Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom végigjátszottad az elsõ részt is, meg a gold-ot is és tisztában vagy a világ történelmével stb.?! Mert szerintem nem, de ki tudja.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
You\'ll Never Walk Alone
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"vessetek a mókusok közé" :)
A Random akadások megszûntek a dual channel beállítása után. Legalábbis fél órája semmi.
You\'ll Never Walk Alone
Na ezt hol hallottad? Csak mert ha Luciferre ondolsz, mint bukott angyal, akkor õ Kerub volt, nem Szeráf. És õ is csak egy, aki elbukott. Tehát maga a Kerub angyal faj nem bukot el, nemhogy a Szeráf.
Én ezt így tudom Bibliai forásokra támaszkodva, ami persze nem jelenti azt, hogy ezt az elméletet a fantasy világ egy az egyben adoptálta volna. Lehet neked van igazad, ha ezt a kérdést simán a fantasy univerzumra szûkítjük.
A kérdésem, hogy ezen megállapításod milyen forásokra támaszkodik? Hol lehet különbözõ fantasy fajok elõéletérõl olvasni? (Játszani szoktam ilyen tartalmú játékokkal, de bizisten egy ilyen témájú könyvet el nem olvastam eleddig)
Nekem 2 db ilyenem már van, úgyhogy ma délután veszek a sarki közértesben még 2 gb-ot.
You\'ll Never Walk Alone
De ha megy rendesen, akkor biztosan meg fogom venni, mert a neten tolni egyszerre páran az marhajó, mint az 1-ben.
Remélem elmegy pl közepes graffal a game. Majd meglátom, hogy mennyit bír a gép. Sajna nincs 2GB ramom
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Azon gondolkodom hogy megvegyem a gamet. Ma próbálom ki a demót. Hol lehet a legolcsóbban megvenni a játékot? Itt konkrétan neten való megvételre gondoltam kiszállítással együtt. A legkevesebb amit találtam az 9990 kiszállítási díjjal együtt. Van valahol ennél olcsóbb?
Már alig várom hogy megnézzem hogyan fut a játék nálam. A sacred 1 nagyon bejött annak idején, párszor végigtoltam 😄
Várom a válaszokat.
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
Elfek városának bejáratával szemben (ha csirke mentésbõl jövök) van egy barlang. Benéztem oda, van bennt 6-8 izmos elf haramia. Egyik nagyobb helyiségben varázsoltam egyet, ekkor a fal mellé támasztott 3 oszlopból egy eldõlt mellém. Ettõl pedig nem tudtam mozdulni semerre. Se W-S, se klikk semerre. Ki kellett lépnem😞
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
GanXstaZolee#2709
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Manapság 3-4csiga alatt próbálkozni a modernebb engine-s gammákkal inkább csak kínszenvedés. És ma legalább a RAM olcsó.
Ha egy játéknak már swap-pelnie kell HDD-re, akkor a világ legerõsebb konfigja is meghasal, nem számít fikarcnyit se a csúcstechno.
Mondjuk neked a videókarid is harmatos, pláne memóban, de ez más kérdés...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
http://www.freetvmaci.info/
Ez részben igaz a többi karira is. Igyekezni kell õket úgy felszerelni, hogy reláis legyen és nem midnenbõl a legtáposabbat, mégha ûbergázul is fest.
Ja és Vistám van, nemtudom mennyire jelent az gondot. Mondjuk el sem indul csak úgy ha a kompatibilitási módot átteszem xp-re.
You\'ll Never Walk Alone
Mivel ez egyáltalán nem egy mai gép, szerintem egész jó teljesítmény a játéktól.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Én be sem mertem kapcsolni az idõjárást... Majd ha kijön az új intel proci, állítólag még idén, akkor szépen lejjebb megy mindennek az ára 😄 Bár már így is a béka segge alatt vannak a kezdõ procik árai, azaz az intelé még nem, de az amd-jé má igen 😄 ha végre kiütnék azt a nyamvadt celeront, és árban a helyére mászna a legkisebb core2-es, ami húzna magával midnenfélét, lehet elgondolkodnék egy új gépen...
Scouser, ezzel nem biztos hogy szórakoznék, mivel nem biztos hogy támogatja a kártyát, legalábbis v.mi ilyesmit ír ki. Ettõl függetlenül lehet jobban futna, majd egyszer kipróbálom.
Ebben a küldetésben elõször nem esett le, minek jön velem a medve 😄
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
GanXstaZolee#2709