10030
-
#6910 hmm, gyógyulásom közepette játszottam egy kicsit, egyik F12-es teleportálásom valahogy nem sikerült, kb 5 percig fekete képernyőm volt, meguntam, ctrl+alt+del és kiléptem
egy újabb hiba nálam -
DORSANAX #6909 Jah,csak erre írtam én,hogy ez egy kicst furcsa szitu és nem életszerű.Értem,amit mondtatok. -
DORSANAX #6908 Még csak annyit,azután én nem akarok itt terhelni senkit a hülyeségemmel,hogy én pl. vissza tudom tartani a pontjaim szétosztását akár több szintlépésen keresztül,akár jelzi nekem a villogó "+" jel,akár nem.Még semmi problémám nem volt ebből adódóan és nem vesztettem el egy pontot sem.Ez már nem kapcsolódik a vitatott előző témához,csak megjegyeztem. -
vidu01 #6907 ez 200as kari szerintem, lehet letölteni 200asakat el nem osztott pontokkal karaktertervezés céljából.:) -
vidu01 #6906 És ezzel együtt 0,7sec alatt töltődik a tűzlabdacs:
-
vidu01 #6905 Itt egy példa arra hogy alig növeli a regen időt az izzóbőr:
Pedig csak az egyik regencsökkentő modot választottam be. Kövi szintnél +1,2%-0,3% az annyit tesz hogy 0,9el emeli. Ha a gold modot is regenre gyúrom akkor ahogy tápolnám az erősítést már csökkentené az újratöltődést.:) -
DORSANAX #6904 Biztosan én vagyok nehéz eset,de mi ez a képen látható 36 szinten még szét nem osztott pontokkal álló csóka?Vagy én nem látom jól?
9 pont van a Taktikai ismereten és a többin semmi.Értem én,hogy ez tesztkarakter,de ez életszerű?
A másik az,hogy ezek szerint tartalékolhatjuk a pontokat,és nem kötelező szintlépésenként szétosztani?Mert egyszer én ezt felvetettem és itt többen azt mondták,hogy akkor elveszítem a pontjaimat.Szerintem meg nem,de nem számít.Értem én,hogy mit akarsz mondani,csak ez így egy kicsit furcsa szitu,nem? -
vidu01 #6903 Mit akarsz még róla tudni ezen kívül? Nem volt elég érthető hogy ha rúnázol egy erősítést akkor nő a CAk regenerációs ideje? Kivétel a ragyogó erőnlét. Meg az izzó bőr és a kristálybőr a saját képességcsoportját tekintve ha JÓL modolod. Tehát ha megnézed itt és silver és gold modnak a Decreases the regeneration timeot válaszotod akkor csökkenteni fogja a Pyromancer képességcsoport újratöltődését. A többiét persze növeli. -
zsloti #6902 "Mi a különbség a regenerációs idő csökkentése és az ujratöltési idő között?????
Egy kicsit benéztem valamit:(Az izzó bőr erősitést gyorsan megtámogatam 10 runával)
Erre felvitte az ujratöltést
Pedig a regeneráciom 20%-kal nőtt"
Erre semmi ötlet???
zs -
#6901 Előfordulhat ilyen eset. Tesztkarakterrel mutatom.
Van olyan, hogy két harcművészeti képességcsoporthoz is ugyanazt a képességet (skillt) kell fejleszteni, hogy a módosítók (buff) elérhetőek legyenek.
Pl. az árnyharcos "halott harcos" és az "ellenséges bajnok" csoportjának módosítói eléréséhez a taktikát is ajánlott fejleszteni.
Attól hogy nem olvastunk be egyetlen runát (CAt) sem, attól még a szétosztható pontok elérhetőek (villog a nyíl), csak nincs mire szétosztani.
-
DORSANAX #6900 Röviden összegezve az általam leírtakat,én még nem találkoztam olyan szituációval,hogy villogott volna a három nyíl közül valamelyik és abban a sorban nem tudtam volna fejleszteni.Röviden ennnyi,de szóljon,aki már tapasztalt ilyen helyzetet.
-
Halios #6899 így igaz közben rájöttem én voltam a láma van olyan képesség amit megkaptam alapból, és igazatok volt van amit megkel tanulni,rá jöttem nehezen általatok, de vesszek meg nem gondoltam rá, de azért köszönöm a kitartó segítséget mindenkinek -
DORSANAX #6898 "Ha nem tanultál egy ca-t sem meg, akkor is villogni fog"...
Szerintem nem fog akkor villogni azon a soron,mivel nincs is mit fejleszteni,de addig,amíg most nem győződőm meg róla,addig nem vitatkozom és elfogadom,amit írtál.
Amikor villog valamelyik nyíl,akkor azzal azt jelzi,hogy azon a soron/felső képen jól látható a három jobbra mutató nyíl/fejleszthetünk.
Szerintem csak akkor villog,ha a lehetőség erre adott... -
DORSANAX #6897 Rendben,nekem ez úgylátszik nem jelentkezett még soha,mert minden esetben volt olyan képességem,amit lehetett fejleszteni ezek szerint.
Na,most nagyarcú voltam:D
De tényleg velem nem fordult elő még ilyen eset. -
TGWH #6896
Na itt minden ca meg van tanulva. Ha a zöld negyedkör feltöltődik (képességekre pontokat teszel, ha a zöld negyedkörre viszed a egeret, meglátod milyen képességet kell fejleszteni hozzá pontosan) akkor villog, és választhatsz. Nem tudom ebben mi a nehéz. Ha nem tanultál egy ca-t sem meg, akkor is villogni fog, később felhasználhatod ezeket a pontokat, ez tuti.
Ha szürke, akkor nem tanulta meg, nem is lehet rá pontot tenni, mint a fenti, második képen is látni lehet egy-egy ca-nál. -
DORSANAX #6895 Az totál kizárt,hogy 13-as szintig egyetlen képességet sem tanult meg,tehát nem ok nélkül villog szerintem,de mostmár kíváncsi lennék én is egy képre. -
DORSANAX #6894 Csak a megtanult ca-k esetében villoghat a fejlesztési lehetőséghez tartozó nyíl,különben nem is villogna szerintem,de ilyennel még nem találkoztam,pedig már fejlesztettem magam párszor.Nemtom mi van... -
Halios #6893 de villog csak nincs mire szétosztani a pontot
-
Halios #6892 passzolok megpróbálok egy új karaktert csinálni, régebben próbáltam már ezt a karaktert csak volt egy újra telepítésem, akkor gond nélkül ment ,azért köszi mindenkinek -
DORSANAX #6891 Ja,de akkor szerintem azon a soron nem is villog semmi,vagy tévedek? -
TGWH #6890 Először talán meg kéne tanulni a ca-kat (pl. Kísértetkéz), majd utána lehet őket fejleszteni, nem? Ha szürke, akkor nem tanultad meg a ca-t. Jobb lenne ha csinálnál egy képet. -
DORSANAX #6889 Igen,de akkor miért is villog a nyíl???
Nem hiszem,hogy véletlenül.Így aztán én sem értem... -
zsloti #6888 A kék vonal az a páncélja előtte azt kell lenyomni de valszeg kevés a sebzésed hozá
Tehát megtanulod a rúnákat de nem jelöli utánna aktivnak őket?
Sajna nem tudom mi lehet
Zs
-
DORSANAX #6887 Szóval én pl. a kobold főnököt gyaláztam le,nekem az volt az első főellenségem.
A harcművészeti ablak mellett jobbra villogó nyíl pedig mindenképpen azt jelzi,hogy meg kell nyitni és fejleszteni lehet.Elvileg... -
DORSANAX #6886 Van amelyiket percekig kell ütni,ha nem vagy felkészült és ihatod közben az életeket literszámra. -
Halios #6885 szóval nem tudom pedig eredeti a game, ezt a nyomorultat hiába ütöm b....k megfeküdni,hát ez van, azért köszi
-
DORSANAX #6884 Bocs: "....első főellenségem..." -
DORSANAX #6883 Tök nem számít,hogy hányas szintű,mert az én főellenségem 4-es szinten volt például,és én is.Tehát ez nem érdekes... -
DORSANAX #6882 Kezdem érteni,tehát villog ugyan a nyíl,de azon belül nem aktív semmi?
Mert akkor valami progi hiba van,vagy mi a lőcs... -
Halios #6881 sárga karika jelöli az első főellenséget13. szintű a fővonalon adta ezt a küldit, az a helyzet azt én se vágom hogy mi a gond a skillel, csillagúr cuccok meg sem jelenek hiába van megtanulva, nem jelenik meg az ikon csak szürkén marad, de a jobb felső sarokban látszik a 3 pont csak nincs mire szét osztani, mert nincs aktiv skill a csillagúr harcművészeti részben hiába nyítom ki a fület jobbra -
DORSANAX #6880 Amikor rákattansz a kifelé nyílra,amelyik villog,akkor megjelennek a további lehetőségek,ahová szétoszthatod.Ezek is villognak és ezekre lehet klikkelgetni. -
DORSANAX #6879 Ezt nem vágom,mert ha villog,akkor meg kell nyílnia.A másik az,hogy nem feltétlenül az az első főellenség,csak te arra kószáltál... -
Halios #6878 villog de nem aktív és nem tudom fejleszteni, 3 pontot tudnék szétdobni, csak nincs hova -
DORSANAX #6877 Egy jobbra kifelé mutató nyíl villog,nem? Arra a nyílra klikkelj rá és megnyílik a cuccos... -
Halios #6876 van az úgynevezett harcművészeti képernyő és azon belül a csillagúr nevezetű képességek vagy skillek, és ezek nekem nem működnek hiába van fejlesztve folyamatosan villog, hogy lehet fejleszteni , csak nem jelenik meg sem a kísértetkéz, sem más skill. a főellenség az első a gar colossus ami egy kráterben vagy mifenében van kék vonal van az életereje alattna azt nem tudom leaprítani
köszi -
zsloti #6875 Pontosan mi az hogy nem adja?
Nem találsz rúnákat hozzá?
Sajna pont azokat nem adja amire zsükséged van ezért van a runamester,ott cserélgetheted
Melyik főellenre gondolsz?
Zs -
Halios #6874 13-as szintű a karakter -
Halios #6873 sziasztok! problémám a következő: én nem rég kezdtem a játékot, harcos karival nyomom. sajnos valami oknál fogva a csillagúr skill-eket nem adja, pedig 3 pontal is fejleszthető lenne, és aktiválva is van, másik problémám pedig, hogy az első főellenséget nem tudom leverni, valószínűleg én vagyok a láma. előre is köszi a segítséget -
zsloti #6872 Én is igy gondoltam épp ezért raktam rá a runákat, de ez a 10 runa nem csak a többi skillét vitte fel hanem a notorius gyujtogatóét(tuzlabda,meteoreső)is kb 0.2mp-el
Én csak ezeket használom a tűzlabda mostmár 1 mp eddig 0.8 volt amit szerettem volna lejebb vinni
de nem jött össze:(
zs -
vidu01 #6871 Ugyanaz a kettő. Csak minden buffnak van regen büntetése ahogy rúnázod egyre nagyobb. Izzó bőr speckó ebből a szempontból, mert ha jól modolod akkor a tüzes varázslatokét nem fogja növelni (sőt, csökkenti) csak az összes többi CAét.
Alapfelállás az hogy minden CA regen idejét növeli ha rúnázod az erősítést. Egyébként ha kellően feltolod az adott képességcsoport fókusz skilljét akkor szinte eltünteti az erősítésből származó regen büntit..