10030
  • wedge31
    Ez a árnyfátyol jól hangzik lehet kiprobálom bár már van egy sw karim.
  • McFrost
    Kinek, hogy tetszik...Én magam részéről szeretek bele ugrani a csata közepébe, nyelni a löttyöket és ütnivágni a szembejövőt:D De azt is megértem ha valaki csak cuccost szedi össze.
  • envoka
    Később, ha az árnyfátyol már 100%-on van, varázsolt is volna, így nem a passzív szerepet játsza.
  • wedge31
    Ez stilus kérdése ,én eleve utálom ha a pet csinál mindent én meg csak unatkozom.
    Részemröl csak akkor hivom öket ha gebasz van.
  • envoka
    Egyszer, lvl. 25-ig elvittem egy árnyharcost csillagúrra gyúrva.
    80% felett volt az "Árnyfátyol" a harmadik módosítóval erősítésként betéve (ha 100%-on van, varázsolni is lehet, annélkül hogy észrevennének).
    A négy csonti ölt mindekit, a kari meg csak ment utánuk és szedegette a cuccokat. Az ellenfeleket akár egy lépés távolságra is megközelíthette,
    akkor sem vették észre. Csak egy baj volt. Amikor csak az idézett csontik öltek, a túlélési bónusz nem növekedett (ez lehet hogy bug). Ez miatt hagytam abba vele a játékot.
  • McFrost
    Megfelelő lenne, de mivel alapból minden ellen engem támad így ez nehezen megvalósítható, de leszednek rólam mindent ha kell.
  • Fantusz
    Nem állítom, hogy az árnyharcos csontvázai teljesen haszontalanok, de szerintem a sebzés-visszatükrözés sokkal hasznosabb erősítés (megfelelő képzettséggel mindkettő használható egyszerre).

A csillagúr ismeret (fókusz) távolsági, ill tömegoszlató (szellemkéz, csonttorony) varázslatok fejlesztését is elérhetővé teszi - nagyon hasznos tud lenni.

Sok árnyharcos szálfegyverekkel (rúdfegyver) nyomul, ami nem véletlen...
  • Broafka
    oké, nálam is jól harcoltak, de hogy csak ők harcoljanak, te meg nézed ahogy ők írtanak, arra is jó? lehet nem tom, akkor mind1
  • McFrost
    Mert miért nem? 4 lehet ha jól tudom és szépen lehet őket "nevelni"
    Igaz nekem csak 2 van, de 90-es szintűek, elég jól darálnak és az ütést bírják.
  • Broafka
    amúgy jók a csontik, de csak mint ilyen segítség, arra annyira nem lehet alapozni, hogy majd ők leszednek mindent előtted.
  • huhuhorgasz
    ok. lehet hogy újat kezdek más vonalon. Valaki írta, hogy a csontik eléggé elkószálnak, és valóban néha nem veszem hasznukat, mert máshol hentelnek mint én. Majd még kitalálom, hogy mit csinálok. Valakinek esetleg egyéb ötlete?
  • Broafka
    én úgy vagyok vele hogy ha már árnyharcos, akkor kétkezes vagy legalábbis valami közelharci, a csillagúr az ilyen kiegészítő.
    de ez esetben ilyeneket érdemes felvenni (nem sorrend szerint írom)
    taktika
    halott harcos fókusz
    kétkezes
    koncentráció
    páncél ismeret
    esetleg alkat
    ha kombózni akarsz, akkor szerintem érdemes az ellenséges bajnokot is fölvenni
    nagyábból ezek a fontosabbak aztán a többi már mindenkinek szíve joga (lovaglás, vagy kovácsolás, vagy hatákonyabb észlelés, vagy szívósság, ilyeneket szoktak fölvenni a végéhez)

szerintem inkább kétkezeset csinálj mint varázslós árnyharcost
  • huhuhorgasz
    Helló minden gamernek

Elkezdtem a játéko egy árnyharcossal. Szerintetek mi a megfelelő fejlődési irány, mik azok a skil pontok amiket érdemes felvenni ezzel a karival? Én a csillagúr kategóriában hentelek. Most tartok 25-ös szinten. A cheateléshez hozzátennék annyit, hogy a sacred 1-hez is volt charakter editorom, mégsem használtam, csak kipróbáltam. Volt olyan is hogy felmentem serverre, azt valami külföldi szórta a cuccokat. Volt egy kard, amivel egy másik karival csaptam 1-et próbaképpen. Ugrottam 40 szintet. Még jó, hogy nem az agyondolgozott karimmal csináltam ugyanezt. Így egyáltalán nincs értelme a játéknak, hogy odamész 1000-es szinttel elfingod magad és te vagy az ász, mert nincs ki megszorongasson a játékban. De mindenki eldöntheti, hogy cheatel vagy nem. És, hogy a cheatet használók mellé is álljak, ha ő így akarja élvezni a játékot, hát szíve joga. Én biztos nem rontom el az élményt. Ez meg a nem chetelők szíve joga. Ez csak az én véleményem.
    Várom a válaszokat, remélem hamar segíteni tudtok nekem.

huhuhorgasz
  • TGWH
    Vedd meg eredetiben, megéri.

Broafka, próbáltad már milyen az Alku? A legjobb képesség a játékba. A Hat.észl. is jó, de nem annyira. Nem túlzás azt mondani, hogy Alkuval kétszer olyan erős karit raksz össze, mint nélküle.
  • Broafka
    Ember, az ég kék, az adócsalás rossz, a gyilkolás se jó móka, nah ezek a TÉNYEK. Amit te mondtál az egy logikai bukfenc, és egy oltári nagy baromság!
  • Broafka
    jó, nekem aztán édes mind1.
    Én biztos nem akarnék kutyából szalonnát. Vagy legalábbis nekem ez jut erről eszembe. Titan Questben legalább az volt a jó hogy rengeteg variációt lehetett csinálni, és mind egyedi volt és erős, mondjuk ott is voltak azért gyönge karakterek.
    Figy, a kenyérpiritó azért van hogy kenyeret piríts benne, ne tuszkolj bele egy csirkét, én csak ezt tudom erre mondani. TG-hez nem jó a távolsági, ennyi.
    A másik meg, azért mert valaki írta, vagy megpróbálta, én nem próbálnám meg, itt írtuk a 2 pisztolyos variációt, megpróbáltad? :)
  • Mark9090
    Heiho!
    Az esetleges segítség(ek)ért előre is ezer köszönet!
    Szóval arról lenne szó hogy elkezdtem én játszani, de akadt egy kis problémám. Nem eredeti a cucc, nem vettem még meg mert perpill nincs rá pénzem. Minden oké volt 25-ös szintig, de utána nem tudom magamnak osztani a pontokat ha fejlődök. A crack-el van a baj? Kerestem hozzá másikat ami elvileg ezt is orvosolja de így sem jó. Rossz crack-et találtam vagy már a karakter halott teljesen? Eddig minden szépen ment (2.10 patch-el) Ha valaki privátba tudna segíteni, vagy más oldalra irányítani hogy ne az oldalt sértsem ilyen kérdésekkel megköszönném...
  • bepe79
    Had legyen már az én dolgom, hogy nálam mi fér bele a cheat kategóriába, és mi nem. Nem kértem ez ügyben sem tanácsot, sem kioktatást, sem mást sem. Tényként közöltem, én így látom. Elfogadom, hogy más máshogy látja, de nem fikázom érte a másikat.
  • bepe79
    A személyeskedésbe nem kéne átmenni, fikázni meg szartdobálni én is tudnék, amit te csinálsz, csak nem teszem, mert nem vagyok gyökér. TG ranged karit pedig nem májerkedés célzattal fejlesztek (nem tudom, hogy normális-e az, aki ilyet feltételez...), hanem mert olvastam róla a hivatalos fórumon (tudom, szerinted azok is ott mind hülyék, és lámák, akik csak májerkedni akarnak) http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?t=52068

és ez alapján kíváncsivá tettek.
  • Broafka
    ööö, ne haragudj hogy megint kötözködöm, de egy letölthető mód egy játékhoz, ahol felveheted az összes a játékban előforduló legjobb cuccot az nálad nem minősül csalásnak ellenben ha csinálsz egy karaktert, amit fejlesztesz iylen alku irányba, és onnan szerzed a cuccokat a kereskedőtől, majd átadod amásik karakternek szerinted csalás, akkor most azonnal megyek adó csalni! :D
  • bepe79
    SW-nak szerintem nincs Bargaining / Alku skill-je. Abban igazad van, hogy mellette vihetnék párhuzamosan egy kereskedő karit, de egyrészt az dupla annyi idő, aminek egy része "elpazarolt", másrészt pedig nálam ez már cheat-nek minősül bizonyos szinten, mégha TQ-nál vault-oztam is. Az más volt, de ez a párhuzamos kari szvsz már inkább minősül cheat-nek.
  • Broafka
    hát szerintem a játék folyamán lehet találni jó cuccokat, és inkább ott keresek, mint árusokat bogarásszak. Én ha már felesleges skillt akarnék fölvenni akkor a lovaglást venném föl, sőt, az még szerintem egész jó ilyen utolsó skilleknél, amikor már nincs mit fölvenni, pl Elfnél is fölvettem, mert ott már mondjuk tényleg nem tudtam mi mást fölvenni, még mindig van egy szabad helyem, nem is kell igazán...

ööö, persze májerkedésre okés lehet, hogy most egmutatod a faszát, hogy menni fog neked egy távolsági TG, de mi a szarnak? lehet hogy a hülye is tudja úgy fejleszteni, de a hülyék legalább élvezik a játékot, és nem szenvednek azzal ami fölösleges/nem lehet :P

én se nagyon feszegetném hogy mennyire értesz a karik fejlesztéséhez...
  • TGWH
    SW-nak soha az életben nem lesz Alkuja.
  • vidu01
    Vannak karik amiknek nem áll jól az alku képesség, pl SW vagy TG. Elfnél könnyű megcsinálni mert elsőre fel lehet venni (nem kell felesleges skill). Egyáltalán nem kötelező bargaininget választani. Egy karit fejlesztesz vele azzal találsz csomó +skilles cuccot amit át tudsz adni a többinek is.
    Azt hogy mennyire értesz a karik fejlesztéséhez ne feszegessük, hány lvl30 feletti builded is van?
  • bepe79
    Még ehhez ennyit, hogyha minderre nem mentem volna rá, akkor ezerszer erősebbre csinálom a karit, de hát valamit valamiért. Nem azért ilyen, mert én nem fejlesztem jó irányban, vagy nem értek a TG-hez, hanem mert ha jó bargaining skill-es tg-t akarsz, azt nem lehet máshogy kivitelezni.
  • bepe79
    Hár figy. A Bargaining kell, hogyha már elég korán akarsz árustól plusz 1 és plusz 2 all skilles cuccokat, mert azt máshogy soha a büdös életbe nem tudnád megszerezni, vagy csak sok-sok szinttel később talán. És akkor is csak talán. De ugyebár a Bargaining / Alku második soros, ezért előtte fel kell hozzá venni egy teljesen felesleges skill-t, namost én nem az Enhanced Perception-t választottam, mert fontosabbnak tartottam az olcsó kovácsoltatást, mint hogy lássam, hogy hol a csapda, amit a nélkül is látok. A ranged-re meg azért fejlesztem, mert melee-re a hülye is tudja, és ha meleet akarok, akkor ott a Shadow Warrior meg az Inquisitor, amik másnak nem nagyon építhetők, csak kínkeservvel. Na röviden ennyi, ez kb. a 6 vagy hetedik TG buildem, szóval valamilyen szinten értek hozzá..
  • Broafka
    szerintem az egész ötlet, meg a fejlesztés gyatra, már bocs.

1, minek fejlesztesz egy TG-t távolságira, amikor van egy beépített ágyuja.
    2, ez nem csak neked, de valahogy annak a bargainingnek semmi értelme nincsen. Legalábbis az elsők közt fölvenni, nah mind1. (a blacksmithről nem is beszélve)

de ez csak az én véleményem
  • bepe79
    Ismét külföldi fórumról gyűjtve az infót:

The Battery Gun/Arm Cannon is modified by your Weapon.

The weapon you are holding will dictate which Weapon Lore increases its Attack Speed and To Hit. If your holding an axe or hammer, then it will be boosted by Hafted Weapons Lore, if your holding a blade then its boosted by Sword Weapons Lore. Ranged Weapons Lore will not work with the battery gun. Its damage is boosted by a vicious mix of your main weapon damage and mods, your level of Tactics Lore and the Batteries own damage range. If BlackSmith arts effect your primary weapon, they will also effect your Battery Gun.

The Battery Gun is not enhanced by any CA mods, nor does it enhance any of the Temple Guardian's CAs.

The Battery uses its own Material Slot for damage conversion, however your main weapon will be effected by both its own material slot, and the Batteries Material Slot allowing you to get some high damage conversion. Great for mixing in with the Lower Enemy Resist mods on the Elemental Field CAs.

You will get a Battery Gun on every CA except Battle Extension and Dedicated Blow.

Miért kellett így elcseszni ezt a Temple Guardian-t, hogy semmiféleképp ne lehessen Ranged-re normálsian fejleszteni??? Ugyanúgy van elcseszve, mint az Inquisitor, amit meg nem lehet varázslónak fejleszteni normálisan... Én nem értem, hogy miért van ez így megcsinálva. Na mndegy, jobb lett volna, ha elolvasom ezt, mielőtt elkezdem ilyen irányba fejleszteni a TG-met, mert most lehet, hogy kikukázom ezt a karimat is...
  • bepe79
    Már lvl 17 a Temple Guardian-om, következő szintlépésnél kéne döntenem, de még mindig nem egyértelmű a dolog. Ha pisztoly van nála, akkor azzal lő a távoli ellenekre, nem a bal kézzel. Ha nincs nála, akkor a bal kézzel lő, de az lehet, hogy gyengébb, még nem tiszta, hogy arra hogy érvényesek a CA-k, combo-k, stb... Most így néz ki:

• bepe79
    lvl 14 lett a Temple Guardian-om, most járok a Falnál. Eddig nagyon szenvedős volt amiatt, hogy az elején megcsináltama Bargaining felvételt (ugyebár kell a Bargaining skill előtt egy másik az adott skill csoportből, és ráadásul még 5 pont!!! is kell rá, hogy utána felvehessem a Bargaining-et), így rengeteg skill pont "elpazarolása" miatt gyengébb a karim sokkal, mint lenne, de ez később meghozza a gyümölcsét, később rengeteget fog érni a Bargaining skill-em. Fegyver Lore-t sem választottam még, mert még mindig nem döntöttem egyértelműen, de azt hiszem, hogy kitartok az eredeti elképzelés mellett, és Ranged-re fejlesztem pisztollyal, ilyenem úgysem volt még, meg legalább küzdős lesz. Most így néz ki:

• TGWH
    Enegy weapon sztem nem fog működni, mivel az kétkezes.
  • bepe79
    Egyébként még a neve is hasonló annak a sz@rnak Angolul ugyebár blowpipe, annak a másik dolognak meg ugyebár blowjob a neve... Annyira elcseszett lett a Dryad azzal a blowpipe-al, hogy a kari kezében való tartásánál és a nevéről is arra asszociál az ember.
  • bepe79
    Elindítottam eddigi legerősebb Temple Guardian fejlesztésemet, egyelőre a Bargaining feltolása miatt elég hülyén néz ki a skill-tree-je, de hamarosan lesz ez sokkal jobb is.
    Emiatt így az elején elég szenvedős-odafigyelős volt a dolog, de hamarosan sokkal könnyebb lesz. Most lvl8-as, és így néz ki:

Ranged-re lesz fejlesztve: pisztolyra/puskára, illetve ilyen energy weapon vagy mi a jó égre.
    Meglepetéssel tapasztaltam (és örömmel), hogy a Dedicated Blow működik a kezében lévő Ranged Weapon-el mindenféle mahinálás nélkül, a mahinálás ahhoz kell, hogy az alap arm-jával, amibe nem lehet semmit tenni is működjön a Dedicated Blow. Jó lesz ez, és valószínáleg Devot Guardinnak lesz fejlesztve, de az is lehet, hogy később más CA-csoportot is felveszek mellé.
  • Broafka
    csak mondtam :)
    azért az elején még jól jöhet.
    Igazából én sem költöm a pénzt, max kovácsolásnál, de arra mindig van, kaptam is egy Spúr titulust :P
  • McFrost
    70-es szintű vagyok, van 35MILLIÓ aranyam! Minek ilyen trükk?
    Annyi cucc is van már a ládámban, hogy a következő 10 karakterem sem lesz megszorulva sosem:D
  • Broafka
    ismeritek a pénz trükköt? :)
    vagy ez csak nálam működik?

akartam csinálni egy videót róla hogy működik, de félek a következményeitől :D

annyi a lényege hogy ott van a földön mondjuk 53E arany, és ha gyorsan nyomogatod a Q-t és közben egy kicsit mozogsz, akkor azt látod hogy:
    53E
    53E
    53E
    és ezt fel is számolja 3X :P
    gyengébbeknek ALT és gyorsan sokszor katt a pénzre, így is működik, de így ritkábban.

csak gondoltam megosztom veletek :)
  • wedge31
    " de egy driád is fúvócsővel " -rossz aki rosszra gondol
  • McFrost
    Ok! Vágom:)
    A templomőr számomra igen vonzó, de egy driád is fúvócsővel.
  • envoka
    Nincs. Mostanában már nem készítek videókat. Az új patch megjelenéséig nem is játszom a sacred 2-vel.
  • McFrost
    Szépes!