Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Amiket felvennék skilleket a helyedben(nem sorrendben): concentration, celestial magic lore és focus, revered technology focus, armor lore, warding energy lore, constitution, spell resistance és utolsónak még talán revered technology lore, bár revered technologyból ami igazából kell az a két pajzs, meg a flaring nova, szóval csak utóbbira kell a + sebzés, crit és cast speed.

Lobsterman
Most nézegetem milyen skillek mennének jól a varázs seraphimhoz, és sajnálattal látom hogy nincs ancient magic. Na az jobban fáj mint a botok :)

Lobsterman
Fel kell venni a dual wield-et :D

Lobsterman
Amig a +all skills és +all ca-t megkapom, addig jó. :D

elitehun
Hogy lehet egyszerre két fegyvert fogni? :P
bepe79
Nem is azert kell felvenni a Magic Staff-ot, hogy utana arra rakosgassam a pontokat (: , de egy ponttal erdemes felvenni, mert maskulonben nem kapod meg a botnak a modositoit.

Suzuki Swift GL 1.3

Lobsterman
Én Astral Lord Shadow Warriorral botozok pedig annak sincs skillje hozzá :)
Mondjuk alapból megfogadtam vele kapcsolatban hogy nem veszek fel fegyverskillt, mert az nem illik a koncepcióba :) Egy mágussal amúgy sem nagyon illik fegyverrel csapkodni :)

bepe79
Elso tapasztalat: nem lehet a Seraphim-nak Magic Staff-ot valasztani.. <#wow3>, igy botozni mar biztosan nem fogok vele.

Suzuki Swift GL 1.3

Kössz az infót és a tanácsot! Elõször arra gondoltam, hogy kétkezes harcmodú szeráfot alkotok, de aztán ahogy említetted elgondolkoztam egy fõleg mágus, de azért valamilyen fegyverhez értõ "angyalkával". csak azt nem tudom eldönteni, hogy a kardhoz, a szálfegyverekhez, vagy a távolságiakhoz (BFG?) értsen.
Én majd indítok egyet aztán majd beszámolok!
Lobsterman
Kíváncsian várom a tapasztalatokat. Én is gondolkodtam rajta hogy a következõ karakterem egy celestial seraphim lesz.

bepe79
Teszt jelleggel elinditok egy mage Szerafot bottal, otthon ha hazamentem es veszek asztali configot, valoszinuleg ugyis nullarol indulok elolrol, uj Sacred 2 telepitessel, elolrol patch-elve (2.10.x-et nem kihagyva (bar nem az en hibam, hogy kimaradt), hogy felmenjen a 2.34 is), es teljesen uj karival, na meg mas grafikai beallitasokkal, nem ilyen szegyen-gyalazattal, amilyen kepi vilagot a laptopomban levo 8600GT produkal.

Suzuki Swift GL 1.3

wedge31
Amikor oda érsz ,nincs szintkorlát.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Scylexan
Sziasztok,special mount questet hanyas szinten lehet elkezdeni?

Lobsterman
Ugyan. Nekem is már lenne 6-8 karakterem viszonylag magas szinten ha lett volna idõm játszani az elmúlt pár héten.

bepe79
Nekem lenne kedvem kiprobalni, mert a magus meg a botozas a maniam, en az osszes ilyen tipusu jatekokban inkabb a varazslokat szeretem, de azt hiszem, hogy megolnetek, ha most megint uj karit kezdenek. :-D

Suzuki Swift GL 1.3

envoka
Tárgyakból.

http://sacred2.hu/

rage
Az új Nvidia driver maradhatott volna.
Most kipróbáltam azt, hogy a physx drivert uninstalláltam, feltettem a 8.09.04-est, majd arról frissítettem a legújabbra, ami az új driver csomagban van (8.10.13). Így most már jó lett.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hogyhogy 16 memorizált rúnával 34-es szinten van az õrjöngõ lendület?
envoka
Dualos jobb, szerintem.
Jelenleg az árnyharcosom arany fokozaton, a sivatagban.
A kombó leszedi kb. az élete felét, a maradékot meg sima ütésekkel.
Videó : Desert Dragon

elitehun
Velemi is ez volt de én csak egy régebbi video drivert raktam fel és ment
rage
Feltettem az új Nvidia drivert (181.20)
Frissítette a physx drivert, ami után nem indult el a játék.
Közölte, hogy nálam nincs fent physx driver egyáltalán.

Uninstalláltam magát a physx drivert, s feltettem egy eggyel régebbi változatot, ami után megint egybõl jó lett.

Ha valaki beleesik ebbe, ez a megoldás...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Lobsterman
Megint csak azt tudom mondani: ami szimpatikus. Minden ágon lehet nagyszerût alkotni, bár tény hogy a BFG szeráf a legdurvább build talán a játékban. Szinte minden taktika, és erõlködés nélkül aprít de nagyon durván. De egy idõ után unalmas, annyira erõs. Mondjuk elõ-elõ szedem az enyémet, de már nem sok dolog hajt elõre vele.
Próbáld ki a Celestial ágat, csinálj egy kis mágust. Olyat még úgyse láttam itt :D

Dante73
Érdekes bugba futottam ma bele. (Remélem, nem "ficsõr")
Kb másfél órát toltam, közben dobott 3 zöldet. Az elsõ Nikoaste szandáljai volt, (remélem, jól írom) a második Nikoaste szandáljai, és a harmadik, -mily meglepõ,- Nikoaste szandáljai névre hallgat. Minden tulajdonságuk megegyezik, úgyhogy érdekes a dolog... Én meglepõdtem egy kicsit, azért....

Narandil!
A legjobb tán a BFG, azaz a BazinagyFeGyver. Ha fejleszted mellé, max 1-2 lövés, egy bajnok ellenfél, elsõ, második fõboss 1 perc, max 2 poti...

http://www.freetvmaci.info/

Egy kis tanácsot kérnék. Szeráfnál mivel érdemes menni? Egy kardos, két kardos, vagy távolsági fegyverzettel? Esetleg valami más? Elõre is kössz!
Egy kép a testõreimmel együtt <#crazya>

lvl 29 closed HC

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

bepe79
Most lett lvl 31 a Shadow Warrior-om, tul vagyok az elso sarkanyon, az sem tudott nagyon besebezni, egyetlen utesenel sem ment 50-60% ala a HP-m. Most mar 117 / masodperc a HP regen-em, viszont a kepem most csaloka, mert leszurtam a screenshot kedveert egy zaszlot, meg feltettem az extra protection-t. (: Most igy nez ki a kari:

Suzuki Swift GL 1.3

McFrost
Azt a küldit nem tudtam megcsinálni, szétkapták a csontijaim mint a szart én meg nem tudtam futni olyan gyorsan mint kellett volna, F12 lett a vége, most vissza mennék, de szerintem nem lehet.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Jah, miután levertem a szörnyeket, azután meg nem teleportált el a szeráf... na az cumi...

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

bepe79
lvl 29 lett a Shadow Warrior-om, mar a sarkanynak a barlangjaban vagyok. Nem hittem volna, hogy lesz olyan resz, ami megszorongat, de talaltam egy ilyen kuldit. A Seraphim szigeten meg kint a szabadban fel lehet venni egy kuldit, ahol egy Arena-ba teleportalnak, es le kell gyozni eloszor meg csak 1 demont, utana 3 demont, es utana egyszerre jon ram egy csomo, es eleg nagyokat csapnak, meg sebeznek. Na itt meg ezzel a piszkusul bevedett koszikla karival is futnom kellett par kort, hogy ne egyszerre csapjanak meg, es 108-as HP regen ide vagy oda, 700-800-as Armor ide vagy oda, ment le rendesen a HP-m, innom kellett a potikat szepen egymas utan. Gyenge karival nem ajanlanam ezt a kuldit, viszont en egy zold set item-et kaptam cserebe a teljesitesert. Most igy nez ki a karim:

Suzuki Swift GL 1.3

Lobsterman
A fegyver/páncél/pajzsismeretek csökkentik a szükséges szintet a cucc használatához, azért nem kell a kardodhoz sem 36os szint.

bepe79
lvl 28 lett a Shadow Warrior-om, mar a Seraphim szigeten vagyok, es kozelitek a sarkanyokhoz. <#smile>
lvl 27-en talaltam ezt az aranyos kis kardot, ami a kepemen latszik, Dwendorik 's Vanquisher a neve, es 3 socket-es, az arus pedig egy kisebb vagyont ajanlott volna erte. <#eplus2> Ami erdekes a dologban, hogy lvl 27-en meg piros volt, mert hogy lvl 36-os szint kell (kene) hozza, de lvl 28-on kifeheredett, es tudom hasznalni. <#gonosz2>

Suzuki Swift GL 1.3

A Grim Resilience (örjöngõ lendület) buff kavar be, próbáld ki úgy harc közben hogy az nincs rajt. Nekem akkor sem tölti harc közben ha ezt felteszem mert én a másik bronz módosítóját választottam amelyik mégtöbb HPt ad nem pedig az életerõ visszatöltést.

bepe79
En nem igy tudom; HWSW-n is azt mondtak, hogy tolt harc kozben is, de csak fele olyan gyorsan, es en is ezt tapasztalom, hogyha megnezem harc kozben, akkor olyan 50-55 koruli erteket mutat.

Suzuki Swift GL 1.3

envoka
Az életerõ visszatöltés (HP regen, ha így jobban tetszik) csak harcon kívül mûködik, kivéve ha az "Alkat" képességen van 75 pont (tehát szakértõi szinten), ilyenkor tölt harc alatt is.

bepe79
lvl 27 a Shadow Warrior-om, tul vagyok a 2. boss-on, az Octogolamus vagy mi (a polip) sem tudta gyakorlatilag egy dekaval sem lejjebb huzni a HP-mat (majd a kovetkezo fo-boss, a sarkany, annal minden karival parazok, de most legalabb nem HC modban van a karim). 107-es HP regen, 2K+ HP, + az elobb talalat 3 socket-es kardom mar socket-elve van (legalabbis 2 socket betoltve), most igy nez ki:

Suzuki Swift GL 1.3

Nekem is ilyen van 2 db az egyik 75-ös a másik 90-es szintü 3-3 milla körül volt asszem de nem lessz gond a pénzel nekem most 75 millám van de már 20-at biztos elköltöttem ha nem többet.
bepe79
Ezt a kepemen lathato Desert Saber nevu 3 socket-es kis finomsagot most talaltam, bele sem merek gondolni, hogy a blacksmith bacsi mennyiert rakja majd bele nekem az okossagait. (:

Suzuki Swift GL 1.3

köszi
Egyértelmû, igen több jár gyorsabb a fejlõdés. Ha Diabloval toltad már vagy egyéb hasonló gameval akkor kezd nyugodtan ezüstön.

sziasztok lehet hogy hülye kérdés de ha nehéz ezüst nehézségi szinten kezdem akkor több tapasztalati pontal jár mint ha bornzon kezdeném?
elitehun
De. Van olyan amit ha megiszol akkor utánna több XP-t kapsz ha kinyírsz valakit :D
Mentor lötyi kell magasabb szinten, én az undeadest is szoktam használni mert idegesítenek a feltámadó csontik. Azzal együtt is van amelyik felkel de jóval ritkábban.

Lehet az Elite Graphics pack teszi.:) Minden eliten van 1280x960on, így megvan a 30-40 fps fixen, de ha a felbontást tovább növelném akkor szerintem beszaggatna rendesen. Ennyit bír a monitorom úgyhogy ezt kipróbálni nemtom, meg így is lehet mindent látni szépen.

Azért a mentor sem rossz.
McFrost
Az élet vissza állítón kívül a többi szart sem ér szvsz.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Jó ha van.
:D
McFrost
Minek cipelsz ennyi löttyöt?
Jól nézel ki amúgy.

Ahogy látom ezt sem olyan jól de azért kivehetõ a lényeg.
Na nem rakta be a képet!