Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. Print screen majd paintbe beillesztés és mentés
2. passz, ill kilép belép. Szeráf szigeten nincs elf! (értelemszerüen végigmenni nem bénázni világtérképet figyelni, eddig mindenkinek sikerült!)

Igen, az a küldi egy kalap szamócát sem ér, tök mindegy (szó szerint 😄) hogy megvan-e vagy sem...

Nekem is lenne 2 kérdésem:

1.) Hogyan tudok képeket csinálni a játékból, amit beszúrhatnék ide (pl. a karakterem adatairól, a térképrõl stb.)? A "Printscreen" csak az aktuális helyemrõl csinál képet, a "felugró ablakokat", pl. skillek, CA-k, inventory, térkép stb. figyelmen kívül hagyja... ráadásul több, mint 5 MB-os .tga kiterjesztésû állományokat csinál (persze ez a legkisebb gond)

2.) A játék során sikerült most elõször elakadnom 😞 45-ös Glacial Thorn-os Elf karival nyomom, a Szeráf-szigeten hasítok, de a "Fire, Brimstone and dragon scales" (Tûz, kénkõ és sárkánypikkely) küldisorozat sokadik részénél egyszerûen nem jutok el oda, ahová a térkép mutatja... már megvan a halott sárkányról a sárkánypáncél, a küldi leírás szerint az jönne most, hogy kinyírtam a rám támadó elfeket, most oda kéne mennem kennelek kapujához, hogy megnézzem, mit õriznek. Na, ide vagyok egyszerûen képtelen eljutni; órák óta tekergek a szigeteket összekötõ alagutakon, de nincs meg a küldi következõ részéhez vezetõ út, hiába látom a sárga kört a térképen 😞

Ha valaki tudna segíteni, hálás lennék!
envoka
Korán töltötted be a mentést. Elõbb tedd fel a patch-eket. Lefele kompatibilis a mentés. 2.34.0 alat mûködnie kell mindegyiknek, esetleg a karakter, és a tárgyak statjai változnak egy kicsit (amennyit a patch módosított rajta).

http://sacred2.hu/

az eredetit miután feltetted és elindítod...mindig kiírja,ha frissítést talál..és automatikusan leszedi,nem kell foglalkoznod ilyenekkel
már nem kérdés.. nem mûködik <#falbav><#falbav><#falbav>
ezt írja ki : a mentett állás nem kompatibilis
ááááá.. na ennyi volt kb másfél napi játékom ezzel együtt oda egy 67es arany árnyharcosom.. na most kezdhetem elõrõl :S
De legalább eredeti és csak az vigasztal hogy meglesz a karácsonyi küldi és a többi cuccos, amit a patch-ek adnak..
Ja, és azt kérdezném még meg hogy milyen sorrendben kell feltenni a patch-eket?? most így feltelepítés után elindítottam, aktiváltam és azt írja ki h 2.0.2.-es verzió.
na megvettem a sacred 2-õt 😄
annyi kérdésem lenne hogy a régi leöltöt változat mentései menni fognak-e majd az új, megvásárolt verzióban??
Szinte semmirõl: megpiszkálod a tököt, a falusiak szétrobbannak, a szeráf pedig fapofával konstatálja, hogy a kísérlet kudarcba fulladt.

nincs, nem is lesz...

Hát nem oldódott meg. Ráadásul aki adta a küldetést Seraphim Florentina) is eltûnt a szigetrõl. Bug lesz sztem. Ha vki tudja, mirõl maradok le, írja meg. 😊
Lépjél ki, majd vissza, és általában megoldódnak az ilyen jellegû problémák.

Hát én piszkálnám, de nem lehet. <#szomoru2> A könyvek csak szórakoztatásnak vannak, de igen mókásak, pl. a szakácskönyvek.
de ott van egy dinnye vagy tök a földön amit piszkalnod kell

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Nem tudja valaki itt mire jók a könyvek ?? vagy csak siman informacio horodozk ?

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Ahogy látszik, épp a szeráfok szigetén járok, na kaptam valami dinnyés küldetést, tesztelni kell a magokat, jól átrakott a mezõre, ott meg csak a küldetés köre van, meg egy dinnye, de semmit sem lehet csinálni. Ötlet vki?
Jó akkor velem van a hiba, én csak az automatikus gyorsrendezést szoktam használni.<#vigyor3> Egyébként tényleg kirakhatná magától is ha a rendezés gombra kattolok, meg a rúnákat is fajták szerint nem csak úgy össze vissza.

elitehun
Viccelsz? azt én is mindig kirakom 😄
Van türelmed hozzá!<#eljen> Az inventoryba a gyógyitalokat is képes voltál kézzel kirakosgatni?<#idiota>

elitehun
A középsõ nagy sziget alatti részt még nem fedezted fel
McFrost
<#eljen>

Képeidbõl látszik, hogy a térkép egésze a 100%, tehát kiesnek belõle a sûrû erdõk, magas hegyek, folyók, tengerek. Ezeket levonva látszik, hogy a bejárható terep olyan 60 és 70 % között lesz.
Nagyon frankón állsz, végére 120-as lehetsz, de megnyugtatlak, kisivel több mint a fele még vissza van.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

http://i41.tinypic.com/2r4rbyp.jpg
http://i40.tinypic.com/2dsmion.jpg
elitehun
Támogatom
McFrost
képet kérek

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

elitehun
A szigetek alatti rész (barlang) is megvan?
Persze, lehet fel-le mozgatni, ez nyilvánvaló, de szemmel láthatóan a besárgult részek minimum a full térkép fele, még akkor is, ha a föld alatti dolgokat is beleszámolom. Szóval továbbra sem értem.
elitehun
Nemrég kiderült hogy a térkép amit mutat (az M megnyomására) az csak a negyede az igazinak. <#mf1><#ravasz1><#idiota>
Na akkor itt egy kérdés. Bejártam fullra az elfek, emberek és orkok földjét, föld felett, föld alatt, majd 300 kész küldetésnél járok, az utolsó sarokban is jártam, és még mindig csak 24%-ot ír a térképre. Hogy a bánatba lesz ez 100? <#wow3>
elitehun
Már csak az hiányozna <#wilting><#idiota>
Nem nagyon pörög a topic, legalább bepe indítana egy új karit. <#hehe>

elitehun
Ez nem off hanem warez. én megpróbálkoznék a helyedben a warez topikban mert mi megvettük a játékot<#whatever>
helo
annyit kérdeznék h akkor a reloados verzióra fel lehet rakni a patch-eket?? mert én itt valahol ezt olvastam.. ( bocsi az offért )
Sziasztok,

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha már beregisztráltam a szoftvert az ee.sacred2.net címre, akkor már nem lehet kapcsolódni az eu.sacred2.net szerverre!? Csak azért kérdezem, mert ha jól látom az eu szerveren sokkal többen játszanak.

Köszönöm,

Üdvözlettel,
Lobsterman
Persze hogy nincsenek ott mert a sok minibosst a 2.31ben adtak hozzá a játékhoz

Igen azt a térképet én is néztem, de nekem nincs ott a patch-ek nem adták hozzá az új bossokat. nekem még a2.12-es van fent
elitehun
Ezaz! Én maradok a jó öreg madaras tesconál<#idiota><#ravasz1>
RaveAir
Lehet, hogy nem venném meg másodkézbõl, mert mi arra a garancia, hogy nem lett-e már elõzõleg több gépre feltelepítve..

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

A megvétel melett vagyok én is!!!!!!! 😄
De ha ez nem megy ne csinálj meg küldetést és ne nyiss ki ládát, de talán akkor egy picit 😊 veszít a játék az élményébõl 😊
Tehát ha ügyes vagy úgy mondva "használtan" jóval olcsóban is meg tudod venni az eredti játékot (csak picit körül kell nézni pl.: Vatera, proharver, stb.)és egybõl nincs ilyen gond 😊
Talán vásárold meg. <#nyes>
Egyébként nem tudjuk, mi itt mindannyian megvettük.
Fáradj át a warez topicba, talán ott tudnak segíteni. <#whatever>

Akkor mit lehet csinálni, ha játék közben egyszer csak kiírja a progi, hogy ha többet szeretnék játszani vele, akkor vásároljam meg? Pedig el volt indítva elõtte a deletesecuromreg.exe. Azóta akárhogy is próbálom mindig kiírja, ha kinyitok egy ládát, vagy éppen teljesíteni akarok egy küldit, amit persze így nem lehet. Van egy olyan rossz érzésem, hogy megint kezdhetem elõlrõl. Bár remélem ezt megcáfoljátok.
Broafka
fene, nem baj, már ezzel az F12-õs megoldással is jobban járok
köszi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

elitehun
Tedd azt 😄
De majd akkor gyúrok egy kicsit aztán vissza megyek és vissza küldöm a pokolba. 😄
Ha nem 4. szintû vagy biztos 😊
elitehun
Meg kell ölnöd. De nem gond könnyen megdöglik
Ha egyszer megidézem a Sakkara démont hogy a francba lehet vissza ûzni? Miután a póráz elengedte kinyírt a franca. Késõbb vissza mentem oda ahol megidéztem - dolgom akadt arra - és még mindig ott volt. Vissza töltõdött a démon idézésem. Elnyomtam hátha eltûnik. NEM. Ott van. Ez így helyes vagy... idõ mire megdöglik vagy mi?
Krezga
sétálhatsz😄
Nem úgy van mint a Diabloban hogy bárhol nyithatsz egyet hanem vannak fix portálok elszórva a térképen azokat aktiválod utána már tudod használni õket. F12vel meg vissza lehet teleportálni az éppen aktív rebirth mounatainhez, ha ez abban a városban található akkor szerencséd van.😊

Broafka
sziasztok, most néztem csak meg a játékot, az lenne a noob kérdésem, hogy:
hogy tudok visszajutni a városba? lehet venni valami tekercset mnit a diabloban, vagy a térképen kell kattintani valamire?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sziasztok!

Most akkor hogyan kell felrakni a 2.34-es patchet? Mert újratelepíteni nem fogom, akkor inkább visszaviszem, és visszakérem a pénzt, a leírt módszerek meg nem váltak be.

Köszi!

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

én most elmentem oda, ahova a térképen/videón van a fehér griff, de sehol semmi.. ( ezüstön vagyok lvl 66 )
amúgy azt elmondaná vki hogy aranyon miért nem növekszik a felderített térkép % ?? mert ezüstön 29%-nál fejeztem be és most aranyon még mindig annyi, pedig már egy csomó fekete területet felfedeztem..
Nálam nem jön be a 2. link ami a helyet jelöli, szóval itt van annak aki kíváncsi lenne rá.

A fehér griff az elf régió sarkában van 😊
Sacred2.hu Fehér griff
pontos helye a térképen