10030
  • Lobsterman
    Hogy miért nem olvasok tovább... xD
  • Lobsterman
    Az igaz, de bónuszok nélkül kell 75nek lennie, úgy meg max akkora lehet a szintje mint a karakteré. Szóval ez bug :)
  • vidu01
    A skillekre maximálisan annyi pontot rakhatsz amennyi a karinak a szintje, szakértelemhez ténylegesen rá kell tenni 75 pontot, a kapott pluszok nem számítanak bele.
  • Broafka
    nem neked kell lvl 75-nek lenned hogy 3 buff helyet kapj hanem a skillnek! :D
  • Broafka
    jah látom, az a hátasnak a helye... bakker, de az árny harcosnál mind a 3 buff nagyon köll neki
  • vidu01
    Vegyél egy lovat aztán megtudod.
  • vidu01
    elég a 70 is nem kell 75. :)
  • Broafka
    és a 4. rublika?
  • Titan
    A koncentráció +1 buff helyet ad vagyis 2 lesz! Ha eléred a 75-öt belőle, akkor kapsz még 1-et, azaz összesen 3 lesz!
  • Broafka
    halljátok, a koncentráció végig csak +1 buff helyet ad? és csak a legvégén lvl 75-nél ad még 2-t? vagy elérek amjd egy szintet, és akkor ad még +1-et? mármint hogy akkor összesen 3 buffot tudjak használni egyszerre.

ezt elég hülyén fogalmaztam meg de remélem érthető a kérdés
  • TGWH
    Nekem gyengébb gépen tökéletesen fut. Normális nvidia és physix drivereket kell feltenni, és futni fog nem ablak módban is.
  • elitehun
    Főleg hogy semmit se lehet látni belőle
  • elitehun
    Tetszik a ruhája XD
  • bepe79
    Itt a High Elf-em jelenlegi allapotaban, bar lehet, hogy kene inditanom egy karit closed szerveren is:

• McFrost
    Mennie kell.
    Nekem gyengébb gépen, ment, igaz ablakban.
  • zsloti
    Sziasztok
    Letöltöttem a demót
    Felraktam de nem valami játszható minőségbe megy
    1024X768 alap minden és 3-4 ellenségnél is szaggat
    Ezt magyarázza az a tény hogy demó?
    Ha megveszem szerintetek menni fog játszható szinten?
    A configom:
    PIV 3000mhz,4X512mb ram,nx8600gts 256 mb
    Válaszokat előre is köszi
    zs
  • Lobsterman
    +x all skills :)
  • Gabesz026
    Azt hogyan csinálják hogy 1000 pont van az alkun meg 700 a hatékonyabb észlelésen a többi skillen a legkevesebb az 590 ?
  • Titan
    EE szerverek offline...megint...
  • DORSANAX
    Pontosan u.ez a jelenség nálam is,de most az új driver azért ahogy láttam legutóbb a városban,sokat segített.Azon kívül,ha nappal van akkor nem jelentkezik,csak esti megvilágításnál
  • Broafka
    hát, még így is elég rövid idő alatt felhúzták magukat
    mondjuk a 2 day alatt 200-as szint az jónak tűnik :)
  • Lobsterman
    Hát úgy néz ki a dolog hogy nagyjából van 30-40 foknyi kameraállás ahol visszajönnek a fények. A többi állásban feketeség. Bár van némi fény, meg effektek, csak az ambient és dinamikus megvilágítás tűnik el. Legalább is számomra nagyon úgy tűnt.
  • DORSANAX
    Kösz,megelőztél
  • DORSANAX
    Az lenne a kérdésem mindkettőtökhöz,hogy normál,vagy "elite" grafikával nyomjátok?
    Egyébként tényleg csak bizonyos szögben állva csinálja és elég egy kicst elfordulni és helyreáll a házirend...
  • Lobsterman
    Nálam normál pakkal, 1280ban, közepes-high beállításokkal
  • Lobsterman
    Ja és 7900gs.
  • Lobsterman
    Nálam meg az emberek földjén levő sárkánynál csinálja ezt MINDIG. Meg a barlang előtt 20 méterrel, de bizonyos szögből nézve visszajönnek :D
    Érdekes úgy kinyírni egy sárkányt hogy csak pár foltot látsz belőle :)
  • DORSANAX
    Valamit azért kipróbálnék,de most nem kavarok Thylysiumban és a karácsonyi barlangokban sem.Én az ELITE grafikával játszom és arra gondoltam,hogy mi van akkor,ha kikapcsolom ezeken a helyeken.Szóval az lenne a kérdésem,hogy Te milyen grafikával nyomod,mert ha normálon jelentkezett nálad,akkor én sem próbálkozom...
  • DORSANAX
    Ott még nem jártam,azért az zavaró lenne.Az azért érdekes,hogy soha más játéknál,vagy grafikai teszteknél nem voltak problémák,csa a Sacred 2-nél jelentkezett ez.Mindenképpen valami egyéni GeF 7-es tulajdonság okozhatja,ha másoknál nem jelentkezik...
  • rage
    Nálam az egyikben a karácsonyi pályán igen.
    Nem mindben.
  • DORSANAX
    Nálam barlangban még nem jelentkezett soha az NVIDIA GeForce 7950 GT-vel/512MB-os/
  • rage
    Meg a barlangokban, ami kevésbé jó...
  • DORSANAX
    Sajnos a városban,de csak Thylysiumban bizonyos helyeken besötétedik,de az FPS szint nem csökken.Szerintem így azért ezzel a 2009.jan 22-i driverrel jobb és stabilabb a futása.Nálam városban 40-45 FPS,de ez a sötétedési probléma nem zavaró.Csak este és éjszaka jelentkezik...
  • rage
    Azóta amúgy még nem javult meg a hiba, ami GeF 7-es kártyákkal jött elő valamelyik új patch után? Tudod, mikor este kialszanak a fények, s tök sötét lesz bizonyos helyeken.
  • DORSANAX
    A 181.22-es driver-el pl.nekem már automatikusan feltette a 9.09.0010.-es PhysX-et...
  • johnnie_walker
    Ja, attól biztos eltűnik, bár lennie kéne egyszerűbb megoldásnak is. Talán majd egyszer javítják.
  • DORSANAX
    Ez a legújabb:
    PhysX System Software version 9.09.0010.
    http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.0010_whql.html
  • Drilla
    Itt megnézheted, hányszor 5 perc kell egy karinak a neten:

http://www.sacred2.net/#/ladder.html

A jobb oldalon ki lehet választani az EE szervert (kelet-európai), azon belül pedig külön a HC karikat is.
  • TGWH
    Megpróbálom, elrontani csak nem lehet :D vissza lehet tenni a 8-ast gond nélkül. Remélem :D
  • rage
    A legújabb driver már 9-essel kezdődik :)
    Vajon azzal már száguldana is ? :)