Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
-Fõküldi szála a mocsárban, egy falu elõtt kavarog a Gyilkos Köd, nagy nehezen legyûrjük rettegett csontijaimmal
-bemegyek a faluba és megcsinálok minden munkát, indulok tovább a fõ szálon
-kilépek a faluból, ott ahol beléptem és mit látok? Ott kavarog a Gyilkos Köd, újabb nehéz csata a "semmiért".
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
De nem "hullik", minden más set-hez pedig esnek a szarok.
Az egyik kardom még mindig Terus hússzeletõje, mert egyszerûen nincs jobb, pedig már a mocsár felénél tartok.
Egyébként egyetértek, hiányolom az igazán egyedi tárgyakat, mert az elég langyos, hogy 15-30-45 stb. szinteken megtaláljuk ugyanazokat a cuccokat kissé jobb statokkal.
Az árnyharcosomnak eddig csak sisakot , pajzsot és páncélt találtam arany színût másból nem. Valaki talált már mondjuk csizmát vagy kesztyût mert én most járok lvl. 85-ön de még egyel sem találkoztam és ez eléggé elkeserítõ. Találok viszont sok set itemet persze majdnem mindíg ugyanazt dobja a program és annyira nem is jók hogy hordjam õket , és persze arra vigyáz hogy 1 komplett set-et nehogy össze tudjak rakni.
A skorpiótól azért félek, mert távharcos driádom életét kétszer is levitte egy ütéssel 2 HP-ra, csoda hogy túléltem. Igaz annak nincs ilyen magas páncélja.
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
10% kritikus csapás (mindig jól jön <#gun>#gun>)
csökkenti az ellenfelek kitérési esélyét (jobb találati arány)
és mivel nem vettem fel a Szeszélyes Vadász képességet, ezzel tudom csökkenteni a Fullánk támadás újratöltõdését.
Az elsõ kettõ eredménye itt látszik is:

Drilla, én inkább azt nem értem, ha közelharcra gyúrsz (kétkezes fegyverhasználat), akkor minek a Vészjósló ragadozó ?
http://sacred2.hu/
http://sacred2.hu/
Lehet hogy akkor rosszul fejlesztetem a karim mert már 50. szinten tényleg félistenként közlekedek a Templomõröm 😊 Akkor valamit másképp kellene csinálni, hogy ne így legyen? 😄
Ezt a célt szolgálják a patch-ek, nem azt, hogy veled kibasszanak.
akkor pl volt egy "méregagyar" nevû cucc ( mindenki ismeri 😄 ) és patch elõtt a sebzés 85%-át alakította méreggé, most meg a 45%-át <#falbav>#falbav>
és mint olvasgattam ezeket a 2.34-es patch hibájára írható..
nincs, nem is lesz...
Drilla: Nyugi a skorpiót könnyû legyõzni<#wink>#wink>
Az a járulékos sebzés az micsoda amúgy?
A páncélzatom ennek a finomságnak köszönhetõen egész elfogadható lett, kell is, mert most fogok menni a skorpió bosshoz.
lvl46 closed HC driad
Na ezért volt nekem gyanús az a túl nagy Glacial Thorns sebzés.<#hehe>#hehe>
Egyébként a CAk találati esélyét nem befolyásolja a támadóérték, nekem volt 0,6 sec regenes Magic Coup-al (hatékonyan) gyilkoló elfem aminek még csak a Magic Staff skillt sem vettem fel minimális támadóértékkel mégis mindig betalált. Ha mentem vele a balklikket nem igazán kellett használni.😊
Én pont ezért nem tettem fel a leguccsó patch-et, nem volt kedvem ahhoz, hogy 1/6-od sebzéssel erõlködjek tovább, ahhoz másféle build-et kellett volna csinálnom (több def., több HP stb.)
Ami durva, az a találati esélyed... 43% nagyon kevésnek tûnik. Az utolsó patch nekem megölte az elfemet, 3000-res sebzésbõl csinált 500-asat... Találati esélyt mindenképpen ajánlatos lenne növelni, legalábbis a többi karakternél nagyon ajánlatos. Nem tudom, de csak tippelem hogy a mágiára is vonatkozik a találati esély. Attackot tápold majd felfele, ha sokat mellélõsz.
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
Most már kéne nyomnom a Dark Arcania Focust, mert nem tudja teljes mértékben figyelembe venni a rúnákat, de úgyis nagyon alacsony a regen (2.1 s), úgyhogy inkább másokat növelek mindig...
Lassan eljön az uccsó elõtti skillem kiválasztása, kacérkodok a Shield Lore-ral, a Speed Lore-ral és a Ridinggal is, nem tudom, melyik lesz majd.
nincs, nem is lesz...

45ös szintû, a Glacial Thorns (jégtûske) 2245-öt sebez tüskénként, 105 tüskét lövök ki, és 2.1 másodperc alatt újratöltõdik - nincs sok ellenfelem <#taps>#taps>

2.) De vannak ott elfek, ld. a küldetés szövegét: "We've arrived at the Dragon's Lair, but the Dragon was already dead. Instead some ELVES instantly attacked me..."
Egyébként a dragon cultist-okat nevezi elfnek; bár a küldetés szempontjából teljesen mindegy, hogy milyen fajúak ezek...
Ahogy utánanéztem, most a rabszolgákat kéne megtalálnom, majd pedig a Blachammer nevû szabadságharcos-vezetõvel beszélnem, aztán kinyírni az elsõ sárkányt a játékban... nade majd próbálkozok még, csak meglesz a nyomorult hely <#idiota>#idiota>
2, Hát ott én is elbandukoltam egy darabig. Nehéz megtalálni szerintem a továbbvezetõ utat elsõre. A sárkányhulla körül van valahol egy lejárat, nem messze, ott vannak lent a rabszolgák. Velük beszélsz, és utána a kapujuk mellett kívül lehet továbbmenni ha jól emlékszem. Visszafele nem kell menni, úgyhogy ott a környéken nézz körül jól.
köszi a segítséget <#worship>#worship><#worship>#worship>
Így elsõ látásra kicsit homályosabbnak tûnik a kép patchek után.. a démoni csapás patch nélkül ütött 4500~6100-at most így eredetiben, patch-ekkel üt 2500~3000-et <#falbav>#falbav>.
ami még jobb lett hogy eddig a démoni csapás kb 1m távolságra hatott, most már aki 5-6m-en belül van azt is leszedi xD
na most csinálgatom a karácsonyi küldit.. háth odamek a jéghidrához.. nem kell 2 másodperc, a 10k-s életembõl nem maradt semmi, most nyírtak ki elõször a 67 szint alatt... nagyot is néztem<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>