Monkey Island 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ezzel én is szívtam, mikor 2-3 év után ismét kijáccottam 😄
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Régen a kalandjátékoknak két változata terjedt el. Elõször a gyártó is adott ki CDs és floppy -s verziót is (spec Monkey1 csak floppys volt 😊. Netre általában a floppysak kerültek/kerülnek fel, hisz kis helyet foglalnak. Ezekben nincs hang, ezért sikerült õket ilyen kis helyre összeszorítani. Továbbá léteztek CDs verziók is (ISO), ahol már hallhattad, mit motyognak a rajzolt karakterek (ez viszont súlyos megákba kerül)
Továbbá léteznek olyan illegális kópiák is teljes CDs játékokról, amikbõl eltávolították a hangot és videókat (un. RIPek) ... képzelheted, hogy a Curse of Monkey Islandnak nem volt floppys verziója 😊 Azok a játékok amikbõl (úgymond) kirippelték a videókat játszhatatlanok, hisz nem tudod, hogy mi miért következett be, ha egy videót kihagytál (anno Broken Sword -ot jáccottam így ... nem kívánom senkinek 😊
Tehát a régi SCUMMos játékoknak is van hangja (90%ának), max neked nem ez a verzió volt meg. Ajánlom, hogy szedd le az ISOkat is, és nyomd õket végig úgy is. Írtó jó móka! 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
És folytatódik a játék!
Ha nem így van akkor vmi hiba van nálad<#wilting>#wilting>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
ill. ha tört verziód van, és nincsenek hozzá meg a beszéd-hangok, akkor könnyen elõferdülhet ez a hiba (annó velem is megtörtént, így leszedtem iso-ba 😊
www.worldofmi.com egy jó oldal 😄 1ébként ilyne 2d-s mászkálós de kézzel rajzolt és szép 😄
Escape from Monkey Island? vagy mi? 😄
akkor már csak jó lehet 😉
http://www.lohere.net - a MagyarChan
epdig kipróbálnám demot honan tok letölteni?
csodálkoztam hogy még nem nyitottak neki topikot, telefonra zseniális, csak kár hogy lassú és néhány gamet nem lehet végigvinni rá
pl sam and maxet mert ott gyorsan kellene klikkelgetni amit a nyilak miatt nem lehet, meg a DoT-ot ami nézet váltásnál egybõl vissza lép a jelenbe. Viszont a Monkey 2-t meg a beneath steel sky-t ill az amazon queent majdnem végigtoltam már ^^
http://www.lohere.net - a MagyarChan
aki még1 szer megszólal virtuálisan lebaszom
De k*rvajó géped van istenem....
PSN ID.: Beegabor
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
röviden: régi kalandjátékokat futtathatsz vele, jácci könnyedséggel. Nem kell DosBox -szal tökölni, egyszerûen csak elindítod a SCUMMVM -et, megmondod, hogy melyik könyvtárban található az adott kalandjáték, majd START GAME, és már megy is ... hang, kép tökéletes.
Ajánlat ...
SCUMMVM - Wikipédia (magyarul!)
SCUMMVM.org
SCUMMVM.org - Kompatibilitás lista
Jó Szórakozást! 😊