10030
  • DORSANAX
    Tessék,akkor szavazzunk.Én is visszavonom az 5-700 órát és azt mondom,hogy a teljes egész játékot figyelembevéve nincsen meghatározható játékidő.
  • grebber
    Nem akarom gyorsan letudni csak megkérdeztem milyen hosszú lehet! De ezek szerint eléggé.
  • Fantusz
    Mondjuk ez így nem igaz, a főküldi elég hosszú
    No nem a történet, az szinte jelentéktelen, de ba kell járnod az egész térképet, csupán azért, hogy beszélj néhány figurával, néhányat verj fejbe, segíts másokon - szóval semmi extra, csak a távolságok nagyok, aki csupán a főküldetéssel szeretné "letudni" a játékot, annak fölösleges elkezdeni
  • DORSANAX
    Kösz,hogy nekem válaszoltál,de ezt kb.én is tudtam,ezért is válaszoltam bizonytalanul a játékidőt tekintve.
    Valóban a Diablo 3 lesz a nagy riválisa a játéknak.
  • Fantusz
    Ezt a küldetést még nem csináltam, de azt mondod kész van...

No ez mondjuk picit idegesít a játékban, hogy az inaktív figurák is ott maradnak.
    A legszebb, amikor pl el kell kisérni valahová, teljesíted a feladatot,(szemmel láthatóan követ, sőt esetleg itatni is kell szorgalmasan) - legközelebb ismét ott áll, ahol találtad, de már szólni nem lehet hozzá
  • Fantusz
    Minden karakternek lényegében három küldetéssorozatot kellene teljesíteni.

1 Főküldetés (aranyszinű kör jelzi)
    2 Mellékküldetések (ezüst kör)
    3 Kaszt-küldetések (kék kör)

Van még néhány rejtett küldetés is a játékban, de mindezekkel együtt nem az a cél, hogy gyorsan "végigvinni, kijátszani" és mehet a polcra - bármikor elő lehet venni, lényegében végtelenített játéktörténet, küldetésekben kevés olyan van, amit úm. muszáj csinálni (bár, ha összeszedtél valamilyen kisérő-koloncot, attól úgyis megszabadulsz).

Küldetéseket csak a küldetésadótól lehet felvenni, az a lehetőség kimaradt, hogy jártadban-keltedben rátalálsz valamire-valakire és visszairányítanak a küldetésadóhoz (pl, ha egy barlangan találsz valakit, akihez nem lehet szólni, valószinűleg oda vissza kell majd térned egy aktív küldetéssel)

Tehát nincsen válasz meddig is tart a játékidő valójában.
    amikor más sok monolitot aktivált a játékos lehet villámként cikázni a térképen, vagy komótosan gyalogolni, hátassal közlekedni - ráunás kérdése, az ilyen tipusú játékokat évekig lehet játszani.

(talán majd a Diablo 3 megcsappantja a Sacred2-játékosok számát )
  • McFrost
    Az csak rohanás, annak nem sok értelmét látom. Az 20 órából is kijöhet.
  • grebber
    Pont ezt kérdeztem! :D
    Szerintem a főküldi csak maga nem lehet olyan hosszú de mellékküldikkel majd el lehet nyújtani!
  • szaba75
    hy már várom a holnapot ,hogy megtudjam venni!...
    Az online rséz milyen?
  • McFrost
    Sivatagi részen aki már járt erre, annak rémlik ez a küldetés?
    Ezt a leányt kell vinni és egy tekercset kell összerakni, majd ide jönni ehhez a romhoz, de nem tudok bemenni és a küldetés karikája is eltűnt, naplóban azt jelöli, hogy készen van, de a csaj meg még itt van....
  • DORSANAX
    Ha az a kérdés,hogy egy karakterrel a fővonalat mennyi idő alatt lehet végigvinni sok mellékküldetéssel,akkor sajna azt sem tudom pontosan megmondani,de vannak itt profik,talán ők...
  • DORSANAX
    Ezt nyugodtan megszorozhatod 10-el minimum.Hónapokig játszhatod és szerintem még akkor sem lesz unalmas,persze érdemes valamivel esetleg mellette még kikapcsolódni.
    Akik itt vannak,valszeg a megjelenés óta játszanak vele...
  • grebber
    Hány órás a game kb ha sok mellékküldit csinál az ember? 50-70 óra megvan ?
  • TGWH
    Amit akarsz. Ha karddal akarsz menni akkor Kardismeret, ha két fegyverrel akkor Kétkezes fegyverhasználat. Ca csoportból 3 van. Amelyiket akarod használni, az ahhoz tartozó képességet fejleszd. Védelemnél meg szintén amit akarsz. Páncélismeret kötelező, úgyis rájössz. Harci reflex meg Var. ellenállás is nagyon hasznos, meg az Alkat.
  • szaba75
    és ennél a skill fejlesztésnél mit érdemes fejleszteni?A Szeráfnál?...
  • McFrost
    Ha hozzám szól a kérdés akkor én 4 nap és 19 óra tiszta játék után lettem 67-es szintű és a térkép felfedezettségem 44%, jó fele....
  • szaba75
    helló és mennyi idő alatt lettél 65-ös és menyi a max szint?
  • xido
    Ááá..nekem nem..Azért is vettem meg rögtön a demo után,mikor kiderült,hogy Mo.-n lehet kapni először és nehezen törték meg
    Najó,rpg-t sose bánok meg,hogy a polcomon van,igaz most nincs a gépen fent..
  • McFrost
    Aztán van itt egy furcsaság számomra:
    -elmentem a skorpió királyhoz, ahol tudni véltem, ott nem volt, a terem az megvan ahol lennie kellene szerintem, de semmi.....viszont a térkép bejelölte, hogy levertem

• McFrost
    Ugye ez csak unalom űzés, ezért unalmamban 67-es lettem:
  • szaba75
    köszi!
  • RaveAir
    Titan már megírta, hogy minden magyar, kivéve a verbális része (azaz nincsen benne szinkron). Valamint sajnos a játékban található három videó - intro, outro, meglepi - alatt nincsen felirat.
  • szaba75
    az eredeti magyar verzió mindent magyarul ír ki még a szöveget is?
  • DORSANAX
    1.Felelőtlenül nem állítok semmit.Felmegy...
    2.Nézd meg az előző képeket és hozzászólásokat,ott láthatod a magyarítás részleteit.
  • Titan
    Minden magyar kivéve a verbális része...
  • szaba75
    Hát hogyha biztos felmegy a letöltött elit akkor biztos nem fogom megvenni az angolt....
    És ez a magyar verzió mit takar feliratos Magyarul írja ki a fegyverek nevét a Skilleket?
  • DORSANAX
    Ha nem akarsz angol nyelvű játékot,hanem magyarul akarod nyomni,akkor nem kell megvenni,csak a normál magyar változatot.
  • szaba75
    Akkor fölösleges megvenni a gyűjtői változatot igaz?
  • DORSANAX
    Igen,már írtam.Nyugodtan felrakhatod majd.Ez t.képpen egy grafikai patch,csak 7,3 GB-os adag...
  • szaba75
    Helló!
    Megveszem az eredeti Magyar verziót és feltelepítem arra rálehet rakni a nem eredeti Elitet?
  • DORSANAX
    Az én Szeráfom is gyengus lett a szerencsétlen a 2.34-es patch felpakolása után.Újra kellett kezdenem...
  • Dante73
    Átalakítja a képességeket, egyebeket.
    Volt egy elég erős, 30-as Driádom, patch után harmatgyenge lett. Mintha nagyon félrefejlesztettem volna, pedig nem, csak patcheltem.
  • grebber
    Hogy hogy elcseszi?
    Amúgy a mentésem nagyon az elején van még max újrakezdem!
  • Dante73
    Viszont a patch nagyot is változtathat a karidon!
    Ha magas szintű, lehet annyira elcseszi, rendbe se tudod tenni. Nekem a driádomat vágta haza.
  • DORSANAX
    Az ELITE teljesen mindegy,hogy mikor kerül fel,mert csak a "pak"mappát módosítja.Ott van a grafikus tömörített állomány.Szóval az mehet bármikor,majd a menüben megjelenik egy "Elite" beállítási lehetőség,ha felteszed.
  • grebber
    Még valami!

Miután feltettem a magyar nyelvű verziót mehetne rá a patchek 2.34-ig és utánna az elite grafika vagy előbb az elite aztán a patchek?
  • grebber
    Köszönöm.Akkor rakom is fel a magyar verziót.
  • DORSANAX
    Documents And Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/Ascaron Entertainment/Sacred2
    Onnan ezt a teljes mappát/Sacred2/másold ki,aztán a végén vissza..
  • szaba75
    Helló ki próbáltam a demo részét nagyon tetszett végig is vittem
    ugy döntöttem ,hogy meg is veszem eredetibe.
    Csak a végén volt gondom a csontváz király-jal
    5percembe telt és nem tudtam megölni!
    igaz ,hogy én is 6-os szintű voltam meg ő is de akkoris
  • grebber
    Mentéseket hova teszi a game??
    Mert ez a szaros német verzió nem képes feltenni a 2.34-es patchet.Felteszem helyette a magyar verziót!