10030
-
depos #3069 bocsi a hülye kérdésért^^
de hogyan kell leszálni a hátasról xD és el lehet őt rakni valahova h ne legyen lábalatt?:D -
#3068 de az is lehet, hogy csak elnézted :> -
#3067 létezik, hogy elfnél fordítva van ? igaz ő varázsló
de nálam árnyharcosnál, ha buffor benyomom akkor a harcművészetek lassabban töltődnek újra, és ha felülök a kutyusomra akkor meg 33% gyorsabban. -
rage at work #3066 Ház fala mellett valahol a közelben
(Ugyanabban a városban)
Vedd fel ott az összes questet, s nézd meg, ki kerestet veled egy térképet. -
#3065 milyen fal? Arra is gondoltam, hogy azért nem adja a questet, mert nincs lovaglásom -
Nabunaid #3064 Ezüstön nekem mindig 6-8 szinttel erősebbek az ellenfelek, ha közben szintet lépek, akkor a következő zóna váltásnál /pl. barlangba be vagy ki/ azonnal lépnek egy szintet ők is.
Most 46-os szinten 52-54-es ellenfelek jönnek. Xp az van dögivel... -
Nabunaid #3063 Nem tudom kinek milyen spéci hátasa van, én még kb. 20-as szinten vettem a "tüzes" szélkígyómat /elf hátas/. Namost ez azért jó, mert a harcművészeteket lehet erről is használni, nem kell leszállni. Viszont +33%-al romlik a varázslatok visszatöltési ideje...
Vigyázni kell ezekkel a számokkal mert nem egyértelmű... Míg a buffoknál is +%-ot írnak, miközben annyival rövidül az idő, a hátasnál annyival rosszabb.
Nem tudom, lehet bünti nélküli hátast is idővel? -
rage at work #3062 Nekem előbb egy térképet kellett megszerezni egy fal mellett kuporgó ürgétől. Miután megvolt a térkép, ő irányított a csajhoz...így emlékszem. -
#3061 megvan a fénysugárban álló csaj, csak questet nem ad (driád vagyok) -
#3060 mindenkinek a gólem környékén adják a spec. hátas questjét? mert felderítettem a környéket, de nem adnak már semmit és nincs felvéve az a quest. -
rage at work #3059 A speciális hátas sosem fog tudni harcolni ?
Mert az nem ártana néha :) -
rage at work #3058 Szerintem bronzon is igazodnak az én fejlettségi szintemhez valamennyire. Az első faluban is 15-20 -as szintű ellenfelek mászkálnak, én meg 23-as vagyok. -
#3057 Akkor azt hiszem keresztül rongyolok bronzon -
#3056 Nem, csakhogy ezüstön az ellenfelek minimum olyan erősek mint te, függetlenül attól merre jársz, míg bronzon, x területen x szintűek. -
#3055 Németországi Top 10
1. Sacred 2: Fallen Angel
2. FIFA 09
3. Warhammer Online: Age of Reckoning
4. Far Cry 2
5. Pro Evolution Soccer 2009
6. Sacred 2: Fallen Angel (CE)
7. Spore
8. Crysis Warhead
9. Die Sims 2: Apartment-Life
10. Counter-Strike Source -
#3054 de igen, bronzon:) akkor ez a baj?:) -
#3053 Véletlenül nem bronzon kezdted? Mert itt elég sokan ezüstön. -
#3052 én nem értem, hogy hogy tudtok ilyen gyorsan fejlődni...én lvl22 vagyok (jó, nem játszom sokat) de 90%-ban olyan területen kell questelnem, ahol már csak 5-10xp-t kapok. Most az embereknél bohóckodom, lehet hagynom kéne a francba és menni tovább a következő területre? -
Maksi #3051 Ki szeretné? Én persze nem tudom használni. :)
-
#3050 A banner alá mehetne egy FAQ/GYIK és/vagy a magyar rajongói oldal linkje. -
#3049 A speciális hátas begyűjtésének a helyét a banner alatt kellene jelezni, mert kb. minden 2. kérdés ez. -
#3048 Pedig ég és föld a kettő. A közeli dolgokon elmúlnak a mosott textúrás broáfok. Rögtön az első főküldinél a ház csónak szerű része alá állva igencsak szembetűnő a különbség. -
#3047 Ki KELL választani, de csak oda teheted, ahol az eredeti telepítés van, merthogy annak a könyvtáraiba tesz még anyagot. -
Maksi #3046 Nagyon köszi!
Gondolom ez esetben a telepítésnél ki lehet választani, hogy hova szeretném tenni, ugye? -
#3045 Az x jelnél van a város ahonan indul a specko mount küldi egy fénysugárban áll egy csaj ö adja.
Nekem lv15-ön megvolt már pók érdemes minél elöbb beszerezni mert nagyon jó bonuszokat kapsz meg gyorsabb is leszel és mert cool.
-
rage at work #3044 Elite csomag telepítése :
start menü futtatásba írd be, ha a DVD lejátszód D :
D:\setup.exe /a
Így nem fogja a C-re tenni, meg nem nézi, van-e ott annyi hely vagy sem. -
#3043 Én 52. szintű vagyok, de még mindig nincsen szélkígyóm, szóval ráérsz... Persze előbb is meg lehet szerezni, ha nem arra törekszel, hogy minden küldetést megcsinálj. -
#3042 És mikor lehet pókom?
és hol vehetek? -
zhata #3041 [IMG]http://[/IMG] -
zhata #3040 A (már megmentett)"kiscsaj" és én.
-
#3039 Tegnap feltettem az elite packot hát nem nagyon látni javulást.. -
surisomi #3038 A videók levannak fordítva? Mert nekem a videóknál nincs felirat. Valahol bekel kapcsolni, vagy mi? -
#3037 Én feltenném ha tudnám hol találom :) -
Maksi #3036 Feltette valaki az Elite Gfx-et? Érdekes, hogy a telepítésnél nem lehet meghajtót választani, mindenképp a C-re pakolja/ná, ha van ott annyi hely. Ha nincs, akkor meg fel sem lehet telepíteni. -
Maksi #3035 Én is nehezen találtam meg, de azért jelzi szürkével...
Csak azt tudnám, vajon miért nem tudták az aktív mellékkuldetést más színnel megjelölni, ahelyett, hogy az amúgy is elég nehezen látszó szürkét 3mm-rel nagyobbra állítja az aktiváció. -
#3034 mostanra sikerült nekik csak értelme nem volt,még nagyobb a lag,xp-t nem mindig számolja na nem is mondom tovább inkább beveszem a gyógyszerem... -
#3033 Nem szinte, hanem szerintem halhatatlan. Amúgy vajon meddig kísérne a játékban ? Egész addig, míg be nem fejezem a Blind Guardian küldetést?
S ha azt a legvégére hagyom ? Jön velem a többi questet csinálni, mint egyfajta halhatatlan kísérő ? -
Hegyirabló #3032 Én vállalom, hogy megcsinálom nektek egy vektorozható (nyomdakész) fájlba a térképet olyan méretben, amilyenben csak akarjátok. Egy 1 m2-es PSD már kész is van, csak 48MB. :) -
Nabunaid #3031 Most megfogtál, fogalmam sincs. Egyik után se nagyon jártam még...
Belevesztem a mellékküldikbe...
Más. Most jöttem rá, hogy miért volt némely harcművészet körül zöld kör. A szintlépéskor választható képességekkel lehet növelni pl. az elf mágusnál, hogy hányas szintű lehet maximum egy harcművészet.
Vegyük pl. a meteorzáport. Nekem most olyan 35 körüli a Nótorius gyújtogató fókusz, ezzel maximum 25-ös lehet a meteorzápor szintje. Ha ennél több jön össze /rúnát tanulok, vagy cuccokból/ akkor azt már nem számolja, illetve számolja csak hatása nincs. Na ilyenkor jelenik meg a zöld csík a harcművészet ikonja körül. Ha ezt előbb tudom, nem nyomom fel tök feleslegesen pl. a mágikus erőnlétemet 40-esre...
Arra is csak most jöttem rá, hogy a bal alsó sarokban lévő hármas osztású izé, ahová a mágikus gyöngyöket vagy miket kell rakni, az a páncélhoz adódik hozzá, mégpedig csak az, ami felül van, vagyis aktív.
Most hogy már tudom, sokkal könnyebb a dolgom, mert pl. pókoknál a méregpáncélra kapcsolok, míg a sötét templomosoknál a tűzre...
Hátha másnak is új ez a dolog... -
ez igen