Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zs
zs
Egy kis segítség kellene egy mellékküldiben. Az elfek legnyugatibb városában - a sivatag elõtt - kaptam egy kisebb küldetéssorozatot, s a végén megkellene ölni egy papot, de ha odamegyek a szürkekörhöz, akkor nem történik semmi, viszont ha rányomok, akkor a kör átugrik egy másik helyre (ezt is írja a leírásban, hogy a célszemély elment a hétvégi lakjába), de mikor odaérek a körhõz (a képen piros körhõz), akkor ott sincs senki.
Remélem jól látszik a képen. Egyébként a küldi neve "Renik végzete".
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
Ezét utaltam arra,hogy biztonságos helyet válasszon,mert az élet megy tovább,amíg pö**ölök vele...
Dorsanax amit a 6488-as hozzászólásodban leírtál ..az a
single módban mûködik csak ? vagy a multiban is, online szerveren ?
Én se találkoztam még senkivelonline:(
nem is szoktam csak felnézni van e valaki:)
Jelenleg 3 szintü az online kaim:)
Esetleg délután kb 5 körül felnézek
nincs kedvetek akkor feljönni és talán többen lennénk?
Elfzsloti
fény hadjárat
zs
1.Amikor felkúszik a zõld csík és villogni kezd a "+" a bal felsõ sarokban a karakternél,akkor elvonulsz egy nyugalmas helyre,ahol biztosan nem akar megerõszakolni egy kobold,vagy valami más söpredék<#smile>#smile>és nyomsz egy F9-et.
2.Ctrl+Alt+Del-el leteszed a játékot,tehát nem lépsz ki.
3.A megbeszélt helyrõl /Document And Settings...stb./mappástól bemásolod egy számozott külön mappába a mentésedet.
4.Visszaveszed a tálcáról a játékot és utána teszed rá a pontokat és folytatod a játékot.
Igy akár minden szintlépésnél külön biztonsági mentésed lesz és csak annyi a dolgod,hogy a nem "elcseszettet",megfelelõ mentést visszamásold a játék lokalizált normális helyére.
Ez nem csalás,ez csak neked lehet fontos,mivel így a karakteredet esetleg utólag is más irányba terelgetheted...
A többit,amit a #6463-ban és a #6465-ben leírtam azt megcsinálhatod,ha akarod.
"Halálesetnél" viszont nyomhatod az Alt+F4-et szerintem,mert az nem lényegtelen,hogy milyen szintû a túlélési bónuszod...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Viszont még 1 karakterem volt addig simán monolithoz tett, ha csak simán böktem.
Broafka, igen, nincsenek sokan alacsony szinten, én pl. azért szoktam találkozni emberkékkel, de legtöbbször egyedül vagyok. Talán magasabb szinten már nem lesz ilyen gond.
Betöltéskor ugyanoda tesz vissza.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
a játék megvétele elõtt ki akartam próbálni a DEMO-JÁT.És az a probléma hogy hiába töltöttem le mind a 2 verziót / angolt, németet/ és installáltam fel, egyerre csak az egyiket. elöbb az angolt: nem ment. reinstall. utána a németet nem ment . reinstall/
Ugyan az a gond: bejön a menü/ csak 1 karit lehet
ugye választani. direkt nem állítgatok semmit. /rá klikkelek az 1 választható karira és elindítom.
betölt egy levágott domb szerü helyet. a menükre lehet kattintani de NEM JELENÍTI MEG A KARAKTERT ÉS MOZOGNI SEM TUDOK ELÕRE -HÁTRA./egyik gombbal sem./ W -elöre S -hátra.
/a kamera forgatás az megy /S-balra D- jobbra/ de nincs karakter /végig nyomtam az összes gombot hátha elõ tudom hozni.Mi lehet a probléma megoldása?
a Gépemen :Vista64 van fenn sp1 -el. videokártya Asus Ati radeon 4850. 512 mb ddr3.4 giga memoria a legujabb driver van fenn :Ati.Catalyst.9.1 vista 64 bit
és MINDEN MÁS más játék megy !
mivel lehet a gondja? 1: vistával? 2: nem müködik ati kártyával?
3: a demo csak pár hétig müködik és a dátum miatt nem megy?/korlátozott idejû?/
4: van valami gomb ami elöhozza a karaktert?
5: ha megveszem az eredetit akkor azzal is lessz ilyen gond és nem tudok játszani?/mint a demo-val/
Aki vista64 alatt és Ati kártyával játszik .nyugtasson meg hogy megy neki!
:D
Elõre is köszönöm a segítséget.
Részemrõl mégegyszer nem fogok kolbászolni és visszatekeregni a megfelelõ helyre,ha pl. az utolsó aktivált monolithoz tesz vissza,de mindenki úgy csinálja,ahogy gondolja.
Egyébként azt már megbeszéltük,hogy rendesen meg kellett volna oldani a pontos F9-es gyorsmentést,úgy értem,hogy ne hibázzon.Igy ezért ezt én nem látom szabálytalannak,de ez szigorúan magánvélemény...
http://www.freetvmaci.info/
Ha meghalsz és símán kilépsz,akkor a túlélési bónuszod lezuhan nullára,ami azt eredményezi,hogy nem találsz majd olyan jó cuccokat,mint magas túlélési bónusz százalék esetében.
A C/Document And Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/Ascaron Entertainment/Sacred 2 mappában vannak az aktuális mentések.
A backup azt jelenti az általam említett példa esetén,hogy ezt az említett "Sacred 2" teljes mappát tedd bele egy általad kijelölt mappába szintlépések elõtt.amikor még nem tettél pontot semmire és villog a "+" a bal felsõ karakter kijelzésnél.
Remélem ez így már érthetõ,minden szintlépéskor megteheted,ahogy a #6463-ban leírtam.
Az "Alku"-ra pedig azért érdemes rakni,hogy jobb cuccosokat találjál majd késõbb.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ha normál kilépéssel,akkor adunk egy pofont annak a bizonyos végterméknek.A biztos az F9,majd Alt+F4 kombináció,nyugodtan elhiheted,már régen csinálom.
1.Halálesetnél: azonnal Alt+F4/túlélési bónusz miatt/
2.Szintenkénti mentés javaslatom külön neked:
a.szintküszöb elérésénél,amikor villog bal felsõben és még nem tettél pontot semmire egy F9
b.Ctrl+Alt+Del/Leteszed a játékot/
c.Csinálsz egy backupot a mentésrõl egy adott mappába
d.Visszalépsz és felteszed a pontokat amire akarod és folytatod
Ezzel a módszerrel egy 100-as karakterrel akár 99 mentést is csinálhatsz,ez már elég részletes védelem egy karakternél,nem?<#wink>#wink>
Így nem próbálta ki senki???
Az elhalálozás esetén a kilépést azért ajánlod, mert ha azonnal kilépek semmit nem vesztek el? Ezt jó tudni (jó kis bogárka)!!!
És sima kilépésnél nem ez helyzet<#kerdes>#kerdes>
Most megint olyan kifejezést használtál, ami új nekem vagy csak nem halottam így eddig. Backupolni??? Ez alatt a teljes mentés kimásolását érted a pont elhasználás elõtt? Illetve esetleges visszarakás után folytathatom egy ilyen mentéssel? Az jó ha ilyet lehet, ezt nem minden játék szereti!
Egyébként hová ment a játék?
Johnnie W! Hát tudod én magyarul fogok nyomulni vele, így egyáltalán nem biztos, hogy összejött volna nekem! Na jó bevallom, lehet hogy igazad van, csak megint elaggódtam!<#whatever>#whatever>
Valóban sok mindenrõl értelmetlen beszélni elõzetesen, de nekem ez a leírás sokat segített. Már kezd kialakulni egy elképzelés a fejemben. Nem lesz teljesen olyan, mint a tied, de remélem jó lesz. Az inspirációd nagyon jó volt! <#worship>#worship>
Érdekes hogy így elsõre teljesen kezdõként nagyon minimálisan gondoltam máshogy azt ami egy karinak kell! <#smile>#smile>
Az alkura miért kell ennyi pont?
Viszont azt még mindig nem árultátok el mennyi a tulajdonságok és képességek maximum szinte! Errõl máshol sem találtam leírás, kérlek mondjátok meg!
A Kardhasználat egyedül arra lenne jó ebben az esetben, hogy kioldjon bizonyos más bónuszokat, amik megkövetelik ezt a fegyveren (valami ilyen piros szöveg jelenik meg helyette, hogy 'Módosító: Kardhasználat'). Pl. extra támadó- és védõérték, esény nyílt seb okozására, ilyesmik. Neked kell eldöntened, szükséged van-e ezekre az extra tulajdonságokra. Nekem nincs. :)
Naszóval:
1. Hatékonyabb Észlelés (erre csak 5 pont kell)
2. Taktika Ismeret (növeli a sebzést, pontokat ad a Fennkölt Harcos képességcsoporthoz)
3. Alku (jóval a szinted felett kell majd tartani)*
4. Kétkezes Fegyverhasználat (támadási sebesség, támadó-, védõérték bónusz, fegyver maximális szintje büntetés nélkül)
5. Páncélismeret (leginkább a páncélviseletbõl származó büntetés leszorítása miatt fontos, magára a páncélra védelem szempontjából nem lesz késõbb szükséged az I.V. mellett :))
6. Fennkölt Harcos Fókusz (pontokat ad a Fennkölt Harcos képességcsoporthoz, csökkenti az ottani harcmûvészetek visszatöltési ideje, és növeli az elérhetõ maximális szintjüket)
7. Védelmezõ Energia Ismeret (növeli az energiapajzsok nagyságát, elnyelését, fõleg az Isteni Védelemét jelentõsen, dehát direkt ezért vesszük fel)
8. Imádott Technológia Fókusz (növeli az energiapajzsok elérhetõ maximális szintjét, közvetve emiatt I.V. esetén az idõtartam nõ, az újratöltési idõ csökken, illetve csekély mértékben növekszik a nagyság és az elnyelés)**
9. Harctudomány (több harcmûvészetet rakhatsz kombóba, csökkenti azok újratöltési idejét /fix 10%, majd 20%/, csekély mértékben növeli minden harcmûvészet sebzését kombón kívül is)
10a. Koncentráció (több erõsítést enged használni, csökkenti minden harcmûvészet újratöltési idejét)
10b. Sebzés Ismeret (növeli a másodlagos sebzések erejét, hatásuk idõtartamát, aktiválódásuk esélyét)
Az utolsó kettõt megcseréltem, illetve a Koncentrációt nem is biztos hogy felvenném ha újraépíthetném a karaktert, mivel erõsítésként ennek elegendõ a Hadiállapot (Agresszió, Rugalmasság, Megtorlás módosítókkal). Helyette valószínûleg a Sebzés Ismeretet választanám.
Ebbõl is láthatod, hogy még sok játékóra után sincsenek egyértelmû választások, minden karaktert nagyon-nagyon sokféleképpen fel lehet építeni és használni. Saját tapasztalat és gyakorlat nélkül semmi hasznát nem fogod venni ennek a sok rizsának. :D Éppen ezért a kiválasztandó harcmûvészetekrõl és módosítóikról késõbb írok, majd ha lesz "közös szókincsünk". ;)
* Errõl még folynak a viták, de az eddigi tesztek alapján nagyon úgy néz ki, ahogy haladsz elõre a karaktered szintjét egyre jobban meg kell haladni (2-3-4-5-szörös mértékben!!)
** Az Imádott Technológia Ismeret semmilyen módon nem befolyásolja az Isteni Védelmet, aki mást állít, az téved. Ennél a buildnél nincs szükség rá, hacsak nem akarsz Arkangyal Haragját is használni, de nem szeretnék újabb fél oldalt írni a lehetõségekrõl, fõleg hogy a legtöbb dologra elõbb utóbb rájössz magadtól is. ;)
TGWH! Hát úgy látom ezt az ereklyés dolgot is csak játék közben fogok megérteni teljesen. De azért köszi!<#worship>#worship>
Egyébként tényleg Ezüst fokozaton kellene elkezdenem??? Én így kezdõként Bronzra gondoltam, hogy ne alázzanak azonnal le.<#ijedt>#ijedt>
A tulajdonságok és képességek maximum szintje mennyi? A kari szintje úgy tudom 100 lehet, de a többi is?<#nemtudom>#nemtudom>