10030
  • bepe79
    ''Sacred 2: PhysX Effekt Turbó''

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=25024
  • Titan
    Terus papa mindig dob és mindig ugyanazt!
  • szaba75
    ok
  • Broafka
    bocsi, de ezek oylan hülye kérdések, hát most döntsd el magad, ha nem akarsz akkor nem kell, mi szeretünk játszani nah...
  • szaba75
    muszály küldetésezni?
    érvalamit?...
  • Broafka
    pont most akartam írni, hogy ezt én most győztem le, és dobott egy NARANCSSÁRGA cuccot, nem arany színűt, hanem narancsot, sose láttam még narancsot, tökre örültem neki :D
    bár nem sok hasznát vettem, mert a feltuningolt arany baltámmal jobban tudtam írtani, de azért örültem neki :)
  • Broafka
    csak hülyültem amúgy! :)
  • szaba75
    Amugy muszály küldiznem?
  • McFrost
    Leráztam a bébit, mégis küldetés volt, nem bug. Csak azt ne vágom, miért írta ki, hogy befejezett a küldetés, mikor nem!
  • McFrost
  • McFrost
    Majd megtudod és kiderül milyen combos is vagy....
  • szaba75
    Ő kicsoda?
  • McFrost
    Kérdezd meg Terus-t.
  • szaba75
    Hy most 15-ösvagyok ás 19-es szörnyeket ölök ésmég egyszersem haltam meg az elég jó sztem!...
  • Titan
    ...háát...öööö...Te hogy érzed? :)
  • zsloti
    Amenyiben bevállalod a másságodat akkor nem :D
    zs
  • Broafka
    "vagy épp a karaktered szexi alakján fantáziálsz"

én se haladok sokkal gyorsabban, de én az Árnyharcossal megyek, az most gáz? :D
  • McFrost
  • Titan
    A válasz egyszerű: NEM 65 a max. szint hanem 200! Az, hogy 6 óra játék után lvl.15 vagy az most jó vagy rossz? Ha arra hajazol, hogy gyorsan magasabb szintet elérni, akkor iszonyatosan gyenge, ha inkább barangolsz és sétálgatsz bronzon és 10 percig gyönyörködsz a csobogó patak látványában vagy épp a karaktered szexi alakján fantáziálsz, akkor jó!
  • szaba75
    Hy most egyáltalán nemvagyok képben avlaki aztmondja ,hogy 65-ös a max szint de MCfrost-nálmeg 68 ez hogyanvan egyébként mostjárok lv 15-ön hatóra játék után!
  • McFrost
    De csak silveren vagyok:D
  • McFrost
    68-as szinten van 30M aranyam, minden hókuszpókusz nélkül....
  • zsloti
    Hát akkor sok értelme nincs :(
    Azért fizessek érte többet hogy aztán többért tudjam eladni???
    Ki volt az a h....e aki kitalálta egyáltalán?
    zs
  • vidu01
    Érdekes dolog, én nem sok értelmét látom az ilyen holmiknak, tudtommal csak az adott cuccra vonatkozik a +% eladási ár ha mást adsz el azt nem befolyásolja.
  • zsloti
    Sziasztok
    Valamelyikőtök próbálta már a +% eladási árat kihasználni?
    Felvettem egy csomó olyan cuccot ami ad ilyet de semmi különbség nem volt az árba(azaz a kiírásban)
    Zs
  • vidu01
    Az csak akkor fog lekopni ha goldról átmész platinára.
  • McFrost
    Több helyen ilyen a sivatagba....
  • McFrost
    Villantom a közép-európai vádlim:D
  • Broafka
    milyen kockás a talaj nálad
  • wedge31
    Látom te is rövidgatyába nyomulsz
  • McFrost
    Még mindig tapad a csaj....
  • Broafka
    én most arra utaltam, akik egyből ott hagyják a játékokat ha nem teljesen egyértelmű a játék. szóval WASD + space + egér kattogtatás ezerrel, ha már kell egy kicsivel több gombot használni, vagy esetleg gondolkodni kell a továbbjutáson (lásd mondjuk Tomb Raider, nah az pl jó játék, mert akció, ugyanakkor gondolkodni kell benne, mert más különben nem jutsz ki a labirintusból, éppen ezért sok embernek nem is tetszik az a játék, lusták gondolkodni)

Tisztelet ak ivételeknek akik más okból nem szeretik azt a játékot.

szóval azoknak az embereknek romlik a játékélményük.
  • DORSANAX
    Örülök,mert volt egy kis lelkiismeret-furdalásom.
    Azért egy Still Life esetében sem ártott egy kis ész,de annak a játéknak az a "dolga",hogy agyaljunk rajta.
    Ront a játékélményen?Nem tudom,valószinüleg velem van baj akkor.
  • Broafka
    nem sértettél meg! :)
    bár nem tudom, én a görkoris csajokat szívesebben ütöttem le, az viccesebb volt ahogy spuriznak, mondjuk a szatyorral verekedő öreg néni is egyedi darab volt azt is meg kell hagyni :)

én igazából csak arra gondoltam, hogy se ehhez, se ahhoz, se a mai játékok nagy többségéhez nem kell ész. Sőt egy kicsit sem kell gondolkodni, mert az ront a játékélményen (legalábbis egyesek szerint)
    amúgy ha valaki gondolkodni akar játékon, akkor ajánlom a Pandora's Box-ot, bár aban sem kell igazán gondolkodni, mert csak puzzle játékok halmaza. De ahhoz legalább kell egy kicsit
  • DORSANAX
    Én egy bizonyos játékra gondoltam és nem rád értettem természetesen.Azt hittem,hogy felismeri mindenki ezt a játékot,amiről beszéltem./GTA/Nem neked címeztem az 1. pontot,elnézést,nem akartalak megsérteni.
  • Broafka
    1, én ezt egy szóval sem mondtam! :D
    azért ha már észről meg inteligenciáról beszélünk (vagy annak hiányáról) akkor nekem legelőször mondjuk nem az fog eszembe jutni, hogy öregasszonyokat rúgdosok az utcán :D
    szerintem ebben az első pontban nem fogunk közös nevezőre jutni, mert szerintem továbbra se kell nagy gógyi a játékhoz, szóval ejtsük ezt a pontot.
    2, We are absolutly agree with you I think.

amúgy ne érts félre Dorsanax, én ezeket nem kötözködésből, vagy bántásból írtam, az 1. ponttal nem értünk egyet, a 2. pontot meg nem értettem elsőre, de így már értem

nah, ezt megbeszéltük szerintem! :)
  • DORSANAX
    Bocsi,de nem pontosan írtam:...több ész és intelligencia...:D
  • DORSANAX
    Jó,rendben,csak röviden,mert sok lesz az off:
    1.Annál azért több ész kell hozzá,mint pl.az öregasszonyokat megrugdosni az utcán,vagy autókat összetörni,vagy beverni a pofáját valakinek és elvenni a pénzét...Azt hiszem érthető,hogy mire gondolok.
    2.Számomra az is fontos,hogy a játékon belül hol,milyen grafikai környezetben kóborolgatok és csatangolok.Nem tudom,de számomra ez is fontos és nem hiszem,hogy egy gagyi grafikával beérné manapság valaki az ilyen játékoknál.Lehet,hogy nem volt pontos az utalásom,de én erre gondoltam.Azt gondolom mindenki elismeri,hogy a grafika kidolgozottsága és szépsége nem mellékes szempont.Még egy Point And Click játék is megkívánja a szép grafikát,mert különben nem lenne élvezhető,pedig azok tisztán nyers logikára építenek...
  • Broafka
    ööö.
    hát ne sértődj meg, szerintme nem túl sok ész, meg intelligencia kell hozzá :)
    a vizuális ráérzésen meg nem tudom nagyon hogy mit értesz...

jó figy, én nem panaszkodom egyébként, én tök békésen eljátszom vele. Szerintem azon kívűl hogy az elején bekapcsoljam a buffokat, és hogy kövessek egy szürke vagy egy narancssárga karikát, szerintem nem kell hozzá nagy ész.
  • McFrost