10030
-
#6150 Hogy miért nem olvasok tovább... xD -
#6149 Az igaz, de bónuszok nélkül kell 75nek lennie, úgy meg max akkora lehet a szintje mint a karakteré. Szóval ez bug :) -
vidu01 #6148 A skillekre maximálisan annyi pontot rakhatsz amennyi a karinak a szintje, szakértelemhez ténylegesen rá kell tenni 75 pontot, a kapott pluszok nem számítanak bele. -
#6147 nem neked kell lvl 75-nek lenned hogy 3 buff helyet kapj hanem a skillnek! :D -
#6146 jah látom, az a hátasnak a helye... bakker, de az árny harcosnál mind a 3 buff nagyon köll neki -
vidu01 #6145 Vegyél egy lovat aztán megtudod. -
vidu01 #6144 elég a 70 is nem kell 75. :)
-
#6143 és a 4. rublika? -
#6142 A koncentráció +1 buff helyet ad vagyis 2 lesz! Ha eléred a 75-öt belőle, akkor kapsz még 1-et, azaz összesen 3 lesz! -
#6141 halljátok, a koncentráció végig csak +1 buff helyet ad? és csak a legvégén lvl 75-nél ad még 2-t? vagy elérek amjd egy szintet, és akkor ad még +1-et? mármint hogy akkor összesen 3 buffot tudjak használni egyszerre.
ezt elég hülyén fogalmaztam meg de remélem érthető a kérdés -
TGWH #6140 Nekem gyengébb gépen tökéletesen fut. Normális nvidia és physix drivereket kell feltenni, és futni fog nem ablak módban is. -
#6139 Főleg hogy semmit se lehet látni belőle -
#6138 Tetszik a ruhája XD -
#6137 Itt a High Elf-em jelenlegi allapotaban, bar lehet, hogy kene inditanom egy karit closed szerveren is:
-
#6136 Mennie kell.
Nekem gyengébb gépen, ment, igaz ablakban. -
zsloti #6135 Sziasztok
Letöltöttem a demót
Felraktam de nem valami játszható minőségbe megy
1024X768 alap minden és 3-4 ellenségnél is szaggat
Ezt magyarázza az a tény hogy demó?
Ha megveszem szerintetek menni fog játszható szinten?
A configom:
PIV 3000mhz,4X512mb ram,nx8600gts 256 mb
Válaszokat előre is köszi
zs -
#6134 +x all skills :) -
Gabesz026 #6133 Azt hogyan csinálják hogy 1000 pont van az alkun meg 700 a hatékonyabb észlelésen a többi skillen a legkevesebb az 590 ? -
#6132 EE szerverek offline...megint... -
DORSANAX #6131 Pontosan u.ez a jelenség nálam is,de most az új driver azért ahogy láttam legutóbb a városban,sokat segített.Azon kívül,ha nappal van akkor nem jelentkezik,csak esti megvilágításnál -
#6130 hát, még így is elég rövid idő alatt felhúzták magukat
mondjuk a 2 day alatt 200-as szint az jónak tűnik :) -
#6129 Hát úgy néz ki a dolog hogy nagyjából van 30-40 foknyi kameraállás ahol visszajönnek a fények. A többi állásban feketeség. Bár van némi fény, meg effektek, csak az ambient és dinamikus megvilágítás tűnik el. Legalább is számomra nagyon úgy tűnt. -
DORSANAX #6128 Kösz,megelőztél -
DORSANAX #6127 Az lenne a kérdésem mindkettőtökhöz,hogy normál,vagy "elite" grafikával nyomjátok?
Egyébként tényleg csak bizonyos szögben állva csinálja és elég egy kicst elfordulni és helyreáll a házirend... -
#6126 Nálam normál pakkal, 1280ban, közepes-high beállításokkal -
#6125 Ja és 7900gs. -
#6124 Nálam meg az emberek földjén levő sárkánynál csinálja ezt MINDIG. Meg a barlang előtt 20 méterrel, de bizonyos szögből nézve visszajönnek :D
Érdekes úgy kinyírni egy sárkányt hogy csak pár foltot látsz belőle :) -
DORSANAX #6123 Valamit azért kipróbálnék,de most nem kavarok Thylysiumban és a karácsonyi barlangokban sem.Én az ELITE grafikával játszom és arra gondoltam,hogy mi van akkor,ha kikapcsolom ezeken a helyeken.Szóval az lenne a kérdésem,hogy Te milyen grafikával nyomod,mert ha normálon jelentkezett nálad,akkor én sem próbálkozom... -
DORSANAX #6122 Ott még nem jártam,azért az zavaró lenne.Az azért érdekes,hogy soha más játéknál,vagy grafikai teszteknél nem voltak problémák,csa a Sacred 2-nél jelentkezett ez.Mindenképpen valami egyéni GeF 7-es tulajdonság okozhatja,ha másoknál nem jelentkezik... -
#6121 Nálam az egyikben a karácsonyi pályán igen.
Nem mindben. -
DORSANAX #6120 Nálam barlangban még nem jelentkezett soha az NVIDIA GeForce 7950 GT-vel/512MB-os/ -
#6119 Meg a barlangokban, ami kevésbé jó... -
DORSANAX #6118 Sajnos a városban,de csak Thylysiumban bizonyos helyeken besötétedik,de az FPS szint nem csökken.Szerintem így azért ezzel a 2009.jan 22-i driverrel jobb és stabilabb a futása.Nálam városban 40-45 FPS,de ez a sötétedési probléma nem zavaró.Csak este és éjszaka jelentkezik... -
#6117 Azóta amúgy még nem javult meg a hiba, ami GeF 7-es kártyákkal jött elő valamelyik új patch után? Tudod, mikor este kialszanak a fények, s tök sötét lesz bizonyos helyeken. -
DORSANAX #6116 A 181.22-es driver-el pl.nekem már automatikusan feltette a 9.09.0010.-es PhysX-et... -
#6115 Ja, attól biztos eltűnik, bár lennie kéne egyszerűbb megoldásnak is. Talán majd egyszer javítják. -
DORSANAX #6114 Ez a legújabb:
PhysX System Software version 9.09.0010.
http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.0010_whql.html -
Drilla #6113 Itt megnézheted, hányszor 5 perc kell egy karinak a neten:
http://www.sacred2.net/#/ladder.html
A jobb oldalon ki lehet választani az EE szervert (kelet-európai), azon belül pedig külön a HC karikat is. -
TGWH #6112 Megpróbálom, elrontani csak nem lehet :D vissza lehet tenni a 8-ast gond nélkül. Remélem :D -
#6111 A legújabb driver már 9-essel kezdődik :)
Vajon azzal már száguldana is ? :)