10030
-
#6670 Kapsz valami zengzetes titulust, semmi több.
-
#6669 Akkor mindent tudni fogsz:D -
#6668 azokkal én sem tudom mit lehet kezdeni, ez szerintem olyan lehet mint a Titan Questben a tekercsek, meg receptek, elolvashatál egy fantázia storyt vagy fantázia receptet, de semmire nem lehetett használni őket
és akkor amúgy történik valami ha az összes olvasható könyvet elolvasom? -
#6667 Persze. Sosem volt gond a mentésekkel.
Legalább is nálam nem. -
#6666 2.12-es verzió mentései jók lennének a 2.34-eshez is? -
#6665 1.: Ugyan úgy a kovácsnál, ráhúzod az új cuccot, a régiek így elvesznek asszem.
2.: Nekem még nem. -
OKIsacred #6664 Bocsi de nemtalálom sehol.. nagyon rég beszéltetek rolla?
Nemírnád le mégis hogy mit tok csinálni h mukodjon? :P
THX aszé... -
#6663 Skacok ! A kovács által belerakott erősítéseket hogyan lehet kiszedni a cuccokból? Egyszer sikerült! De már nem tudom hogyan csináltam.. :(
Sikerült már valakinek rájönni, hogy a pergameneket mire lehet használni? -
#6662 akkorolvass vissz a, már többszörki let t tárgyalva -
OKIsacred #6661 feltettemasacredet és nem megy.. a legujjab patch nél lefagy a patchelés..
régebbieknél meg h nincs a gépen a játék! -
Sheol #6660 Mit akarsz leszedni? -
doncsabi #6659 miért nem tudok frissiteni?
-
doncsabi #6658 és honnan szedhetem le?
-
Sheol #6657 Ugyan, nem a Te hibád, Te csak megpróbáltál segíteni azzal, hogy nem publikus infókat is megosztasz velünk. -
#6656 Valahogy én is úgy érzem...
Az a furcsa, hogy már 2 héttel ezelőtt is "last minute" frissítések voltak, amiből jogosan gondolhattam, a korábbi tapasztalataim alapján, hogy pár nap és kint lesz a patch. Elnézést kérek így utólag mindenkitől. :(
A konzolos verziók elvileg a második negyedévben fognak jönni, a sevenm honlapja szerint. Biztos még folynak nagyban a tesztelések. -
Sheol #6655 *már nem -
Sheol #6654 Akkor RaveAir kollégát jól átvágták az Ascaron-os srácok, hogy pár nap múlva kinn lesz a patch.
Biztos a konzolos verziókat hegesztik, a PC-s már érdekli őket annyira, hiszen kifizettük még tavaly a félkész terméküket. -
#6653 Hárpia anyu hamar szétkapta a 2 csontim, de ő húzta a rövidebbet :P
-
#6652 Csak nem CE verziót vettél? :) -
TGWH #6651 Ellen esélye az égetésre. Ez így jó, sztem :D -
titani #6650 az mit jelent ? armoron van pl :Opponent's chance to Burn -11.5 %
ez jó nekem vagy negatívum ? -
TGWH #6649 Sőt, még pajzsot sem használhat. De az inkvizítor sem használhat pajzsot. Sőt, a szeráfom ott bukta el rögtön a legelején, hogy nem használhatott két db egykezes lézerpisztolyt. -
titani #6648 A templom őr nem használhat semilyen 2kezes fegyvert?
hát ez kitolás :S
-
#6647 Patchek után is maradnak a karik, ami viszont okozhat kellemetlen meglepetéseket egy-egy javítás után: tulajdonságok változása. -
titani #6646 ha majd március végén kijön az uj patch és felrakjuk.
attol még a karik megmaradnak ?
vagy ujat kell kezdeni ? /a zárt online mód érdekelne/ -
Gabesz026 #6645 Sajnos csak március végén jön a javítás!
http://www.gamestar.hu/sacred-2-fallen-angel-physx-tamogatas-a-kovetkezo-frissitesben.html -
GPoWeR #6644 Alapesetben Q -
titani #6643 Melyk gomb az amelykel fel lehet venni az összes cuccot
ami kiesett ha rálépsz a környéken ?
és nem kell 1-esével felszedni? -
szaba75 #6642 Sziasztok!
Eladó a GTA 4-em.
Vagy cserélném Sacred 2-re. -
GPoWeR #6641 A teljes sebzés, ami neked 42-52, akkor 27%-át alakítja át fizikai sebzésből jég alapú sebzésre. -
Munyos #6640 Na sikerült!! :D de még 1 gb ram tényleg jól jönne! sikerült szagatás mentesre beállitani mostmár csak akkor akad meg amikor vagy 20 an rám jönnek. -
titani #6639 Üdv
érdeklődnék hogy a kovácsnál a berakható tárgyak
pl :jégszilánknál ezt írja , Conversion Physical to Ice + 27 %
ez azt jelenti
1: az alapsebzés ami 42-52 , annak a 27 %-a jég alapú sebzés lessz és nem fizikai, de a sebzés ugyanannyi marad ?
2:az alapsebzés ami 42-52, annak a 27%-át pluszban hozzáadja jégsebzésnek , tehát többlessz a sebzés ?
bocs ha noob kérdést teszek fel még csak lvl 10 vagyok. nem rég sikerült elindítani a játékot/vista64-et nem bírta atival.xp-t kelett felrakni/
-
#6638 oké, erre voltam kíváncsi, köszi -
Norec79 #6637 Zárt netes játéknál egy központi szervere menti a karakteredet ha nyitot szerveren nyomulsz azt a te gépedre menti. -
#6636 Gépre:c-d&s-user-dok-ascaron-sacred2-hero x -
#6635 már irta valaki itt lentebb is,nekem is az volt a gond(audigy 2zs-vel) a hang minőséget vedd le játékon belül hátha segit -
#6634 az lrenne kérdésem ,hogy az online karaktereket valami központi szerverre menti a játék, vagy az én gépemre, mert a kézikönyvben mintha azt olvastam volna hogy az én gépemre teszi, és ha igen, akkor hova teszi őket? köszi -
#6633 Szerintem a gép karcsú a gémhez. -
Munyos #6632 Most próbálkozom a traytoolssal...hát ha.....de azt se könnyü normálisan beállitani
-
#6631 1 giga ram karesz.