10030
-
#6630 Ott hiába keresed. Játék menüjében kapcsold ki. (Gondolom, ott van, bár még nem láttam, de minden játékban, ami támogatja, kell lennie.) Ha nem találod, akkor valami reális mozgásos dolgot keress, vagy részecskeszámolást, ezekért felel a Physix. -
Munyos #6629 Nos....physix beállitási lehetőséget nem találom a catalyst control centerben :(
-
#6628 Ati karid van, keress egy Physix beállítási lehetőséget, és kapcsold ki. Valószínű, az a ludas. (ATI karik mellé kellene egy Physix chip, nV karikon alapból van)
Ha az sem segít, akkor gyenge a gép, bár a 2600pro, azért nem annyira gyenge kari, hogy ne vigye. -
Munyos #6627 Sziasztok!
Az a problémám hogy 1 kicsit nagyon szaggat a game ugy is hogy minden low-ra állítottam amit lehetett mindent kikapcsoltam és a szagatás megszünik 15 perc játék után mert kifagy a kép, hang van a gép meg tölt mint állat!!!
VGA: PCI-e hd2600 pro 512MB-vel 128bites busszal, 1 gb 800mhz rendszer memoval, 2,2Ghz-n ciripelő athlon64 es procival, satás samsung hdd. Win XP sp3,frissitet vga driver,alaplapi driver....ennyi. A game peddig 2.12 es patchel szerelve, az ujakkal nem indul, ja és reloaded-es.
UI.:
-1:remélem van szoftveres megoldás ,nincs $$ fejlesztésre
-2: Clearsky nem szagatott ennyire peddig azt mediumon elporoszkált IDE-s vinyóról:) -
#6626 vicces egy játék ez.
Beraktam a fegyveremet a kovácsnak az ablakába (hozzá teszem tettem már bele dolgokat, szóval drága is volt, ja és narancssárga, szóval tényleg jó volt) erre mit ad isten, beteszem és nyomtalanul eltűnt.
kééész, vége, puff, eltűnt a fegyverem
jah és kb vagy 6X dobott ki 1 órán belül... -
#6625 Hellgate London más cipőben járt, egy hatalmas bughalmazt adtak ki, aminek a javítását is nagyon sokáig elodázták, s mire kijöttek egy használható verzióval már annyira megcsappant a játékosok száma világszerte (kivéve talán Távol-Kelet), hogy a folyamatot visszafordítani nem tudták - a játék néhány hónap alatt véglegesen megbukott.
Ráadásul tönkre ment a gyártó cég, a veszteséges európai, amerikai szervereket a felvásárló nem vette át (Távol-keleti szerverek most is működnek).
Ebben a világban évekre előre látni nem lehet, bármikor becsődölhet egy-egy cég, jelenleg a Sacred2 sikeres, vélhetően üzletileg is nyereséges játék, pillanatnyilag kétlem, hogy bezárás fenyegetné a szervereket. -
TGWH #6624 Az első rész zárt szervereit nemrég zárták be, csak nyitott szerverek vannak. Nem tudom mikor jött ki, de jópár évig működtek ezek a szerverek.
Szerintem amíg ilyen sokan játszanak, nem szüntetik meg a szervereket, talán maradnak az első rész példájánál. -
#6623 Sziasztok!
az a kérdésem, hogy van arról valakinek infója, hogy a sacred 2 - szerverei mennyire vannak biztonságban? Olyan értelemben, hogy pl: a hellgate london megszüntette a netes szervereit... -
#6622 niob utan nem hiszem h van meg nehezebb szint mert amikor a save-t megnyitod egy szovegszerkeszto programal akkor ott irja h GAMEWIN (GameWin: 0,1,1,0,0)v is bronz,ezust,arany,platina es niob. tobett en sem tudok -
l-toro #6621 niobium fokozat utan nem adott erosebb szintet ez normaélis vagy bug? -
TGWH #6620 Ott a www.sacredwiki.org, www.sacred2.hu. Minden le van írva angolul, a másodikon meg magyarul. Átolvasod a kézikönyvvel együtt, és minden tök egyértelmű lesz. -
szaba75 #6619 Sziasztok ha valaki tudna nekem adni egy msn címet annnak örülnék ahol leírja ,hogy mit hogyan kell csinálni. -
#6618 szerintem ő arra gondol, hogy F9 kilép és ugyanonnan folytatja mint ahol mentett.
zárt szerveren ilyen nincs, egy monolitot vagy egy portál kaput mindig aktiválni kell hogy onnan folytasd -
TGWH #6617 A gép ment maga. Barlangokba ha lemész, monolitot ha aktiválsz, valamint ha kilépsz a játékból, vagy meghalsz. -
titani #6616 Üdv
érdeklődnék , hogy single módban működik a gyors mentés /f9/
kiírja hogy game saved.
de online closed server-en , hiába nyomom az f9-et:
NEM MENT.
ez direkt van így ? vagy valahogy másképp kell gyorsmenteni
online zárt szerveren ? -
#6615 Ha eredeti, mennie kell. -
SovereignX #6614 Azt szeretném kérdezni, hogy ha felteszem a 2.34es patch-et akkor a 2.31es kimentések minden további nélkül mennek vele vagy akadhat vmi problémám esetleg?
-
GPoWeR #6613 Ezt nevezem, látom nyomtad több, mint egy hétig :) -
#6612 felraktam a 2.34-es patch-et, és mentés betöltésekor kilép.
ilyenkor lehet valamit tenni? -
vidu01 #6611 Itt: http://www.sacredwiki.org/index.php5/Sacred_2:Skills -
szaba75 #6610 és hogytudom használni? -
szaba75 #6609 Szia ebbe a játékba holvannak a skillek eröl tudnálnekem egy képet küldeni? -
shyning #6608 No, végigvittem a játékot elejétől végéig silver-en, úgy, hogy próbáltam minden küldetést megcsinálni és minden kis sarokba eljutni. Így a következő adatokat kaptam, ha valakinek több lett vmelyikből, szóljon!. :)
Karakter: Dryad
Szint: 76
Túlélési bonusz: 94%
Küldetések száma: 554 (3 nem sikerült bug vagy egyéb miatt)
Bejárt térkép: 45.6%
Képek (a térkép picit elcsúszott az összeillesztésnél):
-
DORSANAX #6607 Betöltöd,majd a bal alsóban van a menü állapotban... -
TGWH #6606 A menü bal alsó sarkában van. Amúgy egyszerű, mert ha Mo-on vetted, akkor valszeg magyar, főleg ha magyar nyelvű a játék ;) -
#6605 Hogyan tudom megnézni hogy milyen verziójú a játék? Mert nem akarja feltenni sem az angol sem a német patchet... -
vidu01 #6604 Nem akarok okoskodni de inkább ebben a topikban kellene kitárgyalni a vidkari témát oda be szoktak nézni hozzáértők is, tudnak tanácsot adni ha kell. -
TGWH #6603 De azért 256-ról felezni az értéket nézve 50%-os visszaesés, míg 750ről 700-ra 6-7%-os visszaesés. Persze hogy a hz vagy a bit csökkenése számít jobban, azt nem tudom, de sztem a bit, mert akkor nem kerülne 12 ezerrel olcsóbba...
Hát én 100ból már egy majdnem egész gépet vennék :D -
#6602 Amíg bírja, addig lehet tuningolni, ez értelem szerű :) De azért most ár/érték arányt nézünk. Azt sem érdemes elfeledni, hogy esetleg az adott alaplap, nem szereti-e kifejezetten jobban valamelyik gyár kártyáját.
Én Karácsony előtt vettem a gépembe pár cuccot 100e-ért és az alaplap doksiban benne volt, hogy ő bizony az ATI-t szeret:) -
TGWH #6601 50hz-el simán feljebb lehet húzni a másikat. :D
Titan, patch még nincs, gondolom majd jövő héten. -
#6600 Ez igaz csak 128 bites, de hz-ben erősebb és 12e-el olcsóbb. -
#6599 Az új patch-ről már van valami hír? -
DORSANAX #6598 Most levettem én is és megnéztem,kb.15 FPS növekedést látok.Majd kiderül,bár nálam mostanában nem volt annyira gyakori a kilépkedés.No,azért volt,nem tagadom,bár én az ELITE grafikával játszom és annak tulajdonítottam a dolgot. -
DORSANAX #6597 Igen,ő az...Az árához képest szerintem normális cucc. -
#6596 utolsó off videókártyával kapcs a részemről:
ő lenne az, szerintetek? -
#6595 Nálam az összes kilépkedés a hangbeállításokkal függött össze. Mióta levettem lq-ra, meg kikapcsoltam minden egyebet is, egyszer sem fagyott le a játék.
-
#6594 kössz srácok aki segített amúgy a videókártyás dologban, unokatesóm megnézte ezt a 9800GT-t, kb 35ért adják, és azt mondja hogy nagyon fasza, úgyhogy, lehethogy tényleg jobb lesz ez.
szóval köszi szépen a segítséget! :) -
#6593 PhisiX driver esetleg? -
SovereignX #6592 Egy kérdés. Az inkvizítornak ez a hulla robbantás képessége - vmi eruptiv description - hova a francba kell klikkelni, hogy működjön? Klikkelek magamra, a hullára csak úgy ö9sze vissza és néha hajlandó elfogadni. De biztos tippem még nincs. Vmi ötlet? -
vidu01 #6591 Nekem 08.11es catalyst van fent megy vele gond nélkül. Lekopogom de nálam még semmi grafikai gond nem volt, nagyritkán kilépked de asszem ez mindenkinél előfordul.