meg a beszéd-hangok, akkor könnyen elõferdülhet ez a hiba (annó velem is megtörtént, így leszedtem iso-ba 😊

dudlibond
Na lenne egy kis problémám. Az a helyzet, hogy a játék 3. fejezetében rögtön az elején miután legyõz Rottingham és elviszi a térképet- a legénység elkezd énekelni, amit nem tudok elnyomni. Elvileg velük kéne énekelnem, míg meg nem unják, de nekem a kurzor sem mûködik, hiába kattintok bárhova is. Segítsetek ha tudtok légyszíves.

Animefox
Ps2-n meg van a játék. Tök olcsó. 5 ropi? Mellesleg meg van eredetiben PC-n. 😉

enyim is olyan 😄

Shep
Nem tudtok helyet, ahonnan le lehetne tölteni?

Shiwo
nekem van hang..igaz, az enyém standard 2 cd-s...

dudlibond
Hello! Lehet hogy elég bárgyú kérdés lesz, de a monkey 3-ban a scummvm-ben nincsen hengja a karaktereknek. A régi scumm-os játékoknak nem is szokott, de hát már a Gabriel knight 1- ben is volt hangja a karaktereknek. Tehát nem tudjátok , hogy ha van hang akkor nálam miért nem mûködik. Ja és a videókat nekem sem játssza le a gép, mint azt már valaki lejebb is említette valaki, hogy neki sem. Hú kicsit hosszú lett.

mi van ? 😄
www.worldofmi.com egy jó oldal 😄 1ébként ilyne 2d-s mászkálós de kézzel rajzolt és szép 😄

ez? ???

ez mi? underdogson??

Curse

ez most meik:Curse of Monkey Island?
Escape from Monkey Island? vagy mi? 😄

ja 😄

az 😄

ezt a lucasarts csinálta?
akkor már csak jó lehet 😉

www.lucasarts.com -on fenn van ha ingyenes 😄

hol? 😄

szerintem már ingyenes a full mert elég régi, nézd meg az underdogson

http://www.lohere.net - a MagyarChan

kárr 😞
epdig kipróbálnám demot honan tok letölteni?

a scumm nagyon jóóóóóó!
csodálkoztam hogy még nem nyitottak neki topikot, telefonra zseniális, csak kár hogy lassú és néhány gamet nem lehet végigvinni rá

pl sam and maxet mert ott gyorsan kellene klikkelgetni amit a nyilak miatt nem lehet, meg a DoT-ot ami nézet váltásnál egybõl vissza lép a jelenbe. Viszont a Monkey 2-t meg a beneath steel sky-t ill az amazon queent majdnem végigtoltam már ^^

http://www.lohere.net - a MagyarChan

nem 😄

ez free game?

OFF off oks ?
aki még1 szer megszólal virtuálisan lebaszom

51 éves vagy?

Fülüke
Nem tudom miért faszozol le engem.Ugyanannyi idõs vagyok tán még idõsebb is.Ennyire beakarsz vágódni valakinél?(szánalmas vagy)

De k*rvajó géped van istenem....

Seth
Értem, köszi, majd este meglesem. Innen melóhelyrõl csak 1-2 mondatra tudok beugrani, úgyhogy nemnagyon kóválygok más oldalakra ( lebukásveszély;D)

PSN ID.: Beegabor

ZsZso
Mellesleg SCUMMVMet találhatsz PPCre, mobiltelefonra, linuxra, stb. egyaránt.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
hát lesd meg az oldalát 😊

röviden: régi kalandjátékokat futtathatsz vele, jácci könnyedséggel. Nem kell DosBox -szal tökölni, egyszerûen csak elindítod a SCUMMVM -et, megmondod, hogy melyik könyvtárban található az adott kalandjáték, majd START GAME, és már megy is ... hang, kép tökéletes.

Ajánlat ...
SCUMMVM - Wikipédia (magyarul!)
SCUMMVM.org
SCUMMVM.org - Kompatibilitás lista

Jó Szórakozást! 😊