10030
  • DORSANAX
    Ennyire mélyen nem akartam belemenni a dologba,de azért azt megjegyezném,hogy ehhez a játékhoz azért ész,intelligencia,és vizuális ráérzés is szükségeltetik.
    Nem ítélem el azokat,akiknek nem jön be,de azért elgondolkodom időnként egyes emberkék megnyilvánulásain...
  • DORSANAX
    Nem tudom,engem tökéletesen szórakoztat,megnyugtat,max élvezem a már említett szabadságomat,fejlesztgetem a karakteremet,élvezem a grafikát és a küldetéseket,stb...
    Az kétségtelen,hogy időnként kicsit pihentetem,de megunni nem sikrült még,és ahogy látom nem vagyok egyedül,de ezt nem csak ezen a fórumon tapasztalom.
  • Broafka
    hát én se, de azért kell egy kitartás a játékhoz. Az elején csak azért nem monoton meg lapos, mert élvezetes hogy elég gyorsan kapsz új képességeket meg minden, de én egy 3-4 óra alatt megunom, aztán persze egy 2-3 óra múlva megint játszok, vagy másnap, de nagy játékélvezet kell ahhoz hogy tényleg szórakoztató legyen ez a játék, én így érzem
  • DORSANAX
    Azért azt szerényen megjegyezném,hogy az is ritkaság,hogy valaki egy ennyire nagyfokú szabadságot biztosító játék esetében már a kezdésnél unalmasnak találja az ellenfeleket és ilyen problémái vannak.
    De nem akarok én sem bántani senkit...
  • McFrost
    R.I.P. Frodó :D
  • RaveAir
    Hobbit volt az a törp... :>
  • McFrost
    Észak-kelet:)
    Az tényleg jó küldi! Hullik az xp arra fele is:D
  • McFrost
    Én nem akarom bántani, de eddig egészséges-értelmes kérdése nem volt....
    Másik az, hogy max. elfeket darált és goblinokat, emberek??? De törpök?? :D
  • Titan
    Hopsz! Kelet...igen..
  • Broafka
    ööö, asszem meglesz, bár:
    Előttem van észak
    Hátam mögött dél
    BALRA a nap NYUGSZIK
    JOBBRA pedig KÉL ;)

szóval inkább északkeletre, és a keleti utat választom! :D
  • Titan
    Kufferath Kastélyától mondom, mert ott van egy kapu. Onnan egy elég hosszú út vezet északnyugatra a hegyek felé (Artamark kapui) onnan nyugat az úton...nem nagyon lehet eltéveszteni...jó kis Silent Hilles.
  • Broafka
    mennyire északon, merre keressem? ork falunál?

amúgy elég gyatra a térkép lefedettségem, szóval van még mit körbejárnom.
    Bár szerintem azokat a területeket majd csak Goldon fogom, ilyenkor ott már túl könnyűek az ellenségek, és unalmas a játék.
    Nem kellett volna anynira előrerohannom :)
  • TGWH
    Nem bronzon kellett volna kezdeni. Majd visszasírod még a farkasokat, ha szebb helyekre eljutsz egyáltalán :D
    Megértem Mcfrost kollegát, védelmére is kelek, nyugodtan taposson csak bárki lelkébe, ha ezzel az értelem legkisebb szikráját is bele tudja v.ki fejébe verni...
  • titani
    Most beletapostál a lelkébe... :D
  • McFrost
    Mikor befejezed ezeket a hülye kérdéseket....
  • szaba75
    Helló mikor lesznek keményebb ellenfele eddig szinte csak embereket öltem meg néhány zombit meg farkast meg törpöt mikor jön már valami jobb ez igy már elég monoton...
    é smár LVL:9-esvok
  • Titan
    Jól teszed! Ajánlom figyelmedbe fent északon a szellemfalu (ha még nem csináltad)küldiket! Nagyon jó kis sztori! ;)
  • Broafka
    hát nem tudom, én tök békésen játszok
    elkezdek egy új karaktert, haladok szépen végig a hadjáraton egyedül, ölöm aki szembe jön velem, megunom, kikapcsolom, pihenek, folytatom, baromira leszarom hogy hány óráig játszom, és hogy mekkora a térkép lefedettsége. Mondjuk most egy kicsit elkalandoztam, kíváncsi voltam mi van a sötétebb zugokban.
    Most amúgy asszem 48-as vagyok, végig van véve a főküldi ezüstön, és kb úgy asszem 25% lehet meg a térképnek. és teljesene jól érzem magam :)
  • Titan
    ...hááát barátom, akkor valamit nagyon nem jól csinálsz, mert én pl. 3 órai játék után tartok lvl.14-en és közben van benne egy ebéd is, amikor nem léptem ki...nem segített senki...
    Én pl. úgy csinálom a fejlesztést, hogy tojok a hadjáratra így irány a szabad szeró! Egy magasabb karimmal megtankolom a karakterem egy kis lóvéval és hp-kel! Irány a kereskedő, cuccolás ami rámjön, majd go goblinok, majd csontik, szellemek. Ha elértem a lvl. 20-at, akkor irány a sivatag észak-keleti részén élő t-mutánsok itt érdemes tolni 1-2 szintet, majd sivatag le délre és skorpiók ezerrel azok adnak rendesen, de nagyon erősek! A skorpiókat mindig érdemes farmolni, mert nagyon jól dobnak xp-t! Jól adnak még a vérfarkasok is, de azok sajna elég kevesen vannak, ill. a driád sziget élővilágának ritkítása is elég jól ad...
    Ha szintezek, akkor magamrakapom a +tp-t adó cuccokat, fegyvereket és kezdődhet a grind! Ha nagyobb tömeg van és jópár hős is van közte, akkor kék itóka és hent!
  • Titan
    Ha a teleportolós okosságra gondolsz, akkor igen... Bár a szerény véleményem az, hogy teljesen élvezhetetlenné teszi a játékot! Továbbá, ha bemész egy barlangba, akkor bukik a mutatvány...
    Többek közt jó lenne ha megcsinálnák a kövi patch-ben a támadószaltó akadását, a karakter láthatatlan falba ütközését, fagyását másodpercekre. Jó lenne ha látnám, hogy milyen korlátozó varázslatok vannak rajtam vagy milyen sebzésben szenvedek...a multi chatrendszerének bugjait...és még sorolhatnám...
  • garaib
    Azt is tudjátok hogyan lehet előhozni a bugot, mert én tudom a nagy titkot?! ;o)
  • Titan
    psszt! ismerjük...videó jó pár hozzászólással előbb...
  • garaib
    Sziasztok

A gyorsító bugot ismeritek, mert tegnap többször is sikerült előhozni, hát így nagyon gyorsan lehet hentelni.
    Remélem javítják ezt a hibát.

Üdv,
  • szaba75
    Csáó már LVL:9-es vagyok és még csak 4órát játszottam
  • Titan
    Kézikönyv olvas, értelmez!
  • TGWH
    Magyar és lengyel szerverekre mehetsz csak fel, ha magyar verziót vettél. Válaszd a magyar szervereket, és frissíts. Ott kell lenniük :D Ha angolt vagy németet, akkor más a helyzet.
    Képességeket szépen lassan lehet tanulni. Az első 6-ot gyorsan meg lehet szerezni, 4-5 óra játékkal kb.
  • McFrost
    Gyorsan vagy lassan?
  • szaba75
    egyszerre hogyantudom használni a skilleket?
  • szaba75
    Helló ennek hogyanműködik az online része?
    semmilyen szervert nem találtam!:(
    ez hogylehet?
  • Titan
    Jah, ne is mondd...:(
  • Broafka
    ebből a játékból nagyon hiányzik egy kis játék közbeni karaktergenerálás, vagyis javítás, mondjuk ha az egyik képességemet elrontom/rosszat veszek föl, akkor hagy cseréljem már le!
  • szaba75
    Sziasztok!!
    Megvettem a gamét most telepitem segitsetek már egy picit ha patchelem a játékot csak ezt az egyett pachet kell felraknom 2.34-es patch??
  • vidu01
    Nem fegyver alapú CA sebzését. asszem
  • zsloti
    Szisaztok
    Azok a tárgyak,medálok,gyürűk amik a magikus sebzést növelik százalékosan azok a harcművészetek sebzését növelik?
    Ha nem akkor mit?
    zs
  • DORSANAX
    A Diablo2 nekem még mindég a gépemen van
    Egyébként rendben,ne szavazzunk...
  • szaba75
    nekem megvolt a Hellgate london de ahogy megtudtam ,hogy becsődőlt az online része azonnal felraktam hírdetni nekemnagyon tetszett a játék én kimondottan egy Buggot sem találtam benne pedig énmár a 2. nehézségi szinten jártam egyedül néhány küldetéssel volt gondom mert nehézvolt
    Erröl ennyit!...
  • Fantusz
    Ne szavazzunk
    A diablo2 évekig volt fönt a gépemen, vártam, mikor jön valami hasonló...
    A Hellgate London hozott némi Diablo-feelinget, de összességében hatalmas csalódás volt, szinte játszhatatlan bughalmaz.
    A Sacred2 sem tökéletes, (patchekkel meg jött plusz bosszúság, ha tönkrevágták a karaktert) de mégis elég jól játszható: meddig? - amíg nem lesz jobb

• McFrost
    Igen nekem is fennt állt egy púpon egy elf, de kísértetkéz leszedte.
    Mindegy tovább megyek, megölni nem tudják a csajt, így legalább nincs gond vele.
    Küldi lépés sem segített.
  • Broafka
    hát itt nekem is volt egy gondom, de csak annyi hogy az egyik megölni való tag az felkerült egy domb tetejére, és sehogy nem tudtam leszedni onan, úgyhogy szerencsére volt nálam egy pisztoly és azzal le tudtam szedni.

1, keress még egy emberkét, hátha neked is ez a gond
    2, menj bele a küldetéskönyvbe, kattints egy másik küldetésre, majd kattints vissza erre a küldetésre, ez nekem szokott működni
    3, lehet hogy tovább kell menni a küldetésen, csak a hülye csaj ragadt le, igazából nem sokat segít, szóval menj tovább, ha csak ez a gond, ő majd úgyis megjelenik melletted ha elég távol mész tőle
  • szaba75
    és a fegyvereket hogyan tudom fejleszteni?...