10030
  • huhuhorgasz
    én is az ogre-kra gondoltam amikor nagy orkokat írtam :D

Nem válaszoltatok viszont az esti játékkal kapcsolatban.
  • Fantusz
    Pl. Orkföldön, ahol sok az ogre, vagy a sivatagi skorpiók (de ezt elmondtad te is).

Zan - bronzon nem érdemes sokáig játszani, az csak egy bemelegítő tanuló pálya azoknak, akik még soha nem játszottak hasonló játékkal, akinek már van némi gyakorlata legjobb ezüstön elkezdeni.
    Ezüstön több a TP, jobb cuccok várnak, bár az ellenfelek is erősebbek, megijedni nem kell tőlük, legfeljebb a gyógyitaloknak is veszed némi hasznát.
    Ahol meg sok az ellenfél a kék lötyit is ajánlott vedelni +50% TP-t ad minden megölt ellenfél után, így még gyorsabban fejlődik a kari.
  • huhuhorgasz
    még nem mentél át ezüstre??? :D
    Mondtuk, hogy menj át. Nekem pl már 5-ös szinten dobott sárga cuccost.Ha pl eljutok az orkokhoz, ott nekem 2 karival is eldobta ugyanazt a barna feliratos kardot.Csak szintben volt különbség köztük. Kíváncsi vagyok, hogy most 3. alkalomra is esik-e valakitől. lvl 17 vagy? én összesen 3 órája tolom, de már 13-as vagyok és csak most fogok beindulni. Az egyik single playeres karimmal 10 óra alatt már lvl32-n tartottam. Vadásszatok!!!! :DDDD

Nyírjátok az orkokat. De ne a kicsiket, hanem a nagyobbféléket. Bár a kicsibe csak belecsapsz egyszer azt jó TP-t ad. Mind1. Nyírjátok akit értek, csak ne a kis koboldokat!!! Attól nem igazán fejlődtök. Nekem eddig az orkostéma vált be, meg a sivatag, meg a dzsungel.
    A sivatagban az a jó, hogy "részekre bontottam". Gyenge vagyok a skorpiókhoz? Semmi gond. Oda megyek ahol 1 sincs, viszont van egy csomó skarabeusz vagy micsoda. Ők is jól adják. Meg a nagy pókok is fikák, le lehet őket csapni hipp-hopp.
    Csak menjetek hentelni, mert ha hetekig csak lvl 10-20 között mozogtok, akkor megunjátok a játékot. Pedig a java még csak most jön. Most fognak esni a jobbnál jobb cuccok.

Ha már itt tartunk. Hol van a legjobb hentelős hely? Ahol esik a TP rendesen?
  • Zan
    Figy,nem rossz kis karakter,bár a sebzése lehetne több.Én most lvl 17 vagyok,ugyanugy sw,de dual swordos,mert a pajzsnak ebben a játékban valahogy nem látom az értelmét,vagy csak lehet rossz helyen keresgélek(értem itt azt,hogy én ugy tudom,hogy a shiftel tudok védekezni?!vagy az magától is véd?).A sebzésem alapbal kb 300-400 ig,harcmüvészetben 1000 felett is van.(tegnap sikerült egy 2000 es critical dmg-t bevinnem...:P,mondta is,hogy clean hit..:D!)Szóval dualos a kari,most fogok vele átmenni ezüstre,mert nevetségesen könnyü a bronz(az a legios küldit gond nélkül megcsináltam,csak rohadt hosszu....:)).Szóval csak annyi lenne a kérdésem,hogy honnan a rákból pottyannak neked ilyen szépséges vértek,meg ugy amblock armorok?Mert nekem valahogy nem nagyon esik semmi..:S,mármint ilyen téren!
  • bepe79
    Az official fórumon azt írják a srácok, hogy április első két hetében érkezik az új patch, de egyesek azt írták, hogy szerintük már kb. egy héttel Húsvét előtt várható. Tehát akár ezen a héten is befuthat. Apropó patch, a szervereken már azt hiszem 2.34.1 vagy 2.34.2 van, pont az említett 2 nap alatt lvl 200 kiküszöbölésére Dryad-al (a cheater banda minden létező CA bugot és lvl lépés bugot kihasznált) ...
  • RaveAir
    Jól megérkezett a március végi patch...
  • bepe79
    Na, lvl 25 lett a Shadow Warrior-om (Multiplayer, Closed Net), kinyírtam az Octagolamus 2. fő-boss-t és a Thranak nevű mini-boss-t Za' Zuruik-tól délre. Most már nem nagyon tudják lepüfölni a HP-m hogyha a 2 buff aktív, amikor elfelejtem őket felrakni, akkor viszont érezhető, látványos a különbség. Most így néz ki, nemsokára a Seraphim szigetén leszek vele északon:

• huhuhorgasz
    Ma reggel toltam egy kicsit zárton. Nem volt semmi hiba meg lag. Beléptem az egyik serverre ahol volt egy lvl20-as valaki. Amikor beléptem, akkor ő meg ki. Bolyongok azt látom, hogy néhány bandita 20-as szintű, amikor én még csak 8-as voltam. A servernek nem kellene visszaállnia az én szintemre? Meg az volt a fura, hogy általában csak a banditák voltak 20-asok. A koboldok azok meg olyan szintűek mint én. Megcsináltam azt a küldit, amikor ki kell irtani a koboldfalut. A végén a trollal. A trollt nagynehezen legyűrtem, kaptam érte 719TP-t. Na mondom fasza mert 4 főkoboldért többet kapok. Nem is dobott el semmi extrát. De összességében odafelé fejlődtem 2 szintet, visszafele 1-et, meg a küldiért kaptam 4000 valahányszáz TP-t. De hogy egy főgenyáért csak ennyit adjon...
    Na mindegy. Ma este kb fél 7 körül valaki nem jön closed net-re? Valami magyar serverre? De végülis felőlem lehet külföldi server is. Most lvl 13 vagyok.
  • bepe79
    Ezek alapján visszavonom a feltételezést, egyáltalán nem az Ascaron szervereivel van a gond, folyton a core0 meg a border1 pocket lost-ozik, tehát megint a qrva Matáv / Telekom a ludas.
  • bepe79
    Csináltam egy traceroute-ot a sacred2.net-ig, hát nem csalódtam, a gyanúm beigazolódott. A telekom routereinél vagy szervereinél packet lost-os a dolog:

C:\Users\username>tracert sacred2.net

Tracing route to sacred2.net [81.3.59.111]
    over a maximum of 30 hops:

1 12 ms 12 ms 8 ms host-94-248-138-1.kabelnet.hu [94.248.138.1]
    2 11 ms 13 ms 13 ms 192.168.250.161
    3 13 ms 11 ms 12 ms 84.1.97.213
    4 18 ms 16 ms 14 ms 84.1.93.14
    5 16 ms 26 ms 41 ms t0-14-0-2.core0-ip2.net.telekom.hu [84.1.93.134]

6 * 16 ms 36 ms 84.1.94.97
    7 23 ms 17 ms 18 ms t1-2.border1-ip3.net.telekom.hu [84.1.94.119]
    8 * 18 ms 21 ms xe-5-0-0-0.bud-001-score-1-re0.interoute.net [89
    .202.178.53]
    9 33 ms 31 ms 30 ms ae2-0.prg-001-score-2-re0.interoute.net [84.233.
    138.213]
    10 55 ms 30 ms 31 ms ae0-0.prg-001-score-1-re0.interoute.net [84.233.
    138.205]
    11 33 ms 69 ms 32 ms ae2-0.fra-006-score-2-re0.interoute.net [84.233.
    138.210]
    12 41 ms 31 ms 30 ms ae0-0.fra-006-score-1-re0.interoute.net [84.233.
    207.93]
    13 32 ms 44 ms 73 ms decix02.f.ip.nacamar.net [80.81.193.29]
    14 58 ms 30 ms 31 ms ge-0-1-1.sw01.r203.f.ip.nacamar.net [62.27.25.86
    ]
    15 33 ms 31 ms 35 ms www.sacred2.com [81.3.59.111]

Trace complete.

Egy ilyen packet lost vagy magasabb ping pedig már pont elég ahhoz, hogy fél perc késéssel lássak a játékban multi alatt mindent, vagy megszakadjon a kapcsolat, amik meg is történtek szépen...
  • bepe79
    Ma ugyanúgy szar használhatatlanok a szerverek:

http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?t=55843

És én is ezt tapasztalom, ezek szerint az US szerver is, meg az EU szerver is. Van, amikor be tudok lépni, de akkora a ping / lag, hogy élvezhetetlen, játszhatatlan az egész. Van, amikor a lobby-ig jutok csak el, éppen kreálok, és fekete képernyő... vár, vár, majd egy fél perc után kivág a desktopra. Van, amikor már a lobbynál vagy a kreálásnál jön a tegnapi 64-es hibaüzi vagy egyéb. Nem tudom, hogy az EE szerver / lobby milyen, de ez használhatatlan (és ezek szerint nem én vagyok a láma, mert érdekes módon, mikor gondom van, akkor mindig éppen egy csomó embernek gondja van még innen-onnan a hivatalos fórumon is.
  • TGWH
    60-as szint kell hozzá.
    bepe, a találati esélyed javítsd fel sztem, mert ha egy sima maci ellen 71, akkor boss ellen lesz kb. 50-60, legalábbis én így voltam.
  • bepe79
    Closed Net-en nekem a szerver kreálásnál azt írja az EU lobby-ban, hogy bronze 0-60 lvl, silver 0-100 level, tehát ezek szerint csak lvl 100 után lehetne gold-ra menni
  • huhuhorgasz
    Zárt hálón hogyan mehetek majd aranyfokozatra?

Vagy ha elérek egy bizonyos szintet és látok servert amit aranyon hoztak létre és oda csatlakozok akkor?

Mert ugye sima single playerben végigviszem a játékoz ezüstön azt kész. Már indíthatom is a karit aranyon.
  • bepe79
    A végülis mindegy-t úgy értettem, hogy nekem aztán teljesen mindegy végülis, sem irígy nem vagyok, sem rosszabb napom nem lesz tőlet

Más: lvl 23 lett a closed net-es SW-m, most indulok majd ezzel is a Thranak mini-boss ellen, ami kicsit keményebb lesz, aztán utána a 2. főboss ellen. Íme:

• bepe79
    Egyszerűbb a megoldás:) A másik fórumon írták, hogy az összes 2 napos lvl200 kari az Dryad és úgy lettek gyártva, hogy kihasználták a Dryad egyik skill-jét, ami bugos, és így úgymond cheat-eltek vele. Pontosabbat nem tudok, de valószínűleg nem tiszta a dolog.
  • TGWH
    Egyáltalán nem mindegy.
    Össz játékidő = ennyit játszott vele.
    x ideje hozták létre = x ideje hozták létre
    És ha a két nap három hét alatt jött össze akkor mi van? Sztem tele volt mindhárom gyűjtőkéje mentol italokkal, és szobrok felé járt, máshogy ez nem lehetséges, csak ha csalt.
  • huhuhorgasz
    mindegynek nem mindegy, mert ha pl azt számolja a kari, hogy dátum szerint 2 napos és 17 órás a kari, akkor az van amit leírtál és folyamatosan tolta az illető a játékot. De ha játékidő, akkor összejöhet akár egy hét alatt vagy egy hónap alatt, ha csak annyi ideje van játszani. Lehet hogy úgy csinálta, hogy talált valami jó XP-s helyet és körbehentelte aztán kilépett majd megint be és elölről az egészet.
    Szólj ha valamit nem jól gondolok. :D
  • bepe79
    Az összes játékidő lehet, mert total time-ként láttam feltüntetve. Elvégre is mindegy.
  • huhuhorgasz
    Az összes játékidő 2 nap 17 óra vagy pedig 2 napja és 17 órája hozták létre a katikat?
  • bepe79
    A closed net-en látok lvl 200-as karikat 2 nap 17 óra alatt felhúzva ilyen szintre. Hmm.. Szerintem abban az esetben lehetséges talán, hogyha nem eszel, nem iszol, nem mész ki WC-re egész álló nap, és 0-24h-ig egyfolytában tolod, na meg nem jön közbe extended karbantartás ami tegnap volt, csak a napi 2 órás szokásos.
  • bepe79
    Most kérdeznék valamit, ezt remélem szabad:) Nem lehet, hogy a nagy városban a múltkor mikor még lvl13 voltam, akkor azért halt meg majdnem a karim, mert olyan területre akartam mégtovább menni, amerre nagyon nem kéne? Merthogy a Sacred 1-ben is volt ilyen, hogyha nagyon elkószáltam, akkor kétszerakkora szintű karaktereket küldött rám a gép, és be is mondta a kari, hogy rosszat sejt, meg ilyenek. Itt nincs ilyen? Teszem azt nem elkószálok, hanem a Closed Net alatt a kezdő szigeten van az a teleport terem, ami rengeteg helyre tud teleportálni. A térképen úgy látom, hogy pl. sivatagba és más részekre is, ahová csak sokára fogok majd érkezni. Na ha én odateleportálom magam most mondjuk a sivatagba, akkor gondolom előáll ilyen helyzet, és akkor megint szívnék. Valaki próbált már ilyet?
  • Titan
    bepe79!
    Szerintem csinálj egy Blogot! Aláírásodba tedd a linkjét és ha valami új cikk van kint akkor csak post-olj egy pontot (.) ! Abból tudni fogjuk, hogy mi történt a kis vérengző, mindent foggal széttépő, mesztinláb szétrugó, kegytelen harcoskáddal! Jó?
  • bepe79
    Na, meg is van a Werewolf boss, kicsivel szerintem erősebb, mint Terus az Undead Légió kapitány, legalábbis vágott / harapott rajtam akkorákat, hogy innom kellett a potikat rendesen. A hegy lábánál egy kis ösvény vezet befelé hozzá, csináltam screenshotot:

Mindez Griffinborough-tól keletre van, van egy szőlőültetvény a domboldalban, és onnan kell keletre menni egészen a hegyek lábáig, ahol van egy pici átvezető ösvény egy templomhoz. A templom előtt van egy tisztás, és ott lakik a farkas. Illetve csak lakott:)

A következő kép SPOLIER lehet, tehát aki nem akarja, ne nézze meg, a boss van rajta.

Itt éppen, ahogy engem támad:

http://www.imagenerd.com/uploads/bepesacred2closednetshadowwarriorpicture12-N4XhD.jpg

Itt pedig már halott szegény:

http://www.imagenerd.com/uploads/bepesacred2closednetshadowwarriorpicture13-dM1zM.jpg

Dobott egy jó kis sárga rucit, a hozzá vezető úton pedig valamelyik champion dobott egy zöld set item-et (a sapi, amiben már virít a karim)

Itt pedig az lvl 18 SW-m, amivel elkövettem mindezt:

Hála az égnek nem szakadt meg a closed net egyszer sem közben, mert az idegesítő tud lenni.
  • bepe79
    A következő kiszemelt mini-boss-om a Werewolf Bloodclaw, merthogy Griffinborough-ban vagyok, és a térkép szerint nincs messze:) Ráadásul az aktuális main quest állomás felé is arra kell menni, úgyhogy abszolút útbaesik, meg kíváncsi is vagyok rá, mert azt sem láttam még. Csak aztán nehogy resurrection=1 legyen a vége..
  • bepe79
    Már lvl 18 a Shadow Warrior-om (Árnyékharcos) Multiplayer Closed Net-en, most már elég erősnek érzem, 18. szintnél most felvettem a Concentration skill-t is, így most már 2 buff aktív egyszerre:

Minden ellenfelet 1 vagy max 2 ütéssel legyak, tehát sikerült a skill-eket is jól és jó sorrendben felszedegetnem, meg a pontokat is jól elosztogatni rajtuk. Meg ami nem mellékes, nem nagyon csap most már sokat mellé, hanem pontosabban üt, és úgy nyírbálja szét az elleneket az Undead Terus-tól kapott Boneslicer special karddal, hogy csak na.
  • bepe79
    Én Closed NET-en, és EU lobby. Remélem jön egy új patch, ami elcseszi az egész multiplayer SW karimat, amivel eddig annyit küzdöttem..
  • huhuhorgasz
    ok, most már minden rendben. Az egyikhez sikerült csatlakozni. Tehát minden rendben van már.
    Ti melyik serverhez szoktatok csatlakozni? Nyílt vagy zárt-on játszotok?

Már csak azt nem tudom, hogy a nyíltnál miért nem enged még servert sem létrehozni.
  • Titan
    Remélem azért nem mennek a szerverek, mert a patch-et hegesztik! :)
  • bepe79
    "Esetleges karakter-halál után, a túlélési bónusz elvesztése mellett az ellenséges lények szintje is visszaesik a karakter szintjére"

Amennyiben nem HC-ben kezdte..
  • Fantusz
    Nyugodtan el lehet kezdeni ezüstön a játékot, így lesz egy kis plusz kihívás a magasabb szintű mobok ellen, de kevés odafigyeléssel könnyedén el lehet kerülni az elhalálozásokat (különösen árnyharcossal).
    Ezüstön fejlődni is gyorsabban lehet, mint bronzon, erősebb lényekért több XP jár.

Akárhányas szinten mész át ezüstre, visszakerülsz a pálya elejére, újra megkapod a bronzon már teljesített küldetéseket.
    Kezdetben veled azonos szintű lények vannak, ahogy több tapasztalatot szerzel a lények szintje egyre magasabb lesz (nem tudom mennyi a lehetséges legnagyobb különbség).
    Esetleges karakter-halál után, a túlélési bónusz elvesztése mellett az ellenséges lények szintje is visszaesik a karakter szintjére...
  • Zan
    Próbálj meg egy másik játékhoz csatlakozni...meg ne nagyon tölts,kapcsold ki a tűzfalat,meg ilyesmik:D!Vagy minden szobánál ezt csinálja?

bepe:

Mondjuk Silveren lehet hogy egy kicsit más a helyzet,mint bronzon...ott már elhiszem,hogy kemény-legények vannak:D!
  • huhuhorgasz
    na sikerült nagynehezen a netes játékot megcsinálni. Kiválasztom a zárt játékot. Ott csináltam egy karit. Csatlakozok az egyik szerverhez. Ez után fekete képernyő kb 1 percig aztán kidob a windózba. Ötlet valakinek?
  • Zan
    Asszem megvan,hogy mi lesz a következő questem,amit meg fogok csinálni:)

Én dual swordban nyomom és kb. pontosan ilyen kardot keresek fel alá,mindenhol...:)!

Kérdés:

Ha Ezüst fokozatot kezdek,mondjuk 25. szintetn,akkor ott ugyebár 25. szintről kezdek el játszani;az elején ahhoz igazítva/képes lesznek erősebbek az mobok?Tényleg nem túl nehéz ez a bronz...eddig még nem sikerült meghalnom,pedig direkt beleszaladtam vagy 20 csontiba...:)!
  • bepe79
    Megérte végigcsinálni - mégha nehéz is volt meg hosszú - az Undead Legion chain-quest-et, íme a végeredmény:

Ezt a Boneslicer nevű kardot kaptam érte, ami special item és socketelhető is:

és most így néz ki az lvl 16 Shadow Warrior (Multiplayer Closed Net) karim:

Továbbra is nulla death-el állok, és most már eléggé megerősödött a karim.
  • envoka
    Lol.
    EE-n volt egy időszak amikor hétvégeken rendszeresen nem voltak szerverek, hétközben is sza*akodtak.
    Most meg pár óra miat.....
  • Dante73
    Látom Te se TDU-ztál... Ott egy napos szerverkimaradás, az még panasz nélküli. Úgy 3-4 nap után kezdtünk el nyavalyogni, pedig ott még csak be se jelentették a szerver karbantartását. Ez ahhoz képest istenes! Úgyhogy kitartás, lesz ez még így se!

McFrost!
    Köszi! Jó hogy bámulok kifelé a fejemből, csak minek.... Pedig egy ideje minden hsz-t olvastam, azt is amit linkeltél, de odáig már nem jutottam el, hogy be is ugorjon...
  • bepe79
    Naaaaaaa végreeeeee''' Működik. Ezt is megértük, tudok a lobby-ra csatizni.
  • huhuhorgasz
    a hibaüzit meg lentebb leírtam
  • huhuhorgasz
    fogtam a játékot, feltelepítettem, a végén kérdezte, hogy aktiválom-e. Igen. Beírtam a kézikönyv hátulján lévő sorozatot. Minden OK. Nem írt ki semmi hibát. Gondolom ez a része oké. Fogtam felpatcheltem 2.34-re. Ami érdekes az az, hogy megvan a 2.34-es patch ami 955MB-os. Azt nem engedte felrakni, valami olyat írt ki, hogy mintha nem lenne eredeti a játék. Na mondom ez érdekes. De volt egy olyan patchem, hogy 2.31-ről 2.34-re frissíti. Az 200 akárhány MB volt. Ezt minden gond nélkül felrakta és megy a játék immár fagyások nélkül. Ez után csináltam egy fiókat. Felhasználónév, jelszó, mail cím. Csak közben időtúllépés miatt megszakadt. Na újra ugyanezt. Akkor meg kiírta, hogy ilyen már létezik. Wazz nem tudom miért nem lehetett ezt egyszerűbben megoldani. Most azt sem tudom, hogy van-e egyáltalán érvényes fiókom vagy valami aminek utána lehetne nézni.