10030
  • wedge31
    Végre sikerült letornáznom 0.5s -re a pusztitó lökést igy már folyamatosan csak a CA nyomom ,csak max a végén lesz kihivás a jatékban.

• McFrost
    Róla nincs videód?
  • DORSANAX
    ..."tömegirtó, oszlató"...Ez tetszik
  • envoka
    A Templomőr is egy olyan karakter akit ezerféleképpen lehet fejleszteni.
    Én így csináltam
    Távolsági fegyver...hmmm...ott a beépített fegyvere, az felér egy energiapisztollyal, és akkor mellette még ütni is tud. A halálos lándzsák meg jó kis tömegirtó, oszlató.
    bepe79, amit írtál az nekem kínai. Esetleg ha magyarul is letudnád írni...
  • Fantusz
    Nos, ha már a templomőr a téma, nekem is volna egy láma kérdésem.

Templomőrhöz milyen fegyver "illik" azon túl, hogy elvileg sokat képes használni.

Az energiapisztoly, energiapuska, villámpálca speciálisan templomőr-fegyvernek tűnik, de én még nem igazán láttam olyat, aminek valóban hasznos tulajdonságai lennének egy guardian számára, érdemes ezek miatt egyeltalán felvenni a távolsági fegyverhasználatot?
  • TGWH
    HA pisztoly van a kezében, akkor azzal lő végig.
    HA kard van pl. a kezében, akkor lő, majd ha közel ér az ellen, akkor csap.
    Sőt, mielőtt tovább gondolkodnál, mint én, azelőtt elárulom, hogy két egykezes energiapisztolyt sem tud egyszerre használni, az egyik karakterrel néztem meg (biztos nem TG, hanem v.mi más, csak nemtom mi).
  • bepe79
    És most megosztok veletek (bár én is csak olvastam) egy nagyon hasznos dolgot, most olvastam a hivatalos fórumon:

"found a way to make it work with the arm gun. Put it in a combo with the Middle tree multi shoot ability (you talent it for muti ice shots). When you do this it FORCES the arm gun to shoot with the devastating blow"

Tehát ha a TG karaktert valaki ranged-re fejleszti, akkor combo-ba bele lehet rakni ügyeskedve (megoldás fent) a Devastating Blow CA-t, és ez így arra kényszeríti az arm gun-t, hogy a devastating blow-al "lőjön". Most nem tudom, hogy akkor van-e értelme egyáltalán nemcsakhogy pisztolyt adnom a kezébe, hanem bármilyen más fegyvert.

A TG egyébként lehet két fegyveres? Tehát ha pisztoly van a kezében, akkor az arm gun-al és a pisztollyal egyszerre lő?
  • bepe79
    Én ismét Temple Guardian-on gondolkodom, mert izgalmas vele játszani, jó kis sz*patós, nehéz karakter. És én is azon gondolkodom, hogy a TG-t kipróbálom mondjuk ranged weapon-al, mert olyat még úgysem csináltam. Már csak azt kell kitalálnom, hogy melyik CA-csoportot válasszam hozzá, avagy mire álljak rá, de majd még estig kitalálom.
  • Broafka
    csinos :)
  • Broafka
    kár, akkor el is adom a pisztolyaimat
  • vidu01
    Nem lehet, csak pajzsot tudsz betenni mellé.
  • envoka
    Ha összeadod, ez pont 50.

• Broafka
    50 extra pontot kaptál tárgyakból meg iylenekből? ööö, azt hogy?
  • envoka
    Az elején meg kell "tervezni" a karaktert. Mit fog használni, milyen skilleket választ...stb...
    Igy csak el vannak bas*va a képességek.
    Egy fegyvertípus. Védelem (kell-e pajzs, vagy nem kell...). Sebzésnövelő skillek... meg ilyenek. Az sem árt, ha tudja az ember már az elején, melyik CA-kat fogja használni, így a feleslegeseket ilyenekre cseréli be.
  • McFrost
    Tévedsz, mert ha nem gyúrok pl. a kardra, akkor ha dob egy brutál kétkezest akkor a mi a herémet csinálok? :D
  • envoka
    Kardra csak 1 pontot raktam, azt is csak azért, hogy a rajta lévő bónuszokat megadja. A többi plusz skill, tárgyakból.
  • Broafka
    egyébként azon gondolkoztam, hogy csinálok egy kétkezes pisztolyosat :D
    valaki próbálta már lehet egyáltalán olyat?
  • Broafka
    hát tényleg az! :D

de nem tűnt fel hogy nem lett gyorsabb? amúgy meg nem tom mikor tűnt fel, de én biztos újat kezdtem volna a helyedben, én is elcsesztem már jó pár karaktert, a legtöbbjénél 30-as szintnél derültek ki a dolgok :P

mindenesetre a sebzésismeret után ha nem vetted volna föl a kétkezeset, akkor szerintem egy ugyanoylan erősségű karaktert kaptál volna, csak nyílván nem kétkezes hanem pajzsos kardos vagy pajzsos baltás
  • McFrost
    Hogy legyen mit kérdeznek, azért.
    Mivel az elején nem volt elképzelésem arról, hogy merre fogok haladni és úgy utólag elbaszásnak látszik.
  • Broafka
    McFrost, Envoka, áruljátok már el, hogy kétkezesnél kardismeretet minek vettetek fel? max azért hogy a kardon belüli extrákat aktiváljátok, de akkor minek raktatok rá vagy 50-et?

A kétkezes képesség felülírja a kardos képességet, nem lesz tőle gyorsabb a kard ha két kard van a kezedben...

és McFrost, pajzsot is minek vettél fel 2kezeshez?

a többi oké (bár szerintem a gyorsaságismeretnek sincs semmi haszna
  • McFrost
    Dzsungel letudva, nagyon élveztem! Bár max. 10 küldetés figyel csak benne, de hullik az XP nagyon. A bejárható rész is kevés, de így lett igazán pörgős.....és hát Kral...gyenge szar volt:D
  • McFrost
    Nagyon üt :D
    Akkor ráérek még fejlődni:D
  • envoka
    Itt pedig akció közben (Platina fokozat)
  • envoka
    A single árnyharcosom valahogy így nézett ki a régi szép időkben :

• TGWH
    Igen ám, de ha növeled a hozzá tartozó képességek szintjét (vagy min azt, ami növeli a használható ca-k szintjét), akkor máris csökken a visszatöltési idő is!
  • McFrost
    Sajnos a koncentrációt elbasztam, pár másik dologgal együtt....de így is bivaly a srác, mi lett volna akkor...
    Elértem a 70. szintet, a tükröző kisugárzás jó a kis elvarázsolt seggdugaszok ellen :D

• Fantusz
    Árnyharcosnak talán a legjobb erősítés a sebzés-visszatükrözés, megfelelően fejlesztve - alapból csak a közelharci támadások egy részét veri vissza, de fejlesztve mágia ellen is véd, illetve sebzi a támadót.

Csontikkal az a baj, hogy sokszor haszontalan dolgot művelnek (elkószálnak, stb) - érdemes felvenni a koncentrációt harcossal is, azzal egyszerre két erősítést is használható)
  • Broafka
    igazából én 56-os szinten vagyok és amikor felrakom a kristálybőrt (túlképp ugyanaz mint az izzó bőr csak a jegesnél van) a jeges tüskéim regjét 2,6-ról 2,5-re teszi, szóval annyira végülis nem para ha nem húzza le neked, annyira most már nekem se, az a vicces, hogy következő szinten dupla annyi lassúságot tesz rá, mint gyorsaságot, szóval szerintem lassan elérem én is azt a pontot amikor nem csökkenteni fogja hanem növelni
  • zsloti
    Sajna ugy csináltam de akkor is növelte és csak ragyogó erőnlét és izzó bőr van rajtam
    Tényleg nem értem
    Mindenhol azt montják hogy csökkenteni kellene
    Zs
  • McFrost
    Na majd megvizsgálom :)
  • Broafka
    vagyd hagyd a fenébe, azt menekülj, ugorj el onnan, örökké nem marad rajta szerintem
  • Broafka
    ha rajtad van az izzó bőr, mármint aktiválva van, és utána raksz rá párat, akkor ki kell kapcsolni, majd újra be kell kapcsolni hogy az újonnan rárakott rúnákat is lássa, szal nem írja fölül sajnos, csak miután ki-be kapcsoltad.

Egyébként meg ha mellette tűz démont is használsz akkor ne csodálkozz hogy följebb megy, ha jól emlékszem akkor az is rak rá +újratöltés lassúságot

egyébként szerintem a jeges elf jobb, én most vagyok vele 55. szinten és teljesen meg vagyok vele elégedve, pedig amikor legelőször játszottam a játékot akkor mondtam hogy elfet tuti nem fogok csinálni oylan béna, tévedtem! :)
  • envoka
    Elméletileg lehetne, mivel ha jól láttam, árnyharcossal játszol. Annak pedig az "ellenséges bajnok" CA-i között van ilyen.
  • Broafka
    istenségben van
    amúgy ezért is jó pl az elf, mert akkor csak a vonalába varázsolsz és ugyanúgy sebzi :P
  • McFrost
    Hát nem is tudom, van nekem olyan?
  • envoka
    Ilyenkor jön jól a sebzésvisszaverés. Saját magát veri agyon
  • McFrost
    Átértem az őserdőbe, hát mitne mondjak lehet ám itt is darálni mint az állat:D
    Ven egy kis seggdugasz ellen bajnok szellem mágus, aki láthatatlanná varázsolja magát és nem tudom megütni, ellentétben vele :O
  • zsloti
    Nem is azzal van a gond hogy ha felrakom akkor nem csökkenti mert ha nincs fenn akkor nagyobb
    Hanem azzal hogy amig 2es szintű volt és fenn volt akkor 1 mp volt a reg ideje a tuzlabdának és most hogy 10-es már 1.2 mp:(
    zs
  • vidu01
    valamit rosszul csinálsz, nálam határozottan csökkenti.
    Izzóbőr felrakása előtt:
    http://images.netbag.hu/20090314/18032484204.jpg
    és utána:
    http://images.netbag.hu/20090314/18033890572.jpg
    Pyromancer Focusra mennyi pontot raktál? Nem lehet hogy feltettél vmi +all CAs cuccot is közben? Mert az megdobja a regent.
  • zsloti
    Ugye nem érted amit kérdezek?????
    Csak azt nem értem hogy ha az izzó bőrt runázom akkor a tuzlabdacs és a meteoreső amik ugye notorius gyujtogató csoportba tartozinak(mást nem is használok)miért nő ahelyett hogy csökkenne???????
    zs