Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy ugyanaz a kari más irányba fejlesztve. <#papakacsint>

elitehun
Szerencsére 6 karakter közül lehet választani így ha végigvittük egyel elkezdhetjük egy másikkal. Vagy ha nem akarjuk akkor még mindig ott van az internetes móka <#email>
Ez tényleg így van??? Vagy csak vicc? Mert akkor semmi értelme, hiszen ahogy haladsz egyre feljebb a szintekben, egyszer csak eléred a maxot, a (200?), és aztán utána mitõl játszaná bárki is tovább a game-et?
johnnie_walker
Elkéstem. 😊

johnnie_walker
Az a 'collateral damage' rosszul sikerült magyarítása. Ha a két szót külön-külön fordítod, valóban járulékos sebzés, de így egyben ez egy NATO szakkifejezés a civil álodzatok számára. Szóval helyesen 'civil áldozatok' vagy esetleg 'járulékos veszteség' lenne. (Ja, fény hadjáratnál esetén van collateral damage, a sötét oldalé victims asszem.)

Lobsterman
A járulékos sebzés az egy félrefordítás. Angolban collatral damage, gonosz karakternél victims, és azt mutatja hány monsztát öltél meg.

McFrost
Több, mint 1 millió xp kell a következõ szinthez, szal elhanyagolható...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

elitehun
Legalább több XP-t kapsz<#wink>
McFrost
Ma egy érdekességbe botlottam:
-Fõküldi szála a mocsárban, egy falu elõtt kavarog a Gyilkos Köd, nagy nehezen legyûrjük rettegett csontijaimmal
-bemegyek a faluba és megcsinálok minden munkát, indulok tovább a fõ szálon
-kilépek a faluból, ott ahol beléptem és mit látok? Ott kavarog a Gyilkos Köd, újabb nehéz csata a "semmiért".

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Hetek óda 1 kesztyûre és egy csizmára várom, hogy meglegyen a set-em.
De nem "hullik", minden más set-hez pedig esnek a szarok.

Az egyik kardom még mindig Terus hússzeletõje, mert egyszerûen nincs jobb, pedig már a mocsár felénél tartok.

elitehun
Ja ok tehát koncentráció. Csak az elõbb nem olvastam el a nevet angolul de azért THX.
elitehun
És annak magyarul mi a neve? XD
A seteknek az egyetlen elõnye az általában sok slot ami rajtuk van.
Egyébként egyetértek, hiányolom az igazán egyedi tárgyakat, mert az elég langyos, hogy 15-30-45 stb. szinteken megtaláljuk ugyanazokat a cuccokat kissé jobb statokkal.

Azért éléggé el van szúrva a game azzal hogy nincsenek benne normális cuccok kardból eddig találtam vagy 4-5 fajtát (arany színût) ezeknek csak a szintjeit emelgeti a program ugyan ez a helyzet a set itemekkel is.
Az árnyharcosomnak eddig csak sisakot , pajzsot és páncélt találtam arany színût másból nem. Valaki talált már mondjuk csizmát vagy kesztyût mert én most járok lvl. 85-ön de még egyel sem találkoztam és ez eléggé elkeserítõ. Találok viszont sok set itemet persze majdnem mindíg ugyanazt dobja a program és annyira nem is jók hogy hordjam õket , és persze arra vigyáz hogy 1 komplett set-et nehogy össze tudjak rakni.
Nekem mindig ezt írja ki😞(

A skorpiótól azért félek, mert távharcos driádom életét kétszer is levitte egy ütéssel 2 HP-ra, csoda hogy túléltem. Igaz annak nincs ilyen magas páncélja.

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Az erõsítések miatt:
10% kritikus csapás (mindig jól jön <#gun>)
csökkenti az ellenfelek kitérési esélyét (jobb találati arány)
és mivel nem vettem fel a Szeszélyes Vadász képességet, ezzel tudom csökkenteni a Fullánk támadás újratöltõdését.
Az elsõ kettõ eredménye itt látszik is:

Én csak jányokat vagyok hajlandó nézegetni a játékban, szóval csak a fele karit ismerem, de azok mind félistennõk lesznek. <#nemtudom>

Melyik kari lehet a legnagyobb kihívás akkor szerintetek, akibõl nem lesz úgy mondva félisten? 😄
envoka
A meglévõvel folytatod.

Drilla, én inkább azt nem értem, ha közelharcra gyúrsz (kétkezes fegyverhasználat), akkor minek a Vészjósló ragadozó ?

http://sacred2.hu/

Igaz én azon vagyok, hogy minden küldit megcsináljak 😄 Amik azért elég poénos szövegûek néha 😄 Meg a szép táj kárpótol 😄
egy kérdés, mikor átmész egy köv nehézségi szintre akkor végig kell vinni azon a szinten és újra kedded egy elsõ szintû karival vagy a meglévõ karimmal folytatom?
Sajnos ez így van velem is, épp ezért mondom, hogy nem gond az ha visszavesznek a karik erejébõl.

envoka
Az a megölt ellenfelek száma. Nem tudom miért így írja ki. Nálam nem ezt írja.

http://sacred2.hu/

A "Concentration" skill igen egybõl ad két buffot és a ha eléred belõle a 75. szintet akkor kapod meg a harmadik helyet is.

Lehet hogy akkor rosszul fejlesztetem a karim mert már 50. szinten tényleg félistenként közlekedek a Templomõröm 😊 Akkor valamit másképp kellene csinálni, hogy ne így legyen? 😄
Na most ennek a játéknak nem az a célja, hogy istenkét végigszántsd a térképet, hanem legyen benne valami kihívás is.
Ezt a célt szolgálják a patch-ek, nem azt, hogy veled kibasszanak.

Amint a "Concentration" skillt felveszed rögtön lehet 2 db buff rajtad, tehát nem szintfüggõ a dolog.

hááth ettõl a patchektõl nem nagyon jött meg a kedvem.. mint írtam a 4100~6100as démini csapásból csinált 2500~3000et.. a patchek után így jobban megnézve, dobodd a játék 3 set itemet (amiket rögtön eladtam mert semmire nem voltak jók..) azon kívül hiába dob kék meg sárga cuccokat.. semmit nem érnek <#falbav>.
akkor pl volt egy "méregagyar" nevû cucc ( mindenki ismeri 😄 ) és patch elõtt a sebzés 85%-át alakította méreggé, most meg a 45%-át <#falbav>
és mint olvasgattam ezeket a 2.34-es patch hibájára írható..
A niobium után a Molibdén következik. Azt hiszem, durván hosszú a játék, mire végigérsz a periódusos rendszeren 😊

nincs, nem is lesz...

sziasztok van vkinek tapasztalata a niobium nehezsegi szintrol? eljutottam a vegere es a 4 robot olyan eros hogy tukrozo kisugarzas aminek visszavero ertekei 70 60 60% 15000 pancel es 22000 eletet egy utesre leveri. ill. ha ezt is kivegzi az ember van meg nehezebb fokozat vagy mi van utana?

elitehun
Hányadik szinttõl lehet egyszerre 2 erõsítést használni?
elitehun
Nem tom. Még én sem láttam ilyet hogy járulékos sebzés <#kerdes>
Drilla: Nyugi a skorpiót könnyû legyõzni<#wink>
Nem rossz a kari.
Az a járulékos sebzés az micsoda amúgy?
46-os szintû lett a driádom, az Éles elme továbbra is hasít, íme:

A páncélzatom ennek a finomságnak köszönhetõen egész elfogadható lett, kell is, mert most fogok menni a skorpió bosshoz.

lvl46 closed HC driad

Lobsterman
Én nemrég csináltam Elfet, szintén shardokkal, most 35ön 500 körül sebez a picike, kicsit gyanús is volt a durva sebzésed, de így oké. Amúgy 500as sebzéssel is elég gyorsan fekszenek. Plusz mellé feltoltam a raging nimbust is, úgyhogy most úgy ölök hogy összeszedek egy csomó ellent, egy területre húzom õket és betolok egy vihart meg mentor potit, és csak figyelem ahogy röpköd a damage meg a rengeteg xp 😊 A tüskéket akkor szoktam nyomni nagyon ha ritkásabban vannak az ellenek, de úgy is fekszik mindenki ha 2-3 tüske eltalálja õket. Márpedig el szokta.

Én pont ezért nem tettem fel a leguccsó patch-et, nem volt kedvem ahhoz, hogy 1/6-od sebzéssel erõlködjek tovább, ahhoz másféle build-et kellett volna csinálnom (több def., több HP stb.)

Na ezért volt nekem gyanús az a túl nagy Glacial Thorns sebzés.<#hehe>
Egyébként a CAk találati esélyét nem befolyásolja a támadóérték, nekem volt 0,6 sec regenes Magic Coup-al (hatékonyan) gyilkoló elfem aminek még csak a Magic Staff skillt sem vettem fel minimális támadóértékkel mégis mindig betalált. Ha mentem vele a balklikket nem igazán kellett használni.😊

Eleinte én is mindig bef*stam, hogy wazz, ez milyen alacsony... de aztán úgy tapasztaltam, hogy ez valszeg arra a találatra vonatkozhat, amit a bottal vihetnék be, de azt meg ugye nem használom ilyesmire <#eplus2> A tüskék a tapasztalataim szerint mindig találnak, meg amúgy is van belõlük 105 darab lövésenként, úgyhogy akár mellé is mehet egy része <#wink>

Én pont ezért nem tettem fel a leguccsó patch-et, nem volt kedvem ahhoz, hogy 1/6-od sebzéssel erõlködjek tovább, ahhoz másféle build-et kellett volna csinálnom (több def., több HP stb.)
Egyetértek, én affelé hajlok, (a szélkígyó hátán 2.8 sec. a regen); az armor/defense értékem amúgy is mellékes jelenleg...
Shield lore kellemes bónuszokat ad, pl. már 5-6. szint körül olyan pajzsok vannak, amik vagy a közelharci, vagy a távolsági fegyvert 28-30%-os sikerrel kerülik ki.
Ami durva, az a találati esélyed... 43% nagyon kevésnek tûnik. Az utolsó patch nekem megölte az elfemet, 3000-res sebzésbõl csinált 500-asat... Találati esélyt mindenképpen ajánlatos lenne növelni, legalábbis a többi karakternél nagyon ajánlatos. Nem tudom, de csak tippelem hogy a mágiára is vonatkozik a találati esély. Attackot tápold majd felfele, ha sokat mellélõsz.

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

1 szavazat a ridingra, gyakorlatilag raksz rá 1 pontot pluszokkal lesz kb 30as az már elég ahhoz hogy a hátas regen büntetését eltüntesse és még a többi bónuszt is javítja.

Eddig kb. 25-öt <#hamm>

Most már kéne nyomnom a Dark Arcania Focust, mert nem tudja teljes mértékben figyelembe venni a rúnákat, de úgyis nagyon alacsony a regen (2.1 s), úgyhogy inkább másokat növelek mindig...

Lassan eljön az uccsó elõtti skillem kiválasztása, kacérkodok a Shield Lore-ral, a Speed Lore-ral és a Ridinggal is, nem tudom, melyik lesz majd.
Mennyi rúnát etettél meg a Ragyogó erõnléttel (Grand Invigoration)?

nincs, nem is lesz...

Hmm... úgy tûnik, a másik képet nem akarja betenni... na mindegy, bocsi mindenkitõl a sok postért!
és:

Naszóval:

Most, hogy sikerült képet mentenem, jól megmutatom az én kis elfemet, amit igazi gyilkológépnek fejlesztettem ki... <#violent> <#hehe>

45ös szintû, a Glacial Thorns (jégtûske) 2245-öt sebez tüskénként, 105 tüskét lövök ki, és 2.1 másodperc alatt újratöltõdik - nincs sok ellenfelem <#taps>

Köszönöm, visszamászok oda, és tovább próbálkotok! <#taps>
1.) Köszi, így már mûxik <#smile> Úgyhogy gyorsan be is szúrom a képet ahol elakadtam...

2.) De vannak ott elfek, ld. a küldetés szövegét: "We've arrived at the Dragon's Lair, but the Dragon was already dead. Instead some ELVES instantly attacked me..."

Egyébként a dragon cultist-okat nevezi elfnek; bár a küldetés szempontjából teljesen mindegy, hogy milyen fajúak ezek...

Ahogy utánanéztem, most a rabszolgákat kéne megtalálnom, majd pedig a Blachammer nevû szabadságharcos-vezetõvel beszélnem, aztán kinyírni az elsõ sárkányt a játékban... nade majd próbálkozok még, csak meglesz a nyomorult hely <#idiota>
Lobsterman
1, Fraps. Leszed, hotkey-t beállít, nyomkod, képet lop. 😊
2, Hát ott én is elbandukoltam egy darabig. Nehéz megtalálni szerintem a továbbvezetõ utat elsõre. A sárkányhulla körül van valahol egy lejárat, nem messze, ott vannak lent a rabszolgák. Velük beszélsz, és utána a kapujuk mellett kívül lehet továbbmenni ha jól emlékszem. Visszafele nem kell menni, úgyhogy ott a környéken nézz körül jól.

na felraktam a patch-eket és mûködik a lvl 67-es árnyharcosom.
köszi a segítséget <#worship><#worship>
Így elsõ látásra kicsit homályosabbnak tûnik a kép patchek után.. a démoni csapás patch nélkül ütött 4500~6100-at most így eredetiben, patch-ekkel üt 2500~3000-et <#falbav>.
ami még jobb lett hogy eddig a démoni csapás kb 1m távolságra hatott, most már aki 5-6m-en belül van azt is leszedi xD

na most csinálgatom a karácsonyi küldit.. háth odamek a jéghidrához.. nem kell 2 másodperc, a 10k-s életembõl nem maradt semmi, most nyírtak ki elõször a 67 szint alatt... nagyot is néztem<#wow1><#wow1>