Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nem tudom, hogy a legújabb nvidia driver vagy a patch a hibás benne) éjszaka bizonyos helyeken, s bizonyos szögben ilyen a látvány:
Ha arrébb megyek picit, vagy elfordítom a kamerát, akkor helyreáll, de ha visszatérek az elõzõ állapotba, akkor megint ilyen.
Ugyanez a helyzet zárt barlangokban is.
Mikor utoljára játszottam a játékkal, még 2.0.12 volt, meg a 178.24-es driver, azzal ilyen soha nem fordult elõ. Csak hát az új driver nélkül nem jó a GTA, a patch nélkül meg nincs havas pálya...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
GTA 4-re is ráfáznak,mert olyan gyenge bughalmaz lett,hogy az embereket sem lehet a végletekig hülyíteni.Ebbõl még sokat el fognak adni,de nem gondolnak a következményekre.Az a réteg,aki GTA-val élvezkedik,az sem annyira ökör,hogy legközelebb megvásárolja majd a következõ részt.De nézzük majd meg a Diablo 3-at...
Ez egy hosszabb hsz elsõ mondata volt, pont ide vág, nem rég olvastam, sztem megmagyaráz mindent. Rég röhögtem ilyen jót.
Dante, külföldön bukott nagyot, hogy mekkorát azt nem tudom, de elég nagy lehetett, mivel nem lesz több nfs egy jó ideig. Itthon érdekes módon egyáltalán nem volt bukta...
Dorsanax, nem a játékkal van a gond, hanem a kapitalizmussal. Az emberek erkölcse és értékítélete tényleg nagyot változott, és ezt a kárt hosszú évek, évtizedek kemény munkája tudná csak helyrehozni.
Nem kéne errõl írnom, de mindegy. Ez a teljesen más világ, mint amiben felnõttem, egyszerûen népbutítás folyik nem csak itthon, máshol is. Lassan már ott tartunk, hogy az a hülye aki igényes játékot játszik...
Hogy mire van igény?Azt gondolom nem kell senkinek magyarázni pontosan itt ezen a fórumon,hogy milyen szinten van manapság az értékitélet úgy az irodalomban,a TV mûsorokban és egyéb területeken az életben.Igényes és technikai szempontból jól futtatható,jól optimalizált játékokat kell csinálni,Kemény a piac,viselniük kell a rossz döntéseik következményét.Sajnos ez ilyen egyszerû szerintem...
Off /
Mennyire bukott az NFS? Mondjuk, épp ideje volt....
Számomra érthetetlen ez a típusú hozzáállás, de sajnos, tényleg így mûködnek a dolgok. Bár, fogadom, EA most is a warez miatt sír...
http://www.freetvmaci.info/
Mondok v.mit, számomra itt a vége: gondold el, hogy játékkészítõ vagy, és 4-5 éve az Ascaron-nál dolgozol. Kiadják a Sacred 2-t, igaz hogy azt mondjátok hogy nincs kész, de a kiadó már türelmetlen, neki a pénz kell. Pénzt egy bugos, és egy bugtalan játékkal is keres. Tegyük fel, hogy könnyen feltörték a játékot, és alig adtak el v.mit, vagy relatíve sokat eladtak, de nem eleget (álá legújabb nfs). Mit csinálhat a cég? Nincs pénz, szabaduljunk meg pár embertõl. A marketingeseket nem rúgják ki, mert õk szépen beleverik a fejükbe, hogy reklám nélkül nincs bevétel. Azaz mint mindig, mehetnek azok akik a teljes bevételt termelték. Azaz mehetsz ahova akarsz.
Tudom hogy ez nem szokás, de el kéne gondolkodni másokon is, nem csak magadon. Ott az EA, évrõl évre rosszabb lett a nfs, most jött el a nagy bukta, és már késõ belegondolni hogy jó játékot kéne csinálni (már mint azok szempontjából akiket már kirúgtak).
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Most kérdés, hogy ezt a patch okozza-e vagy a 180.84-es beta driver, ami a GTA-hoz kellett ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Lefordítaná valaki, Egy kukkot se beszélek angolul.
Hatalmas móka és hangulat; mindenki irány megmenteni a Karácsont! <#nyes>#nyes>
Itt lehet megtalálni az odautat: "Hint: The Christmas Island is shrouded in mystery so you can't see it on the world map. To begin your journey to it, find and speak to the Kobold in Thylysium, then sail to the port he unlocks."
Új bossok, sárkány, és persze ajándék a fa alá. <#taps>#taps>
alig várom h hazaérjek a melóbol és kipróbáljam :D
Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II
* Tovább hangok a havas tájhoz"
Lehet szidni a játékot de most a sok éves játékmultambol nem ugrik be más játék amelyik ilyen magyar suportot kapott volna ,söt biztos hogy ilyen nem volt.
Ezek a patchek meg szerintem egyre jobbak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Azt viszont nem írtam,hogy ahogy beléptem a játékba az elmentett helyen még 2.31.0-ás koromban,ott hirtelen rögtön odavarázsolt nekem egy boss sárkányt ezzel a 2.34-es patchel.Mondanom sem kell,hogy azonnal legyalázott.<#idiota>#idiota>
Másik: ne csak azért vegyél játékokat, nehogy éhen haljanak a készítõk (mert akkor vedd meg mind). Szedd le, nézd meg. Pl ott a GTA4, mely kritikán aluli. És nem is lesz máshogy, figyeljétek meg! Sacred 2-nél meg kapod a javításokat, a játék már ugye bõven élvezhetõ, simán jó. És klassz is! A védelme és a kiadó hozzáállása pedig díjat érdemel!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A Ravaged Impact CA-mnak mar elfogadhato a regen ideje, mert jo sok pontot pakoltam a Capricious Hunter Focus skill-re, viszont nem sebez valami nagyot, mert meg csak 3-as szintu. Majd probalom a vine skill-emmel leragasztani a behemotot, az a baj, hogy csak 5.1 sec-re ragasztja le, az alatt meg sokat nem fogok rajta sebezni. Most igy nez ki a kari:

Suzuki Swift GL 1.3
Hogy on is legyek végre egy kicsit...
35-ös a szeráfom, és most nagyon nekiállt sárgákat dobálni, alig-alig kapok fehéret-szürkét. Ezek szerint, majd új kari elõtt tegyem fel a patch-et, hacsak nem akarom bukni a karit?
Más; Túl sok zöldet eddig nem kaptam, de eddig mindig saját karimhoz való esett. Most viszont a Szeráfom egy Elf-nek valót kapott. Ez bug vajon, vagy normális? Én nagyon meglepõdtem, ugyanis mihez kezdjek vele? A másik karim Driád, annak nem jó... Mindegy, indítok egy Elf-csajt is.<#idiota>#idiota>
Az új patchet felraktam,50-100 aranyakat dobál nekem a 27-es Szeráfomnak és rettenetesen gyenge fegyókat.Idáig nem volt ilyen gyenge ez nálam,tök olyan,mint egy 7-es szintü karakter,de nem sírok,most megint kezdhetek egy új Szeráfot...<#falbav>#falbav>
Ha valaki meg nem tudja merre áll arccal, hát... igen. Valahogy télleg az a feeling, hogy mennyit belefeccölt, oszt' még nem is tetszik neki.... Na ez már a szánalom kategória.
Nem vagyok szent, szerintem most is a letöltött verzió mûködik a gépemen, csak regisztráltam, a könyv hátulján levõ kóddal. Sajnos annyi az "átverés", azaz a szép, jól hangzó reklámszöveg, és annyi emellett a szar port, vagy éppen eleve trehány munka, hogy én ezt az "önvédelmi" módszert alkalmazom. Nem azért, mert tartozom ennyivel a kiadónak, fejlesztõnek, (bár ez is igaz, ha már TISZTESSÉGES munkát végeztek) hanem magamnak tartozom vele. Nem azért met nem tudok tükörbe nézni, de azért, bárhogyan is nézzük, lopás... Ezért is tartottam nagyon is tisztességesnek az Ascaron eljárását. Töltsd le, nézd meg, ha tetszik, vedd meg, ha nem, akkor nem... Most sem tudom, van-e már mûködõ verzió, de nem is izgat...
Ami pedig a belepofát illeti, np. Én is csak belepofáztam, közöm meg mint esze bizonyos fórumozóknak.... (akinek nem inge....)
So...
igen, árnyharcos vagyok :D
a 28-as szintû Inkvizítoromat most egy idei pihenni hagyom és most egy 12-es szintû árnyharcosom van :D
egyik karinak sem árt az a skill a -reg time és a 2 buff miatt :)
a harcmûvészetek regen idejét csökkenti mint nálad például a demonic blow
(ha jól emlékszem árnyharcos vagy te is:))
Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II
annyit szeretnék kérdezni hogy a koncentráció azokat a skilleket csökkenti amik akkor jönnek elõ ha megnyomom az E betût?? mert az iszonyú jó lenne és azt venném fel köv. skillnek.
<#eljen>#eljen>
Csinálok egy képet hogy milyen volt, milyen lett :D majd
* A tárgy bónuszoknál a „+x minden harcmûvészetre” nem mûködött helyesen."
Megint felborul a házirend...
És hol vannak a crash out problémák?
ez nem jó
nem meghal a gépezet hanem meg lehet ölni
"...the Big Machine could sometimes be killed while
it still idled..."
haverommal ez meg is történt, csak ütötte a gépet az meg sem moccant és amikor elfogyott az élete bejött az outro :D
én meg csak lestem
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
2.A technikai problémákat kellene az Ascaronnak megoldania,/Pl.fagyások/és nem állandóan 500MB-os "újításokkal"foglalkozni.
3.Meg kellene értenie egyeseknek,hogy bizonyos játékoknál elkerülhetetlen,hogy legálisan megvásárolják.Én sem vagyok szent,de villanyszámlára is elköltöttek már a letöltéssel is egy rahedli pénzt az emberek és még azon görcsölnek,hogy nem mûködik rendesen,stb.
4.Ha van egy warez játékom,akkor a megfelelõ helyen és fórumban,vagy a netes keresõmet használva megpróbálom megoldani a dolgaimat.
5.TGWH-nak igaza van,mert tényleg ez a módi,hogy azt sem tudja az illetõ,/itt nem M.A.D.-ra gondolok/hogy merre van elõre,de fikiázik,mert dühös,hogy annyi "energiát" belefeccolt,oszt még mindég nem megy rendesen.
5.Bocs,hogy beledumáltam<#kacsint>#kacsint>
* 24 új, felszíni terület és 6 további föld alatti.
* Új textúrák és tárgyak az új, havas környezethez igazítva
* Tovább hangok a havas tájhoz
* 20 új lény
* Új NJK-k
* Egy új küldetésfolyam
* További páncélszettek minden karakter számára
* Új fegyverek és páncélok
Javítások:
* A régi mentett állományokat nem lehetett betölteni a patch feltelepítése után, ha a régi mentésben lévõ karakter kezében volt egy tárgy (egérmutatóval fogva) a mentés idõpontjában.
* A 61-es szint feletti karakterek nem hozhatnak létre játékcsatornát (csak csatlakozhatnak egy meglévõhöz).
* Néha, az újraélesztõ monolitnál történõ újraéledés kapcsán a karakter egy rossz helyen jelenik meg a térképen, ami egy zsákutcába vezet.
* A nagy gépezetnél a nagy gépezet negyedik õrzõje néha meghal még tétlen állapotában is. Ennek köszönhetõen ez az utolsó nagy harc kimaradt.
* Kristályszörny: A fénysugár kiegészítõ nem forgott, ami zavart okozott, hogy a hõs miért is bénult le.
* Mikor a alt-tab segítségével elhagytad a játékot, majd visszatértél, akkor a hátason lévõ hõs helyzete megváltozott.
* A templomõr „Híres lövése” „Geller” módosítóval kombinálva: A lepattanó lövedékek nem okoznak további sebzést az elsõ lepattanást követõen.
* A templomõr „Harci riadója” „Roham” módosítóval kombinálva: A támadóérték növekedése nem volt látható részletezõ ablakban.
* A templomõr „Felszentelt csapása”. A jéggé történõ sebzés-átalakítás tûzelementálok esetében méregsebzéssé alakul át.
* Az elfek „Lángviharával” nagyobb sebzést lehetett elérni.
* Az elfek „Tûzdémonja” „Élénkítéssel” módosítva: A megnövekedett sebzés csak azt követõen volt látható, hogy változtattál a harcmûvészet
rekeszben. Az új sebzés most már azonnal látható.
* Az elfek „Hegyes tüskéi” túl sokat sebeztek, és túl nagy sebességcsökkenést okoztak a játékban, ha éppen fõellenfél ellen használtuk.
* A „Tûzdémon” és a „Halódó gyûlölet” erõsítések automatikusan újraindultak. Mostantól újra manuálisan kell õket újraaktiválni.
* Az inkvizítorok „Könyörtelen csonkolása” nem mûködött helyesen távolsági fegyverek esetében.
* Az árnyharcosok „Összegyûjtött lelke” „Hadifelszerelés” módosítóval együtt túlságosan nagy ellenállási értékkel rendelkezett.
* A szeráfok „Arkangyal haragja” „Sortûz” módosítóval: További tûzlabdák jelentek meg, de a sebzés nem csökkent.
* A driádok egyik harcmûvészet mozdulatának végén hibásan újabb
dobócsillagot vagy kést küldött ellenfelére.
* A driád melletti karakterek „Halódó gyûlölete” többé már fekszik ki egy bizonyos idõt követõen.
* Lehetséges volt nagyobb szintû tárgyakat kovácsolni alacsonyabb szintû fegyverbe és páncélba. Így egy kicsit túl erõs tárgyak jöttek létre. Mostantól a kovácsolt tárgyak legmagasabb szintje a tárgy új szintje lesz.
* A kovácsolt tárgyakon lévõ rekeszek nem mûködtek minding megfelelõen.
Mostantól az ezüst rekesz 7% bónuszt, míg az arany 15% bónuszt fogadni.
* A tárgy bónuszoknál a „+x minden harcmûvészetre” nem mûködött helyesen.
* A szörnytámadásoknál a mozgáselhomályosítás hatás túl sokáig tartott.
* Az audio beállításoknál a „karakter a középpont” opciónak nem volt semmi hatása 5.1-es beállítások mellett.
* Több hanghatás került javításra a fõellenség harcoknál, a gyilkolásoknál és az egyedi tárgyak esetében is.
* A t-mutáns emberek elfek, valamint az új kis-fõellenségek hiányzó hanghatásai javításra kerültek.
* Minden hang korábban kis pattogással kezdõdött.
* Egyjátékos koop: Mikor elindítottál egy egyjátékos játékot nyílt hálózati módban, akkor a szervernek nem volt neve. Mostantól ennek a neve karakterneve XXXX lesz. Itt az XXXX egy négyjegyû, véletlenszerû szám.
* A folyóknál ködfelhõ volt vízcsobbanás helyett.
* A hátizsákban „Celrahil kesztyûjének” képe hiányzott.
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
szemezgessetek belõle, nekem az új setek új mobok és az új havas rész tetszik a legjobban :D
Csak azt nem vágom, hogy az új küldik hol lesznek? Remélem a havason :)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Itt a kari:

Suzuki Swift GL 1.3
Letölthetõ a 2.34-es patch.
üdv,
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Tehát gondok akadnak... DE! ettõl még maga a játék nagyon is jó, és korántsem félkész. Nincsen olyan játék, ami tökéletes. Ott a GTAIV... Hú...
És itt jön be az, amiben nem értünk 1et.
Én, minden játékot lekapok, tesztelek, és döntök, hogy megveszem, vagy törlöm. Ennél a játéknál ezt ráadásul szabad is.
A GTAIV-t megrendeltem, elõrendelésben, de azért (hála az égnek) lekaptam, megnéztem, majd visszavontam a rendelésem. És, hiába nincsen meg a játék, fikázom, ahol érem, és jogosnak érzem. Tehát, hogy ki mit vesz meg, nincs egyenes arányban azzal, ki mit fikáz.
Megint más kérdés, hogy ez a játék kategóriájában abszolúte nem nevezhetõ rossznak, félkésznek pedig szintén elég nagy marhaság nevezni.
Ha jól tévedek, MAD gondja az volt, hogy gyilkolászni kell, agyba-fõbe. Nos ott a SIMS, abban nem kell, de az összes többi errõl szól. Pláne egy hack n' slashben... Abban is érzek némi tévedést ugyan, hiszen, bár tagadhatatlan a gyilok ténye, mégis inkább a karakter fejlesztésérõl, a "világ" bejárásáról szól a játék, legalábbis, nálam.
Tehát (szerintem) MAD eleve hibás érvrendszerrel állt a dologhoz, így sok szót nem is érdemel a dolog.
Peace!
Suzuki Swift GL 1.3
2, már a demóval sem voltak nagy bajok, a félkész jelzõ hatalmas túlzás
3, már a 2.12-vel sem volt semmi gond (attól hogy lefagy óránként, még jobb játék mint egy sims vagy egy cod 5 a maga pár napos játékidejével. Megszoksz vagy megszöksz, ennyi az egész. Meg lehet szokni a hibákat, mert van annyira jó játék, és engem pl. nem zavar ha óránként lefagy, mert úgysem játszok 5-6 órát folyamatosan.)
4, az hogy a másolt játékod nem mûködik, az azért lehet mert másolt. Pl. 10envalahányas szinten nem kapsz 1 xp-nél többet, vagy egyéb vicces esetek is voltak, hogy miket képes mûvelni egy másolt játék, még egy jónak hitt crackel is.
5, kit érdekel hogy nem voltam ott a c64-es idõkben. Amúgy volt c64-em, és remek móka volt, fõleg a kazettaolvasó. Nem a kor számít. Hiába tartozol az idõsebb kategóriába, hogy ha ugyan annyi eszed van, mint egy 11 évesnek, attól még nem leszel jobb nála. Te beszéltél hülyeséget (kétszer is!), nem én. Továbbra is tartom a véleményem, miszerint csak azok fikázzák a játékot, akik nem vették meg (persze vannak kivételek, pl. aki egy hónapig kínozta magát, mert nem tetszett neki a játék. Akkor minek vette meg?).
Attól meg végképp a falra mászok, ha v.ki úgy fikázza a játékot, hogy közben leszedte a netrõl. Ha már annyi vér nincs a pucájában hogy megvegye, akkor maradjon kussban. Vagy játsszon a többi 350 letöltött játékával, ha azok jobban tetszenek neki. Ha megveszi, akkor meg vegyen meg olyan játékot, amirõl tudni fogja hogy megérte a pénzét.