10030
-
zsloti #6870 Mi a különbség a regenerációs idő csökkentése és az ujratöltési idő között?????
Egy kicsit benéztem valamit:(Az izzó bőr erősitést gyorsan megtámogatam 10 runával)
Erre felvitte az ujratöltést
Pedig a regeneráciom 20%-kal nőtt
Zs -
#6869 köszi.
Most már nincs hiba a gépen, úgyhogy nem memóriahiba miatt cisnálja a dolgokat, mondjuk azok oylan hibák, amik biztos nem hardware elemhez köthetők -
TGWH #6868 Biztos nem próbáltál mindent. Olvasd el újra a naplót, hogy mit mondtak, hogy kell átjutni. Le van írva értelmesen magyarul. Sok sikert. Amúgy még gyalogolni sem kell olyan sokat, így végleg nem értem hogyan próbálkozhattál...
Én már csak multizok, összeálltunk 5-en egy csapatba, a másik fórumon beszélünk meg mindent.
Ide is fel szoktam nézni, csak pangás volt :D -
#6867 Sivatagban is térdig ér a gaz:
Gyere bogaram :P
69. szint, tiszta 5 nap játék idő!
-
#6866 Áhh, értem. -
DORSANAX #6865 Mielőbbi gyógyulást,nem volt ilyen pangás idáig.Úgy látszik nem értettem pontosan,hogy mikor volt memóriahibád a gépen...
Én is majd este kezdek neki újra játszani. -
#6864 A Single kampányban igen, a multiban szinthez van kötve... -
vidu01 #6863 Nincs szinthez kötve, amikor lenyomtad a főbosst a végén mehetsz aranyra, ugyanott kezdesz ahol ezüstön. -
szaba75 #6862 Sziasztok miért nem tudok átmenni a Sárkány Gyomor nevezetű település kapuján mát mindent próbáltam és nem sikerül... -
#6861 Viszont azt nem tudom mikor mehetek aranyra, már mint melyik szint után és, hogy újat kell-e akkor kezdeni? -
#6860 Nem volt időm játszani, talán ma vagy a 7végén. Már ki akarok törni a sivatagból:P -
#6859 ööö, nem, jelenleg nem is játszom msot vele, csak egyszer felmegyek az elfemmel, eléggé lebetegedtem, TV-zek, meg olvasok.
Nem hiszem hogy megoldaná amúgy a gondot, mondom, egy párszormár újra lett telepítve -
DORSANAX #6858 Mi van,kihalt a fórum,vagy én írtam valami csúnyát,amiért leblokkoltunk?
Broafka:újratelepítetted a játékot? -
DORSANAX #6857 Figy,akkor,ha most rendben van a géped,akkor telepítsd újra..
Titan:nekem ez a surrogó hang sem jelentkezett,de lehet,nem tünt fel? -
#6856 A dobogás elfelejtettem említeni, az nálam is van...az új patch viszont eltüntetett néhány beragadt hangot (sivatagban, valami surrogó hang ismételte önmagát). -
#6855 2.34-es van fönt nekem is, és volt pár gond a gépemmel, amikoris kiderült hogy memória gond volt, de addig újratettem párszor, és mindig csinálta ezt a dobogást 2.34-nél
valami nagyon nem tetszik neki -
DORSANAX #6854 Pedig ezt a "dobogást" nekem a 2.34-es javította...
Akkor ezek szerint talán tényleg érdemes lenne újra telepíteni??? -
DORSANAX #6853 Igen,azt elfelejtettem írni,hogy nálam is a legfrissebb patch-el fut.
Idáig még nem "rugózott",de ki tudja mi lesz később:D
Néha ritkán kilép,de ez szerintem másnál is előfordulhat.A hangbeállítások lebutítása után nem nagyon van kilépés sem.Az,hogy valami eltünik,vagy olyasmi,amit Broafka is írt,olyan nem volt,pedig az Elite grafikát is régen használom.Szóval nemtom mi lehet,mert rosszul patchelni sem igazán lehet,ahogy ez itt elhangzott az előzőekben... -
#6852 nah ilyeneket nekem is csinál
meg a másik kedvenc (iszonyat idegesítő) hogy elérem a kritikus szintet, ahol elkezd dobogni a karakter szíve, és amikor feltöltöm újra az életét akkor van hogy nem hagyja abba a dobogást. És iszonyat szar érzés amikor a játékban folyamatosan hallani lehet ezt a dobogást -
#6851 Nekem is Elite és a legfrissebb patch! Nem volt ilyen problémám...
Csak annyi, hogy néha ha támadni akarok, akkor megáll egy helyben, "rugózik" és nem támad...ilyenkor futás valamerre és ismét támadok.
Vagy kombónál ellövi a támadó szaltót, de nem ugrik oda... -
DORSANAX #6850 Nekem ELITE grafikával megy,de nem voltak ilyen problémáim soha szerencsére.Szerintem nincs összefüggés... -
TGWH #6849 Az lehet, aztat nem szeressük errefele.
Kicsi hozzá a gép. Készítened kéne egy statisztikát, hogy kinek bugos, és ki használ elite grafikát, lehet kiderülne, főleg ha sokan kitöltenék, és egy rakat lehetőség lenne. -
#6848 azt hogy? fogtam, hivatalos oldalról leszedtem a patchet azt kész, esetleg talán az Elite-tel lehet gond, mással nem hiszem -
TGWH #6847 Passz, nekem ilyet nem csinál, sztem nem a játékkal van a baj, lehet rosszul patchelted. -
#6846 Nekem a karácsonyi ruhám vélt köddé, amúgy semmi gigszer, tán annyi, hogy minden kilépés után köhög a winfos memória hiba miatt.. -
#6845 Ilyen cucceltünős dolgok még sose történtek velem... -
#6844 jaj a legszebbet el is felejtettem, belépek a játékba (online, zárt szerver) egyszer csak mit ad isten, az éppen használt kardom meg pajzsom egyszer csak eltűnik, teljesen üres a karika, két arany cucc volt.
Jaj meg a másik nagy kedvenc, kidobom a földre a cuccot, mert már tele vagyok, de azért még az is kéne, szóval kidobom hogy endezzem a odlgokat, egyszer csak az is eltűnik, szóval zseniális -
#6843 de egyébként engem rendesen szivat ez a játék:
-kilép a játék közepén az asztalra (legalább hibaüzi nélkül)
-berakom a felfejleszteni akaró cuccot a kovácshoz és eltűnik (ezt egy arany cuccnál csinálta legelőször, hát nem mesés?)
-ki akarom cserélni a két cuccot, mert mondjuk találtam egy jobb páncélt, erre mikor cserélném ki, vagy az új jobb cucc tűnik el a kezemből, vagy szabályosan felülírja a régit és az tűnik el.
-Kovácstól csak úgy tudok kilépni, hogyha egy kovácsfejlesztsét kijelölök, és még se akarom beletenni, akkor azt kénytelen vagyok beletenni a négyzetbe, aztán úgy kilépni, ilyenkor vagy szerencsém van és a cuccmegmenekül, vagy nem és megint eltűnik
és ezek csak a dúrvábbak, van még pár ilyen kis hiba a játékban ami elég idegesítő -
#6842 ööö, kihúztam a netet a falból, és újra visszadugtam a dugót! :) -
zsloti #6841 Legalább leírnád hogy sikerült megoldani hátha más is kerül ilyen helyzetbe:)
zs
-
#6840 huh, megoldódott -
#6839 ilyenkor annyira ki tudok akadni ezen a játékon!
Próbálok bejelentkezni a nevemmel, meg mindennel, és kiírja hogy csatlakozás az előszobába, és vár egy órát, aztán fogtam és rámentem a mégsére, aztán mikor megint próbáltam azt írta ki, hogy már beléptem a játékba!
szóval most kakor oda az accountom vagy mi? már a restarttal is próbálkoztam de nem ment. hogy lehet valamit iylen szarul felépíteni? -
#6838 Értem.Köszi -
#6837 ööö, más!
leglaábbis én a fable1-gyel játszottam még anno, abban a játékban az az egy poén volt, hogy öregedett a karakter! :)
az ötlet volt benne, de amúgy szerintem nem egy nagy durranás.
szóval más, inkább amolyan titan qiest, vagy diablo light verzsönhöz lehetne hasonlítani -
#6836 Ez a játék jobb mint a Fable?Érdemes megvenni? -
#6835 MINDENKI, aki ír ide, regisztrált.
Aki regisztrált, olvasnia kellett a szabályokat, ami kimondja, hogy TILOS a WAREZ. Innen, abszolúte mellékes, kinek, mi a hasfájása. Nem vette meg, nem itt a helye! Ennyi!
Daniel!
Amint látom, neted van. Gondolom, posta is akad arrafelé. Tehát meg tudnád venni, ha igazán akarnád. Én sem vagyok szent, 3 játékomból 1 ér annyit, hogy meg is vegyem. Viszont, ha gondom van velük, nem itt keresgélem a válaszokat, hanem a megfelelő topikokban, mert olyanok is vannak.
Nekem ebben a játékban, lassan 2 hét tiszta játékidőm van, tehát megérte. Akinek ez sem éri meg, annak nem tudom, mi éri meg, mindenesetre, fáradjon át a "társtopikba"... -
DORSANAX #6834 Meg kellene már végre érteni,hogy ezt a játékot meg kell venni legálisan.Már hónapok óta figyelem ezt a gyötrődést,hogy nekem megy,neked miért nem,stb...
Ingük,gatyájuk rámegy egyeseknek a villanyszámlára,mire letöltik és nem fut rendesen,nem értem,hogy miért kell görcsölni.Azt még megértem,hogy vannak olyanok,akik nem tudják megvenni különböző okok miatt,pl.nem kapható a környezetükben,de erre ott van a SPAM/OFF/WAREZ fórum.
Ráadásul,ahogy olvasom,+ még a gépre vonatkozó memóriahibákat is tárgyaljuk meg?
Megjegyzem nekem is vannak warez játékaim,csak azért,hogy nehogy félreértés legyen,nem vagyok szent én sem,de tegyük már a helyére a dolgokat. -
#6833 figyu az enyem is letoltot jatek(reloaded) h miert nem vetem meg azert mert itt szerbiaban sehol sem lehet megvenni minden fele magazinok irnak rolla de a jatekot sehol sem lehet megvenni. nalam tokeletesen mukodik a reloaded verzio az oszes patch rajta van es jol fut (AMD Athlon 64 X2 4400+,2gb ram,nvidia GF 8600Gt,(neha vanak exe hibak de azok elviselhetok ja meg sajna nem birok multiban jatszani-ezek a hatranyai. felolem ennyi. -
foxxi #6832 Erre ott a Spam/OFF/WAREz topic... -
Kobura #6831 Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, mi a baj a játékommal?:
(letöltött játék)
Feltettem a játékot, és a frissítését, majd elindítom. Minden rendben mind addig, mire ki választanám a karaktert. El kezdi a monológját, azt lefagy. Kiír egy hibaüzenetet, amit természetesen képtelen vagyok elolvasni, mert elsötétül a képernyő, és csak egy enter (a hibaüzenet elfogadása és a játék bezárása) lenyomásával tudok véget vetni a lefagyásnak, de egyben a játéknak is. csak a Szeráffal tok menni így, de amint egy másik fajra kattintanák, ez történik.
A későbbiekben feltettem a játékohoz írt crackot is, erre már maga a játék sem indult el -.-... valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudnám ezt kiküszöbölni?
(A játék magyar feliratos alapban. Ismerve a gépemet valószínüleg memóriahibát észlel a játék egyik szektorában (sokszor történik ez) a video kártyám Ati 9600-as és 1GB memóm van)