10030
-
#6710 Az angol verziós mentések mennek a magyar verzióval, gondolom akkor német is működik vele.
-
#6709 A német nyelvű mentései vajon a magyar nyelvűvel is működnek? -
DORSANAX #6708 A Collector's Edition tartalmazza az ELITE graphics DVD-t,de az csak grafikai update,amit nyugodtan letölthetsz és telepítheted is.Egyébként az angol nyelvű,nem magyar és jelenleg 12 rugó,ha megrendeled... -
szaba75 #6707 ha megveszem eredetibe akkor benne van az a lemez is aminek olyan komoly a grafikája?
-
DORSANAX #6706 Nem,én is csak unatkozom,azért nézek be néha.:D
Bár most pl.3 napja 10 órákat játszom vele. -
szaba75 #6705 akk igen -
#6704 Nekünk nem csak unalomból szoktunk néha ide beírni. -
#6703 Kiadás óta tolom, szerinted ? -
szaba75 #6702 Ésnektek tetszik a játék? -
#6701 Warezos játékhoz kell egy patchel megegyező verziószámú, működő crack is, úgyhogy csak óvatosan
Az is kérdéses, hogy a már tört játékra, átírt DLL-ek, exe fájlok esetén hajlandó-e felmenni a javítás, vagy esetleg behal az egész. -
#6700 Nesze. -
DORSANAX #6699 http://update.sacred2.com/dl_hu.html
Ha magyar,akkor innen,ha nem,akkor katt a megfelelő zászlóra... -
szaba75 #6698 ha eredeti a játékom akkor letölti a patchet?
Ha nem akkor honnan tudom letölteni? -
#6697 A tökéleteség unalmas -
szaba75 #6696 Tudtok nekem egy linket küldeni ahonnan letudom a patcheket letölteni? -
DORSANAX #6695 Bazi nagy játék,bazi nagy patchel.. -
#6694 Sok játék "megelégszik" a legutolsó javítással, de vannak, amelyeknél az összes patchet sorban fel kell rakni.
A Sacred2 három javítócsomagja durván 2Gb adathalmaz, s még így sem tökéletes -
szaba75 #6693 ,hogy nem eredeti -
szaba75 #6692 Helló nektek eredeti a játékotok lehet ,hogy az a gond... -
#6691 Nincs, csak számodra, mentálisan... -
OKIsacred #6690 na énis már a 2.34 est teszem fel irto lassan telepiti...remélem jolesz!
Thx a segitségeket!!! -
#6689 Szerintem csak olyan jópofaság... -
#6688 Német verzióm van 2.31-es.Tenném fel rá a 2.34-es és a patch telepités felénél kiirja nem jó hozzá a patch :( Na szép. -
OKIsacred #6687 2.12 es mar fenvan :p
probálkozok! :D -
#6686 Próbáltad egymás után felrakni a patcheket?
2.12 - 2.31 - 2.34 -
OKIsacred #6685 régebbi patchnél meg aztirja h nincs a gépen a játék és telepicsem újra... -
OKIsacred #6684 mar 2 szerverrol szedtem és és semmi :(
2.02 es vanfent és az upgradelö sem mükszik.. ez már röhely... :( -
szaba75 #6683 Ezzel a játékkal ennyi gondvan? -
#6682 Most melyik verzió van fent? Ha már fent van 1 patch, akkor a játék könyvtárában van egy updater, azzal próbáld meg!
Ha nem megy, akkor rgy másik szerverről szedd le a nyelvezetnek megfelelő patch-et! Én úgy emlékszem, hogy volt ezzel gond...és a másik szerverről rendesen lejött és fel is ment...
Vagy az is lehet, hogy aktiválni kell első sorban... -
OKIsacred #6681 ugyan az... nem jo... lefagy a 2.34-es patch ellenörzés közben 1%-nál.... -
OKIsacred #6680 nekem megvan eredetiben és toltam amr neten csk ujjra let rakva a gép és mar nem megya patchelés...
most teszem fel újra és a patchet is leszedem ugy h kivan love a virusírtó...kiváncsileszek ugy jolesz e... -
#6679 Ez nem feltétlen amiatt van, mert nem eredeti a játék. -
#6678 Vedd meg és menni fog. Ha nem akarod akkor húzzál a warez topikba.
-
OKIsacred #6677 szaba75 szerinted mit jelent az hogy online te fa..?!!! -
szaba75 #6676 Sziasztok ennek hogyanműködik az Online része?
Tudok más játékosokkal is játszani? -
#6675 Úgy értem, hogy az épp aktuálisat! Ha belépek akkor mutatja egy villanásra, de ismét előcsalni már nem tudom! Amúgy van ezeknek valami kihatása a játékra vagy csak annyi, hogy jaj de jópofa? -
#6674 A titulusokat meg lehet, bár ezek majdnem minden patchelés alkalmával változnak. Ha nagyon kell, akkor talán ki tudom neked gyűjteni. -
OKIsacred #6673 Szasztok!
Pls segicsetek amr.. a sacred 2-öt nemtom felpatchelni és visszamenöleg sem találtam meg errol beszélgetést...patchelésnél aztirja ki h nincs a gépen és tegyem fel...de fenvan!
HELP!! -
vidu01 #6672 Ami nincs fent a www.sacredwiki-n azt ne is keresd.:) -
#6671 Erről jut eszembe: Ezeket a titulusokat valahol meg lehet nézni?
Létezik olyan database ahol meg lehet nézni, hogy melyik szörny vagy küldi mennyi tp-t ad?
Tudom, hogy a tp viszonylagos, de valami közelítő...
Pl.: a sivatagban a skorpiók elég jól adnak.
Valakinek valami tapasztalat?