10030
  • rage
    Ezzel a legutolsó hotfix-szel teljesen jó a játék. Megszűnt a lag, nem áll meg a játék 1 mp-re ha quest tárgyat veszek fel, vagy ölök meg egy küldetés által adott ellenfelet, határozottan jobban fut az egész.
  • rage
    A videonak teljesen jó a hangja szerintem
    Nézd meg egy BIK lejátszóval játékon kívül
  • TGWH
    Megvan a BG-s küldetés, hááát elég jó lett volna, ha van a videón normális hang... A mikrofon viszont piszok erős, pont jó is lesz nekem még vagy 5-10 szintig.
    A bőséges termés című küldi beszart, hiába értem be a városba, nem tudtam beszélni az ürgével, így egy felkiáltójellel a feje felett futkosott utánam. Miután kiléptem, szerencsére eltűnt. Az előző küldetés sem tiszta, mert vagy 10 vaddisznót öltem meg, mégis csak 5/10 van kiírva, több vaddisznó meg nincs a szőlőben, a kerten túliakat meg nem számolja.
    Jó a játék, de a sok ellen miatt inkább már nem járok be több területet, megyek a Nagy Falhoz lev33on.
  • rage
    Nem, nem abból lesz mountod
    Minden kasztnak van egy saját küldetésvonala is.Mondjuk azt, hogy a kettes számú fő küldetésvonal.
  • Rettenthető
    Most már csak megnéztem:

Naturban, mindenféle erősítés nélkül.
    Aktivált izzóbőrrel
    Aktivált izzóbőrrel, szélkígyón

Bár igaz, az izzóbőr leírásából nem ez derül ki... érdekes.
  • wedge31
    Akkor kérdezd Nabunaidot vagy XeeNt a hátasról ök elfel tolják.
  • kovecses
    Vagyis mire jó nekem? ebből lesz a mountom? vgay mi lez ebből ha végigviszem?
  • wedge31
    A kék az a kaszt specifikus küldi.
  • kovecses
    Elf!!!!!!!!!
  • kovecses
    Hát sajnos nem jöttem rá a mount küldire!!! :(((((((((

Valaki azt megtudná mondani hogy ha a narancssárga nyil afőküldetést jelöli, akkor mit jelöl a kék nyil (nem a szürke hanem a kék) mert a kék küldetés-sorozat párhuzamosan fut a narancssárga főküldetés-sorozattal, csak nincs annyi helyszin de ugyan azokona helyeken kell megfordulni!

Valaki valami okosat?
  • XeeN
    Az elfnél gyengíti, nem is kicsit... -33% újratöltődés, ami nálam a 3.5-ös tűzviharból csinált 4.2-est ,az 1.7-es tűzgolyóból pedig 2.0-st(vagy valami hasonlót).
  • rage
    Vicces, hogy mindenütt úgy írnak a játékról, hogy pl a Szeráf tigrise harcra termett, s milyen veszélyes. Ez alapján úgy gondolnám, hogy harcolni is fog, nem csak taxinak jó :)
  • wedge31
    Olyan kigyot kéne venned ami a tüzes varázslatok cooldawnját csökenti lehet hogy a jelenlegi nem ilyen.
  • Nabunaid
    Én is így voltam vele, hiszen tényleg csak így lenne értelme, bár az is borzasztó nagy segítség, hogy a karakter specifikus hátason lehet használni a harcművészeteket.

Szóval először fel sem tűnt, hiszen én aztán le nem szálltam a nyeregből...
    De egyszer mikor barlangból jöttem ki és rám támadtak, feltűnt a különbség. Utána néztem meg mennyi a visszatöltés buffokkal nyeregben és anélkül. Hát tetemes a különbség, jelenleg a tűzvihar nyeregből 3,9-4,0 körül van, ha leszállok a Szélkígyóról akkor meg 2,6...
  • wedge31
    Ez tényleg érdekes mert a inkvizitor a dryád és a szerafin / ezekröl tudom biztosan / mountjai mind csak bonuszokat adnak mert csak igy van értelme az egézsznek.
    Háromféle hátas minimum van ,ahány képesség csoport annyiféle és amelyik fajtát veszed az azt erösiti.
  • Nabunaid
    Már kérdés persze, hogy van-e több fajta hátas, én még elég alapot vettem kb. 20. szint körül.
  • Nabunaid
    A spéci hátas az elf mágusnál megnöveli a visszatöltési időt, ezt leteszteltem, és elég csúnyán ront rajta.

Tűzbőr hatásai:
    - gyorsítja a tűzvarázslatok visszatöltését
    - lassítja a másik két ág varázslatainak visszatöltését

Mágikus erőnlét:
    - mindegyik varázslatág visszatöltését gyorsítja.

Más. Rájöttem mi a gondom a játékkal. Hiába a hatalmas terület, a rengeteg eldugott barlang, titkos alagút stb. stb. ha ezekben semmi spéci, jó tárgy, szörny nem vár, mint mondjuk a Gothic játékokban. Ott találsz egy elhagyatott helyet, tuti lesz valami jó cucc, ami messze jobb mint az addigi holmid. Ma pl. már 220 körül van a megoldott questjeim száma, és tényleg benézek minden lyukba, főküldivel még sehol sem vagyok, de az égegyadta világon semmit holmit, ami használható lenne, nem találtam.

Abszolút szerencse dolga, hogy valami bosst ölsz vagy felrúgsz egy szarkofágot valami sír mélyén és abból esik ki az értékes tárgy.

Kiábrándító. Tök felesleges bejárni mindent, max pár küldetés körítése szórakoztató, de semmi több.

Szóval akkor most így 49-es szinten nekilátok a főszálnak és hanyagolom a többit.
  • Prince23
    Ja
    hát kipróbáltam, és a egy mappát nem engedélyezett a Common files nevü mapot.
    ahhoz, hogy én feltudjam tenni az első patchet MÉG 1.8 giga kéne h szabad legyen... nem tudok mit kezdeni, ez van sajnos...
    ketté választva, két setuppal felmenne... :D
  • wedge31
    A vérdriádok kardja atom jó ,nekem sokáig az volt jó néz ki ahogy lángol és jó a sebzése is.
  • Rettenthető
    A két Endijian cuccból eredő bónusz tetszik:

(Itt az életelszívás és a fekete átok a belekovácsolt rúna értékei)

• rage
    Ja, maga az első patch sem megy fel ?
    Hát, valahogy pedig jó lenne felnyomni...
    Nem tudsz helyet csinálni a C-n?
    Átmásolni akár másik partícióra annyi állományt mondjuk valami feltelepített játékból, aztán törölni, az install után meg visszamásolni ? Én néha így szoktam, ha nincs elég hely...
  • Prince23
    de az csak hotfix. ami az első patchre épül.
  • rage
    Most kijött újabb patch. Az sem megy fel ?
  • Prince23
    Miért van az, hogy idő után, a karakterem nem akarja felvenni x tárgyat? ez vmi bug, mi? többször kellett kilépjek alt+f4-el.
    Újat kezdtem... szeráffal tolom... több mint öt órája tolom összesen, de még mindig az első fejeztnél vagyok, még nem vittem el az adózási hírt az elfnek.
    patchet továbbra se lehet feltenni a gépemre. a fránya hely miatt. így gyárival játszom fullon. ja és tömény x óra alatt fogja magát a játék, és kilép a windowsba :S
  • wedge31
    Sajna sehogy.
  • zhata
    OK, a követéses kameramód a problémát megoldotta. Alapból fixen volt, ami szerintem szar.
    Köszi mindenkinek, aki segített.

Még egy kérdés: a beállításokat hogy tudom elérni anélkül, hogy kiszállnék a játékból?
  • wedge31
    Milyen kasztal vagy ?
  • wedge31
    Tényleg csinálhatna valaki már egy faqot...
  • kovecses
    Nem tudok a csajtól kapni semmit és a szigetet se jelöli meg nekem az ég világon senki. Ki küldött a csajhoz és hol van?
  • wedge31
    A pause funkcionak én is örülnék vagy legalább ha megnyomjuk a esc gombot akkor legyen szünet.
  • kovecses
    A menüben van háromféle kameramód az egyik olyan amilyet te szeretnél.

Komolyan?

Már megőrülök a kamerakezeléstől!

áááááá

isten vagy!
  • Rettenthető
    Lehet én b*szok el valamit, de be lehet azt valahol állítani, hogy ne a főellenség legyen a képernyő közepén, én meg irányíthatatlanul szaladgáljak rajta körbe, hanem a karim legyen középen?

Illetve nem tudom ki hogy van vele, de nagyon díjaznám, ha az Ascaron volna olyan kedves és a következő patch-be beépítené a 'Pause' funkciót.
  • wedge31
    Na dryádal most vettem fel a mountsos küldit nem fogjátok elhini de a csajtól ö elküldött a fal mellet gyanusan gugolo faszihoz ö meg megkért hogy hozzam el az elveszet térképet ,megtaláltam visszavitem neki erre bejelölte a térképen a szigetet most megyek egy kapitányhoz aki elfuvaroz oda pont igy volt inkvizitoral is.
  • rage
    Állítsd a kameranézetet fixre.
  • LeonSilver
    Hehe, megvan az út :)
  • árnyharcos
    görgőt lenyomod akkor fogathatod a kamerát :D
    amúgy meg nagyon 1szerű az irányítás, egérrel mész, ölsz skillezel kamerát állítasz, billentyűzettel meg fegyvert váltasz vagy harcművészetet meg iszol.
  • wedge31
    A menüben van háromféle kameramód az egyik olyan amilyet te szeretnél.
  • rage
    Nélam is arra megy amerre akarom egérrel
    Nincs véletlen elállítva valami ?
    Pont ugyanúgy megy mint a Titan Questben, játszottam azzal is eleget.
  • zhata
    Megcseréltem az "a" és "d" billentyűk kódolását.Így már nem zavar a bal és jobb. (De váltig nem értem, hogy miért nem lehet egérrel fordulni.)
    A 19. szinten ezüstben újrakezdtem. Most már jobb a 22. szintű ellenfelekkel szemben. Így már nem fogok elaludni.
    Köszi.
  • LeonSilver
    Én is itt állok mint a lóf*** a hidegvízben .. :(